Tiamo
|
Dobro jutro, evo včeraj so zabetonirali in nam postavili mize na igrišču, sem bila pa kar malo nervozna, delavci so delali (sem jih jaz zrihtala), sosedje so pa zdraven sedeli in jih opazovali, bili "pametni" itd. Kok mi gre to res na živce, da k eni delajo potem jim pa 100 folka stoji za hrbtom in pametuje . Seveda so spet najdli 1000 in eno pripombo, pa ne taka barva, pa to je postran, pa preblizu bolka je..tako, da sem kar malo povzdignila glas in rekla, da če jim kaj ni prav takoj končamo z delom in vse zasujemo in kje so bili ko smo se vse menili, kdaj so bili na sestanku, kdo je dal kaj denarja zdraven...potem so bili kar frapirani in rekli, da naj povem po koliko zbiramo za prispevek. Danes moram poklicati še za hiško, pa it v OBI-ja če imajo še kaj pametnega od igral. Seveda sosedi hočej zdaj še paviljon, pa sem rekla, da je to otroško igrišče in ne zbirališče za debatne krožke, veselice in pečenje odojka... Kety, daj se malo javi k me zanima kako se rihtate. Jessy vidim, da te vedno primejo športne dejavnosti k je napovedan dež a ti to zanalašč Je pa res, da naši otroci obvladajo take stvari k mislimo, da jih ne. Demi je prava profesionalka v guganju, tudi zna že noge gor in noge dol, da gre visoko. Guga se pa zdaj pretežno na teh navadnih gugalnicah. Ponavadi sem z njo, če so gugalnice kovinske, na plastičnih in iz gume, pa kar sama obvlada. Sama mi že zleze na tavelik tobogan, čeprav stojim za njo ko gre gor po stopnicah, me je strah zaradi ostalih večjih otrok, da je kdo dol ne prevrne. A mi povesto kako oz. kolikokrat kakajo vaši otroc? Demi zdaj kaka na dva dni, men lih ni to všeč, normalno se mi zdi, da bi morala vsak dan
|