Kety
|
Jessy, da ne boš sama s sabo klepetala, maš še mene! Včeraj smo zmontirali notranjo ograjo, ZAKON!!! Končno, res sem vesela, da je to za nami in zdaj bo Timon lahko veselo tekal po štuku od kuhinje do svoje sobe in nazaj,...Za pomoč sta prišla moja starša, mami je mani pomagala kuhati paradižnikovo mezgo, ati pa je pomagal možu pri ograji, Timon pa je vmes spal 3 ure, pol pa malo skakal od mene do atija. Na obeh koncih je bilo zanimivo, pri meni packanje, pri atiju pa šraufanje . Filip je skoz spal! No, zvečer, ko sta se pa moja dva poslavljala za it, pa začne Timon: Ne, babi,meni, meni, avto, pela, pela....in se stiskal k babici. Je hotel it z njima na Vrhniko, seveda, ker se je treba tja peljat in on bi se zadnje čase samo še z avtom vozil. To je noro! In ker smo danes tako ali tako nameravali na Vrhniko, sem hitro pobasala žakelj in njegove kužke in so se odpeljali na Vrhniko. Mali pa čist srečen,....Če ne bi še moja mami navijala za to, da gre z njimi, ga ne bi dala, tako pa,...naj uživajo, sej v sredo bodo šli pa že skupaj za par dni na Krk in je tudi cool, da je prej še doma malo z njima. Vijolinski, bravo za striženje. Aljoša ste pa res dobro pripravili na to,...jaz Timona kar sama pošišam in je tudi kot kak umetnik, ampak ima tako fino skodrane laske, da se sploh ne vidi, če je kje zastrižen oz, če so kje kaki čopki dlajši od drugih . Bo pa šel k frizerju, ko bom šla jaz in ga bo poskusila še njega. Bomo videli, bil je 1x samkrat pri frizerju, pa je že dolgo od takrat in tokrat ziher ne bo tako priden. Vidim, da vsem po vrsti pikniki uspevajo,...midva pa kar ne veva kako bi se ga lotila pa za koga. Enega za starše in stare starše, drugega pa za mlade družinice z otroci. Nimava namreč veliko prostora in bi bilo treba narest v dveh rundah. Bomo pa ravno na morju za Timonov RD, tako, da je treba narest prej ali pa šele septembra. Bomo videli! Petri, neki me zanima. Kolikor se spomnim, sem videla, da si dajala Benjamina spat na trebušček. A tudi ponoči?! Opazila sem namreč, da Filip ful dlje in lepše spi na trebuščku. Tako mu zgleda paše, pa zdej ne vem ali si ga upam, dat tudi ponoči tako spat?! Vsem slavljencem (2. letnikom) želim vse najboljšein še eno lepo leta za naprej. Tia, tebi pa tudi z najlepšimi željami voščim za rd. Uživaj in naj se ti uresniči vsaj tisto, kar si najbolj želiš! Si grem hitro lase sušit, preden se Filip zbudi!
|