lidijat
|
Živjo čvekice! se še midve z Evo mal javiva. Hvala vam punce, da ste mislile na nas, smo preboleli tole zoprno šesto bolezen, včeraj smo pa tudi zaškrtal že z zobki, obe zgornji enki sta ven pokukali . No, upam, da bomo zdaj kaj bolje spali, ji je že uspelo spat 5 ur v kosu eno noč nazaj. Zdaj pa še jaz malo odgovorim, kar lahko (ker smo pri ta mlajših v druščini). Naja3, jaz Evo tudi pustim stati, sej ne stoji dolgo. Tudi jaz nisem pomislila na to al lahko al ne. Pri pediatru so rekli samo to, da kar sami zmorejo je ok, silit jih sedet, stat, hodit,... jih pa ne smemo. Ela06 - mi smo za večerjo tudi samo na kašicah od Milupe -rižolino, grisolino. Počasi bo pa tudi kaj drugega treba. Moram pa rečt, da tudi naš šolar še vedno je za večerjo samo čokolešnik in to že od prvega leta naprej . Čudno, da mu sploh še paše . KM ji pa jaz tudi ne bom še dajala do enega leta, razen v pireju, čez čas. R1ta-skutke enako kot ostale, pasirano skuto LM +sadje, nič sladkorja. Bolje pozno, kot nikoli pa čestitke ob RD Pika30 in Severnica. Pa Ožbeju in Maksu za osmico . Pa vsem, ki ste uspešno na dieti čestitke, jao, jaz imam tolk kg dol zaspravit, da se mi kar rola . Shorty, tebi pa veliko dobre volje ob učenju. Pridne ste, ko se še učite ob . Zdaj mora pa naša punca na leptni spanec. Neki sm naklobasala, uživajte v vročem dnevu.