Kety
|
Dober dan! Evo nas iz 1. posvetovalnice od Filipa. Vse je OK, zrastel je za 4cm in zredil za 900g, naredila mu je UZ kolkov in je še vedno 1a in 1b, zato naj široko povijamo z eno tetra plenico zloženo na 4. Sem ji povedala, da so me v porodnišnici nadrli, ko sem jim omenila, da bom vseeno široko povijala, tam je pediater namreč rekel, da ni treba. Je zdravnica rekla, da če kolki niso 1a je treba široko povijat. No, evo, kako so vsi mojstri v svojem poklicu. V glavnem od danes naprej povijam še s tetro plenico. Jessy, mi smo šli kar v tisti vrtec, kamor smo ga vpisali, pa so nam vse tam dali, pa vse razložili, tko, da pokliči kdaj imajo govorilne ure in se oglasiš pri njih, če ti ni predaleč. Tia, glede pooblastila je pa bil komentar, da je vse skupaj BZ in da se samo preseravajo....kar je tudi res. Da on bi sam pooblastilo napisal in bi za foro samo tistega pokazal na meji, da bi videl če bodo kaj reagirali. Sploh pa bodo najprej samo osebne dali, če bodo pa kaj zahtevali bodo pa še pildek pokazali pa je! No, mi smo spet pri problemu s plenicami,...se še spomnite punce, kako smo ugotavljale, katere planice zdržijo noč. No, pri nas je Filip čisto vsako noč prelulan in ga moram sredi niči, ko se zbudi za jest, še celega preoblečt, ker je moker do vratu. Pa plenica sploh ni tako zelo polna, da bi lahko spustila. Gre za količino, ki jo naenkrat polula in plenica ne more tolk naenkrat hitro vpit in potem gre čez. Včeraj sem šla exstra v Mullerja po pamperske, ker so bolj kvalitetne, no pa so vseeno spustile. Sej bomo kmalu na večji številki, pa bo tudi to minilo! Aja, glede zob, Timon ima tudi že sp. petice malo zunaj, pa sploh ni dal nobenih znakov, da kaj ven leze. Sp. trojke so lih dobr ven pogledale, pa so petke skor že lih tolk zunaj kot trojke. Imamo srečo, da nima nobenih problemov pri izraščanju zob,...ali pa je bil ta jok zvečer vzrok. Časovno bi skor lahko poklapal. Nič, grem še kej narest al pa pojest, dokler Filip spi...čeprav bi pasalo it mal v horizontalo!
|