|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
8.8.2007 12:28:41   
crci06
frufru, jaz sem tukaj, pa najraje ne bi napisala ničesar več, ker se mi potem vse podre
Napišem naji, da imamo končno nek red in da že 10 dni hodi spat ob 12h (+/- par minut), prej se lepo naje in tako spi uro ali dve. Ja seveda, danes in včeraj sav se že borila kdo bo kdaj spal...
Jaz sem očitno res malce vraževerna user posted image

zdaj grem pa tudi jaz malicat..
Pa še pohvalim vas, ker takole lepo vsak dan kuhate za bebice. Meni mnogokrat zmanjka energije in volje. Včeraj sem mu končno poskusila naredit riževe rezance - ki pa jih očitno ne mara...
No, pa se naj zdaj izkaže, da je resnica drugačna...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
8.8.2007 12:30:08   
pika30
A že katera daje otročku hrenovko??
Jaz jih bom imela za kosilo+pire+solata,pa nevem a jih lahko dam malo Ajdi za probat?

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
8.8.2007 13:27:28   
Strawberrie Cherrie
Ah ja, hrenovkauser posted image user posted image user posted image Se je ne spomnem ne v eni ne v drugi obliki user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
8.8.2007 13:36:09   
pika30
user posted image
Sem spremenila plan kosila,že kuham filano papripko in pire.To bo tudi Ajda jedla.
Za hrenovko pa bom počakala,če se bo katera javila z nasvetom.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
8.8.2007 13:43:42   
Strawberrie Cherrie
Ampak res. babe moje, sexsat ob otroku je res user posted image težko. Sploh, če spi sredi posteljeuser posted image user posted image user posted image
Kaj res nima nobena take probleme? Sam stoje pa tut ne gre. Pa na kuhinjski mizi pa to. Še sploh zaves nimava ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.8.2007 13:48:26   
crci06
L_p: sej ene pa to zabava, da so brez zaves...
pa če nimaš luči, se notri ne vidi...
pa ziher imata kje zavese... v kopalnici? Tuš kabino?
Otorška soba?

Dej, dej, sej imaš domišljijo, samo malo provociraš, ane?

Čeprav, jaz imam tudi otroško in tudi tuš kabino in tudi zavese v dnevni...
no ja, sem pa jedla piščančjo posebno (je bila v kosu user posted image ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.8.2007 13:51:34   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, če ti po resnici povem, se srečava šele v postelji. Ker je en kup nekih opravkov. Ma ja, sej se greva občasno skupaj kopatuser posted image , ampak imava tko majhno banjo, da če bi not hotu seksat...no ja. ravno tako, kot bi sama sebe imela za norca. Sej pravim, želim si samo, da bi lahko v miru user posted image , da se malo znebiš stresa in teh zadev. Ne pa da malo pospešimo ritem, pa malego toliko prebudimo, da bi gospod malo AMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.8.2007 14:14:42   
emaa
Pika zakaj pa ne hrenovko, na koščke narezano pa bo. Jaz tega glih nimam pogosto za kosilo (beri nikoli), če bi pa imela bi jima ponudila. Si me pa dobro spomnila, da jima jo lahko kdaj ponudim, ko se mudi, kot danes. Sem bila pri TanjiS in Petri85, pa je bila polenta in paradižnikova omaka, bi bile lahko hrenovke zraven.
Seks, ne vem kaj to je (no vem in pogrešam), že kak mesec nisem. Zdaj bo tri tedne kar krvavim, saj zdaj po orgametrilu ponehuje ampak še ni konec. Baje pa potem šele pravo M dobim, tako da s seksom še nekaj časa nič ne bouser posted image . Mi je že prav hudo, kaj šele mojemu.

Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.8.2007 14:50:10   
severnica77
Pozdravljene stare in vse nove čvekice!

Si ne morem kaj, da se vsaj malo ne javim. Poletje je kar pestro ni kaj, enastavno ni več kaj dosti časa za računalnik. No, tudi na morju smo bili in sploh ne morem verjeti kako je našemu Leu morje odgovarjalo. Oponašal je galebe, plaval, sploh ga ni motilo, ko ga je zalil velik val, celo smejal se je. Krilit in mahat je začel že, ko smo se samo približali vodi user posted image ..

Drugače pa je napredoval, da sploh ne morem verjeti. Enostavno mu skoraj več ne morem reči dojenček. Sedi samostojno, kakšna dva tedna se že postavi na nogice ob opori, postavi se na vse štiri, drugače pa še vedno puza, čeblja pa 100/h.

Zobkov imamo sedem in še kar ga muči .... Koliko pa smo veliki in težki pa nimam pojma, vem samo, da so mu vse cotke premale in smo po morju že naredili en orenk nakup.

Veseli me, da vsi decembrčki tako lepo napredujejo. Še bolj vesela pa sem, ko sem prebrala, da je Vilma spet srečka nosečka! Čestitam user posted image !

Joj, saj jaz bi tudi najraje pa potem spet ne vem in tako naprej in tako naprej ..... No, bo že prišlo samo od sebe, ko bo čas, kajne ?

Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.8.2007 14:56:37   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: emamair
Zdaj bo tri tedne kar krvavim, saj zdaj po orgametrilu ponehuje ampak še ni konec. Baje pa potem šele pravo M dobim, tako da s seksom še nekaj časa nič ne bouser posted image .

?A samo jaz ne vem, kaj je to?

Severnica, super, da si fajn, če pa ti kdaj ostane kaj časa, pa se nam le še pridruži.

No, glede seksa tudi ne bom preveč pameti solila... nimam za kaj... vem samo, da so včasih zarad tega tudi dedci zoprni, in potem se en na drugega znašamo... no, ne ravno znašamo, ampak se pa čuti v zraku taka grda napetost, ki mene nič kaj ne vzburja, pa še jaz se moram potem mulat par dni... tako, da to kar traja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.8.2007 15:10:10   
emaa
Moj_moj a sprašuješ za orgametril, neke hormonske tablete, ki naj bi moje zmešane hormone spravile v red, ta krvavitev je posledica hormonske zmešnjave v mojem telesu. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.8.2007 15:55:07   
pika30
O Severnica a ti še živiš?

Ajda je za kosilo pojedla pol sredje velike paprike->samo filo in pol skledice pireja.user posted image Zdaj pa spi kotuser posted image .Kako je fajn,ko včasih ni treba posebej za user posted image  kuhat.

Ema nisem bila glih ziher a ji že lahko ponudim hrenovko ali ne.Ji bom pa zdaj naslednjič dala.

Seks kaj je že touser posted image  user posted image  Midva se tud nekot ne spravima skupaj,čez dan ni šans,če pa se že najde prilika se pa tak na hitr, sva tak kot zajca user posted image  ,zvečer pa tavečja tako dolgo bedi,da že moj orng zadrnjoha pol pa spet skoz padem user posted image .Najhujše pa mi je,ko ga hočem zbudit, da se mi user posted image  , on pa se mi v spanju stran obrne, pa me ne šlivi pet posto. user posted image  user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.8.2007 16:33:55   
Vilma
Dober dan čvekice user posted image  
Evo mi smo nazaj z dopusta, Dominik je užival, mu je pasala sprememba okolja, razen seveda ponoči user posted image  Smo še vedno na žurkah, tahudih v bistvu user posted image . Tako da ko že mislim, da smo na dnu, pride naslednja noč še slabša. Ker smo bili v gostih in je bila pri teti polna hiša ljudi, ga nisem pustila nič jokati, tako da takoj ko se je zbudil, sem ga vzela med nama. In to je bil ponavadi še pred polnočjo user posted image  Mulo je znal viset po dve uri na jošku in ne zaspat. Meni je bilo kar slabo od neprespanosti in njegovega cuclanja. Skratka spanje nam je še vedno šibka točka. Sem se pa v teh štirih dneh prepričala, da spanje med nama ni rešitev, kvečjemu še slabše, ker nihče ne spi.

Sem pa bila danes tudi na pregledu, sem mislila, da bomo videli že utrip srčka, pa še ni bilo videt,tako da vam povem, da me je pošteno strah. Ginekolog pravi, da ne rabim skrbet, da je do oploditve verjetno prišlo kasneje in da po velikosti gastacijske vrečke nosečnost traja 5t3dni in ne polnih sedem tednov. Sem naročena na ponovni pregled čez 14 dni, takrat se pa mora videt, če ne...no o tem nočem niti razmišljat. Sicer me je ginekolog potolažil, je rekel, da je GV velika 15 mm (če je nad 22 in ni utripa, ni več pomoči) , primerne oblike (okrogle)in tudi notri je videt mehurček, tako da mi je rekel, naj bom optimistična. Sicer pa saj veste same, kako je. 

Severnica77 sem vesela, da si se oglasila user posted image  Hvala za čestitke in daj še kakšno fotko od Leona gor, me ful zanima, kako je zrasel user posted image

L_P najbolje da Ožbeja uspavata, potem pa hop v dnevno al pa kopalnico user posted image  Pri nas ni teh težav (zaenkrat), čeprav zna moj že vihat nos, če en teden ne  user posted image . Sva se eno noč tudi zaradi tega kregala, če lahko verjamete user posted image  Se mi ful za malo zdi, z Dominikom sem cel dan, malček me še fino dudla, noseča sem, spedenam kosilo, pospravim, potem pa naj še vsak večer user posted image  Sem bila fuuul užaljena, ma to niso več teme za forum.

A je kakšen konkreten datum padel za ZOO?

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.8.2007 16:34:33   
nena82
Hm, ja, no, odkar se je najina utaborila v svoji posteljici midva pa kar...hma, no jauser posted image zadosti besed...

Lejla sedaj kar pridno vadi posedanje, zadnjič se je plezala po meni, da bi že vstala...

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.8.2007 17:03:49   
pika30
Vilma še čestitke iz moje strani user posted image  bravo za srečko nosečko,malce poznouser posted image ,mater sem pozabljiva.
Nikar se ne sekiraj,če danes ni bilo slišat utripa,verjetno je res kriva kasnejša ugnezditev.Ti se samo čuvaj in bo.Želim ti čim mirnejšo,kolikor se bo pač poleg user posted image  dalo in predvsem zdravo user posted image .

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.8.2007 17:17:22   
Naja30
pika, bravo za Ajdo! Ja, Tija se tudi postavlja na noge, ampak je 1 mesec starejša od tvoje. Je pa tako, da forsirat otroka ne smeš, če se sam postavi na noge, je pa to ok, ker to pač zmore. Tako pravijo user posted image

Za internetni mrk ne vem, ker sem šla zgodaj spat user posted image  Ne vem, kaj mi je, da sem zadnje čase tako utrujena. Saj me mala utrudi, ampak vseeno se mi to zdi malo preveč.user posted image

l_p, si pa res boga s pomanjkanjem seksa. No, naša spi v svoji postelji tak da s tem ni problema. Se je pa že zgodilo, da se je vmes zbudila, malo pozizala in spala dalje. Midva pa tudi dalje user posted image  
Kaj pa v dnevni na kavču? To se ne da? Mislim, da sta vsaj sama pri opravilu, ne?

Vilma, te že kaj daje nosečniška občutljivost?user posted image   Za ZOO ni nič novega. Samo to, da bo 3.teden v septembru, zdaj pa naj katera pove točen datum. Bo najbolje, da se začnemo menit, če bomo zdaj začele, bomo do takrat zmenjene user posted image user posted image

Jaz sem pa danes popoldan fraj, ker se slabo počutim in so vsi zbrisali ven user posted image  Se tako smešno počutim. Toliko dela okoli mene, jaz pa na RRuser posted image  Pijem kapučino, jem ene piškote in kratkomalo uživam. Še kak pirček bi pasal user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.8.2007 21:22:04   
r1ta
Joooj Vilma, jaz pa nisem vedela! Čestitam!user posted image user posted image Bravo! Pa veš da bo vse v redu! Mora bit in pika!

No če verjamete ali ne naša bejba že spi. Danes je spala od 12.30 do 15.00, potem pa nič več in je že ob pol osmih kinkala mojemu v naročju. Potem sma midva jedla večerjo, ona sedi v svojem stolčku in tudi je (polžke in melto meso a la bolognese) in ji naenkrat glava kar pade vznak, tako da je še samo sebe presenetila... To se še ni zgodilo, da bi ona bila tako utrujena. No pa imava z mojim dragim malo več časa zase. Mogoče bova pa midva po dolgem času kaj user posted image . Zdaj sva bila narazen 3 tedne in ko me je prišel iskat sem ravno dobila obisk iz notranjskeuser posted image  tako da že nisva cel mesec. Drugače pa je res, da sem včasih tako utrujena da mi še na misel ne pride kaj takšnega. In se je moj že tudi mulil. Ah... Saj bo. Jaz pravim da je vsak dan lažje in ne težje. Še malo pa bojo tile naši decemberčki začeli hoditi, potem bodo pa tudi bolj spali ker bodo bolj utrujeni. Enkrat se bodo naše nočne tudi končale.

London_Paris sem površno prebrala. Ma strašen je tale tvoj pajbek! Ana je bila hitra s ta prvimi (pri 4 mesecih in 20dni) zdaj pa se je malo ustavilo. Sicer pa pravijo da je bolje če so otroci z zobki malo bolj zgodnji, ker lažje prenašajo vse skupaj ko so še bolj majčkeni, kasneje ko dobi zobke težje je. No, tako moj dragi pravi, ki včasih kaj pametnega kje pobereuser posted image

Nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.8.2007 21:24:27   
r1ta
Pa jaz sem res smotana in pozabljiva sto na uro. Pa to ni res! Že par dni želim pozdraviti vse mamice, ki so tukaj na novo, oziroma so prišle čvekat, medtem ko sem bila jaz v Sloveniji, pa vsak večer pozabimuser posted image . Torej lep pozdrav!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.8.2007 22:18:52   
TanjaS
Pri nas je pa stiskanje zadnje čase (beri mesec dni) kar redno na sporedu (no, pa ne vsak dan). Na srečo Maks spi v svoji postelji tako da imava celo najino zase user posted image user posted image user posted image

L_P, kaj pa če ga ko zaspi, premestita v njegovo posteljico?

Danes smo se imeli prav fino, je bilo malo dojenčkov na kupu, pa mamice smo čvekale. Je pasalo in je dopoldne minilo kot šus.

Jutri bo baje slabo vreme, bomo šli pa malo v CP.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.8.2007 22:30:01   
crci06
L_p in ostale: a je možno, da je tole sračkanje s hrano en del tistega obdobja "mami, mami"...
pri Nejcu nekih hujših sprememb ne opažam, je rad tudi pri drugih, ampak, ko pa mene zagleda, pa zadnje dni vedno kar ponori.
Če dobro razmislim, tudi Nejc ful, ful manj poje in noče niti flaške. Danes npr. je pojedel 2/3 dopoldanske flaške z "rižolinom", kosilo -200 g kašico - je pojedel 1/2 pred in 1/2 po spanju, popoldan še en piškot, ki je mamico spravil na kolena in po tleh pomivat user posted image  , zvečer pa cca 5 žlic gostega "rižolinota", 3 požirke čaja in posledično sem mu potem poturila še joško, ki se je ni branil... To, kar je pojedel, je komaj polovico tega, kot je pred dnevi pojedel... Pa tak jedec !?!

Mogoče pa otroci malo izsiljujejo dojenje, kot del tega obdobja, da je dobra samo mamica?
Doji se samo ponoči. Načeloma je zaspal v posteljici (dokler to nisem tukaj napisala, in se je spet vse podrlo), ko se je prvič zbudil, mu je šel moj potudit vodo (zadnje dni jo ne sprejme), ko pa je drugič bila večja uzbuna, pa pride k nama in ostane do jutra...  Od prvega prebujanja naprej spet stoka v spanju??

Zdi se mi, da smo tam, kjer smo že bili...

Grem kar spat, preden se zbudi!

Nočko!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
9.8.2007 7:09:10   
frufru
Jutro. Lovro je pa danes spal od 8h do 6h brez bujenja. Bravo mi user posted image , pa pokakal se je, kar ponoči že 5 mesecev ni naredil user posted image Zgleda, da mu menjava večerne kašice ustreza (sem mu zmešala sadno kašiso od alete z rižolinotom in mojim mlekom) Zdaj pa že eno uro po postelji hara in vriska in žlobudra.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
9.8.2007 8:03:36   
Strawberrie Cherrie
Jutro...

No ja ... mi smo spali od 8.30 do 7h, pa je vmes enkrat malo jedel, no kakih 5minutk je visel in papcaril.

Moj_moj, možno, da je to zavračanje hrane posledice tele 'mami,mami'. Čeprav se Ožbej atija ful razveseli, ko pride domov iz službe, je čist vzhičen, kar skakal bi?user posted image user posted image

Tole prestavljanje v posteljico, pri nas pali, dokler se mali prvič ne pbrne in zadane v gitre. Potem je konec, ker se prebudi. Razmišljava, da bi mu v novo sobico dala 80x200/180 posteljico, pa bi imela obliko avtomobila oz nekaj podobnega, da bi mu nudilo enako visoko zaščito, kot pa posteljica. Pa tolko, da lahko jaz zraven njega spim, če je silauser posted image

r1ta, sem si kar predstavljala Ano, kako kinkauser posted image user posted image user posted image user posted image , faca malauser posted image user posted image user posted image Tole glede zobkov, sem pa tudi jaz že slišala. Ampak pri nas ni nekih blagih težav - so kar močne. Ampak včeraj sem mu vseeno dala še 2ml Calpola. Sem govorila s P, pa je rekla, da ob takih bolečinah, ko izrašča več zobkov na 1x, naj mu kar dam sirup, da ne bo škodovalo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
9.8.2007 8:12:23   
pika30
Jutro...
Bravo Lovro user posted image za prespano noč.Frufru zate je že posijalo sončece.Si se fajn naspala,a nede.user posted image

Za Ajdo nimam kaj govorit,ker spi vedno celo noč,ponavadi zaspi ob 8 al 9  in do 7 ali pol 8 zjutraj.user posted image
Danes sem za leto postarana in sem se odločila prvič spečt torto user posted image  ,naredila bom nutelino,baje je božanska.Bi že kar začela pa mi manjka še sl. smetana,pa morem počakat na mojga,da mi jo prinese.Sporočim kako bo uspela.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
9.8.2007 8:32:57   
Naja30
Joj, pika, kaj omenjaš torto! user posted image  Sem se že zbudila z mislijo na čokolado!

Čestitke za prespane noči, joj je to fajn! Pri nas je bilo nekaj srednjega. Nič za pritoževat.

Vreme je ravno prav za lep sprehod. Dežuje ne, vroče ni.

Ker ni nobena dala ideje za ZOO, vas pozivam: torek, 18.9.2007! Zdaj pa povejte, če vam ustreza. V dopoldanskem času, seveda. Npr. ob 10h pred vhodom v ZOO.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
9.8.2007 8:37:34   
emaa
Mislim, da lahko gremo, kolikor vem nimamo nobenega zdravnika, FTH pa lahko enkrat tudi preskočimo. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?