Vilma
|
Dober dan čvekice Evo mi smo nazaj z dopusta, Dominik je užival, mu je pasala sprememba okolja, razen seveda ponoči Smo še vedno na žurkah, tahudih v bistvu . Tako da ko že mislim, da smo na dnu, pride naslednja noč še slabša. Ker smo bili v gostih in je bila pri teti polna hiša ljudi, ga nisem pustila nič jokati, tako da takoj ko se je zbudil, sem ga vzela med nama. In to je bil ponavadi še pred polnočjo Mulo je znal viset po dve uri na jošku in ne zaspat. Meni je bilo kar slabo od neprespanosti in njegovega cuclanja. Skratka spanje nam je še vedno šibka točka. Sem se pa v teh štirih dneh prepričala, da spanje med nama ni rešitev, kvečjemu še slabše, ker nihče ne spi. Sem pa bila danes tudi na pregledu, sem mislila, da bomo videli že utrip srčka, pa še ni bilo videt,tako da vam povem, da me je pošteno strah. Ginekolog pravi, da ne rabim skrbet, da je do oploditve verjetno prišlo kasneje in da po velikosti gastacijske vrečke nosečnost traja 5t3dni in ne polnih sedem tednov. Sem naročena na ponovni pregled čez 14 dni, takrat se pa mora videt, če ne...no o tem nočem niti razmišljat. Sicer me je ginekolog potolažil, je rekel, da je GV velika 15 mm (če je nad 22 in ni utripa, ni več pomoči) , primerne oblike (okrogle)in tudi notri je videt mehurček, tako da mi je rekel, naj bom optimistična. Sicer pa saj veste same, kako je. Severnica77 sem vesela, da si se oglasila Hvala za čestitke in daj še kakšno fotko od Leona gor, me ful zanima, kako je zrasel L_P najbolje da Ožbeja uspavata, potem pa hop v dnevno al pa kopalnico Pri nas ni teh težav (zaenkrat), čeprav zna moj že vihat nos, če en teden ne . Sva se eno noč tudi zaradi tega kregala, če lahko verjamete Se mi ful za malo zdi, z Dominikom sem cel dan, malček me še fino dudla, noseča sem, spedenam kosilo, pospravim, potem pa naj še vsak večer Sem bila fuuul užaljena, ma to niso več teme za forum. A je kakšen konkreten datum padel za ZOO?
|