maychika
|
oj smo nazaj in da se malo pofočkam... ja tiste mavrice so lepe, ampak ta druga, ki ste jo dobili po mailu je predelana, tko da res izgleda fajna slika. naša tia je uživalav čatežu...čofotala po bazenu da je kaj. rajši je imela tistega otroškega, kjer je lahko sama puzala okrog...v ta velikem ni imela kaj dosti počet, tko da se je tam hitro pritožila...ko smo pa šli ven je pa itak bil jok. super mi9 je bilo tudi to, da je imela cel dan družbo...punčka, ki je tri mesece starejša od Tie. tko da je res uživala. skratka popoln uspeh, če odštejemo krvav prstek na nogi in odrgnjena koža po kolenih in nartu od puzanja...bom prilepila par fotk na koncu... krista...hvala ko si pogledala v leclercu....pa saj bojo še kdaj kake akcije... vsem dopustnikom smo fouš, jim pa skrajno privoščimo oddih. nisem pa fouš tebi alička (in ostalim, ki imate velikokrat kake take odsotnosti partnerjev)...mene bi pobralo, če bi mogla 3 tedne sama za Tio skrbet...pa ne da ne bi zmogla...samo...zabavat otroka 24 ur na dan je pa kar huda...nimam idej... barba...dobrodošla nazaj... ja moj trebuh se vztrajno veča, ampak ne bo več dolgo...a boš mogoče utegnila do časa hlače skup vržt, čene je brez veze. za majice sem pa razmišljala, da lahko tudi kasneje naredimo, pa pač navadne, ne nosečniške. uhančke me veseli, da nosiš, sem zadnjič končno se spravila še une sive popravit, tko da te tudi že čakajo. ribica...ti kar pripopaj slikco.... miaxx..čestitke za korakce a vi pa še kar čakate zvezdica. hudo...kolk mora bit šele svakinji zoprno čakat... marelica....ti se pa res že nevarno bližaš cilju... no, pa da nas ne prehitiš ti že zdajle želim čim lažji porod in saj veš....naj bosta otrok in mami zdrava in dobro... mojčika tud ful luštni copatki... no še slikce pol pa vodoravno. smo skakali v luft prej...sem ravno v kuhinji korito čistila, mož je spal po nočni, Tia pa raziskovala. in se je v veži stegnila do predala na omarci za čevllje in se je vse skupaj prevrnilo nanjo. kak trušč...jaz sem mislila, da ji najmanj ena noga manjka in pol glave in sem priletela (prizor za starša itak grozen) in zavpila (no...ne lih tko da bi me vsi psi slišali, ampak prestrašeno) da je še mož bil v dveh sekundah zunaj, ko ga sicer nič ne zbudi...bogica se je po moje bolj mene ustrašila kot vsega drugega, čeprav je enih stvari nanjo zletelo...joj joj joj... k sreči se je hitro pomirila, pocrkljala in šla spat, ker je itak že bil njen čas za spanje... samo se moram res naslednjič zadržat...ne vem, samo meni je blo res grozno videt... zaenkrat ni nobene buške, bomo videli ko se zbudi... no še slikce pa pa