TanjaS
|
Alo, svo nas doma. Smo se kar cel dan potepali. Smo bili prvo na kavici pri eni kolegici, potem v CP, smo zapravili veliko preveč , v H&M so dobili Disneyevo linijo, ki je do zdaj pri nas niso imeli. pa ima Maks tri nove pižamce, dve majčki z dolgimi rokavi, nekaj bodijev, več ali manj sem kar št. 80 vzela, razen dveh bodijev, ki sta 74. Kaja je dobila špangice in elastike, spodnje perilo in eno majčko. Mami nič. V h&M. Pol smo šli v Bato, pa sva s Kajo dobili vsaka ene čevlje, sem ugledala ful dobre gležnarje, sicer še niso za zdaj ampak so mi bili res všeč, pa sva kupili. Pol smo šli k nam domov, Maks je pol urce odremal, sem mu skuhala kosilo, potem je šla mami z njim in Kajo na sladoled, jaz sem šla pa v tisti Okaidi al kaj je na Viču za ena trgovina za otroke pogledat, ko vsi tako hvalijo. Je res ful dobro, samo precej drago. No, pa smo vseeno za Maksa dobili še dvoje hlače in dve majčki. Kaja ima luknjice v ušesih , šli smo z mamico in očijem v kitajsko na kosilo, na tržnico na kavico in to je to. Maks je skopan in v postelji, Kaja skače okoli, A še dela (en mora, če smo pa mi danes toliko zapravili). Dobrodošle vse, ki vas kar nekaj časa ni bilo - zdaj pa bolj pridno pisat, kaj se dogaja z vašimi sončki. Moj_moj, res si posrečena, tudi meni se zdi vse smešno, pa saj vem, da je res, ampak ko ti to napišeš, je prav zabavno. Jaz si vse skupaj v živo predstavljam. ZOO - midva sva tudi za! Nena82 - BRAVO za zobek
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|