crci06
|
Berem, da je spanje našim decemberčkom nekako španska vas. No, jaz se sicer zbudim dvakrat do šeste ure, vendar takoj zaspi nazaj in mi je to kar vzdržno. Moram povedati, da sem za svojo nenaspanost ponavadi kriva sama, ker se enostavno ne spravim spat ob dogledni uri Severnica77, psttt!!! Kaj pa, če atiji berejo? Ne, me pa že nismo krive, da gremo prepozno spat, sploh pa - kakšen RR neki? Pa lepe fotke imaš! Korenjak, kot vsi, a ne? Za oglede albumov pa sploh nimam časa - mogoče ga dobim danes, ko bo očitno dolg dan. Danes smo pa mi spali od 9.30/midva23.00/ do 4.10 . Takrat ga slišim, ko v svoji sobici nekaj stoka in ugotovim, da sva PRESPALA piskanje baterije od babyphona. Torej, lahko, da naju je Nejc že klical, amapk očitno je čisto dobro prebrodil "noč brez mamice".. Po dojenju ob 4.15 je zdržal še do 6h, potem pa spet tisto njegovo stokanje v spanju: " e,e,e,e"... sem ga kar dvignila in zdaj se igra brez stokanja, mami pa se počasi prebuja ob RR Ati pa še počiva, si mora nabrat energije, da ga bo lahko lumpal čez vikend. No, saj midva ga bova tudi, pa še ne vem kje in kako. Tale dež mi ni po godu... Evo, to je bilo moje poročilo v detajle Pa dobro jutro vsem.
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 11.8.2007 7:05:18 >
|