|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
4.8.2007 20:48:36   
Pokora
Zvezdica je bil pa res bogi Marcel ko je imel slinavko! Je pa meni tudi postrižen ful luškan! Kolk ima pa on veliko nogico? Na prvi sliki zgleda ogrooomna, kot ena plavutka. Ampak to je verjetno zaradi perspektive.

Eya mi se v tiste konce odpravljamo šele novemra, tako da sploh ni panike z informacijami. Sem pa že zdaj začela iskati informacije - da bo hitreje minilo user posted image

Rok ful ti hvala za prispevek o železuuser posted image user posted image user posted image . Sej po večini se tega probamo ful držati, samo nam kar ne gre in ne gre. Jaz zdaj res računam na ta preparat iz Austrije. Upam da bo delal čudežeuser posted image

Krista dobrodošla nazaj! Prav lepo je prebrati da si se spočilauser posted image  Imaš res srečo da se te je mali tako držal! Jaz lahko kaj takega samo sanjam.

Naš je tak divjak! V četrtek smo imeli na obisku punko ki je leto dni starejša od njega. Je pridno sedela večino obiska. Nik je pa razgrajal okoli. Se ga je na koncu že tako bala, da je kar jokat začela ko se ji je približal.

Včeraj sem bila ful vesela da smo končno uspeli cepiti malega, dones me pa že ful skrbi. Je včeraj imel vročino (38,6 v ritki), ki sem jo pripisovala cepljenju. Ampak dones je še vedno imel vročino. Danes mu je celo nihala. Zdaj pa ne vem ali je to zopet reakcija na cepivo, ali pa kaj drugega. Včeraj ga je zdravnica sicer pregledala in je bil videti ok. Samo če ima kakšno virozo, pa niti ni nujno da je grlo videti rdečeuser posted image  Se pa jaz tudi ne počutim najbolje, tako da je možno da je kakšna virozica. Sploh glede na to, da je imel tudi malo driske. Bomo videli kaj bo jutri.

Lepo bodite!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
4.8.2007 21:23:16   
Nenya
Pokora, če ti slučajno un pripravek iz Avstrije ne bo pomagal, ti predlagam zdravilo Ferrum lek.  Ta pripravek je po mojem mnenju če ne najboljši pa eden boljših na našem tržišču, saj vsebuje železo, ki je kompleksirano in se zato bistveno bolje absorbira. Edini problem je v tem, da spada med zdravila, ki jih je treba kljub receptu zdravnika doplačati.

Grem v mižale

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
4.8.2007 21:30:22   
Nenya
No še nekaj o pripravkih z železom. Če kateri od vaših malčkovuser posted image zboli za baketrijsko infekcijo, vam takrat ne priporočam jemanja železa. Vzrok je v tem, da bakterije potrebujejo za rast med drugim tudi železo. Takrat se organizem brani s tem, da železo v krvi ˝pospravi˝ v celice in s tem zavre razmnoževanje bakterij. Včasih to pri otrocih sicer povzroči anemijo, ki lahko traja tudi po koncu bolezni. Dajanje železovih pripravkov med samo infekcijo ni pametno zato, ker s tem pripomoremo k večjemu razmnoževanju bakterijuser posted image in poznejšemu okrevanju.

...no, zdaj pa res grem.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
4.8.2007 21:31:47   
*zvezdica*
O Krista dobrodošla nazaj! Jooj ste se mogl met dobruser posted image ! Užitkarji!
Ne nč se (še) ne menmo za srečanje..najbrž misliš to, ko sem omenjala da bom na srečanje (ko bo) prinesla natresk (ful dobr če imaš vneta ušesa). Lahko ga prnesem tud teb. No, pol mamo pa res lahko konc avgusta srečanje..ko se vsi pofočkajo spet nazaj. kaj pravte?

Pokora, čist zna bit da je to le reakcija od cepljenja. čeprav so men rekli, da je šele po 10 dneh. Če je reakcija mora vročina v 1 dnevu minit.

Glede čeveljcev je pa pomoje samo taka perspektiva. Številka so 22, pa niso ful velke. So pa enkratne, tko da jih ne zamenjam. Adidaske.

Rok vi ste bli pa pridni danesuser posted image .A prideš še k nam kej spucat?

Mi smo ravno prišli od moževih staršev. Ma kadar gremo tja je ena sama ljuba nažirancija...sem polna ko sod..pa še toptalno zaloge za sabo smo dobil, tko da imam za jutri kosilo že v hladilnikuuser posted image .

Dobr spite

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
4.8.2007 23:13:14   
Krista28
Oj Zvezdica* tebi bi tud prvošla dopust, ker si ga pa res zaslužiš. Nič nism zasledila (mogoče spustila) kako je s tvojim user posted image ? Je zdaj OK?

Rok, je skoraj lažje bit v službi, a ne?user posted image user posted image

Grem spat, jutri gremo pa kolesart od G. Martuljka pa do Rateč (je baje luštna kolesarska pot).

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
5.8.2007 11:13:49   
Pokora
Rok jaz sem se pa spraševala zakaj mi je zdravnica rekla da naj nadaljujemo z železom šele ko se mali pozdravi. No sedaj mi je, zhvaljujoč tebi, jasno.user posted image user posted image   Če nam ta reč iz AU ne bo pomagala, bomo pa sprobali še z Ferrum lekom. Ta pripravek ki ga bomo kupili čez mejo je itak treba plačati. Bi ga plačala tudi tukaj, samo da se mali porihta.

Zvezdica, Nik je dobil šele drugo dozo DE-TA-PER. To so vsi ostali dobili že eno leto nazaj. Zdaj nas čka še tretja doza tega cepiva, šele nato pa ta ki ga normalno dobijo pri enem letu starosti - ta po katarem naj bi bila reakcija po desetih dneh. Je bil pa mali zjutraj brez vročine, zdaj pred spanjem je bil pa zopet malo topel. Bomo videli kaj bo ko se zbudi.

Krista ta pot po kateri nameravate jit kolesariti je res super. Tudi za rolat je odlična. Sem prepričana da boste uživali!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
5.8.2007 20:56:33   
Nenya
Rok vi ste bli pa pridni danes .A prideš še k nam kej spucat?

Na žalost je pucala moja mami. Jaz sem redkokdaj tako pridenuser posted image , tako da se bova bolj težko zmenila.

Krista, ja, res je. Danes sem bil zvečer tako utrujen, da sem šel ob 17.40 spat do 18.50. Če sem v službi se mi to redkokdaj zgodiuser posted image . Kako je bilo na rolanju?

O nas nimam kaj zanimivega povedat....razen mogoče to, da je danes Mina najprej božala Brino, nato jo je pa zagrabila za kapico in jo vzignila, da je bila Brina pravokotno glede na nogeuser posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi, sem jo z vso silo zagrabil za roko in jo stisnil na vso moč, da jo je spustila. Je bla potem ornh kreganauser posted image . Potem je bilo pa joka cel dan dovolj, zvečer je imela kar rdeče oči ko je bila utrujena, vendar kljub temu ni hotla zaspat eno uro. Zdaj me je že tako natrenirala, da ko pridem poslušat pred vrata, če že spi, in me slučajno sliši, vrže dudo na tla in me začne na glas klicat. Ko pa pridem notri, me zmeraj pozdravi z dan in se mi navihano smeji.

Grem še mal svoje punce pogledat

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
5.8.2007 21:26:48   
Nenya

Takole pa midva kričiva na ves glas in spravljava vse prisotne ob živce.
user posted image

Za popestritev pa še požgečkamo mamico po stopalih.
user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
5.8.2007 21:32:48   
alička
Samo da se pofočkam...vas redno berem, pisat se mi pa ne ljubi...zmatrana!!!
Tako da tudi danes ne bom komentirala za nazaj je preveč...
Midve sva že skoraj cel teden sami, oči se vrača okrog 21.8. potema pa pakiramo in na morje!

Bodite pridni in veseli. Nik pa naj se čimprej pozdravi, upam, da je res samo rekacija.

Rok, meni je g. konec nosečnosti napisala Ferrum Lek, pa se ne spomnim, da bi ga morala doplačati user posted image , no ja ampak to je že leto in pol nazaj...

Se beremo in če pridem kaj k k sebi pišemo.

Lepe sanje!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
5.8.2007 21:45:12   
Nenya
Joj, Krista sem napisal na rolanju, ne vem kaj sem mislil, na kolesarjenju seveda. Bolj slabo je tole moje branje zadnje časeuser posted image .

Alička, jaz sem bil dober mesec nazaj v lekarni in mi je farmacevtka rekla, da je za doplačat. Upam da nisem kaj pomešal med sabo. Je pa tudi res, da zdravila stalno mečejo iz ene liste na drugo, tako da nikoli ne veš.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
6.8.2007 10:34:02   
*zvezdica*
Dober dan!

Ura je že 10:30 jaz pa prva tu gor...se pozna da jih je ful na dopustuuser posted image .

Jeej je cortiš Minauser posted image ..fuul je lepotička.
Rok verjamem da te je skor kap ko je tako zagrabla Brinouser posted image . Pri tako majhnih je treba bit res ful pazljiv ker je hitro lahko nesreča. Jaz sem bila baje ful ljubosumna na mojega 3 leta mlajšega brata. Je bil parkrat močno "ogrožen"..ampak itak da se nič ne spomnim...to so le anegdote. Sedaj ga imam pa najraje. He he med drugim sem mu enkrat dala svoj postan malinovc za pit po flaški...on pa star par tednov, ko so vsi pazli, da je blo vse sterilno, prekuhano...Mali je pil tisti malinovc ko za stavo..mami je pa skor kap ko je to vidla. No, konc koncev mu ni blo nič!

Mi smo šli včeraj spet na bazen. Sem vam že zadnjič pozabila pohvalit našega "plavalca". Tako je navdušen, da ga iz vode ne morva spravit. On se tunka, "plava", brca, vrešči, smeje...res nooro uživa. Doma v banji ( 5cm vode) pa spet totalen vik in krik, pa bohvari ga po glavi zmočituser posted image . Kdo bi ga razumel!
Bom zvečer napopala kako fotkico!

Marelica, kje si! Zdrej se pa že par dni nisi javla! Pa nam ja nisi v Rim pobegnila!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
6.8.2007 10:44:42   
alička
Vidim da je Netman prisoten...a imams kaksno novico??? user posted image

Rok zdajle sem si ogledala Minine avgustovske slike, vidim da je ravnotak vražiček ko naša Živa. Me zanima kako bi se obnesli skupaj!? Sem na eni slikici, tisti z vožički, spoznala (vsaj zdi se mi) Kranj?? Nisem pa ravno zanesljiva, ker sem še ne dolgo priseljena na Gorenjsko.

Nazaj delat... danes imam nekam čudežno veliko energije čeprav sem šla spat šele ob 2h.

Neposredna povezava do sporočila: 5437
6.8.2007 10:46:02   
*zvezdica*
Ja Netman javi nooo kaj je!!!!
Al nam pa vsaj živjo rečiuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
6.8.2007 12:20:06   
Marelica
Netman je zatajil user posted image , očitno bom morala jaz kaj spodbudnega napisat.user posted image  Neee, nič še nisem odpotovala v Rim, čeprav bi kar poletela, če bi lahko jaz odločala. Mali mi tako na mehur naseda, da je prav zoprno, ker me skoz lulat. A se še spomnite? Pa ponoči se skoz zbujam, utrujena pa tako kronično.

V soboto sem že ful roman napisala na možev prenosnik (da ne bi male motila v sobi pri spanju), pa je seveda user posted image  vzel baterijo, preden sem končala. To me običajno tako razkuri, da še lep čas ne grem kaj napisat.user posted image user posted image  Sem vas pa skoz hodila brat. Pa Rok mi je tako posrečen, ko je skoz "dežuren", vse poroča, vsako info izbrska... bo počasi moral kasirat za svoje nasvete.user posted image  Se že sprašujem, če Nenyo sploh še spusti za ekran.user posted image  No, malo heca! Če ne bi bilo Roka bi blo kar pusto zadnje čase tu gor. A mojčika je na morju, al zakaj se nič ne javiuser posted image .

Zdaj grem pa malo komentirat od novejšega k starejšemu...

Aha, alička ima danes delodiš.user posted image  Ja, to je pa kar lepo prebrat. Bi se ga jaz tudi rada malo nalezla.user posted image

Zvezdica, super za plavalca Marcela.user posted image  Mogoče mu bo pa treba doma več kot 5 cm natočit, pa bo tudi navdušen. Ja, jaz sem naši tudi včeraj glavo prala... seveda se je drla, kot da jo iz kože dajem. Pa samo da tuš vidi, je že panika.user posted image

Bravo Mina!!! Še ena bodoča pevska zvezda.user posted image Boste pa ja razumeli, da je treba glasilke že od malega trenirat.user posted image  Kar se pa ravnanja Mine do Brine tiče pa user posted image  - še ena stvar, ki se je pri nas tudi bojim... da bo treba skoz policaja igrat. Aja, Rok, ti si pa tak kot moj Netman, ko se dete spat spravlja. Obvezno jo zmoti in spravi spet v budno stanje. user posted image No, nenamerno, se razume. Samo jaz se skoz kregam, da je treba čim dlje stran pa nič k njej gledat, - bo zaspala ko bubica. Jeje, jej, če ne bi bilo moje strogosti, ne vem, če bi bla Katarina tako pridna, kar se spanja tiče.

Pokora, Nik in Katarina bi se verjetno super ujela. Naša je tud en mali divjaček. Zadnjič je s sosedovim triletnikom tako norela, da je bilo že njemu tečno, da mu je skoz za petami.user posted image

Krista, me veseli, da ste lepo počitnikovali! user posted image

Kamilice v vneto očko: metoda naših babic in mamic. Jaz sem jo pa preizkušala na naših mačicah, ki jih je mama mačka pustila na prepihu. Ne spomnim se, da bi sploh kdaj pomagalo. Očke so se skozi nazaj zlepile in gnojile. Pa pri prebodenem ušesu (za uhane) isto. Jih bomo raje kar v čajčku pili za ostale tegobe. Meni so recimo pomagale pri menstrualnih težavah.

Luštne slike Marcela (no, ona zadnja je taka, da te srček zaboli)!!! Se mi zdi, da mu prav vse frizurce lepo pašejo - še ona vmesna faza, ko je na pol postrižen.user posted image

Pokora, oblika glavice po moje ne obeta nič lažjega poroda. Mi je G rekla, da ima čisto okroglo bučko. user posted image  Jaz samo upam, da bom ful pred rokom rodila. Se mi zdi, da tadrugega kar precej nižje nosim, Katarina se mi namreč še tik pred porodom ni "dol spustila", kot bi se morala.

Zdaj pa hitro shranit, da mi spet teksta ne odnese.user posted image

A se vam bo sploh ljubilo brat, ko sem toliko naklamfala?

Aja, sem pozabila, da imam jutri prvi CTG. Upam na kako razgibano krivuljo.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 5439
6.8.2007 12:22:11   
Nenya
Sem na eni slikici, tisti z vožički, spoznala (vsaj zdi se mi) Kranj?? Nisem pa ravno zanesljiva, ker sem še ne dolgo priseljena na Gorenjsko.

No, ja, recimo da si zgrešila za dobrih 20 km. Ta slikca je nastala v naši vasi, tj. Poljane nad Škofjo Loko.
Bom pa poskušal dat gor Brinine zadnje slikice, jih imam že na disku, samo obdelat jih še moram. Verjetno ne danes ampak v prihodnjih dneh.

Danes smo ugotovili, da je Mini zrasla dvojkica, tako da se je nabor Mininih zobčkov povečal za 25%. To bi znalo tud pojasnit, zakaj je bila zadnje dneve tako tečna. Tudi danes je bilo veliko joka, predvsem zato, ker ji je iz zelo udobnega položaja na stolu nekako uspelo telebnit na glavo vmes ko je zelo lepo jedla dva piškota. Ker je imela oba piškota v roki, se ni uspela ujet na rokice, tako da je bil pristanek zelo trd. Enkrat je tud ornh usekala ob klop, tudi na zelo nenavaden način, tako da smo imeli danes že zelo pestro. Se je pa sedaj končno navadila sedet na stolu in jest pri miru akih 5 minut, no pri miru je zame verjetno mal drugačen pojem, dejansko se stalno premika.

Jah, Marelica je očitno še v enem kosu, saj je zdajle na forumu.

Kaj pa Maychika, že en teden se ni oglasila?

Neposredna povezava do sporočila: 5440
6.8.2007 12:27:40   
Marelica
Tole vam pa moram pokazat, kako rada ima Katarina punčko-dojenčka. Upam, da ji bo mali kričač tudi povšeči.

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108332135-73B8C09211A6E0B74D2BE42BB4EEEF52.jpg

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.8.2007 14:32:08 >

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
6.8.2007 12:32:06   
Nenya
No, zdaj me je pa Marelica prehitela. To s kasiranjem pa ni slaba ideja, hi hiuser posted image user posted image . Bi mi zdajle kar prav prišlo glede na luknjo v denarnici. Ja, Nenye pa sploh ne spustim pred ekran, itakuser posted image user posted image . No, v bistvu upam, da bo danes čimveč pred monitorjem, saj mora pisat svojo magistrsko nalogo. Ji težim 100/h, ker vem da čez pol leta, ko bo Brina že malo starejša, Mina pa še bolj zahtevna, verjetno ne bo imela časa. Tako da zelo uživam v tej svoji novi funkcijiuser posted image . Če bi hotla bi sicer lahko tudi napisala kaj za forum, vendar mi je trenutno ljubše, če se posveča drugim zadevam.

Ja Mojčika je na morju.

Glede spanja- ne vem, če jo motim. Ker če ne pridem itak tko al tko vrže dudo na tla in začne še bolj kričat. Včasih ji uspe zlest iz spalne vreče, tako da potem ni šans da bi zaspala. Jaz pridem zato, da jo mal kregam.

Aja, pa kot vidiš, se mi je ljubilo brat.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
6.8.2007 15:18:38   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Rok verjamem da te je skor kap ko je tako zagrabla Brinouser posted image . Pri tako majhnih je treba bit res ful pazljiv ker je hitro lahko nesreča. Jaz sem bila baje ful ljubosumna na mojega 3 leta mlajšega brata. Je bil parkrat močno "ogrožen"..ampak itak da se nič ne spomnim...to so le anegdote. Sedaj ga imam pa najraje. He he med drugim sem mu enkrat dala svoj postan malinovc za pit po flaški...on pa star par tednov, ko so vsi pazli, da je blo vse sterilno, prekuhano...Mali je pil tisti malinovc ko za stavo..mami je pa skor kap ko je to vidla. No, konc koncev mu ni blo nič!

ja sej...na koncu pa vedno ugotovimo kako trpežni so tile drobižki

ja ja maychika je tko kot mnoge druge...bere ampak se ji ne da pisat...

rok ti kar zaračunaj...itak bomo imele v glavi kdo je dal ta predlog...hi hi

ja zvezdica...marcel pa res izgleda hudo ubogi na ta zadnji sliki...

jaz se že ne vem kolk časa spravljam da bi kako sliko zrihtala pa pripopala, pa se mi enostavno ne da... te dni sem sama sebi v napoto. mater imam trebuh za znoret. vsi brez izjem me sprašujejo, če zih ne bojo dvojčki. grrr...kot da ne vem da sem res okrogla. sem rekla možu da me lahko kliče "moja mala orkica2 ČEZ PAR MESECEV PA LAHKO POMANJŠEVALNICO ODSTRANI...user posted image  ups...velike črke.

sam je pa tia tko luštna. če sedi pri meni, ji rečem...tia počiva...in se mi vleže na trebuh. ali pa ji vzamem rokico in jo dam na trebuh in rečem da je noter dojenček in tko drži par sekund in se smeji, pol mi pa trebuh nazaj pokrije.

nič evo zdej mam čas grem pa slikic zrihtat, pol pa kako pripopam...

aja pol gremo v razvojno ambulanto. smo bili vabljeni na ponovni pregled da vidijo kako je napredovala. bom poročala.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 5443
6.8.2007 19:52:46   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Ja, Nenye pa sploh ne spustim pred ekran, itakuser posted image user posted image . No, v bistvu upam, da bo danes čimveč pred monitorjem, saj mora pisat svojo magistrsko nalogo. Ji težim 100/h, ker vem da čez pol leta, ko bo Brina že malo starejša, Mina pa še bolj zahtevna, verjetno ne bo imela časa. Tako da zelo uživam v tej svoji novi funkcijiuser posted image . Če bi hotla bi sicer lahko tudi napisala kaj za forum, vendar mi je trenutno ljubše, če se posveča drugim zadevam.

A takoooo! No, saj sem si mislila, da je Nenya skrbno nadzorovana.user posted image  A ji lahko vseeno prenseš naše lepe pozdrave? Saj, potem, ko bo imela pridevnike mag. ali celo dr. nas verjetno tako še poznat več ne bo hotla.user posted image

Hehe, maychika, ohranjaš svoj smisel za humor.user posted image  Orkica.user posted image  Jaz sem si danes ravno izmerila obseg svojega orjaškega trebuha: 105 centi čez popek. Me bo razneslo.user posted image  Kaj vse mati narava ne naloži ubogim ženskam.user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
6.8.2007 20:26:54   
Pokora
Rok ravno zaradi tega sem te zadnjič spraševala kakšna je zdaj Mina do Brine. Mene je vsakič sproti strah da bo Nik naredil kaj svojima micenima bratrancu in sestrični. Ma je zadnjič v delčku sekunde tako zagrabil sestrično za nogo, da je še mene zabolelo!

Kolk majo vaši fracki las. Naš je pa še vedno tak pleško. Je čisto po očiju - je bil tudi do drugega leta skoraj plešast. Zdaj ima pa noro goste in močne laseuser posted image

Zvezdica jaz sem pa sestrični dala v usta liziko ko je bila stara dober teden. Sem jo prvo sama mal jedla, pol sem jo pa še njej dala in sem samo debelo gledala ko so vsi znoreliuser posted image

Marelica ti prav privoščim da greš čim prej po še enega mladička. Verjetno si sedaj že vsega naveličana. A vsaj čez dan kej počivaš glede na to da se ponoči ne naspiš? Kako se boste pa organizirali glede Katarine ko boš šla rodit?
Če je Katarina tudi tako navita, bi se definitivno dobro ujela z Nikom. Kakšen mesec nazaj smo se njemu in pol leta starejšemu fantku tako nasmejali na morju! Sta bila v prikolici na postelji in sta se šla neke vrste wrestling. Sta bila že oba v pižamah in sta bila na koncu tako prešvicana da sta bila oba za preoblečt!

Maychika no ko boš že rihtala slikice, prilepi še kakšno od tvojega bauhija, da bomo me ocenile ali so res na poti dvojčkiuser posted image  Lahko se tolažiš s tem da je itak normalnoda je v drugo trebuh ful večji. Moja soseda je sedaj v tretje noseča (ta druga punčka je stara toliko kot Nik), ni še niti tri mesece noseča, pa ima že prav ornk bauhija - ne moreš zgrešit da je noseča.

A ste slišali za primer ko imata v Ameriki dva modela 17 otrok? So zračunali da je bila ženska noseča več kot 10 let!!! Sta izjavila da si želita še kakšnega otročkauser posted image

Kje je pa Eya?

Mi2 sva bila dones pri zdravnici. Včeraj je imel mali sicer s5 malo vročine, pa ni bilo panike. Ponoči je pa ful jamral - ga je očitno nekaj bolelo. Sem mu dala pol žličke Calpola in je bilo potem ok. Zjutraj se je pa zbudil čisto vročičen. Zravnica ga je pregledala, pa ni nič pametnega ugotovila. Je rekla da je lahko viroza, lahko pa zobki - mu lezeta ven spodnji dvojkici, pa spodnje štirkice so ful napete. Bomo videli kakšna bo današnja noč. Upam da bolje kot danes, če ne bo mene jutri v službi pobralo. Še dobro da ga ta teden čuva moja mami, da mi ni treba na bolniško.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
6.8.2007 20:33:52   
eya
Ojla!

Uh, sem utrujena. Tale tempo v službi, pa potem še doma...je kar naporno. Bi bilo tako fajn imet nekoga, ki bi malo pospravil namesto mene in kdaj pa kdaj skuhal kosilouser posted image  Komaj čakam naš dopustuser posted image  

Včeraj smo bili v ZOOju, mali je bil seveda navdušen nad živalmi. Na koncu smo se ustavili na otroškem igrišču, kjer pa mali ni zdržal dolgo...ko je zaslišal vlakec, je šibal tja in potem seveda hotel gor. Sem mislila, da je še premajhen, pa se je potem tako lepo vozil gor-2x se je peljal, potem smo pa šli, on bi se pa še kar voziluser posted image  

Joj, Rok, tale vaša Mina je pa res že vse sorte padcev doživela. Aja, to sem že večkrat hotela napisat-po komu ima pa Mina tako lepo barvo las?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
6.8.2007 20:37:34   
eya
O, Pokora, tu semuser posted image  Saj vas redno berem, samo za pisat nekak ni bilo časa. Upam, da se Nik čimprej pozdravi. A te v službi še vedno tako zaslišujejo, kaj mu je?

17 otrok-to pa je res too  much. Ne vem, kako si lahko dober starš toliko mulcem? Enostavno ti mora zmanjkat časa, da se vsem posvetiš, ko ti pridejo s svojimi problemi.

Ja, dobra ideja, nosečke bi lahko poslikale svoje male trebuščkeuser posted image , da se še malo spomnimo, kako to zgledauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
6.8.2007 21:11:17   
Nenya
Živijo!

Naša punca je zaspala, tudi nocoj ni šlo brez enournega skakanja po posteljiciuser posted image .

Eya, laske ima verjetno po Nenyi, saj je ona tudi imela take lepe blond laske, ko je bila majhna. Mislim, da sem bil tudi jaz blondinec prva leta življenja, potem se je pa vse sfižilo in je črna ven udarilauser posted image .

Uf, 17 otrok. Ne vem, kako si v Ameriki sploh upajo imeti več otrok. Včeraj sva namreč gledala Sicko od M.Moora, tako da sem še malo pod vplivom tega filma in mi je ta številka rahlo neverjetna. Saj res, a ni imel tudi Beethoven tam okrog 17 otrok, samo ne vem če z isto žensko.

Ja, ja nosečke bi se lahko mal pofotkale. Bomo lahko potem Maychiko spraševali, če pričakuje dvojčke, hi hiuser posted image ....sem zloben, aneuser posted image

Danes mi je blo pa malo hecno, zmeraj ko smo spraševali kje je kakšna od članic RR, ki se ni že dolgo oglasila, se je le-ta zelo kmalu javila. Se vidi, da so nekatere redne bralke, sam potem je potrebna ena zunanja vzpodbuda da se javijouser posted image user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
6.8.2007 22:11:34   
*zvezdica*
Čer!

Ja Eya se pa res ful manj oglaša od kar je v službi. Ja ni kej, tako je to pol. Pa Barba tud. Jaz pa kar najdem včasih kako luknjo pa hitr preberem in napišemuser posted image .

Ja jaz bi tud rada vidla vaše buhije. Vam jih kar mal zavidam! Srečkice! Moja svakinja ima jutri rok, tako da smo že vsi na trnjih! Ob vsakem telefonu se zdrznem če je to mogoče touser posted image

Moj možek je pa sedaj čisto obseden s kampiranjem. Tako da zdej hodimo na Šobec gledat šotoreuser posted image . Pa po netu ves čas brska in išče variante (se pozna da ima na bolniški preveč časa). Aja, pa to za drugo leto, ne za letos. In pol sem najbolj ferdamana ker se mi ne da ves čas samo od tega pogovarjat. Pokora, vi tud dost kampirate a ne? Kere so kej dobre firme za šotore? Da pokažem mal interesauser posted image .

Jej je Katarinca spet cortiš!

Maychika, a vi že veste kaj boste imeli?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
6.8.2007 22:50:53   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Hehe, maychika, ohranjaš svoj smisel za humor.user posted image  Orkica.user posted image  Jaz sem si danes ravno izmerila obseg svojega orjaškega trebuha: 105 centi čez popek. Me bo razneslo.user posted image  Kaj vse mati narava ne naloži ubogim ženskam.user posted image

ah ja marelica....samo zate sem se šla izmerit...imej v glavi, da sem dva meseca za tabo...no pa imam  (tudi čez popek) točno 100 cm...mislim pa da ni pomembno kaj sem večerjala. hi hi saj pravim...sod... danes se je mož pogovarjal z bratom, pa sem mislila, da sprašuje po Tii, ko je rekel, da se nekako uspe kotalit...pol mi je pa rekel, da je vprašal po meni. halooo...ker lump. dobro da imam smisel za humor...hi hi

aja...sem hotla slikce zrihtat kot sem rekla, pa se je v tistem ko sem objavila post naša frajla zbudila, tko da mi je spet padlo v vodo. bom zdaj probala.

na razvojni ni rekla nič posebnega. še vedno desna stran ni v redu itak pa čakamo na izvide s pediatrične, kii bi že davno morali priti. bomo videli kaj bojo porekli...

pokora bom prilepila tudi trebuh. fora je v tem da so me že prvič spraševali po dvojčkih. saj....ko gledam slike trebuha od 3 dni pred rojstvom Tie...uau...res...skor do kolen sem ga imela...hi hi

ja sem brala o unem paru. no ja...kolkr bo bog dal ane...hi hi

ja zvezdica...vemo da bo dojenček, ne vemo pa s katerim paketom bo prišel na svet. skrbno skriva svoj zaklad, kot je to počela Tia. če slučajno izvem, bom itak napisala, zaenkrat pa smo vsi še v temi glede tega.

šotore prodajajo tudi tu pri nas v ŠK Loki na trati...mislim, da je v sklopu Stik-a...a je SUN & FUN in imajo tudi svojo spletno stran. malo pobrskaj....aha evo povezavo...  http://www.sun-fun.si/

nič grem rihtat slike. od trebuha bo pa sveža, ker me je mož ravno včeraj slikal.

aja...a bo kdo kaj v leclerc hodil. mislim da so do 14.8. eni bodiji v akciji, ki bi jih rada imela. sem jih v soboto šla iskat, pa jih ni bilo nikjer...so rekli, kar je tu, to je...tko da smo dobili samo za novorojenčka, za Tio pa ne. mogoče jih še dobijo, pa če bo kdo hodil, če mi lahko sporoči. so pa 7 bodijev za 7 €...naša svoje že prerašča....spet...

no, lepo bodite...in lahko noč...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?