|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
17.8.2007 17:47:21   
Naja30
r1ta jaz sem ti misla isto predlagat kot frufru. Pojdi sama enkrat za spremembo v šoping. Veš kok paše! Sam predolgo tud ne smeš bit, boš začela pogrešat japkico.

Naša pikica je pa danes jedla za kosilo polento z govejim golažom. Pa malo osliča sem ji dala za probat. Vem ja, kombinacija za dol past, pa vseeno user posted image

Aja, r1ta je za trmo spraševala. Ja, tako nekako tud pri nas zgleda. In čisto trda rata user posted image  Ko jo npr. hočem v vozičku pripet s pasom,  ji roka čisto otrdi in moram počakat, da gospodično mine napad trme. Zapenjanja namreč ne mara, ker se ne more obračat na vse strani.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.8.2007 18:02:48   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Glede tistega o jabolku imaš pa čisto prav! Zakompliciran in zaj... kot tašča.... Jooooj! Jaz pa naj bom vsa pohlevna kot ovčka... Oooo neee, bo prišel domov in si bo sprobal štajerski temperament!user posted image
Ko bo prišel domov, ga vprašaj če ve, kakšna je štajerska ikebana (7 nožev v klobuku)user posted image user posted image user posted image . Na netu poglej kako se pride do Ikee, ziher obstaja kak načrt, pol pa vnesi v kak avtoroute online pa boš mela pot od hiše do ikee (npr http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/route-planner# ). Jaz sem tako nardila, ko sem šla prvič v Graz. Najbrž se zanaša na to, da se ne upaš it z avtom (žena naj bo doma...) Pol  pa ziher ne bo izsiljeval s takim ala ko se boš ohladila, pa pridem domov. Z vso artilerijo nad problem nizozemski edinček user posted image pa bo ((pa brez zamere). Decemrke smo tvoje zaledjeuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.8.2007 18:03:42   
r1ta
ji roka čisto otrdi

Haha ta je pa dobra!user posted image  Mogoče jo pa krč zagrabi ko vidi pas! Joj kakšni so ti naši piščančki! Mojo je ob petih vrglo (je zaspala), pred tem pa sva imeli nesrečo. Je sedela in kot se pač ona vrže iz sedečega položaja na tla, je prejle priletela na eno plastično žogico. Ja, vem da je skrajno stupidistično imeti takšne žogice za igro za takšne majhne otročke, ampak jih je kupila tašča in moj dragi forsira, da se ta mala igra z njimi. In je priletela z levim ličkom na tisto trdo žogico. Potem je pa tako zelo jokala ene pet minut... Bošček. Potem se pa le malo umiri in sem ji rekla, da se bo to še velikokrat zgodilo je pa začela spet nazaj jokat, tako kot da bi me 100% razumela...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.8.2007 18:09:05   
r1ta
Z vso artilerijo nad problem nizozemski edinček pa bo

No danes se bom pa še fajn nasmejala!user posted image user posted image user posted image  Kar naj se on malo ohladi. Bo že picapal domov, potem bo pa kot kužek pohleven! Za ikebano mu bom pa povedala! Čeprav ne ve kaj je ikebana... Mislim da sem enkrat že povedala, da sem prišla k tašči in je imela na mizi prav lepo ikebano. In jo vprašam kje je dobila to ikebano, ona pa v smeh, češ kje sem to besedo pobrala. Veleučena in velepametna gospa ni vedela da se tisti reči na mizi reče tako, da o umetnosti aranžiranja ne govorim. Potem sta se pa z mojim še delala norca iz mene... user posted image  

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.8.2007 18:09:52   
r1ta
Zdaj grem pa od same jeze likat!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.8.2007 18:12:58   
Naja30
Tebi jeza prav nič ne škodi, vidim user posted image  Si še bolj delavna user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.8.2007 19:08:16   
r1ta
Sem si premislila. Nisem šla likat. Iz inata!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.8.2007 20:58:02   
frufru
R1ta, pa menda ja neboš njegovih cot likala. user posted image  A jih misliž z likalnikovim vzorcem okrasit al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.8.2007 21:11:28   
Ženkica
Rt1a: ne daj se user posted image ; ženske se mormo postavit zase; dec ma da uboga user posted image user posted image

No, jaz pa slovesno javljam, da je danes uradni dan, ko je moja mala "nedonošenka" (to tako rada ponovim, ker se res ne opazi več) napol shodila user posted image  - jasno po vseh štirih; do sedaj je nekako puzala, tko napol, danes, je pa po včerajšnjem treningu na bazenu začela čisto zares "hodit" po vseh štirih; kar ne morem verjet user posted image . Gre kot sneta sekira. user posted image  Ful sem ponosna nanjo.

Mi pa kupujemo stolček za k babici, ki nima ravno velikega stanovanja, pa me zanima, kako se obnese stolček, ta lesen iz Ikeje; vem, da je tukaj ena pisala da ga ima. Zanima me, če se ga da zložit in do kdaj se ga lahko uporablja. Bom vesela kakega odgovora.

No, mi smo se kar navadili, da je oči tisti, ki Kajo zvečer uspava, da si lahko mami malce odpočije - kot sedaj npr.

Aja, prejle sem bila na Rudniku, malo v PIkapolonici in v Leletu; sem iskala sandalčke in copatke št. 18 pa nimajo nič user posted image ; drug teden bom šla še v BC pogledat in pa v HM. Glede na to, da že skoraj hodi, mora nujno imet neko pametno obutev, sedaj ko je toplo je veliko kar bosa, ker ji v štumfih drsi.

ŠIbam.

Ženkica

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.8.2007 21:15:55   
frufru
Ženkica, če misliš lesen otroški visoki stolček Guliver, se mi zdi, da se ne zloži. Antilop(plastika-kovina) se pa zloži oziroma se noge odmontira prej kot v minuti. Drugače maš pa še vedno možnost sack'n'seat. Po netu pobrskaj pa se odloči
Kar se obutve tiče. Zdaj punce na veliko hvalijo shooshoo copatke, ki so ala robeez samo cenejše. al pa nogavičke z gumicami, da ne drsi. Jaz sem našemu za po ploščicah kar sama nardila. Sem kupila napihljivo barvo. Samo narišeš po podplatih kar hočeš, posušiš čez noč, pol pa z likalnikom polikaš, da se napihne.

< Sporočilo je popravil frufru -- 17.8.2007 21:18:12 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.8.2007 21:30:14   
r1ta
Jaz sem našemu za po ploščicah kar sama nardila. Sem kupila napihljivo barvo. Samo narišeš po podplatih kar hočeš, posušiš čez noč, pol pa z likalnikom polikaš, da se napihne.

Uuaauu, to pa še nisem slišala. A to se tudi dobi? To pa moram malo pošnjofat! Zanimiva zadeva!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.8.2007 22:11:13   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Ženkica, če misliš lesen otroški visoki stolček Guliver, se mi zdi, da se ne zloži. Antilop(plastika-kovina) se pa zloži oziroma se noge odmontira prej kot v Sminuti. Drugače maš pa še vedno možnost sack'n'seat. Po netu pobrskaj pa se odloči
Kar se obutve tiče. Zdaj punce na veliko hvalijo shooshoo copatke, ki so ala robeez samo cenejše. al pa nogavičke z gumicami, da ne drsi. Jaz sem našemu za po ploščicah kar sama nardila. Sem kupila napihljivo barvo. Samo narišeš po podplatih kar hočeš, posušiš čez noč, pol pa z likalnikom polikaš, da se napihne.

Jst sm tok anti za razne zadeve user posted image , ki jih nekateri umetniki naredite sami user posted image .

Sack n seat??? Kaj je to user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.8.2007 22:13:19   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Sack n seat??? Kaj je to user posted image

Mater sem res leva; sj sm najdla na netu; ne vem no, to ne pride ravno v poštev. Vseeno hvala za info.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.8.2007 22:19:08   
frufru
Ja z isto stvarjo lahko tudi glinaste lončke okrasiš, samo tam pa s fenom pihaš. Zgleda kot ena tubica. Mal za boljšo predstavo
http://www.prometej-arthobby.si/htm/revija_atelje/clanek_zametni_okras_iz_filca.htm
user posted image
http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=01-03

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.8.2007 22:23:00   
r1ta
To je pa res luštna zadeva! Frufru pa ti si res vsestranskauser posted image (fsa frdamana, bi rekli mi po domače!

Punce katera ima gorenjski balkon? Ko smo bile noseče smo se pogovarjale o tem, zdaj sem pa pozabila... Rabim nasvet za surfinije... Se mi zdi da jih neka plesen napada pa nisem ziher...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.8.2007 22:23:49   
pika30
R1ta če bi bila tu bi te lahko Frufru s svojim korenčkom nabasala, pa via proti A.user posted image user posted image
Sam res pelji se enkrat sama,če ne saj iz inata,saj več kot zgubit se tak ne moreš.user posted image  
Sam zdaj pa res,jaz ga ne bi dolgo prosila,da gre z menoj v šoping,čeprav se bojim nepoznane ceste,tako kot ti v NL.Še vesela bi bila,samo če mi € da,itak pa z njim po štacunah ni za hodit,priganja ko user posted image  pa komaj si kaj začnem ogledovat mi reče da sem že celo uro notri.A ko pa on gleda računalniško opremo pa ima cajta na pretek.user posted image

Naja kot bi Ajdo opisala glede trme,isto kot Tija, Ajda še zraven dela z dlanjo  pestke user posted image  zraven jezno gode, pa pri jedi je včasih tudi taka.

Od kar je znajdla,da se lahko sama na noge postavi bi zdaj nonstop stalauser posted image pa iz ležečega se takoj dvigne na rito po vseh štirih pa mašira kot modri dirkač user posted image  ,ko se postavi na roke in na noge jih stegne pa naredi mostuser posted image ,ajme ko to vidim čist trda ratam.Kaj še ni prehitro za prevaleuser posted image user posted image

Frufru ti si pravi umetnik,napihljiva barvauser posted image  dobro ime so si zmislili,prvič slišim,kje se dobi?

Za stolček Ženkica ti bo Frufru res najbolj znala svetovat,kako.....čist po korenčkovo.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.8.2007 22:30:50   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
To je pa res luštna zadeva! Frufru pa ti si res vsestranskauser posted image (fsa frdamana, bi rekli mi po domače!

pri nas pa vunshudičauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.8.2007 22:37:26   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

R1ta če bi bila tu bi te lahko Frufru s svojim korenčkom nabasala, pa via proti A.user posted image user posted image
Frufru ti si pravi umetnik,napihljiva barvauser posted image  dobro ime so si zmislili,prvič slišim,kje se dobi?

Za stolček Ženkica ti bo Frufru res najbolj znala svetovat,kako.....čist po korenčkovo.user posted image

Pika, vidim, da ti je ime za naš avto všeč,user posted image no, ani punto en mali avto? Ampak gre not kar veliko samo prav moraš zorganizirat. Sva z R v njem celo 2 kolesi prevažala, ko še nisva imela nosilcev za na streho. Pa, ko smo bili v toplicah so tudi vsi poklicokli notr šli z vozičkom vred. Na morje bomo tudi z njim šli, samo že razmišljamo o novem avtu in šparamo. Kakšne avte mate pa ve?
R1ta, Pika30, saj slikice niso moje, je z neta. Tisti članek v Prometeju je pa daljna žlahtnica napisala. (se kot kaka sraka s tujim perjem hvalimuser posted image ) V bistvu sem od nje dobila idejo. Barvo se dobi v trgovinah ala Prometey, Artoz ipd, tam kjer prodajajo tudi barve za svilo al pa steklo.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.8.2007 22:43:31   
pika30
Če se pa tvojim postom skor vedno nasmejim,ko si napisala da si se peljala s korenčkom sem se takoj na kremenčkove spomnala. user posted image Sem si te kar notri predstavljala. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.8.2007 22:50:16   
frufru

Če se pa tvojim postom skor vedno nasmejim,ko si napisala da si se peljala s korenčkom sem se takoj na kremenčkove spomnala. user posted image Sem si te kar notri predstavljala. user posted image
user posted image  Ja samo kar se mode tiče jaz glih nisem Vilma, prej kakšen Freduser posted image  al pa vilmasta pehtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.8.2007 23:00:12   
pika30
user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
18.8.2007 15:00:04   
pika30
Kje pa ste vse danes user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
18.8.2007 21:12:04   
Ženkica

Kje pa ste vse danes user posted image

Evo mene user posted image ; mi smo bili dons praktično cel dan doma, razen, ko smo šli na sprehod in na kavico na Polževo, je moja mami mal na obisk prišla.
Sva bila ful pridna dons z mojim (zato je šel lahko prejle malo ven s prijatli user posted image  user posted image ); delala sva cirka dve dobri uri zunaj pred bajto; si še urejava okolico in sva dons res veliko naredila. Kaji sem pa na travi postlala dekico in igračke in se je pridno igrala skoraj ves čas; vmes je malo trave pomalcala user posted image , na koncu pa celo zaspala v vozičku, ker je bila že zares utrujena.

Kot že rečeno, je šel moj dragi možek malo ven s prijatli, jaz pa visim na netu in cuzam Traminčka; morm se it še stuširat, pol pa mal še pred tv in pa spat. Jutri zjutraj imamo spet v planu Šmarno goro oz. še prej sosednji vrh, katerega imena se trenutno ne spomnim. user posted image  Aja, aja, Grmada.
Drugi teden bo pa itak gnilo vreme na žalost, sj ne vem kaj bomo počeli cele dneve; živ dolgcajt. Upam ,da bo vsaj za kakšen sprehod.

Nočko.

Ženkica

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
18.8.2007 21:47:55   
Naja30
Ženkica, kako ste vi leteči! Vedno ko te berem, toliko zanimivega napišeš, kaj vse počnete. Men se zdi, da se mi sam ponavljamo. Sprehod, kofetek, plaža... šoping... pa se že neha user posted image  Ajme, bo treba akcijo nardit in še kam it. Sam kaj ko je mojga tak težko kam spravit. Sej ko gre, mu je super, pred tem se pa morma skregat, da ga prepričam v kaj daljšega od 5 km user posted image
Zato pa s tamalo same šibama, če je treba. Kdo bo deca čaku!user posted image  user posted image

Hotla sem vprašat, kaj dajete kaj svojim user posted image  za zajtrk? Kot veste (ali pa tudi ne user posted image ) naša zdaj z nama je in mi je poleg kruha, sira in jogurta zmanjkalo idej.

Nič, grem malo brat o avtosedežih. Smo v fazi nakupa user posted image  in sem čist zmešana.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
18.8.2007 22:29:18   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ženkica, kako ste vi leteči! Vedno ko te berem, toliko zanimivega napišeš, kaj vse počnete. Men se zdi, da se mi sam ponavljamo. Sprehod, kofetek, plaža... šoping... pa se že neha user posted image  Ajme, bo treba akcijo nardit in še kam it. Sam kaj ko je mojga tak težko kam spravit. Sej ko gre, mu je super, pred tem se pa morma skregat, da ga prepričam v kaj daljšega od 5 km user posted image
Zato pa s tamalo same šibama, če je treba. Kdo bo deca čaku!user posted image  user posted image

Hotla sem vprašat, kaj dajete kaj svojim user posted image  za zajtrk? Kot veste (ali pa tudi ne user posted image ) naša zdaj z nama je in mi je poleg kruha, sira in jogurta zmanjkalo idej.

Nič, grem malo brat o avtosedežih. Smo v fazi nakupa user posted image  in sem čist zmešana.

Veš, midva sva tko bolj leteča še iz cajtov, ko še nisva bila starša; sedaj se v bistvu samo prilagaja Kaji; ko bo večja in se ob dalo še kaj več, mava še večje plane. Pa še tko je, da je treba letos izkoristit ker sem doma na porodniški, mož je pa itak sam svoj šef, tko da ni panike.

Zajtrk: Kaja za zajtrk še vedno obvezno flašlo mleka (cca 180 ml); čez cca 3 urce sledi malica, ponavadi kakšen jogurt in banana, čez kaki dve do tri  ure pa že kosilo. Sicer je do nedavnega tudi za večerjo flašo mleka, sedaj pa ji raje naredim kakšen čokolino, grisolino, keksolino ipd. Saj nimam idej; je pa malce težje, ker še nima zobkov.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?