|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
6.8.2007 23:10:42   
maychika
evo obljubljene slikce...ampak pozor...zdej vam bom res zatežila z milijon slikcami...itak jih pol spet dva meseca ne bom objavljala...

najprej trebuh
user posted image

pol kako je enkrat Tia zaspala...ko je še izsiljevala, da smo po eno uro sedeli ob njej sicer je bil hud vik in krik...pa sva jo enkrat pustila jokat...se je vsedla, jokala in zaspala
user posted image

Tia ko je nutello...ni treba dvakrat reči, da ji je všeč ane....
user posted image
pa nektarino
user posted image
pa liže kornet
user posted image

pa uživanje v bazenčku
user posted image
user posted image

pa njena najljubša igra...."Ati kje imaš CDje"
1. del
user posted image

2. del
user posted image

in še kot hišna pomočnica...
user posted image

no, upam, da sem vam popestrila malo branje in da nisem preveč zatežila s slikicami...

lepo bodite zdaj pa lahko noč...če bo bebi dal, ker me brca kot nor...ta je še hujši kot je bla Tia...edino kolca se mu pa ne, medtem ko se je Tii non stop kolcalo...

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5451
7.8.2007 8:43:07   
alička
Maychika, veš kaj, ful mas lustnega trebuščka. Suhica, ki je pojedla žogo! Meni se sploh ne zdi tako hudo, kot ti pravisš. Si mi pa obudila spomine....
Od moje nosečnosti pa obstaja ena sama slikica, pa še na tej sedim, tako da se komaj kaj vidi user posted image , moj ni nikoli pokazal kakšnega interesa, da bi me ovekovečil.
Kave mi je zmanjkalo, moram it delat.

Aja, sem prijazno komentirala samo tvoj trebušček, na princesko Tio sem pa pozabila, ti ti Alička. Ma je posrečena, sploh mi je luštkana tam ko pospravlja in skriva cedeje user posted image , aja pa tisto spanje je tudi nekaj posebnega!!!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
7.8.2007 9:37:06   
*zvezdica*
O Tia caricauser posted image . Ta pa je modelka, res! Pa kako CD-je skrivauser posted image !
Maychika ampak mal pa vseen pretiravaš z velikostjo svojega trebuha. Men se zdi totalno kjut! Kar ponosna bodi nanj!

Dons se pa Rok še ni nič javiluser posted image . Alo, kje se skriva mladi očka?user posted image

No pa še ene 2 "naše" fotkice

user posted image

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5453
7.8.2007 12:55:57   
maychika
alička veš...jaz sem že prvič naredila tako, da sem cca enkrat na mesec dala možu v roke fotoaparat in rekla poslikaj, tko da je naredil po ene tri slikce vsak mesec, da imam za spomin...

hi hi ampak res kako Marcel uživa v bazenu. a ni čudno, da banjice pa ne mara. kako so zanimivi naši pobalinčki...

joj alička si me spomnila, da sem si skuhala kavico pa sem jo samo malo popila...zdej je pa cela hladna. jo moram pred Tio skrivat, ker jo zmeri hoče zraven piti. Nočem ji pa dat, ker hoče pol sama držat šalico in bi pila zares, ko pa ji hoćeš vzet pa tko zagrabi in začne opletat s polno šalico, da si lahko predstavljate kako izgleda.

Nič grem eno verižico za darilo narest. Je tia zaspala. Mogoče bom imela eno uro časa...hi hi hi

Lepo bodite...vas berem še zvečer kaj...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
7.8.2007 16:05:56   
ksenija.
Evo mene spet malo tu. Sem danes dala malo moja sončka na počitnice pa imam malo časa za počitek. Sedaj bodo že počasi začeli domov prihajat, tako da hitro še kaj napišem.

Jaz bi šla že rodit, mi je ta trebuh že tako napoti. Pa hrbtenica me tako boli, da bom znorela. Ponoči ne morem spati, ker hodim non stop na WC, pa moj pravi da v spanju samo jamram, ko se obračam pa me vse boli, tako da še on ne more spati. Je pač tako, sedaj prvič preživlja toliko časa z nosečko, v prvih dveh nosečnostih je bil hudo malo doma. Sem pa zmerila moj trebuh in meri sedaj 95 cm, drugače pa sem sedaj na 11 kg plusa. Trebušček pa lahko vidite v albumu pod "morje".

Marelica, ti imaš že prvi CTG, na Ptuju naredijo prvi CTG na dan PDP. Jaz pa imam jutri pregled pri G spet po dolgem času. Bom malo povprašala sedaj imajo v ptujski porodnišnici nekaj novega proti bolečinam med porodom, da si sam doziraš v roko, če se ne motim se reče Ultima ali nekaj podobnega, je katera že kaj slišala?

Marelica, prideš v četrtek na ptujski čvek? Nas bo kar nekaj.

Blaž je končno skužil zakaj je kahlica in sedaj že tri dni zvečer kaka na kahlico, pa včasih si čez dan zmisli in reče kaka pa ga dam gor. Včasih se celo kaj znajde v njej. Je pa bilo včeraj ful zanimivo, ko smo se umivali. PA Zala naenkrat pravi kakat, pa jo moj hitro zgrabi, jo zbriše in da na školjko. Medtem jaz brižšem Blaža in on naenkrat jujat in začne Zalo dol vlačit. Sem mu kahlo prinesla, pa ni bilo potem nič iz tega.

OK, grem sedaj še hitro malo počivat preden pridejo domov moji trije.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
7.8.2007 17:03:08   
eya
Oj!

Ksenija, reče se Ultiva in je baje prav fajn. Ti prilepim link od ene porodne zgodbe z Ultivo: klikni tule

Ostalo pa komentiram zvečeruser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
7.8.2007 19:18:21   
eya
Luštne slikce ste prilepliuser posted image user posted image user posted image  Takole ko vidim še ostale aprilčke, ki so že tako veliki, se šele dobro zavem, kako hitro odraščajo tile naši frackiuser posted image  Bom pa še jaz dve slikici prilepila...

Takole se Žiga trudi sam jest...mu še ne uspeva ravno najbolje. Se vidi, da mu je žlica vedno bila zadnja skrb:

user posted image

Takole pa z očijem "vozita formulo":

user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5457
7.8.2007 19:24:17   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 

user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

12,5 mesecov: 8230g, 72cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

12. mesec: 8800g, 75cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5458
7.8.2007 19:34:05   
eya
Še par postov napišem, pa bo cela stran mojauser posted image

Jaz pa že prav pogrešam Ankico...kjeeeee siiii? Saj vem, da se selite, pa je veliko dela, a vseeno se kaj javiuser posted image

Rok, za Mino imamo pa podatke samo ob rojstvu, daj zaupaj zadnje "mere"user posted image

Maychika, meni se tudi ne zdi trebuh tako ogromen. Verjetno smo pričakovali pe večjega, glede na to, da si pisala, kako ti vsi težijo s tem, da bosta dvojčkauser posted image  Katero velikost bodijev pa rabi Tia-če bomo slučajno kaj šli, bom pogledala. A ji bodo tisti za 18 mesecev prav? Imajo bolj čudne številke-pri enem letu naj bi imel otrok 73 cm, glede na njihove cifre. Je pa tako z bodiji, da če jih na začetku akcije zmanjka, jih skoraj ziher ne dobijo večuser posted image  Vem, kako to gre, sem precej dolgo delala na blagajni preko študenta pri njih.
Joj, Ksenija, ti boš imela pa kmalu tri srčke v avatarjuuser posted image user posted image user posted image Ampak Zala in Blaž sta pa res skoraj kot dvojčka, sploh na tisti sliki, ko sedita eden eden zraven drugega-ni videti, da bi bilo leto in pol razlike...

Zdaj pa čakamo še bušija od Mareliceuser posted image  A sem še na kakšno nosečko pozabila-aja, Kajča je še, a ne...

< Sporočilo je popravil eya -- 7.8.2007 19:36:41 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
7.8.2007 20:10:17   
Nenya
Evo mene

sva bila danes z Mino v ZOO-ju, to sem načrtoval že kake dva meseca. Jaz nisem bil v ljubljanskem živ.vrtu od osnovne šole, tako da je bilo kar fajn pogledat, če je še isto kot takrat. Moj naslednji projekt je morje, me prav zanima kako dolgo bo trajalo do dejanske izvedbeuser posted image .

Zvezdica, je pa res čudno, da Marcel tako uživa v bazenu, v banji pa...zanimivo nouser posted image    

Maychika
, tudi meni se zdi da malo pretiravaš s tem trebuhom, saj sploh ni tako velik. Tako da ni čudno, da takrat, ko sem bil pri vas nisem sploh opazil, da imaš povečan trebuh. Ne vem kaj mislijo tisti, ki te nadlegujejo z dvojčki.
Hi hi, tudi Mina je bila pri nas sramežljiva, tako da sva šele ob rojstvu ugotovila katerega spola je. Tudi Brina je bila na začetku sramežljive sorte. K sreči so Nenyi v porodnišnici bolj pogosto delali UZ, tako da se nas je takrat potem usmilila.
Tia je pa ful luštna na tistih slikcah. Posebno všeč mi je bila tista, ko je zaspala kleče.user posted image Mi smo namreč imeli obdobje, ko je konstantno spala kleče. Tudi sedaj  ji na vsake toliko časa uspe zaspat v enem zelo čudnem položaju. Vaša je pa tud nora na CD-je. Jaz sem Mini moral vse CD-je skrit, ker drugače bi ostal brez....pa tale metlica je tudi ena od naših najljubših igrač....poleg metle seveda.user posted image

Eya, tile naši pobalini res hitro, prehitro odraščajo. Pri nas je pa podobna situacija z žlico. Včasih ji sicer uspe lepo jesti, v večini primerov se pa začne kar igrat z žlico in hrana leti levo in desno, samo v usta ne. Zadnje čase ima novo foro, namreč če je meso, in da je zraven naš maček, mu vrže malo mesa na tla. Vse skupaj se je začelo, ko sem se jaz malo hecal, naj vendarle da malo mucku za jesti, ker je lačen....no zdaj pa imamuser posted image . Sedaj je tako, da meče hrano po tleh tudi če mačka ni v bližini, zgleda da čist za vsak slučaj. Bom moral naslednjič malo pomislit, ko jo bom naučil kako neumnost.

Jah eni so pa pridni, tako kot Ksenija, najbrž ne bo lahko skrbet za dva pobalina ob novorojenčku.
Grem....se malo rekreirat, zadnje mesece sem se čist zapustil kar se tega tiče.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
7.8.2007 20:59:42   
Nenya
Aja, pa ne vem koliko tehta Mina. Moja mami jo je sicer tehtala kak mesec nazaj in naj bi bila že čez 10kg. Bom poskušal ugotovit v prihodnjih dneh.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
8.8.2007 9:14:30   
DrejcDrejc
Pridna Eya s temile podatki. Da dodam frišno mero: 15. mesecev: 79 cm in 9,8 kg.

Kolk zobkov imajo kaj vaši lumpi? Naš ima ene 14, spodnje trojkice ravno prebijajo, tako da bo kmalu komplet. je imel na ta račun pri 14. mesecu kr eno tečno obdobje, zdaj pa je spet bolje. Na sploh je vse narejeno po obdobjih. Lahko bi jih opisala takole: prve tri mesece - zmeda v moji glavi, večerni krči; druge tri mesece: lepo in mirno obdobje; od  6. meseca do 1. leta: katastrofa ponoči zaradi prebave; okoli enega leta: zlatko!; 14. mesec: tečnoba zaradi zob; 15. mesec: zlatko user posted image .
Šele po kakšnih 14. mesecih zna it stran od mene in se kje drugje sam malo poigrat, ampak ne za dolgo, mora hitro nazaj preverit, če je mami še blizu in jo vključit v igro. Do takrat je bilo eno samo drenje, če sem šla par metrov stran od njega.
Pri spanju pa še recimo nismo nič spremenili - še zmeraj je vik in krik do onemoglosti, če ga daš sicer zaspanega v posteljico in greš iz sobe. Najlažje zaspi, če ga pocartam tako, da leži na meni. Pogojno zaspi sam, ampak moraš bit čisto zraven in uspavanje traja najmanj pol ure. A je ša kak tak scartanec? Malo me skrbi,kako bo v vrtcu, kdo ga bo uspaval....?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
8.8.2007 10:04:53   
alička
Živjo!

DrejcDrejc, mislim, da si ti zadnjič spraševala za telovadne copatke user posted image , nisem ziher... v glavnem jaz sem vceraj kupila ene super v Alenki, to je ena trgovina, kjer prodajajo usnjene copate lastne izdelave (vem za trgovine v Ljubljani, Kranju in Kamniku ali Domžalah)- mislim, da je firma Alenska Sitar s.p.. Copatki so cortig, celi usnjeni, naša lepo hodi v njih, bom probala poslikat in pripopat slikico.
Tudi Živa zaspi tako da sem v sobi dokler ne zaspi (to traja 10-30 minut, ponavadi bolj okrog 10). V varstvu in popoldanski spanec pa zaspi sama, potem pa vedi.

Moram it delat...

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
8.8.2007 10:10:14   
Krista28
Zvezdica, mi smo na iste. Letos sva en šotor že kupila, pa omarco za kuhanje (komaj v merkurju v kranju), iščeva pa še enostavno zložljivo mizco. ostalo pa imava. letos smo imeli še z dvema pavšal, pa smo odpovedali ker je too much drago (pokurili komaj polovico), pa še skoz si na istem mestu.  Tko da če najdete kako ugodno dobro mizo prosim sporočiuser posted image

Aja, za šotore se ti pa splača pogledat še na kako tujo stran. Sem gledala v kampu, pa imajo nizozemci čist nore šotore.

Jst tud probam v službi mal prebrat pa napisat, čepra ni najbolj pametno. Sem pa zaprosila za 7 urni delovnik in so mi odobrili, tako za s septembrom začnem prej domov hodit.

Maychika, tvoj trebuh je pa prav luštno, pa še luštna bluzica. Ti jim kar usta začepi...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
8.8.2007 10:27:45   
Krista28
Ko smo že pri kampiranju, dajte tiste, ki imate izkušnje, povedat, kako opremo je nujno imet, pa kakšen kabel za elektriko, pa mizo, pa kako je če te dež zalije....

Skratka čim več informacij. Sem pa gledala nizozemce, k majo velik tiste šotorske prikoliceuser posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
8.8.2007 12:32:32   
Nenya
Lep pozdrav

Joj, pri nas smo pa bolj revni kar se tiče zobkov. Zdaj jih imamo 8, čeprav smo štirkice otipali že dva meseca nazaj, pe še vedno niso zrasle. Je bila pa zadnje čase verjetno tudi zaradi tega tečna, ker so ji zrasle dvojkice.

Krista, super za skrajšan delovni čas.

Midva pa ne kampirava, sem prepričeval Nenyo, da bi poskusila, vendar ima predsodke glede spanja na tleh ipd.

Danes smo za Brino imeli drugi pregleded pri pediatrinji. Tale naša punca se je pa kar poredila - v dveh tednih se je zradila za 600 g, tako da je zdaj težka dobrih 3.9 kg. Minimum, pri katerem začnejo pediatri težit je 500 g v celem mesecu, tako da smo na zelo dobri poti da čez dva tedna ob uradnem PDP-ju dejansko presežemo Minino težo ob rojstvu (3.2 kg). Sva pa tudi ugotovila, da najin avto ni primeren za prevoz obeh, Mine in Brine, saj je treba lupinco privezat z dvema pasovoma, tako da potem ne moreva privezat Mininega stolčka, avto ima namreč samo dva pasova. Tako da je morala Mina ostat kar doma. Upam da bo Brina kmalu tako zrasla, da te lupinice ne bo več rabila, ni namreč pretirano varna, to sva na žalost ugotovila šele po kakih treh mesecih.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
8.8.2007 13:02:45   
*zvezdica*
Krista pri nas se je možek čist zagrel za kampiranje. Vsak dan ko pridem iz službe mi ima novega favorita med šototi za pokazat. Gleda pa izključno po netu, ker ga misliva tud na ta način kupit. Se ful splača, samo dobro je vedet kako zgleda tudi v živo. Tako da smo skor vsako popoldne na Šobcu, kjer je res 1A kemp ( se vam splača it pogledat, če še niste bili...5 zvezdic) in je nabit z nizozemci, ki imajo pa itak vsi top opremo.
Da ne rečem, da je možek že sestavil seznam opreme, ki jo bomo rabili (od omarice do hladilnika, miz....). Nameravava kar letos jeseni kaj kupit, ko bodo vse stvari znižane. Mislim, da se to ful splača.

Rok, Mina se je pa kar pridno "poredila". Super!

Zobkov imamo mi 12. Zdaj čakam da prikukajo trojkice.

Mi (no, svakinja) je danes že 1 dan čez rok...tko ta smo še vedno vsi na trnihuser posted image

Aja Krista ti si me zadnjič spraševala kako je z možem. Še vedno je na bolniški...14.8. ima kontrolo, tako da bomo takrat zvedli kako naprej.

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5467
8.8.2007 13:46:50   
Marelica
Oj, čvekice!

Včeraj se nisem javila, ker smo bili bolj leteči, zvečer se mi pa tudi ni dalo. Torej, dali smo skoz prvi CTG (ja, Ksenija, v MB je pač očitno taka praksa, da se je treba it večkrat pokazat). Seveda nič novega... kar za pričakovat.  Sem se pa malo začvekala še z drugimi nosečkami, ker smo prečakale v čakalnici za znoret dolgo. Zanimivo, da so vse pričakovale drugega otroka in vsem so napovedovali fantka. Haha, torej bo letos leto fantkov.user posted image  

Maychika, ful luštkan trebušček. Ampak se strinjam s tabo, da je kar velik glede na tedne nosečnosti. Se boš še kar razlezla do konca.user posted image  Dobrodošla v klubu! user posted image  
Na mojo slikico trebuščka boste pa verjetno še kar čakale, če se ne bom jaz sama slikala. Moj možek namreč ne pozabi slikat ovčk, vinograda in hribov, jaz ga moram pa za vsako slikico fehtat, če hočem bit slikana s Katarino.user posted image  Edino takrat se običajno sam spomni, ko sem  oblečena v raztegnjene cunje za doma in po možnosti kosim travo.user posted image  Mi je bilo pa včeraj smešno, ko sem si majico preoblekla pred mojo mamo. Je kar zazijala in pokomentirala, da imam pa reeeeeeees ogroooomen trebuh, da se šele zdaj prav vidi!

Hihi, Tia je pa originalna, sploh pri slikicah, kjer nekaj je!!! CD-ji pod preprogo so mi znani že od doma, naša še edino ni pokazala neke zavzetosti nad pucanjem.user posted image   V bazenčku je pa Tia prava uživačica, kaj? Cmoook, enega lupčka za prikupnost!user posted image  

Pa bravo, bravo za Marcela in Žigo!!!!user posted image  Prava srčkana fantka sta že. Joj, pa še ni dolgo, ko smo jih dojenčke okoli prenašali. user posted image  Res se staramo...

Joj, kako so posrčeni vaši s temi kahlicami! Jaz Katarine še kar ne morem navdušit, da bi gor ostala, kaj šele, da bi kaj "pridelala". Očitno bomo mi razvajeni v tej smeri...

Ksenija, ja, draga sotrpinka, sva kar na istem. Mene tudi križ boli za znoret pa ponoči se dostikrat zbujam in hodim na WC ožemat par kapelj iz mehurja.user posted image  Me kaka ponovna nosečnost zdaj niti malo ne mika. Tako da te še bolj občudujem!

Hvala za info o Ultivi. Moram izbrskat, če se da v MB tudi dobit. Sicer me pa zdaj poroda in bolečin sploh ni strah, samo naj že bo enkrat tak daleč... Včeraj smo ravno še en večji šoping naredili in zdaj res vse še čaka na bebico. Imam tudi že kufre spakirane.

Ejej, Rok, kakšna vzgoja pri mizi! user posted image  Pri nas tudi ati vse bedarije pokaže, mala pa ponavlja... pol mora pa mama red delat.

Krista, midva sva bila zelo navdušena kamperja in sva si nabavila še pa još opreme. No, zdaj nama pa v premali hiši samo prostor zaseda. Hm, glede opreme je čisto odvisno, koliko udobja želiš in koliko prostora je v avtu. Zame je nepogrešljiv gorilnik, če ne že kuhalna plošča (imaš tega ogromno na trgu) in camping lučka. Pa napihljiva blazina/postelja za v šotor, ker meni je armafleks absolutno pretrd. Ja, pa zložljivi stolčki (z naslonjalom) in mizica prav tako. Mi2 sva imela s sabo tudi hladilno torbo, ki se jo priklopi v avtu, pa jo je možek tako predelal, da je šlo priklopit na elektriko (ne me vprašat kako). Aja, pa vrv za perilo sva si tudi napela, da si lahko lepo mokre brisače in kopalke posušiš. Hm. Vse skupaj je pravzaprav stvar improvizacije na mestu samem. Pa čeprav v campih ponekod ne smeš kopat jarkov, je bilo to nama v Bohinju nuja, drugače ti obilni dež takoj v šotor pronica. Moj mož se mi je najprej smejal, ko sem se tako trudila in praskala, dan zatem mi je bil pa že hvaležen. Si pa še ne znam predstavljat, kako bi bilo campirat z malčkom. Verjetno bi bilo treba za stvari že prikolica na avtu.user posted image

Brina, čestitke za pridobljene grame!!!!!user posted image

Uf, me križ boli zdaj. Moram v ležeče! user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
8.8.2007 17:56:35   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Danes smo za Brino imeli drugi pregleded pri pediatrinji. Tale naša punca se je pa kar poredila - v dveh tednih se je zradila za 600 g, tako da je zdaj težka dobrih 3.9 kg.

Rok, saj si verjetno hotel napisati 2.9 kg user posted image .

Naša ima 12 zobov, imam pa na sumu, da tudi trojke niso daleč (ali je še prezgodaj za to?).

Živa mi hoče na vsak način pomagat tipkat... se beremo zvečer...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
8.8.2007 19:58:49   
Nenya
Uf, ja Alička, 2.9 kg, so me zgleda moje želje prehitele.user posted image Danes sem uspel tudi stehtati tudi Mino...ne vem koliko je tale naša tehtnica natančna, ima samo eno decimalno mesto, pa še temu sam osebno ne zaupam preveč. Po tej tehtnici imamo 10.0 kg.

Danes smo bili z Mino najprej v peskovniku. Sem ugotovil, da je pesek tako suh da je groza, zdaj razumem, zakaj je Eya enkrat rekla, da ga morajo še zmočit...k sreči Mina ni očarana nad potičkami....v bistvu ji je bil tak pesek ful všeč. Ga je kar metala v zrak in se posipala z njim. Najbolj je uživala, ko sva napolnila kanglico do vrha in jo je potem vzignila gor ter prevrnila nase. Tako da je na koncu zgledala, kot da bi prišla iz počitnic v sahari, saj je bila čist od peska. Potem smo šli še mimo moje sestre, kjer so nekaj zidali. Je morala takoj it pogledat, če so malto pravilno naredili. Itak je rokice takoj pomočila v karjolo in se potem obrisala ob obleko....uf saj res, moram preverit, če je Nenya dala namočit njene oblekice, drugače bo kriza....grem.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
8.8.2007 19:59:12   
eya
Žiga ima pa zaenkrat šele 7 zobkov.

Rok tista lupinica pa je bila na testih slabo ocenjena, ko so jo testirali v takem položaju kot jo imate vi. Lahko pa jo date v avto tako, kot se daje običajno lupinice, pa še tako se porabi samo en pas in boste imeli lahko hkrati tudi sedež za Mino. Pa meni se tudi zdi, da je dosti bolj varno, če se otrok res prevaža v lupinici, obrnjen nazaj, kot pa leže, počez glede na smer vožnje.

Alička, prilepi kako slikco od copatk, jaz tudi moram kaj nabavit...

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
8.8.2007 20:11:47   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000 g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm

16. mesec: 9700g, 83 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

12. mesec: 8770g, 74,5cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 

user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

12,5 mesecov: 8230g, 72cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

12. mesec: 8800g, 75cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5472
8.8.2007 20:35:15   
Nenya
Evo, smo nazaj. Je bilo namočeno, tako da ne bomo imeli betoniranega bodija.

Eya, bomo poskusili še tako, upam da bo izvedljivo. Drugače pa vem, da je bila ta lupinica ocenjena zeklo slabo, kar je tudi logično, saj če ornh zabremzaš, jo drži samo en pas, ki niti nima normalno za zapet. Tako da se ne počutim ravno najboljš, ko se vozimo na tak način.

Aja, to sem poskušal že večkrat povedat pa zmeraj pozabim. Naši Mini so blazno všeč moji nastavki za britje...v teh letih se je nabralo kar nekaj držal za britje, ki jih ne rabim več in jih imam iz meni neznanega razloga shranjene na robu banje. Mina zmeraj pride do njih in jih vzame, potem se pa drgne z njimi najprej po laseh, nato pa še po glavi....nikoli me ni opazovala pri britjo, tako da mi je zmer zanimivo, ko jo takole gledam.user posted image

Nič, grem še mal pogledat ženski del familijeuser posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
8.8.2007 20:46:59   
Krista28
Evo, dons sem pa že 4. tukaj gor....rekord odkar sem v službi. Mali že spi, midva pa še brezkofeinsko kavico, pa lubenica user posted image  - mene kombinacija ne ganeuser posted image ,  pol pa počasi spati.

Zvezdica - Pri nas je že ful razprodanga. Imaš kako fajn internet stran?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
8.8.2007 21:14:03   
alička
user posted image
user posted image

Ne ratajo mi ravno najbolje... na slikah se ne vidi, da so v usnje odtisnjeni medvedeki... Stanejo cca. 8€ imajo jih pa vseh možnih živih barvah od številke 21 naprej. Jaz sem vzela 22, ker so precej ozki, čeprav mogoče izgledajo glomazni. Živa ful dobro hodi v njih, pa še nogica ji ne švica, tako kot v cicibankah.
Sem sproti v album vrgla še nekaj slikic (npr.Živa popravlja helikopter, hi hi)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?