|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
8.8.2007 22:15:27   
Pokora
O kere luškane slikice ste nalepili!!! Saj ne vem kje bi jih začela komentirati user posted image   Moram prvo tvoj bauhi Maychika. Glede na to da je kar še nekaj do ciljne ravnine se meni zdi da imaš res kar velikega bauhija. Men je pa ful luškan, pa itak da te je sam trebuh, tako da si deleč od kita! 
Tia je pa ful carica. Kva je dobr zaspalauser posted image

Zvezdica Marcel mi je pa totalno kjut s takimi kratkimi laski. Zgleda še večji pobalinček. Pravi fant od fare če se malo starinsko izrazim.

Eya približno tako zgleda tudi pri nas če Nik sam je. Se tega kar malo izogibamo, ker je potem povsod packarija. Je pa mali ful srček - jih bo po mojem fino lomiluser posted image

Maychika če boš uspela dobiti bodije v Leclercu, nikar ne kupi velikosti za 18m, ker bojo Tiji premajhni. Nika je veliko manj kot Tije, pa so mu še ravno prav. Sem jih pa že kupila spomladi ko so imeli podobno akcijo in se nam super obnesejo!

Rok naš mulo pa tako kot mina futra mačko, pri nas doma futra psa. Ko so doma imeli češnje, sem ga učila da naj jih da kužiju, ker sem bila prepričana da jih kužica ne bo jedla. No pa jih je. Tako da sedaj on vse mal pošera še s kužijem. Zadnjič ko smo šli pa h sestri gledat dvojčka, je njunega psa futral s pasjimi piškoti, potem jih je pa še on malo probaluser posted image

Mi imamo za enkrat 6 zobkov, ampak jihh bo vsak čas 8. Spodnje dvojkice mu namreč ravno prebijajo. Smo bolj skromni kar se tega tiče. Smo tudi bolj pozno začeli s prvimi.

Eya zdaj to rundo ko je Nik zbolel mi ni bilo treba nič razlagati kaj mu je, ker je itak pri moji mami. Je tako ali tako imela dopust zaradi njega da ga je lahko mirkala, tako da mi niti ni bilo treba jit na bolniško. Me je pa dones šefica takoj hotela zaslišati, ko sem povedala da bom jutri malo kasneje prišla. Zjutraj imam namreč zobarja in sem se razlagam na lep način izognila tako, da sem rekla da imam osebne opravke. 

No da se zdej še malo razpišem o kampiranju. Torej mi2 že od nekdaj kampirava. Jaz sem s starši vedno kampirala. Smo imeli prikolico, oz jo imamo še vedno, samo mi2 z možem v glavnem šotoriva. KOt je že napisala Marelica je čisto odvisno koliko razkošja hočeš imeti in koliko si pripravljen plačati za opremo.
Za šotor bi vama jaz vsekakor predlagala da ima stojno višino. Pred Nikom sva mi2 imela ta manjši iglu (za 3 osebe), zdaj imamo pa večjega. Večji je še kako dobrodošel da lahko zapelješ notri voziček, postaviš prenosno posteljico not, in nenazadnje če pada dež, nisi tako zelo omejen s prostorom. Od firm bi ti predlagala Ferrino (res super kvaliteta, tudi hude cene), Lafuma, Outdoor expert (dober kompromis med ceno in kvaliteto. Te šotori ki jih imajo pa zdaj v glavnem vsi Nizozemci so pa od firme Quechua. Sem jih pozimi gledala v Amsterdamu, pa se takrat nisva odločila za nakup, ker nisva nič vedela o njih. Videti so pa dosti kul. Nimam pa pojma kakšne so cene (če bosta kaj zbrskala bi bila vesela informacije). Kar se tiče stolov, ti predlagam Dukdalf-ove (tudi Nizozemski). Mizo sva šla pa mi2 iskat v Avstrijo. V Beljaku je ena trgovina ki je prav specializirana za kemp opremo. Pri mizi je pomembno da ima po višine nastavljive nogice - zaradi vegastega terena, da si naravnaš tako da je ploskev ravna. Aja, za spanje vama definitivno predlagam samonapihljive blazine (ne turbomaximus!!). Cenovni razpon je kar velik, vendar ne kupujta ta pocenskih, ker niso v redu. Tako sva se mi2 nasmodila, sva prvo kupila ene poceni, potem pa še ene ornk. Dobiš jih v trgovinah kot so Anapurna, Iglu šport.  Gorilnik se meni ne zdi da bi bilo potrebno komplicirati, pomemno je samo, da ima dve rinki za kuhanje. No tudi enojni je ok - dokler sva bila sama sva imela enojnega, zdaj imava dvojnega. Potem rabiš še vrvico, posodo (po možnosti tako da se naloži ena v drugo - da jo lažje transportiraš), aja pa kakšno zložljivo omarico, da hrano not naložiš in zapreš. Sevede pozabila sem še na hladilno skrinjo, ampak če ne kompliciraš se da tudi brez. Kot sem zdajle že parkrat napisala je čisto drugače brez otrok, in ko sva bila sama je nisva imela, zdaj jo pa imamo sabo. Lahko kupiš nek pretvornik da jo lahko vštekaš tudi na 220.
Smo pa mi trije noro uživali na morju v šotoru. Nik je že tako ali tako rad zunaj, v kempu si pa zunaj praktično 24 ur na dan. Jaz si nekako sploh ne predstavljam da bi šli na morje v hotel. Kampiranje mi je res odklop in nek stik z naravo.
Zdajle se ne spomnim nič več pomemnega v zvezi s tem, če kero še kaj zanima naj kar praša.

Grem v horizontalo, ker sem koma. Nočko!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
8.8.2007 22:26:21   
maychika
ful lepi copatki...kje si že rekla da se jih da kupit...trgovina alenka? a mogoče veš kje v kranju je ta trgovina?

eya...ja, jaz sem dobila občutek, da unih bodije sploh niso imeli za ta velike. no, če boš slučajno hodila in jih bodo imeli bi te prosila za paketek 24 mesecev in enega 36 mesecev (po možnosti v modrih, ne roza barvah). če slučajno bo...naša frajla je velika pa ima zdaj ene od leclerca gor, ki so ena čudna veliikost 23 mesecev, pa ji zateguje...

je pa faca, kaj vse je zadnje dno pogruntala. danes mi je rekla nekaj kot bajsa...hi hi...pa ko ima kozarec ga dvigne in reče "čin" počaka da trkneš in popije....hi hi hi... pa kaj je še...neki je še pogruintala...sam se zdaj ne spomnim. ma vseeno...prava mala faca je...pa tko mazljiva zadnje čase. se stisne k tebi kot ne vem kaj.

naša ne vem koliko točno tehta....med 12,5 in 13 kg....me pa ful zanima koliko je dolga...bom prav mogla enkrat zmerit...

ja, tudi meni je tale Ultiva nekaj novega. mah...jaz bom itak (če bo seveda čas) šla spet na Jesenice (1h stran) na epiduralno. ker sem bla ful zadovoljna, pa ne sam z epiduralno, ampak nasplošno z osebjem in vsem. res sem odšla iz porodnišnice zelo zadovoljna. razen nad cimro. eh...ni kaj....teh tudi ne moreš izbirat.

no...me veseli, da se marelica strinja da je moj trebuh velik. ona si lažje predstavlja kako izgleda, ko se obleka dvigne. čisto nov pogled...user posted image  hi hi sem se nasmejala tistemu o slikanju...tudi moj se zlepa ne spravi slikat mamice s hčerko, če mu ni izrecno rečeno. jaz pa vsako traparijo zabeležim. sta tia in ati na vseh slikah, jaz pa mogoče na 3% vseh slik...pa še tam sem ujeta...kot si rekla...v svojem najlepšem sijaju...zakaj pa mislite, da nikoli ne prilepim zraven svoje glave...hi hi hiuser posted image

o + kg pa ne bi govorila. sem že spet naskočila že +11kg...pa točno se vidi kam je šlo...hmmm...nikoli noče tja kamor bi želela...a je to še kateri znano?

no zvezdica....je že kaj na vašem koncu? kako novo bitje?

rok...katero lupinico pa imate? nisem zasledila, ker prehitro berem in gledam slikce...

nič...grem še pospravit. danes smo šlo v LJ k sodelavki...je bil en manjši piknik na terasdi, otročki...in doma pravi kaos. pa pridemo domov pa mož takoj....joj...me glava boli in takoj na kavč. pa sem ga nagnala. sem rekla, če misli spat naj gre v spalnico. ga ne mislim gledat kako se izležava in mi prepušča še tiste urice, ko bi me lahko malo razbremenil. no, k sreči je šla tia kmalu spat, ker je bla čist fuč...mene pa še delo čaka....jeeeej...

lahko noč....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
9.8.2007 7:10:03   
Nenya
Živijo!

Bom kratek, saj je ob meni Mina in dela neumnosti (kdaj jih pa neuser posted image ). Za nami je burna noč, je spet Brina žurirala, zato Nenya še spi, mene je pa itak potem Mina zbudila.

Maychika mi imamo lupinico Jane, letnik 04. Ko sem včeraj omenil Nenyi un predlog od Eye je rekla, da to ne bo izvedljivo, saj je lupinica ful dolga, ma jaz bom vseeno poskusil. Itak se lahko da lupinico potem še v napol sedeč položaj, no v tem primeru bo za razmislit, če ni bolj primeren un avtosedež, ki ga že imamo. Še prej moramo vprašat P, če ni slučajno položaj otroka v njem preveč sedeč.

Se slišimo.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
9.8.2007 9:22:58   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Da najprej pohvalim navihanko Živo user posted image . Alička, zgleda da bo vaša punca bolj tehnični tipuser posted image ..računalniki, helikopter...user posted image
Copatki so pa res super. Jih nabavimo jeseni.

Pokora ful hvala za izčrpno poročilo o kampiranju. Sem že možku premeilala vsebino, da bo imel v tem dežju kaj za študiratuser posted image .

Rok upam da se vam čez dan uspe kaj naspat al pa vsaj spočit. Vem kako je krizno takole  PO PESTRIH NOČEH...MI SMO PRVO NOČ PRESPALI ŠELE PRI 10. MESECIH (sorry za caps lock).

Aja še to, DrejcDrejc...kako sta lahko Rene in Marcel ISTA! Ko si opisovala faze Renejevega tečnarjenja in angelstva...res iiisto!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
9.8.2007 9:43:06   
alička
Maycika, Alenka je v Kranju nasproti Globusa (na notranjo stran), ulici ne vem kako se reče user posted image , sem še prefrišna gornejka, v glavnem v tem sklopu je še Skinniyeva trgovina, pa trgovina Cokla, solarij,  še malo gor po ulici pa slaščičarna Carniola, ti je kaj znano.

Midve bova danes zvečer odšli v Ljubljano k mojim, da ne bova ves čas sami (dragi ima še 14 terena)...

Zvezdica, res naša nakazuje da jo bodo bolj zanimali avtomobili, računalniki, avioni itd., kot pa punčke user posted image ...
V nedeljo, ko je bila po TV formula je letla k ekranu in vsa navdušena kazala vsako formulo posebaj, ki se je peljala mimo in se zraven drla ato, ato... user posted image

Lep dan, kljub slabemu vremenu!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
9.8.2007 10:26:49   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: maychika
user posted image  hi hi sem se nasmejala tistemu o slikanju...tudi moj se zlepa ne spravi slikat mamice s hčerko, če mu ni izrecno rečeno. jaz pa vsako traparijo zabeležim. sta tia in ati na vseh slikah, jaz pa mogoče na 3% vseh slik...pa še tam sem ujeta...kot si rekla...v svojem najlepšem sijaju...zakaj pa mislite, da nikoli ne prilepim zraven svoje glave...hi hi hiuser posted image

Hvala enako user posted image , rabim skoraj pisno prošnjo napisat, da naju slika.
Taledva najina, sta pa skor ko dvojčka user posted image , pa od Marelice možek ko bratranec, hi, hi

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
9.8.2007 10:28:59   
*zvezdica*
Pokora a slučajno kaj poznaš firmo Skandika za šotore. Možek je to stavhal na netu, pa se mi zdi, da so ful vredu...pa me zanima še strokovno mnenjeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5482
9.8.2007 13:30:20   
maychika
alička, vem ja kje poiskat trgovino. hvala...

nič...grem izkoristit., sem vas prebrala, pa bom ka pokomentirala drugič.

lp vsem

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
9.8.2007 14:52:28   
Nenya
Uf, Zvezdica, upam, da bo Brina bolj prizanesljiva do naju...10 takih mesecev kot je bila današnja noč ne bi preživel. Škoda, da nimam tako trdnega spanca kot Mina. Ene parkrat se je namreč Brina tako glasno zadrla, da sem bil 100% prepričan, da se bo Mina prebudila....pa ni blo nič. Sem pa popoldne malo legel za eno urco, tako da je zdajle že bolje, Nenya je pa itak spala do pol desetih.

Nič se mi mudi, danes sem glavni kuhar našega kosila in me že kličejo kaj je zdaj to, kje da se obiram....

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
9.8.2007 18:50:59   
mojčika
Hojla, pozdravljeni, smo nazaj in vas na hitrco berem, polno lepih fotkuser posted image
Zdaj nalagam slikce, potem pa še kak komentar...

Maychika tebi pa samo, lep buchi, jaz sem šla rodit s 120cm in 16+, mogoče me dohitišuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.8.2007 18:51:10 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
9.8.2007 19:23:50   
Nenya
Mojčika, pozdravljena nazaj. Upam, da ste se imeli lepo.user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
9.8.2007 20:01:38   
Marelica
Oooo, mojčika, pozdravljena spet doma!user posted image  Ja slikice pa le napopaj. Smo mučo radovedni.user posted image

Danes sem se s Katarino pridružila srečanju Ptujskih mamic iz mamine čvekalnice. Sva se prav luštno imeli, pa še Ksenijo in njena sončka sem spet videla. Pa spet presenečena, koliko energije ima Blaž... samo šviga sem in tja pa po stopnicah gor, po toboganu doluser posted image ... Kapo dol pred Ksenijo, res nima lahkega dela, ko za dvema takima okoli šiba. Hehe, ima pa tudi zavidljivo velik bauhi, pa neučakana je že tudi skoraj kot jaz, da bi šla rodit.user posted image  

Mojčika, pa ne me hecat, a 120 cm si imela obseg trebuha??? Ti, suhica???? user posted image  Malo si se pa sigurno zmotila v cifrah?

Aja, še vedno nimam pametne fotke od mojega trebuha. Bom verjetno prej res rodila...

Katarino pa štirkice mučijo. Tako zasitnari z lepega zadnje čase, da se je skoraj ustrašim.user posted image  Madonca, ampak trme pa je pobrala po meni, pa verjetno še za vse generacije babic in dedkov nazaj.user posted image

Moram zdaj križ zravnat v horizontali. Katarina še vedno spi... očitno jo vreme zdeluje.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
9.8.2007 21:14:07   
mojčika
Hojla, no svauser posted image se le ustalila, sva ja, MM je ostala na morju in meni se srce trga, ona pa uživa...

Na morju je bilo seveda lepo, niti en dan prevroče, je stalno pihalo, MM pa je rabila vsaj pol ure igranja ob vodi, da se je potem zmočila... Prve tri dni smo imeli družbo prijatelje s Postojne in njihova dvojčka, kasneje pa smo se fenomenalno ujeli s sosedi, s katerimi smo imeli skupno teraso, Mariborčani s pet letnim sinkom. Bili so fajn, starši smo si večere popestrili ob kakem pirčku, MM in fantek pa sta gledala risanke, se igrala z avtomobilčki in oh in sploh fajnuser posted image

MM je pol morja prespala, spet smo spali dvakrat čez dan in tudi če je spala po večernem kopanju po 6. uri, je ob 22.00 mrknila do jutra... Najedla se je tudi sladoleda, vozila z avtomobilčki, tudi pica ji je teknila, skratka ni bilo stvari, ki je ne bi tudi ona počela ali okušala, hoja pa je postala dirkanje, sva bila kot modra dirkača, da sva jo ulovilauser posted image

Minilo je hitro, zadnji dan sta nama delala družbo še tast in tašča, smo se tako nasmejali, moj tast je res pojava, Krista še hujši kot moj mož, po vsaj ti lahko veš, da je bilo hudouser posted image , pokali so sosedi od smeha in še kdo, mene so prav ličnice bolele, samo spala pa nisva nič, kajti tako smrči, da sva celo noč pokala od smeha, spali smo pa v skupnem prostoru eden zraven drugegauser posted image

No včeraj sva šla, jaz sem MM in taščo kar na plažo poslala, da me ne bi solze izdale pred njima, MM postane tako hudo žalostna, če me vidi jokat, da je ni za potolažit, no ko sva speljala, pa me je na naslednjem ovinku zvilo, kaj češ, nisem še pripravljena na take stvari, pa čeprav vem, da se ima lepouser posted image

Na poti domov sva se vseeno nasmejala, sva pustila najin avto njim, ker ima klimo, in šla s KIO od tasta domov, joj jasli, grozno, user posted image , privežeš se lahko samo, če greš po klancu navzdol, sicer se pas ne da potegnit, ročna prime samo, če je navpično gor potegnjena, sklopka lih da prime, vse se trese, ropota, smeha je bilo do doma za umretuser posted image

Tako, naše morje na kratko, fotke so v albumu, nekaj no, sicer jih je še malo morje večuser posted image

Marelica prav nič se nisem zmotila v merah, nosila sem samo naprej, posteljico sem imela čisto spredaj, MM pa je tehtala 3890g...user posted image , me je na koncu hotelo raznestiuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
9.8.2007 22:35:01   
eya
Oj!

Mojčika, dobrodošla nazajuser posted image  Kako to, da si MM pustila na morju, če ti je tako težko? Sicer pa-meni bi bilo tud...

Netman, hitro poslikaj Marelico, da vidimo njenega bušija!!!user posted image

Rok, ne razumem, zakaj bi bila Brina preveč pokonci, saj običajno so lupinice tako, da je otrok uleknjen notri. Mi smo Žiga tako vozili, da smo dali lupinico v polsedeč položaj, ampak jo itak tako nagneš, da otrok v bistvu v njej ne sedi.

Alička, copatki so pa res luštniuser posted image

Lahko noč!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
9.8.2007 22:42:31   
maychika
mojčika....dobrodošla nazaj...samo toliko...jaz sem pri Tii šla rodit z 21kg +, tko da tu ne bo problem naskočit enake cifre (je že mami pri obeh šla tolk narazen...no...zdej pa nosi moje hlače izpred prve zanositve...)

eh mojčika kar uživaj brez slabe vesti teh par dni...saj ni to nič hudega oz. groznega, če si oddahneš vsake toliko, če je ravno priložnost. meni bi tudi pasalo, čeprav pa ja...priznam, da bi tio pogrešala grozno grozno...

zanimivo, tudi naša je na morju prešaltala na dva spanca čez dan, doma pa spet brez problema na enega. čudno...

tolk...grem še fotke pogledat pol pa verjetno spančkat. itak bo spet 2 uri trajalo da zaspim, pol me bo pa ob vsakem obratu na drug bok mali/a začel brcati in spet ne bom nič spala. danes mi je res manjkalo. groza...

lahko noč

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
9.8.2007 23:46:35   
mojčika
Mojčika, dobrodošla nazaj Kako to, da si MM pustila na morju, če ti je tako težko? Sicer pa-meni bi bilo tud...

Čist tako iz principa, da se pripravim na to, da bo kdaj tudi od doma, enkrat jo bom morala dati tudi malo od sebe, se jo bom pogrešala zdaj in tudi kasneje... Pa tudi navaditi se mora, da je kdaj tako, a vse se zdi, da le jaz trpim in se ima ona prav lepouser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
10.8.2007 12:51:25   
alička
Kaj je pa to danes prva ura pa 12.45, ccccc...user posted image

Mojčika dobrodošli nazaj! Vem, da si težko pustila MM, ampak priznaj, malo pa tudi paše, kaksen dan off...

Takole, sem se javila samo toliko, da ne pademo na drugo stran user posted image

MM luštna kot zmeraj!!! Pa tako velika punca zgleda, s temi dolgimi laski zgleda prava punca, medtem ko naši še vedno rečejo joj kako lep fantek (kljub volančkom, roza barvi ali bleščicam user posted image )

< Sporočilo je popravil alička -- 10.8.2007 12:54:14 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
10.8.2007 14:13:16   
mojčika
Alička, veš kaj je pasalo, spanje do 11-ih, že skuhana kava in kruh z marmelado, ki mi ga je pripravil možek, ker sem vstajala za njimuser posted image

Sicer pa se bodo čez 15min odprla vrata in moja rožica bo domauser posted image

Ja naši rožici vsi presodijo 2 leti, no če si z njo malo več časa, le vidiš, da joi 16 mesecev kar pristojiuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
10.8.2007 14:20:25   
*zvezdica*
Mojčika, dobrodošla spet nazaj! Smo večkrat mislili na vas počitnikarje, tako da se vam je sigurno kdaj kolcalouser posted image .
Super da ste uživali...samo prehitro mine, a ne? Tamalčkom pa morje kar vsem ful paše, mal spremembe klime in okolja.

Mi nameravamo it naslednji viken če bo lepo vreme. Bi res pasalo spet mal! Smo bili na začetku junija, pa je že tolk časa od tega minil, da se mi zdi kot da sploh nismo biliuser posted image

O, HUDO mOJČIKA,kako je MM dobra tam ko spi..v teniskahuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 10.8.2007 14:22:49 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5494
10.8.2007 14:21:13   
Marelica
Oj!

Moram pohvalit mojčikine fotke - kot vedno zelo luštne!! Kako pa tudi ne, ko imajo tako modelčico!!!!user posted image  A se meni samo zdi, ali so se MM res malo laski posvetlili? Se mi zdi, da ji je na kostanjevo barvo potegnilo, ali pa se samo na slikah drugačna svetloba vidi?user posted image

Huh, zdaj sem pa že na daleč navohala, kakšno delo me čaka... a katera ugane?user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5495
10.8.2007 19:32:46   
alička
Tole mavrico sem ujela vceraj zvečer (20.15) iz okna moje "bivše" sobe.

user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
10.8.2007 19:36:42   
Nenya
Dober večer!

Joj Mojčika, upam, da ti ni prehudo, ko MM uživa, ti si pa daleč od nje....sicer pa tudi pri nas bi bilo verjetno podobno, da bi Mina uživala, midva bi pa kar težko čakala, kdaj jo dobiva nazaj. No ampak, na tihem ti je verjetno všeč, da se boš malce odpočila. user posted image Fotke so pa zelo luštneuser posted image .

Eya, nama so rekli, da je dobro, če je otrok v čimbolj ravnem položaju. Mogoče malo preveč komplicirava tako da sva jo danes pelajala kar z avtosedežem, ki je veliko bolj varen, in je zgledalo kar OK.

Ja ja hočemo videt bušija od Marelice.user posted image user posted image

Danes smo bili prvič na fizioterapiji oz. bolj natančno, Nenya je bila z Brino, jaz sem šel po nakupih v Merkur. Baje so našo korenjakinjo kar pohvalili, tako da se zgleda res razvija optimalno. Naslednji teden so nama obljubili, da nama pridejo montirat vrata od Jelovice, to je še edina ovira pred selitvijo, no.... jaz jim nič več ne verjamem. Bom verjel, ko bodo prišli.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
10.8.2007 20:05:32   
eya
Ojla!

Jaz se vam pa zdajle javljam iz službe...sem zmenjena s kolegicama na pijači tu blizu, pa sem prišla še prej nekaj naredit, tako da mi bo zdaj mašina laufala do jutri, v pon zjutraj bom ša že imela rezultate... No, pa ker se mi še ne mudi, imam čas, da malo pokomentiram...user posted image

Rok, kakor se jaz spomnim novorojenčkov-kje je že touser posted image , je fino res, da otrok čimveč leži na ravni podlagi, ampak v avtu naredimo izjemo, ker je menda bolj varno, če ej otrok v položaju lupinice. Zdaj pa ne vem, če se to prav spomnimuser posted image

Barba, oglasi se kaj!

Alička, lepa mavrica. Jaz sem zadnjič tudi slikala mavrico, pa ni tako lepa slika nastala.

Uh, Marelica tole smrdeče delo pa mene počaka večkrat na dan-Žiga ima že tretji dan drisko, kaka po 5-6x na dan, precej redko, malo sluzi je notriuser posted image  Sva bila zjutraj pri P, pa je rekla, da ni nič zaskrbljujočega, da se pa ne sme poslabšat.

Uživajte!

Uh, še dobro, da sem copy-paste naredila, ker me je ven vrglouser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
10.8.2007 21:54:26   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

MM luštna kot zmeraj!!! Pa tako velika punca zgleda, s temi dolgimi laski zgleda prava punca, medtem ko naši še vedno rečejo joj kako lep fantek (kljub volančkom, roza barvi ali bleščicam user posted image )

poznam, poznam...

alička....super slikauser posted image

jrf.mm   mhj     fn   hildsbsrffrtchšjozđb   ckisb  bbbbbb................................j  ybxdc7zzurfd  - tole vam pa tia pošilja 

eya...tudi tia je imela kakih 5 dni tako kakanje....isto kot si napisala. sem tud že jaz mislila kaj je narobe, pa da ni kaj v vodi ipd. mogoče pa spet kaj razsaja, pa je bolj blage oblike....

nič lepo se imejte. mi gremo jutri v čateške (so sosedje tam, pa so povabili) pa bomo verjetno še prespali...bomo še vidli. lepo bodite do takrat ko vas naslednjič berem...

lp, maja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
11.8.2007 10:39:44   
mojčika
Dobro jutro...

No za nami je huda noč, pridelujemo še zadnji dve trojki, vse ostale imamo, no ne petic, in tokrat je bilo res hudo, tudi pošlatati ni pustila, kričala pa eno uro skupaj :cry: , na koncu sem ji dala svečko in je odspala še dve urci... Hvala bogu ni bilo to na morju, bi celo naselje zbudili :(

Zdaj pa greva malo našemu malemu nečaku nagajat  :)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?