Marelica
|
Netman je zatajil , očitno bom morala jaz kaj spodbudnega napisat. Neee, nič še nisem odpotovala v Rim, čeprav bi kar poletela, če bi lahko jaz odločala. Mali mi tako na mehur naseda, da je prav zoprno, ker me skoz lulat. A se še spomnite? Pa ponoči se skoz zbujam, utrujena pa tako kronično. V soboto sem že ful roman napisala na možev prenosnik (da ne bi male motila v sobi pri spanju), pa je seveda vzel baterijo, preden sem končala. To me običajno tako razkuri, da še lep čas ne grem kaj napisat. Sem vas pa skoz hodila brat. Pa Rok mi je tako posrečen, ko je skoz "dežuren", vse poroča, vsako info izbrska... bo počasi moral kasirat za svoje nasvete. Se že sprašujem, če Nenyo sploh še spusti za ekran. No, malo heca! Če ne bi bilo Roka bi blo kar pusto zadnje čase tu gor. A mojčika je na morju, al zakaj se nič ne javi . Zdaj grem pa malo komentirat od novejšega k starejšemu... Aha, alička ima danes delodiš. Ja, to je pa kar lepo prebrat. Bi se ga jaz tudi rada malo nalezla. Zvezdica, super za plavalca Marcela. Mogoče mu bo pa treba doma več kot 5 cm natočit, pa bo tudi navdušen. Ja, jaz sem naši tudi včeraj glavo prala... seveda se je drla, kot da jo iz kože dajem. Pa samo da tuš vidi, je že panika. Bravo Mina!!! Še ena bodoča pevska zvezda. Boste pa ja razumeli, da je treba glasilke že od malega trenirat. Kar se pa ravnanja Mine do Brine tiče pa - še ena stvar, ki se je pri nas tudi bojim... da bo treba skoz policaja igrat. Aja, Rok, ti si pa tak kot moj Netman, ko se dete spat spravlja. Obvezno jo zmoti in spravi spet v budno stanje. No, nenamerno, se razume. Samo jaz se skoz kregam, da je treba čim dlje stran pa nič k njej gledat, - bo zaspala ko bubica. Jeje, jej, če ne bi bilo moje strogosti, ne vem, če bi bla Katarina tako pridna, kar se spanja tiče. Pokora, Nik in Katarina bi se verjetno super ujela. Naša je tud en mali divjaček. Zadnjič je s sosedovim triletnikom tako norela, da je bilo že njemu tečno, da mu je skoz za petami. Krista, me veseli, da ste lepo počitnikovali! Kamilice v vneto očko: metoda naših babic in mamic. Jaz sem jo pa preizkušala na naših mačicah, ki jih je mama mačka pustila na prepihu. Ne spomnim se, da bi sploh kdaj pomagalo. Očke so se skozi nazaj zlepile in gnojile. Pa pri prebodenem ušesu (za uhane) isto. Jih bomo raje kar v čajčku pili za ostale tegobe. Meni so recimo pomagale pri menstrualnih težavah. Luštne slike Marcela (no, ona zadnja je taka, da te srček zaboli)!!! Se mi zdi, da mu prav vse frizurce lepo pašejo - še ona vmesna faza, ko je na pol postrižen. Pokora, oblika glavice po moje ne obeta nič lažjega poroda. Mi je G rekla, da ima čisto okroglo bučko. Jaz samo upam, da bom ful pred rokom rodila. Se mi zdi, da tadrugega kar precej nižje nosim, Katarina se mi namreč še tik pred porodom ni "dol spustila", kot bi se morala. Zdaj pa hitro shranit, da mi spet teksta ne odnese. A se vam bo sploh ljubilo brat, ko sem toliko naklamfala? Aja, sem pozabila, da imam jutri prvi CTG. Upam na kako razgibano krivuljo.