Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 15:24:47
|
|
|
|
TanjaS
|
Mi smo vrtiljak s postelje že likcidirali, ker ga je vlekel vedno dol. Mi ni jasno kako, ampak tok časa se je zviral, brcal in vlekel, da ga je snel. Pa je šel papa.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 17:26:00
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi imamo posvetovalnico pri 9 in nekaj m. Vrtiljak je naš že razbil
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 20:16:06
|
|
|
|
frufru
|
Naše dete je jedlo zelenjavo. Začelo se je sicer ful slabo. Sem mu skuhala špinačko in krompir, pa je samo ven zbruhal. Pol je bil pa tečen, sem ga dala pa R in sta šla spat. Jaz sem medtem za naju nardila ratatouille, pa sem dala še en krompirček in mal korenčka not. Ko se je moški del zbudil. Sem pa rekla pa dejmo probat če bo najino jedel (s soljo, česnom, peteršiljem, timijanom) in je poba pojedel 2 male zajemalke
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 20:37:16
|
|
|
|
crci06
|
Ja, seveda, lovro bi jedel, kot je za velike primerno, ne pa samega korenja... A se vam kaj pozna, da je fuzbal
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 20:38:00
|
|
|
|
ally1
|
bravo Lovro... . Naš pa noče jesti zelenjave, on bi jedel samo sadje s piškoti in skutke . Pa toliko domače zelenjave mu lahko pripravim. Mogoče bi moglo biti pa kaj več mesa vmes , kaj vi pravte?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 20:50:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Eh, babe...vaši vsaj jejo ; mi razen pustega riža ne spravimo po grlu nič. Sploh če ima okus po sadju. Zelenjavo še zakamufliram, pa kakšen košček mesa. Kaka skuta, pa sadje, pa jogurt. To je vse bljak. Pa gris dobim vse nazaj...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 20:50:55
|
|
|
|
emaa
|
Naša dva jesta, če je 'normalna' hrana, kar pomeni, da je kuhano kot za nas odrasle. Kaj preveč posebej dojenčkastega in po njunem očitno slabega okusa pa nočeta. Solimo itak ne veliko, je lažje dosolit, če imaš rad slano.
< Sporočilo je popravil emamair -- 7.8.2007 20:54:06 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 21:14:32
|
|
|
|
TanjaS
|
Maks ima tudi najraje, da je kar kuhano kot za odrasle. Ni kaj, očitno imajo otroci okus Ma fuzbal je bolj revščina, moj ga sicer gleda, smo imeli pa do sedaj mamico in očita na obisku, pa smo malo čvekali.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 21:23:40
|
|
|
|
Naja30
|
Bravo Lovro za zelenjavo! Kar z vama naj je, očitno mu mamina kuhinja paše Naša je tudi začela vedno več z nama jesti. In je fajn, da ni treba več vsak dan posebej pacat Utrujena sem in grem kar spat. Nekaj vprašanj sem imela, pa sem pozabila. No, verjetno tud nobena ne bi opazila Hecam se. Lepo nočko vam želim s čim manj prebujanja.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 7.8.2007 23:07:05
|
|
|
|
r1ta
|
Bravo Lovroooo! Midve pa imava danes nekaj v zraku... Je Ana prava tečka, oziroma je bila, zdaj že pa spančka in se vsake toliko prebudi... Bo še pestra noč! Po moje so zobki, ker ima tudi temperaturo rahlo zvišano... Hočem vam samo povedati, da sem apdejtala slikice za Anin peti in šesti mesec oz. maj in junij. Za julij bom storila to jutri, ker jih imam toliko, da se moram pošteno dol vsest in preštudirat katere naj dam na net da jih ne bo preveč. Geslo je r1ta. Najuška3 bom povedala kako sva se imeli v deželici, samo najprej moram priti malo k sebi. Kmalu, velja? Pa ko bodo slikice gor si boste lažje predstavljale. Takolele, za danes imam dovolj. Lahko nočko vam želim!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 8:21:32
|
|
|
|
pika30
|
Jutro... Včeraj zvečer se je Ajda prvič na noge postavla,danes zjutraj ko me zbudi z vriskanjem pa je bila zopet na nogah. Nevem a ni še mal prehitro,a se že vaši tudi postavljajo na noge?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 8:32:27
|
|
|
|
frufru
|
A je mela še katera včeraj internetni mrk? Ally1 saj pri nas je isto. L_P naš bi tudi samo skutko in sadje jedel, pa kakšno pirino/ovseno kašico, če je sadje vmešano, pol se pa že neha. Pika30 . Naš se tudi hoče, pa še sedi ne stabilno Puza tudi ne, samo kotali se. Kar neki prehiteva. Ga bo treba naštelat. Ma zgleda vrstni red nekaj pobrkan
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 9:34:54
|
|
|
|
pika30
|
Ja včeraj je tudi pri nas bil internetni mrk,okrog pol enajstih zvečer. Frufru boš dala podatke v tabelo na prejšnji strani so napisani.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 9:36:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz imam samo MRK pred OČMI
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 9:38:29
|
|
|
|
pika30
|
L_P a je bila slaba noč?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 9:46:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ma mali je sitnoba zadnje čase - saj ni čudno. Zobki kar rastejo, jih imamo že 7. Prav želim si, da bi se za kakih 14dni umirilo. Pa še jest noče, žverca mala.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 9:55:01
|
|
|
|
pika30
|
E,pa pri nas je isto.Jao,naša je tudi sitna ko ,pa do danes še nima nobenga zobeka,tak da sumim na to.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:01:21
|
|
|
|
lidijat
|
Mi tudi imeli oba mrka, internetni in nočni. Spale zelo slabo,2 urci v posteljici, ostalo na ta velki postli ali pri mamici na trebuhu. Naša punca ima drisko pa vročino, ampak ne več kot 38°. A so to zobki al kwa? Sem klicala včeraj k pediatru pa vse kar je bilo prijaznega od sestre je blo, če rabim bolniško . Me je skenslala naj počakamo, kako bo danes. Pika30, Eva se že tudi kar en čas postavlja na noge, se jim mudi temle decembrkam. Turbo punce - Shorty je našla fajn izraz za naše babike (da ne bomo skoz samo fante hvalile) . Grem crklat bejbiko.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:05:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Lidijat, verjetno so zobeki, ker tudi pri nas je vedno ista fora. Malo povišana temp., sitnoba, vneta lička, nespanja, slinjenje, pa drgnjenje dlesni. Jaz sem mu sicer 1teden nazaj dajala še ob bolečinah Calpol sirp, pa se včeraj zvečer nisem niti spomnila Pika30, itak, da držim pesti za zobek
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:18:17
|
|
|
|
frufru
|
Pika30 sem že popravila, pa najbrž nisi opazila. LidijaT Eva, ma pa enako knjigico kot Lovro in Ana-Lu L_P kaj misli met Ožbej pri enem letu že vse zobe? Joj, so božčki malo, ko jih zobki dajejo. Kje je pa mojmoj?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:19:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Frufru, saj gospod sedaj krpa raztrganine ponočnega spanja. V kosu spi že 1uro in 17min? TanjaS, a smo vas prehiteli?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:20:36
|
|
|
|
r1ta
|
Jutro! No ja... Vidim da smo na istem... Spali smo do dveh, nato do šestih in potem še malce do devetih... Vmes pa seveda po eno uro žurke... Po moje so tudi zobki in tudi apetita nima ta pravega, tečna je neprestano, kar naprej bi se crkljala, ko rit obrnem že joka, interes za igrače je izpuhtel...skratka pestro je tudi pri nas... Ožbej je pa res priden pri zobkih! Kar sedem jih bo že imel??? Mi smo še kar pri dveh rižekih spodaj... Zdajle grema pa v šoping. Včeraj mi ni vse uspelo nabavit, ker je začelo deževati. Kakšne hlačke pogrešam ker se pozna da je zrastla in ima zdaj vse na 3/4. Papa
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 10:22:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rta, sedem jih že ima
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 12:09:08
|
|
|
|
pika30
|
Frufru res nisem opazila hvala. Jaz sem prišla iz jaslic,mi je izračunala da bom plačevala cca. 100€ . Dala mi je tabelo za izračun jaslic,če kero zanima jo lahko prepišem gor. Kaj kmalu bo november tu ,ko gre naša babika služit.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 8.8.2007 12:19:13
|
|
|
|
TanjaS
|
L_P pri nas je spanje vedno boljše, čez dan spi po dve uri ali celo več v kosu Pa ne bom preveč hvalila. Danes je šel šele sedaj spati, smo imeli obiske in je bil neverjetno dolgo pokonci. Tudi noč je bila za razliko od nekaterih mirna. Smo spali do 6 in potem do 8.15 (no, jaz sem prej vstala in celo v miru pozajtrkovala ). Tako, da je zaenkrat kar ok, ampak lahko se hitro neha. Bomo videli. Upam, da zobki hitro pogledajo na plano in nehajo jeziti decemberčke in mamice. Mi jih imamo še vedno 6, zaenkrat ne zgleda, da se kaj novega pripravlja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?