durosh
|
Živijo, punce. danes sem končno prišla malo k sebi, d vas lohk mal preberem in kaj napišem.sva bila z možekom čez vikend na primorskem, pri mojih in njegovih doma in sva prišla v nedeljo tolk izčrpana domov .tiste, ki živite doma ali pri tašči, kapo dol.jaz sem mislila, da se bodo kar stepli za Nikolajo.ko sva prišla k tašči so bile njene prve besede:končno sem si jo izborila .HALOOO??!!!In potem tisto pestvanje in prenašanje;sem bila vesela, da jo dojim, ker sem jo vsaj takrat imela zase-pa še so bili komentarji v stilu:škoda, ker ne piješ na flaškico, bi pri meni ostala...HUDIČA BI!najbolj mi gre pa na živce to, da vsakič, ko kaj pojoka rečejo:joj, te ščipa po trebuščku.KOT DA BI SE DOJENČKI JOKALI SAMO ZATO, KER JIH "ŠČIPA" PO TREBUŠČKU!!! Ne m zamerit, ma sem se morala malček izkašljat . Ronja, navodila mam na cd-ju, so pa podobna enim z interneta, ti bom poskusila poslati na ZS. Ja, KT, me je že mal zaskrbelo, kje si, ti pa pohajaš .se slišimo kaj za Tivoli, če bo lepo vreme, a ne? Zrak, no, tebi tudi za lepo prespano noč.Paše, a ne? Upam, da bova kmalu na Tarinem ritmu, kaj praviš, nogica? Godrnjamo tudi mi še vedno, zadnje dni malo manj, jo vzamem k naju v posteljo in stisnem k sebi, potem zaspi-works like magic .mi je tako svetovala tudi Kati81. Drnula, hvala za nasvete glede slinga-ven še nismo šli z njim, se pa doma učimo, poskušamo položaje itd. Spanje na trebuščku bi jaz rada malo uvedla za čez dan, pa je Nikolaja kot Sara in Anika-jok, če jo položim samo za kravice past. Pa tudi glede DRESURE je Nikolaja na isti valovni dolžini kot Sara, ŠpelaP . Gremo malček ven...
|