|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
15.8.2007 23:41:27   
pika30
R1ta skuto dajem isto kot ostale decembrčice.
Naja hvala za odgovor,moja dieta je tukaj.
Sladoled -> Ajda ima tako željo po njem,da se vsa trese zraven,če ga takoj ne dobi malo za polizat user posted image  majčkeno še nič ne škodi.
Ela Ajda pri popoldanskem spanju spi vedno sama ponavadi po 1 in pol,kar mi čisto zadošča,med tem časom pa kafe v miru spijem in z mojim vržema en šnops.....karte mislim. user posted image  Za spanje ima svojo posteljo za crtlanje pa mojo.user posted image

Alpsko mleko ji dajam malo k dodatku hrani in ni nobenih sprememb.En dan sem ji probala naredit medolino v razmerju 1:1 (mleko+voda)in ga je z užitkom zmazala.z adapt. mlekom se pa pači zraven in špuka,da je kar veselje.user posted image bom z alpskim vseeno še malo počakala.

Mojmoj kaj si omagala danes. user posted image

kolk je že ura, nič grem v mižule.user posted image
noč

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
16.8.2007 7:34:27   
pika30
Jutrooooo user posted image user posted image

Ajda spala celo noč user posted image  jaz pa zelo slabo user posted image

Ožbej in Maks čestitke za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
16.8.2007 9:38:38   
r1ta
Bravo Ožbejuser posted image user posted image user posted image , bravo Maks!user posted image user posted image user posted image

Pikica si bila lačna?user posted image

Mi smo tudi lepo spali. Zbudila se je ob šestih in nato spala še do 7.30. Krasno, vam povem! Sem res vesela, da se je stanje normaliziralo, ker tiste nočne žurke mi niso bile nič po godu...

Hvala punce za odgovore glede skutke. Kaj skuto kaj sladkate ali je dovolj že sladko sadje?

Ela06 naša deklica definitivno spi dlje če sem z njo. Če ne drugo ji takoj ko se malo predrami hitro podturim dudo in spi naprej, če je pa v svoji sobici pa seveda traja, da se najprej ornk oglasi in da jaz priletim do nje, kar je pa včasih že prepozno da bi lahko takoj nazaj zaspala. Plus tega imamo v bloku celo rošado glede sosedov. Ta zgornji (fitnesač) prodaja stanovanje in se bo samo Bog ve kdaj odselil in zdaj aktivno čisti stanovanje, prestavlja pohištvo... Zraven naju sva v stanovanje dobila slab mesec nazaj dva študenta, ki si tudi vrtata luknje za police, zvečer poslušata muziko..., nad njima oz. diagonalno nad nama pa so tudi novi stanovalci, tako da trušča pri nas ne manjka in je pravi jack pot če lahko Ana mirno spi čez dan...

Zdajle grem pa kofetek spit, potem pa malo šivat...

Lep dan!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
16.8.2007 11:33:13   
lidijat
Živjo čvekice!

se še midve z Evo mal javiva. Hvala vam punce, da ste mislile na nas, smo preboleli tole zoprno šesto bolezen, včeraj smo pa tudi zaškrtal že z zobki, obe zgornji enki sta ven pokukali user posted image user posted image . No, upam, da bomo zdaj kaj bolje spali, ji je že uspelo spat 5 ur v kosu eno noč nazaj.
Zdaj pa še jaz malo odgovorim, kar lahko (ker smo pri ta mlajših v druščini).

Naja3, jaz Evo tudi pustim stati, sej ne stoji dolgo. Tudi jaz nisem pomislila na to al lahko al ne. Pri pediatru so rekli samo to, da kar sami zmorejo je ok, silit jih sedet, stat, hodit,... jih pa ne smemo.
Ela06 - mi smo za večerjo tudi samo na kašicah od Milupe -rižolino, grisolino. Počasi bo pa tudi kaj drugega treba. Moram pa rečt, da tudi naš šolar še vedno je za večerjo samo čokolešnik in to že od prvega leta naprejuser posted image . Čudno, da mu sploh še paše user posted image . KM ji pa jaz tudi ne bom še dajala do enega leta, razen v pireju, čez čas.
R1ta-skutke enako kot ostale, pasirano skuto LM +sadje, nič sladkorja. 

Bolje pozno, kot nikoli pa čestitke ob RD Pika30 in Severnica. Pa Ožbeju in Maksu za osmicouser posted image user posted image . Pa vsem, ki ste uspešno na dieti čestitke, jao, jaz imam tolk kg dol zaspravit, da se mi kar rola user posted image user posted image . Shorty, tebi pa veliko dobre volje ob učenju. Pridne ste, ko se še učite ob user posted image  user posted image .

Zdaj mora pa naša punca na leptni spanec. Neki sm naklobasala, uživajte v vročem dnevu.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
16.8.2007 11:47:13   
klavdijak1
En lep pozdrav

Mi smo se tud včeraj potepali smo bli v Zagrebu v ZOO ful luštno in občutno cenej od Ljubljane.

Kar se mleka tiče mu ga jaz že dober mesec dajem ne vem zakaj ne če je mlečne izdelke je pa baje bolše navadno mleko od alpskega ker je pregreto na previsoki temperaturi.

Katere plenice uporabljate naš je po pamperskah pikast pa sem kupla fixis v beby centru in kar gel ven leti tko da moram ene druge nabavit.

Zedej greva pa mal v bazen ritke namakat k je tolk vročeuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
16.8.2007 13:01:35   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Ko sem zdajle stopila na vago je pokazala -2.2kg user posted image  user posted image user posted image  me je od veselja lakota takoj minila.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
16.8.2007 13:14:55   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijak1

En lep pozdrav

Mi smo se tud včeraj potepali smo bli v Zagrebu v ZOO ful luštno in občutno cenej od Ljubljane.

Kar se mleka tiče mu ga jaz že dober mesec dajem ne vem zakaj ne če je mlečne izdelke je pa baje bolše navadno mleko od alpskega ker je pregreto na previsoki temperaturi.

Katere plenice uporabljate naš je po pamperskah pikast pa sem kupla fixis v beby centru in kar gel ven leti tko da moram ene druge nabavit.

Zedej greva pa mal v bazen ritke namakat k je tolk vročeuser posted image

Probaj dm-jeve Niki odgovarjajo.

No moja poročna priča je danes ponoči rodila punčko Larouser posted image user posted image user posted image user posted image

no na čveku je bilo super zdej se grem pa mal z tamalo igrat pol pa za knjige

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
16.8.2007 13:55:37   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Ko sem zdajle stopila na vago je pokazala -2.2kg user posted image  user posted image user posted image  me je od veselja lakota takoj minila.user posted image

Uauuuuu! To je pa res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Jaz se pa zdaj ne bom vagala do ponedeljka, ko bo en teden diete. Ti takrat povem kolk je šlo dol!

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.8.2007 15:39:53   
Barbk
No pa sem končno spet pri čaronalniku.Berem,da ste predelale že vsa vpr. ki so me mučila. Se pravi mi bomo šele začeli s skutkami, kar se tiče postavljanja na nogice in stanja pa tudi jaz nisem nič pomislila koliko sploh lahko .user posted image Je pa tudi pri nas user posted image  nekaj ta boljšega. Manca začne kar cmokati zraven, se oblizovati in seveda mora mal tudi ona dobiti-samo ona to ne bi lizala, gospodična na veliko odpre usta (pri zelenjavi tega seveda ne dela) in kar se da sladoleda not stlačit.user posted image  Pika sem si ogledala tvojo dieto- tiste 15-ce sta mi tak všeč user posted image , da bom res mrbit probala z njo že jutri. Pri men so kile ratale tabu, tako hudo je ja. Smešno to, da se vsak dan gledaš v ogledalo potem pa se tako en jutr spet pogledaš v ogledalo in user posted image . Zato vsem vam bejbike bravo za vsako - kilco in voljo. Mislim, da sem jo tud jaz zdaj končno najdla, voljo seveda. Shorty da ne pozabim-drži se na maturi in seveda, da bo dobr rezultat. No preden grem Manco nahranit še povem, da sta naš Maksi in T danes prišla domov. Maksi je tolk lep, drobcen.Res človek hitro pozabi, da so bili tudi naši skratki tako micani. Ko sem šla na obisk v P me je zagrabila taka velika veeeeeliiika želja po buškotu. O saj bo tudi to prišlo, mrbit in upam, da nam Božiček letos prinese novo pikico, tako kot nam je lani z zamudo našo Mančiko.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.8.2007 20:18:38   
Ženkica
Čao čveke.

Mi smo imeli pa danes športni dan; smo šli zjutraj najprej na Grmado, potem pa smo še "produžili" na šmarno goro; Kaja je uživala v nahrbtniku, ko smo šli iz Šmarne, je celo pot dol spala.
Potem nas je oči pelal na 1/2 pice in solatko, potem pa smo šli v Atlantis za 4 ure na kopanje; jasno zunaj, da ne bo pomote.
Kaja, samo ko je zagledala vodo, je začela mahat z vsemi štirimi, tudi v bazenu je mahala kot zmešana in se zraven non stop smejala.
Kaj se je pa dogajalo zunaj, na brisači, pa raje ne govorim; razno razne aerobne in atletske vaje user posted image ; nisva mogla verjet svojim očem kaj vse zmore ta otrok in to iz danes na jutri dejansko. Da dol padeš. Škoda, ker nisva imela fotoaparata s seboj. Skratka, 4 ure je bila totalno naspidirana, ko smo se pa v avto vsedli, je pa samo zašlafala, v trenutku.

Trenutno je pa dedi pri nas na obisku, se s Kajo igrata na tleh, jaz pa študiram, kaj ji naj dam za večerjo. Ne more spet rižolino ali pa čokolino papcat; tudi sadja je dons že na tone pojedla. Ful ima rada nektarine, breskve in grozdje (olupljeno seveda).

Barbk: a si še zagreta za Šmarno? Nabavte ruzak, pa gremo lohk skupaj kdaj user posted image .

Uživajte.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.8.2007 20:59:26   
frufru
Mi2 z Lovrom sva se pa danes potepala. Mi je ena prijateljica rekla, če bi šle v Ikeo, ker neki prenavlja, pa še ni bla tam. Pol smo šle pa z našim korenčkom (punto), ker nima klime in zelene karte, pa avtosedež ni blo treba premikat. Je bilo prav fino. Lovro je bil super pridenMalo smo zapravile, samo sem se morala pa prav bremzat. Tako, da mamo zdaj tudi mi antilopa domauser posted image , pa zaščite za predale in za stopnice. Je bilo res potrebno, ker je začel puzat.
Bravo vsem, ki se držite diete. Jaz zdržim do 12h pol grejo pa vsi sklepi po zluuser posted image
R1ta, sadje je dovolj sladko, da skuta ne rabi še dodatnega sladkorja. Če se ti zdi kako sadje prekislo, ga pa malo pokuhaj z nekaj žličkami vode, pa je boljš.
Mojmoj a si padla v luknjo al morje al kaj? Kje je poročilo o hribolazenju?user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.8.2007 21:23:32   
pika30
Barbk do tistih 15 pa še bo težka,težka,toliko ji glih ne rabim dol spravit pol bi bla pa res presuha, samo če imam koga s seboj in se med seboj vzpodbujamo mi je dosti lažje.user posted image
R1ta jaz stojim vsak dan na vagi user posted image  po trikrat na dan user posted image user posted image
Za skuto si spraševala,jaz ji ne sladkam.

Shorty čestitke poročni priči za user posted image user posted image  Laro.user posted image
Frufru zdajle si me nasmejala,a praviš da si s korenčkom šla v A. user posted image Faca si.user posted image

Pa res kje je Mojmoj danes user posted image  ne vem če jo ni še danes v hribe zaneslouser posted image user posted image  prija svež luft, ni kaj.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.8.2007 21:31:36   
Naja30
Čestitke slavljencem! user posted image

Mi smo pa imeli danes en lep sončen dan, z obiskom. Tijo je obiskal Nejc user posted image  Sta se igrala, kopala in vozičkala skupaj, mamice sma pa kofetkale in čvekale 100 na uro. Res smo se imeli lepo. Samo kaj, ko čas tako hitro teče, ko se imaš dobro in sta morala domov. Tako da frufru, moj_moj ni padla v luknjo, ampak v morje user posted image

r1ta, jaz skute nič ne sladkam, saj je sadje dovolj sladko.
lidija, čestitke za zobke!user posted image
klavdija, mi uporabljamo plenice iz Leclerca (Mots d'enfants), te so edine, ki ponoči ne premočijo. Pri vseh drugih sem jo vsako noč previjala. Je pa tudi Tija imela pikice po pamperskah, tudi pred nedavnim, ker sem kupila tiste na akciji. Nikoli več!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.8.2007 21:41:33   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

Frufru zdajle si me nasmejala,a praviš da si s korenčkom šla v A. user posted image Faca si.user posted image

Če je pa take korenčkaste barve, pa mu bolj paše. Pri nas ma vse kako ime. Pomivalni stroj je pobčekuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja3
Tako da frufru, moj_moj ni padla v luknjo, ampak v morje user posted image
A bojo kakšne slikice za videt?user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.8.2007 22:12:32   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

IZVIRNO SPOROČILO: naja3
Tako da frufru, moj_moj ni padla v luknjo, ampak v morje user posted image
A bojo kakšne slikice za videt?user posted image

Bojo, ampak jutri. Zdaj se mi ne da slik urejat. Ampak res sta bila srčka skupaj! Nejc je en tak lušten fantek s tako lepimi modrimi očkami! Kar ne gre mi iz glave user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
17.8.2007 7:52:46   
crci06
hej, hej....

počasi s temi slikami iz plaže...
za malce cenzure se bomo pa zmenili, ane?

Sicer pa, JA, preživela sva super lep dan, malce z Vilmouser posted image , mnogo več z Najo3user posted image
Vilma, če bi čakale na večerno kavo, bi odpadla, ker takrat dominik že spi user posted image

Pa še kdaj bi tko ponovila, kajti spali smo super!
Dojenje ob 2.30, nazaj v pojstlo, spet ka nama ob 5.45, se je še ornk podojil, spal do zdajle user posted image
Ni cmevkal ma niti 2 min user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa, ga moram malo it pogledat!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
17.8.2007 9:38:55   
Naja30
Vau moj_moj, si se pa lepo naspala user posted image  Vidiš, tudi če Nejc ni bil preveč navdušen nad kopanjem, se je vseeno utrudil v morju. Pa zrak in to. Da ne bom preveč pametna, no user posted image

Dobro jutro, seveda vsem skupaj.
Naša punca je pa že tako navajena morja in zraka, da nič več ne pali user posted image  Zbujala se je na 2 ure. Joj, to ni več res no! Ponoči sem sama sebi govorila, da nekaj je treba naredit. Samo kaj? Naj jo pustim user posted image  in se še jaz user posted image  zraven? Ma to ne bi.
Fora je v tem, da lačna NI. Samo 1x na noč res je. Drugo je vse zarad tega, ker ne more sama nazaj zaspat, brez joške. In ji jo dam, 2x potegne in spi dalje.

No, grem malo ven, na kavico in sprehod, šoping mogoče, pa bo bolje user posted image  
Danes bo spet en vroč dan.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
17.8.2007 9:46:11   
r1ta
Dobro jutro!

Mi smo spali 12 ur v enem kosu, brez prebujanja!user posted image  To pa še ne! Sicer je mamica spala malo slabše, ker je še ob treh zjutraj bluzila zaradi presnete diete in lakote in neke abstinenčne krize, ampak se je kljub temu naspala.

Zdajle sem pa že pojedla jogurt s kivijem(user posted image ) in upam da bo boljše... Pa kofetek bo padel...

Ej babike, lepo da se tako srečujete! Jaz seveda čakam v vrsti za slikice.

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
17.8.2007 10:34:37   
Vilma
Dober dan,
ja včeraj sva imela z Dominikom obisk. Sta prišla ena fletna mamica in prekrasen dojenček user posted image  Nejc je prijateljsko odstopil Dominiku ropotuljico, no danes je nimava več, se je zgleda zgubila med današnjim vozičkanjem nekje na potiuser posted image

No zdaj pa komaj čakam živalski, da še ostale lepotičke in lepotce spoznam user posted image

Mi smo danes tudi bolje spali. Sicer je zaspal šele ob desetih, potem pa do pol petih potegnil, se podojil in spal naprej do pol sedmih. Sem mu pa zožala posteljo. Dominikov problem je v tem, ker se v polsnu premetava na trebuh, na trebuhu pa ne zna zaspat. Tako da sem mu včeraj zvečer zožala posteljo (zdaj ima široko malo bolj kot voziček user posted image ) in celo noč se ni obrnil niti enkrat. Sicer ne vem, a je bolje spal zaradi tega al preutrujenosti, tako da bom ene dva dni tako pustila, potem bom pa vidla.

Drugače pa sem ugotovila, zakaj Dominik enkrat je, drugič ne skuto. user posted image  Ma sem smotana, ampak res! Šele danes sem ugototvila, da obstaja pasirana in nepasirana skuta. In pasirano seveda je, nepasirano pa ne user posted image  Pa nisem tko zlo za luno, znam recimo tud potico spečt, ampak da obstajata pasirana in nepasirana skuta?!?! No ja, vsak dan se kej novega naučimo. user posted image

Zdej pa šibam malčka spat dat, potem pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
17.8.2007 12:25:29   
r1ta
Punce kako je pa kaj pri vaših hišah s trmo?

Japkica ima napade trme in to izgleda tako, da sedi v počivalniku in ko je naveličana vseh igračk ki ji visijo in ko ima vsega dovolj najprej začne glasno protestirat, nato pa kričat, celo telo ima iztegnjeno, glavo nazaj in tuli... Prav tako ko je treba iti spat in sem jo poskušala uspavati v naročju, včasih tudi med previjanjem... Dokaj hitro se mi zdi za trmouser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
17.8.2007 12:34:00   
vampirka
No, da ne boste denarja za sms-je zapravljale, se malo javim user posted image ... Doma imamo še vedno na pol rudnik - ampak smo že asimilirani user posted image  (Laura najboljš spi, če kdo s hiltijem ruži).
Ne bom vsaki posebej pisala in pozdravljala, ker bom vse pobrkala; prebrala sem pa kar nekaj strani (ne vseh) za nazaj.
Vse najboljše za vse praznike in obletniceuser posted image user posted image user posted image ! Midva ravno danes praznujeva 6 let skupnega življenja user posted image  (mater gre cajt hitro). Uradno ne bova proslavila (verjetno samo kakšen malo daljši user posted image  in večerno cartanje na kavču user posted image user posted image user posted image ). Sem zasledila, da ene zdaj bolj malo hopacupate, odkar imate user posted image  - pri nas ni nobenih kritičnih sprememb (razlika je samo v pobudniku - prej sem jaz večkrat težila, zdaj pa se pustim zapeljat user posted image ).
Skutke - naš otrok obožuje junior skutke od LJmlekarn, pa od hoferja so približno enake (enaka sestava). Rade volje pa poje tudi, ko ji v navadno skuto vmešam sadje (sladkorja pa nikakor ne dodajajte - še prehitro bo na jedilniku user posted image ). Drugače pa ji ne pasiram več vsega v nulo (veliko sadja za malico kar sama pogloda - slivo oguli kot mala strgalka user posted image ). Pa paradižnik direkt iz vrta spasira v ketchup kot za šalo (se ne sekiram, ker pri nas pralni stroj pere).
Spanje po starem (2×se dojiva ponoči - niti oči ne odpre; spi pa od 20h - 7h, čez dan pa 3h skupaj spravi v dveh rundah). Pa sedimo ko ta veliki - se sama vsede iz ležečega položaja kar direkt. Trebušne mišice ima kot Joli (brez dopinga user posted image ). Jutranje kakanje in lulanje v kahlico tudi še laufa...

Več kot preveč sem spet našrajbala...upam, da ste vse dobro in vaši malčki še boljše user posted image . Lep dan vam želiva - Laura se je lih zbudila. Pa pa.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
17.8.2007 14:53:14   
Shorty_
Punce samo na hitro vas pozdravim in vam pošljem še pozdravčke od Zasanjane ki po napovedih NS pod svojim zlatim srčkom nosi punčko. No naše arovniške napovedi se zaenkrat uresničujejo. Pa še to vam sporočim da je prkinila s tke s svojo nemogočo taščo in da Zalka metalka komaj čaka sestricouser posted image

šibam za knjige papa

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
17.8.2007 16:39:10   
r1ta
Evo, spet je vikend in mojega spet meče...

Že cel teden ga prosim da skočima do Ikee. To je res le skok, saj ni daleč, pa vendar toliko da sama z vozičkom ne morem. Nujno rabim novo ponvico in par blazinic da založim Ano na tleh ko sedi. Saj imam blazinice od sedežne garniture samo mi jih je malo škoda, ker niso enostavne za prat, Ana pa vsak čas kaj poslini in pobruha. Ja in? Danes ga spet vprašam, če bi šli popoldan ko pride iz službe in kaj je rekel? Da ne, da za to rabima malo prej planiratuser posted image . Najboljše da pišem vsak teden prošnjo za vsak nakup in vsako stvar, ki jo želim narediti skupaj z njim oziroma v odvisnosti od njega. Maradona! Sem ga poslala v tri krasne, zdaj pa pričakuje od mene opravičilo. Halo? In če se mu ne opravičim ga ne bo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, res ga meče!

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
17.8.2007 17:27:03   
frufru
Kako že jabolko ne pade daleč od drevesauser posted image user posted image user posted image user posted image  Najboljš, da začneš pisat delovne naloge, za tankanje bencina, za Ikeo, za prijaznost, ...user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pa če enostavno vzameš avto in naj malo Ano čuva?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
17.8.2007 17:39:54   
r1ta
Joj frufru, pa veš da se zgubim ta prvih 10 minut ko bi bila v avtu. Sploh pa še nisem nikoli peljala avta po teh njihovih x pasovnicah in zapletenih križiščihuser posted image . Slovenijaaaaa od kod lepote tvojeeee...
Ma, sem ga zdajle klicala naj le pride domov (ura je 17.36, dela pa do 17.00) in je gospod še v pisarni in zadaj čujem smejanje sodelavcev... Skratka lepo mu je... Naj gre k vragu! Glede tistega o jabolku imaš pa čisto prav! Zakompliciran in zaj... kot tašča.... Jooooj! Jaz pa naj bom vsa pohlevna kot ovčka... Oooo neee, bo prišel domov in si bo sprobal štajerski temperament!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?