petri85
|
Kety, upam, da s Timonom ni kaj hujšega! Pa ravno pred morjem, a ne? Upam, da nam sporočiš kaj dobrega! Tia, vse najboljše za tvoj osebni praznik! Tina, uživajte na morju! Ery, lepo, da ste tako zadovoljni prišli z dopusta! Kety, Benjamin je res ves čas (pa še danes) spal samo na trebuhu. Na začetku me je kar malo skrbelo, tako da sem ponoči večkrat preverila, če je vse OK. Se je pa vedno lepo obračal z glavo, nikoli ni spal z obrazom v posteljico, ampak vedno v stran. Sedsj ga dam lahko spat na bok ali pa na hrbet, pa se takoj sam naštima na trebuh. Včeraj smo preizkusili nahrbtnik za Benjamina. Smo šli na Mengeško kočo, pa je bilo ful luštno. David je celo pot hodil, midva sva kar debelo pogledala. Pa tako zagreto je hodil, da še roke ni hotel za pomoč. Benjamin je pa tudi ful užival v rukau, pa čekiral, kaj se dogaja. Zvečer sva imela z možem pekovski večer..smo šli danes malo v mojo službo, pa sva napekla nekaj peciva. Otroka sta bila pridna, so vsi rekli s čim jih hranim, da sta oba taka...David, je bil pa sploh navdušen nad "vioni", tako, da moramo kmalu spet kaj gor na kavo. Sedaj je res fajn terasa za ogled...vam priporočam! Violinski, a nam že mahaš s Šmarne ?? To je naš projekt v prihodnjih tednih, da gremo vsi štirje na Šmarno. Tia, kaj pa kakšne mini grmovnice, ki jih ni treba zalijat..npr. mini ciprese, pa pušpani? Ery, mi smo tudi imeli kar Pamijeve supergice in opankice, pa mu je oboje fajn pasalo na nogo, ker ima visok nart...zdej že celo poletje nosi samo opankice. So mu pa copati premali...tako, da kupujemo že št. 25 Grem še mal novice pregledat...oba fanta mi že 2,5 ure spita. A mi ni luštno, a? Pa-pa!
< Sporočilo je popravil petri85 -- 6.8.2007 14:11:25 >
|