mojčika
|
Hojla, no sva se le ustalila, sva ja, MM je ostala na morju in meni se srce trga, ona pa uživa... Na morju je bilo seveda lepo, niti en dan prevroče, je stalno pihalo, MM pa je rabila vsaj pol ure igranja ob vodi, da se je potem zmočila... Prve tri dni smo imeli družbo prijatelje s Postojne in njihova dvojčka, kasneje pa smo se fenomenalno ujeli s sosedi, s katerimi smo imeli skupno teraso, Mariborčani s pet letnim sinkom. Bili so fajn, starši smo si večere popestrili ob kakem pirčku, MM in fantek pa sta gledala risanke, se igrala z avtomobilčki in oh in sploh fajn MM je pol morja prespala, spet smo spali dvakrat čez dan in tudi če je spala po večernem kopanju po 6. uri, je ob 22.00 mrknila do jutra... Najedla se je tudi sladoleda, vozila z avtomobilčki, tudi pica ji je teknila, skratka ni bilo stvari, ki je ne bi tudi ona počela ali okušala, hoja pa je postala dirkanje, sva bila kot modra dirkača, da sva jo ulovila Minilo je hitro, zadnji dan sta nama delala družbo še tast in tašča, smo se tako nasmejali, moj tast je res pojava, Krista še hujši kot moj mož, po vsaj ti lahko veš, da je bilo hudo , pokali so sosedi od smeha in še kdo, mene so prav ličnice bolele, samo spala pa nisva nič, kajti tako smrči, da sva celo noč pokala od smeha, spali smo pa v skupnem prostoru eden zraven drugega No včeraj sva šla, jaz sem MM in taščo kar na plažo poslala, da me ne bi solze izdale pred njima, MM postane tako hudo žalostna, če me vidi jokat, da je ni za potolažit, no ko sva speljala, pa me je na naslednjem ovinku zvilo, kaj češ, nisem še pripravljena na take stvari, pa čeprav vem, da se ima lepo Na poti domov sva se vseeno nasmejala, sva pustila najin avto njim, ker ima klimo, in šla s KIO od tasta domov, joj jasli, grozno, , privežeš se lahko samo, če greš po klancu navzdol, sicer se pas ne da potegnit, ročna prime samo, če je navpično gor potegnjena, sklopka lih da prime, vse se trese, ropota, smeha je bilo do doma za umret Tako, naše morje na kratko, fotke so v albumu, nekaj no, sicer jih je še malo morje več Marelica prav nič se nisem zmotila v merah, nosila sem samo naprej, posteljico sem imela čisto spredaj, MM pa je tehtala 3890g... , me je na koncu hotelo raznesti