ery
|
Ojla punce... Tia in Jessy, vidve pa sta pridni s pisanjem... verjamem, Tia, da imaš malo dela, saj ga jaz tudi nimam ful, ampak imam veliko za pospravit, pa pripravit za september, pa še neke položnice moram narest. rada bi imela narejeno do naslednjega tedna, ko pride šefica, ker bo spet panika in živčnost. Demi je res faca s tem lulanjem! Me je kar v smeh spravila... kaj bi dala, da bi še Nika kej tazga povedala... Pa še nič ni z njo... Jessy, a misliš, da bo slabo vreme na morju? menda ne bo no... Drugače pa poglej napoved -10 dni naprej.... Ker sta se ravno pogovarjali o gugalnicah, je moj ati (preden smo se skregali) Niki doma naredil guglanico s hlodov. Domov je 2 dni vozil na samokolnici hlode iz gozda, je bil kar revež...ampak saj je sam želel. potem je to skupaj namontiral, gugalnico gor in ima... Moram rečt, da je ful lepo-iz lesa. Ima pa soseda, ki ima punčki stari 6 in 4 leta skoraj otroško igrišče na vrtu. Tobogan, hiška, guglanice.. Tako da kaj takega jaz ne mislim postavljati. 1 km starn je pa tudi otroško igrišče... Tako da s tem ni panike. je pa problem Niko domov odpeljat... Pol ure prej moram rečt, da gremo... da potem dejansko čez pol ure lahko gremo.. Jessy, uf vidim, da si prava kolesarka... meni je pa kar težko, no saj tudi nimam ful kondicije, Niko zadaja vozit. Se kar pozna teža. Ampak bomo natrenirali, sedaj ni več take vročine, da se da. Včeraj mi nismo imeli dežja, ampak sonce. Sva šli na kolo in igrišče, moj je pa spal.. Je revček bil tako utrujen.. Od česa že ??? Kety, končno sem pogledala tvoje slikice od Filipa. JOOOOJ, kolk je cortkan!!! ko takole vidim dojenčka bi ga takoj imela. Pa Timon zraven njega..res lepo... Ko smo praznovali Nikin roj.dan, je bil tudi en Luka, ki je star 4 mesece. Sem ga imela v naročju, sem mislila, da bo Nika kaj ljubosumna... Zanimivo, ni bila..takoj ko je zagledala Luka v mojem naročju,, priteče k meni in začne objemat Lukca, mu je s slinčkom obrisala slino.. Sploh ne vem kje je to videla?? Potem se je hodila igrat in vsaki 2 minutki priteče in objame dojenčka, Res je bilo fino za pogledat. No oglasila sem se, sedaj grem delat položnice, potem kava in malica, potem pa kmal domov... Uživajte! papa