|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
3.8.2007 23:31:01   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

...vidiš Jessy mi se pa sekiramo kok pojejo, ene jih pa kar pustijo user posted image

To maš pa čist prav!

Sem prišla, da vam zaželim lahko noč!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
4.8.2007 11:06:42   
Jessy
Zdravo!

Kako ste? Mi smo že od 8.30 pokonci. Z Nejo sva bili že v trgovini, da sva šli kupiti še nekaj malenkosti za današnji piknik za user posted image  roj. dan. Upam, da bo vreme zdržalo!
Drugače ni nobenih novosti. Živimo po starem.

Tia, kdaj pa imaš ti roj. dan? Menda zdaj te dni, kajne? Daj, povej, da ti bom vsaj voščila lahko! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
4.8.2007 14:17:39   
tina104
Jessy, glede obrazca za vpis v vrtec - pri nas je čisto drugačen kot pri petri. Je treba gor navesti podatke o materi in očetu ter otroku pa od kdaj do kdaj bo otrok v vrtcu (približno) in to je vse, ja pa podpis in datum.

Koliko boš plačevala vrtca si lahko sama približno izračunaš. Obstaja tudi na internetu izračun, ampak zdaj ne vem, na kateri strani. Mogoče imate v vaši občini kako internet stran, kjer kaj piše. Npr. pri nas vem, da piše, koliko je polna cena vrtca in potem če veš, kak dohodek imata vidva in še premoženje, potem si nekak izračunaš. Obrazec, ki ga oddaš na občino, je tudi na
iwww.informiran.net
upam, da sem prav napisala.

Jaz se ponavadi več ne sekiram glede tega, kaj in koliko Aljaž poje, ker to je pri njem tako spremenljivo. Zadnje dni ne je skoraj nič drugega kot čokolino in kroglice v mleko in mleko pije, danes je npr. spil kake 4 dcl kakava. Drugače poje mogoče kako četrtino jabolka, dve žlički krompirja, meso redko. Takrat ko ga je, ga poje nenormalno veliko. Baje v vrtcu vse je.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
4.8.2007 14:25:31   
tina104
To sem še pozabila - tudi Aljaž ima že od nekdaj bolj redko blato. Vzgojiteljice so nam skoz težile, da ima drisko, zdaj so se zgleda navadile, nam pa to tudi ni nekaj čudnega.

Mi pa gremo v ponedeljek na morje.  Res že komaj čakam, Aljaž tudi. Ne vem, če sem napisala, je par dni nazaj prišel s svojim nahrbtnikom in žogo v njem in rekel, da gre na morje in to nese zravenuser posted image . Nisem še nič pakirala, sem pa sestavila svoj seznam, kaj potrebujemo, s pomočjo Jessyinega seznama in sem ugotovila, da si pozabila na kopalkeuser posted image . Je pa se mi zdi moj seznam še daljši.

Jessy, kako je bilo zdaj v Vidaličih s komarji? Tista plaža, na kateri ste slikali Nejo je v Vidaličih ali kje?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
4.8.2007 14:34:37   
violinski
Jessy, prav imaš, Tia ima danes rojstni dan.

VSE NAJBOLJŠE TIA, ZA TVOJIH ROSNIH 23 LET!!!! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
4.8.2007 14:35:33   
violinski
Pa še to, Tia - Aljoša ima tudi 24 nogo, tako da ne morem pomagat, copate in čevlje vedno kupujem unisex.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
4.8.2007 14:36:40   
violinski
Jessy, ti sicer danes praznuješ, kdaj pa imaš pravzaprav zares rd? (sem že vedela, pa sem tudi že pozabila)

Neposredna povezava do sporočila: 2682
4.8.2007 20:37:55   
Tiamo
Hvala za čestitke za mojih 23 let, violinski počasi se ti približujem. user posted image  Jessy danes imam roj. dan, sem mislila pred 2 letoma, da bom lih na ta dan rodila, pa me je Demi prehitela..na roj. dan sva z violinski zapustile porodnišnico.  Violinski, sej si mi o unisex čevljih že pravila, samo jaz sem pozabljiva. Danes nismo nič pretirano praznovali, zjutraj smo šli v BTC, da mi je moj kupil darilo, špiralo, pinceto in čevlje...je pocen skoz prišel, čevlje sem našla za 8 eur, pa niso bili na razprodaji, samo zadnja številka in lanski model. Potem so prišli obiski, zdaj sem pa povabila mojo mati in njeno prijateljico na kavo v lokal, kjer imajo zdraven otroško igrišče in napihljive gradove, Demi je uživala bolj k jaz! Sej je bil to namen...jaz sem padla v debato z mamičino prijateljico, ki je bila v Egiptu in zadel jih je vročinski val , v dolini kraljev so imeli 58 stopinj...groza... Mene že od kar sem z morja prišla boli glava user posted image  pa ne boli, ampak čutim k en pritisk v čelu user posted image  nevem a je od vremena, al kaj drugega??? Grem spat spravit našo princesko, aja, danes je imela popoldansko spanje brez plenice in nič ji ni ušlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2683
4.8.2007 21:18:47   
Jessy
Tia, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Sem jaz nekje čutila, da naj bi bil te dni! user posted image

Mi smo dali praznovanje skozi. Smo začeli že ob 13.30, končali pa zdaj, ob 21h. Praznoval je le moj mož. Je vstopil v Kristusova leta - pravjo! user posted image  Jaz sem pa januarska in sicer imava z bivšim predsednikom Kučanom na isti dan roj. dan - 14.jan.

Tina, v Vidalićih ni bilo skoraj nič komarjev. Jaz sem zvečer v vtičnico vtaknila Raid, če smo imeli vrata odprta, nas pa sem samo za vzorec pošpricala z Avtanom Family in ni prav nobenega nobeden pičil.
Ne vem, katero plažo imaš točno v mislih. Ta je v Vidalićih: user posted image  ta pa ravno na nasprotni strani zaliva, nasproti Vidalićev user posted image . Imenuje se Prnjica - so postavljene table. To je ta prva plaža stran od Zrče. Parkirnina je 11 kun, vendar velja za ves dan in lahko vmes zapustiš plažo in prideš pozneje nazaj (ta zadnje 4 slikce so iz te plaže, ostale so iz Vidalićev). 
Sem pa prepričana, da se boste imeli fajn!
A da sem kopalke pozabila? user posted image  Bom vpisala na seznam! Jih nisem pogrešila, kajti kopalke so pa ta prva stvar, ki jih dam v kovček. user posted image

Tia, tebe lahko glava boli tudi zaradi preobremenjenosti, utrujenosti... Da bi te le kmalu nehala boleti!

Zdaj pa morem nehat klepetat, ker je še nekaj stvari za pospraviti.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
4.8.2007 22:00:27   
violinski
Čer!

Upam, da je bilo lepo praznovanje, Jessy. To se pravi, da smo Tia, tvoj user posted image in jaz generacija, se pravi vrstniki. Dober letnik, moraš priznat user posted image .

Joj, tolko sem imela še za napisat, pa sem vse pozabila. Sploh pa gledam film Harry Potter 5 na TV (grozno slaba kvaliteta, DivX, vendar posnet s kamero na filmskem platnu), tako da bo bolje, da samo zaprem notesnik in vam voščim lahko noč.

Ampak to pa moram povedat. Včeraj smo šli komplet čopor (familija) h frizerki. Lana bi itak najraje cele dneve tam sedela in se strigla, jaz sem bila že nujno potrebna, možu bi tudi lahko že kitke pletla v laseh, Aljoša pa, ste videle na posnetkih s praznovanja rojstnega dne, da je ko kak pesnik. Torej smo dva dni pripravljali teren in mu razlagali, da ga bo frizerka posedla na visok stol (nima posebnega stola za otroke), da mu bo dala rjuhico okrog vratu, da so na rjuhici narisane muce (ima pregrinjalo na Garfielda) in podobne štose, in ves čas je bil kar za to, da se bo strigel. Odločili smo se tudi za vrstni red, najprej se striže Lana, ki itak že komaj čaka, potem mož, potem jaz in nazadnje Aljoša, tako da če se bo drl, da se bomo potem lahko hitro pobrali user posted image , pa predvsem zato, da bo videl, kako se vsi ostali strižemo. Kakorkoli, medtem, ko je strigla nas, se je frizerka ves čas z njim pogovarjala in mu prigovarjala, vendar je on nonstop odkimaval:"Ne bom strigla!", tako da nas je že kar malo skrbelo. Parkrat smo ga hoteli vreči na finto, on pa 'ne, ne, ne'. Vmes smo mu dali nekaj igrač, ki jih ima frizerka v salonu, ko je našel otroški šivalni stroj je bi zadovoljen in se je z njim igral. Ko sem bila na vrsti jaz, me je malo opazoval, rekel, da bo frizerka lahko tudi njega pošpricala z vodo in pofenala (neizmerno rad se fena), za striženje je pa enkrat samkrat rekel, da se bo. Potem je prišel na vrsto. Posedli smo ga, dali pregrinjalo in začeli s špricanjem las. En sam smeh ga je bil. To mu je bilo tako simpatično, da bi se najraje še sam šprical. Potem ga je na hitro začela striči in Aljoša ni niti pisnil. Mirno prenesel, malo je umikal odrezane lase dol s pregrinjala, to je bilo pa tudi vse. Kar nismo mogli verjeti. No, in zdaj smo vsi za nekaj dekagramov lažji user posted image , pa za nekaj € tudi, ampak ni omembe vredno.

Zdej smo že globoko v filmu, tako da bi res rada nehala pisat user posted image . Naj vam bo lahka noč!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
4.8.2007 22:27:52   
Jessy
Aljoša je pa pogumen fant! user posted image user posted image user posted image  Je bil pa res priden!

Naše današnje praznovanje je bilo zelo vredu, saj ni prišlo do nobenih poškodb. user posted image  Bilo nas je kar veliko, tako da smo mogli v parku prav zorganizirati sedežni red, da smo se vsi posedli okrog miz. Bilo nas je 15 + 2  otroka + 1 mali user posted image  in ne smemo pozabiti tudi na našega user posted image . Smo se pošteno naklepetali, nasmejali, najedli in napili. user posted image  Ampak se pozna, da nas EMŠO malce izdaja, da nismo več to, kar smo bili.
Ja, letnik '74 je pa res vredu letnik, ja! Rada vas imam! user posted image user posted image

Kar se pa Harryja Potterja zadeva, bom pa jaz tudi počakala, da pride kakšna boljša kopija ven. Sem se že prakrat nasankala, ko je moj user posted image  pohitel s filmom in sva gledala slabe kopije, čez kak mesec ali pa tudi že prej, pa je dobil zelo vredu kopije, sam pol mi ni bilo zanimivo, da bi gledala še 1x. Jaz bom raje malce počakala.
Imava pa za pogledat ta film, ki se zdaj vrti v Koloseju - Napumpana v veselem pričakovanju. Meni so pa take variante filmov še vedno všeč. Se vidi, da sem še najstnica po srcu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.8.2007 10:13:45   
Jessy
user posted image  Spet sama s sabo klepetam!user posted image  Ob vikendih je to pogosto. user posted image

Mene ima pa tolk, da bi danes nekam šli popoldne, ampak mi edino ZOO pade na pamet. Bomo vidli, kaj bo rekel user posted image , ko se zbudi, če nima slučajno kakega neodložljivega dela.

Drgač imam pa tooooolk cunj za zlikat, da te glava zaboli. Se pozna, da poleti sušim čimveč na zraku in je takoj več za zlikat, kot pozimi, ko laufa sušilec. user posted image  Uff, kolk je to men odveč.

Zdaj pa še ve kaj povejte, da ne bom sama tu!

Tina, a si se že spakirala? A mi pošlješ tvoj seznam za na morje, da svojega dopolnem? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.8.2007 11:30:03   
Kety
Jessy, da ne boš sama s sabo klepetala, maš še mene!user posted image

Včeraj smo zmontirali notranjo ograjo, ZAKON!!! Končno, res sem vesela, da je to za nami in zdaj bo Timon lahko veselo tekal po štuku od kuhinje do svoje sobe in nazaj,...Za pomoč sta prišla moja starša, mami je mani pomagala kuhati paradižnikovo mezgo, ati pa je pomagal možu pri ograji, Timon pa je vmes spal 3 ure, pol pa malo skakal od mene do atija. Na obeh koncih je bilo zanimivo, pri meni packanje, pri atiju pa šraufanje user posted image user posted image user posted image . Filip je skoz spal!

No, zvečer, ko sta se pa moja dva poslavljala za it, pa začne Timon: Ne, babi,meni, meni, avto, pela, pela....in se stiskal k babici. Je hotel it z njima na Vrhniko, seveda, ker se je treba tja peljat in on bi se zadnje čase samo še z avtom vozil. To je noro! In ker smo danes tako ali tako nameravali na Vrhniko, sem hitro pobasala žakelj in njegove kužke in so se odpeljali na Vrhniko. Mali pa čist srečen,....Če ne bi še moja mami navijala za to, da gre z njimi, ga ne bi dala, tako pa,...naj uživajo, sej v sredo bodo šli pa že skupaj za par dni na Krk in je tudi cool, da je prej še doma malo z njima.

Vijolinski, bravo za striženje. Aljoša ste pa res dobro pripravili na to,...jaz Timona kar sama pošišam in je tudi kot kak umetnik, ampak ima tako fino skodrane laske, da se sploh ne vidi, če je kje zastrižen oz, če so kje kaki čopki dlajši od drugih user posted image user posted image user posted image . Bo pa šel k frizerju, ko bom šla jaz in ga bo poskusila še njega. Bomo videli, bil je 1x samkrat pri frizerju, pa je že dolgo od takrat in tokrat ziher ne bo tako priden.

Vidim, da vsem po vrsti pikniki uspevajo,...midva pa kar ne veva kako bi se ga lotila pa za koga. Enega za starše in stare starše, drugega pa za mlade družinice z otroci. Nimava namreč veliko prostora in bi bilo treba narest v dveh rundah. Bomo pa ravno na morju za Timonov RD, tako, da je treba narest prej ali pa šele septembra. Bomo videli!

Petri, neki me zanima. Kolikor se spomnim, sem videla, da si dajala Benjamina spat na trebušček. A tudi ponoči?! Opazila sem namreč, da Filip ful dlje in lepše spi na trebuščku. Tako mu zgleda paše, pa zdej ne vem ali si ga upam, dat tudi ponoči tako spat?!user posted image  

Vsem slavljencem (2. letnikom) želim vse najboljšein še eno lepo leta za naprej.

Tia, tebi pa tudi z najlepšimi željami voščim za rd. Uživaj in naj se ti uresniči vsaj tisto, kar si najbolj želiš!

Si grem hitro lase sušit, preden se Filip zbudi!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.8.2007 13:05:12   
tina104
Ne, nisem še spakirala, sem pa dopoldne se z Aljažem precej ukvarjala, kuhala, pospravljala, perilo prala, v glavnem dela, tako da sem zdaj mogla malo na RR, da se spočijem, potem pa grem na pakiranje. Meni je to delo v bistvu ful fajn.
Jessy, sem ti poslala.

Vidim, da se pogovarjate o striženju. Aljaž je bil ta teden tudi, zdaj že kaki desetič. Vedno bolje je. Zdaj je čisto pri miru sedel in bil ful priden, ampak niti približno se mu ni smela približat z ogrinjalom. Pač je bil brez in so lasje povsod leteli. Striže ga moja sestra, ki je frizerka, ga zdaj kar na mašino postriže. Zgleda se Aljaž ful boji takih večjih oblačiluser posted image  Jaz si niti pod razno ne smem oblečt dolgega krila, če me gleda, ker se ful dere, mami, ne, mami ne!user posted image

Timon je dober, da tako ostane pri babici. Aljaž je včeraj hotel osta pri babici, še nikoli ni imel te želje, če je videl, da grem jaz domov. Pomahal mi je papa, pokazal, kje bo spal, v glavnem in potem sem šla ven in zunaj čakala, če si bo premislil in si ni. Potem sem klicala babico in je rekla, da bolje, če ga ne pustim pri njej to noč, ker če bo kriza ponoči, ne ve, kako bo. Najbolj je bilo to, ker je babica šla v službo ob 2 ponoči. Tako da potem sem prišla nazaj noter in mu rekla, da babi gre v službo ponoči in da on niti nima pižame zraven, da ne more tam spat in je brez problema šel domov. Se je pa danes 2x ponoči zbudiluser posted image . Pa tako lepo smo že spali.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.8.2007 13:09:43   
tina104
Tia, vse najboljše ti želim, čeprav z enodnevno zamudo!user posted image user posted image user posted image . Naj se ti izpolni želja po še enem user posted image , da bi se z dragim lepo razumela, da bi imela čim manj problemov s sorodniki, da te ne bi več tako pogosto bolela glava in da dobiš novo boljšo službo ali pa da se ti v tej poveča plačauser posted image !

Glava te verjetno boli res od stresa, sekiranja.

Če se ne javim več danes, uživajte ta teden, upam, da bomo tudi mi!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.8.2007 13:21:45   
Jessy
Tina, lepo potujte pa lepo se imejte!
Pa hvala za seznam. Ga grem zdaj pogledat! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.8.2007 14:32:17   
Jessy
Takole...pol dneva je naokoli in jaz sem vsa nagarana...Sem oprala 2 stroja cunj, zlikala ene 4 stroje cunj, skuhala kosilo, pospravila po kosilu...zdaj sem pa user posted image .
Neja k sreči spi, moj user posted image  pa tudi. Me zanima, če naju bo potem kam peljal na lastno pobudo. Se bojim, da te pesmice ne bom slišala. user posted image

Ostale se imate zagotovo zelo lepo,ker ni nobene tukaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.8.2007 21:05:41   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Spet je čas, da poročam sama sebi! user posted image user posted image user posted image

Naše popoldne je še prehitro minilo, saj je naša kepica spala do 16.30, pa še bi najbrž, če je ne bi zbudila. Včasih pa res spi kot polh.
Potem se je lotila kakat in to NA KAHLI!!! user posted image  Sicer je bila oblečena in v plenički, ampak se je usedla na kahlo sama od sebe, pritiskala in v resnici kakala. Ko je vse opravila je vstala, prijela kahlo in nesla "stresti" v straniče ter potegnila vodo. user posted image  Ni imela kaj stresti, ampak postopek mi je bil pa všeč. Zdaj pa moreva počasi priti še do tega, da bova to naredili brez pleničke. Prav tako se je že dopoldne usedla na kahlo, ko sem bila jaz na WC-ju in je nekaj sekund gor sedela, nato pa vstala in rekla, da je tam lulala. Verjetno je res, le da je v pleničke.
Meni se zdi, da je to kar velik napredek, če pomislim, da še pred tednom dni tudi slišat nismela za kahlo ali školjko. Morda pa tudi za nas posije sonček upanja! user posted image

Po tem, ko smo se končno odpravili za ven, smo natovorili njen tricikel v avto in se šli sprehajati po mestu, vems pa smo skočili še na sladoled ter k mojim staršem. In zdaj je že pri tašči in tastu, kjer iz ščipalk za perilo ustvarjajo mostove, pahljače in druge zadevce. Jaz pa tle visim! user posted image

Kaj pa ve? Katere vse so na dopustih?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.8.2007 8:12:36   
Tiamo
user posted image

DANES JE DAN K SE JE NAŠA NANKA MATRALA IN NA SVET JE PRIVEKALA ZOJA. MAMICI ČESTITKE IN ZOJI EN VELIK POLJUB ZA 2. LETI

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.8.2007 8:21:31   
Tiamo
Jutro,

Jessy vse so na dopustih ali pa na porodniški, samo jaz delam pa violinski user posted image  Si se pa dobr včeraj pogovarjala, si imela fine teme user posted image

Čestitke Neji za sedenje na kahli, seveda je to uspeh in napredek...daj probaj danes k je toplo, kar brez pleničke jo imeti in brez hlačk, da je nagec...jaz sem z Demi tako začela, doma je bila samo v majčki, maj daljši, da si ne bi prehladila. Prvo mora dojet, da ji gre nekaj ven, potem pa šele osvojit da mora tisto kar gre ven it v kahlo. Demi je potrebovala cca en teden, prej je pa povsod lulala. Ker ima rada gumi medvedke, sem ji ob vsakem lulanju in kakanju (tudi na tla dala enega). Če sem ujela lih k je začela lulat, sem ji kahlo dala pod rit (nisem je dvignila in posadila na kahlo, vedno sem kahlo prinesla, je pa dobila dva medvedka in potem je takoj zakapirala kako se stvari streže user posted image

Demi je zdaj veliko bolje, samo še malo ji teče iz nosa, je pa v soboto očka zbolel, danes pa še mene grlo matra...so šli pa vseeno v službo.

A ima katera izkušnje z rožami, uglavnem jaz vse rože k jih imam mi crkejo user posted image  Potrebujem ene rože za ven za obrobo igrišča, ki cvetijo brez zalivanja, oz. jih zaliva dež k pada user posted image

Ima pa tina kar prav zaradi moje glave, je to zaradi stresa, se zdaj sproščam in se mi možgani verjetno tudi user posted image

Groza, tale zakon je nas kadilce postavil na zadnje mesto, še pijanci in narkomani imajo več pravic...mi pa k tazadnji loleki...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.8.2007 8:36:51   
violinski
Vse najboljše, Zoja, da boš zrasla velika in pridna punca in da boš vedno imela toliko energije, kot je imaš sedaj!

Nanka, tebi pa čestitke za rojstvo user posted image !!

Jessy, super si se napričala med vikendom, jaz nisem imela ne časa ne volje za računalnik, pa zlikala tudi nisem. Sem samo zložila stvari, ki niso za likat, pri čemer sem se odločila, da tudi pižam ni treba likat user posted image . Majice in podobno me pa čakajo.

Danes me čaka tudi Šmarna gora (menda grem gor tretjič v 15 letih), s sodelavkami gremo skupaj.

Včeraj popoldne smo bili ponovno na gradu, dol smo šli z vlakcem. Aljoša se je najprej bal in ni hotel, potem ga je pa tako zelo zanimalo, ker sva z Lano rekli, da greva sami, tudi brez fantov, da ga je mož nekako prepričal in smo šli skupaj dol. Poceni ni, glede na to, da se voziš ja in ne 10 minut, je pa doživetje za otroke, zato mi ni žal. Imam par slik narejenih s telefonom, naložim, ko bodo.

Mam še par stvari, pa bom napisala potem, zdej je guživca.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.8.2007 8:41:40   
Jessy
Zoja, vse najboljše za 2 svečki!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.8.2007 8:47:00   
Jessy
Dobro jutro! Končno bom lahko spet klepetala z vami, da ne bom le s sabo.
Tia, ne bi rada silila Neje in me ima, da bi še malo počakala, da bo vsaj ene parkrat brez težav sedla na kahlo.

Violinski, vožnja z vlakom je pa res vredu doživetje! Mi se že dalj časa menimo, da bomo šli prav s ta pravim iz Bače pri Modreju pa v Bohinj, pol pa z avtom naprej, ker bi tudi avto dali na vlak. Neja vedno pravi, da bi se peljala s "čiha puha". user posted image
A kar na Šmarno goro greste? To imate zagotovo prijateljski pohod, kajne? Mi to počnemo pozimi, v snegu in z baklami. Je res prijetno, pa čist komot se pride do vrha, saj hodimo počasi, vmes pa večkrat počivamo, pa kaj popijemo. user posted image

Jaz pa že kosilo kuham. Danes ima moj možek roj. dan, pa se spodobi, da mu kaj dobrega skuham in ker imava ob 10h zdravnika, kuham že zdaj, ker bo potem takoj ura 12.30, ko pride na kosilo. Sicer mi ni všeč, ko že na vse zgodaj smrdi po mesu, ampak naj mu bo.

Tia, a si že pomislila na kaktuse? Ti imajo zadosti le tisto vodo, ki pade z neba. user posted image  Se hecam. Ti bom poslikala rožce, ki sta jih tast in tašča nasadila tu okrog bajte, pa jih nihče ne zaliva, pa lepo rastejo. Kako se jim reče, pa nimam pojma.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.8.2007 8:56:07   
Jessy
To so te rož'ce:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.8.2007 9:08:54   
Tiamo
O, Jessy si pa hitra...lepe rožice, samo še ime potrebujem...mah spet sem v polnem teku urejanja igrišča za blokom, tako, da včeraj smo izkopali luknjo za zabetoniranje klopi in miz, pa k so bli že v delu, sem rekla, da mi naj še avtomobilske gume vkopljejo za rože. Bo kar lepo samo zdaj potrebujem rože, mi pa vsi pravijo da sem neumna ker to delam in mi noben iz bloka ne pomaga...jaz se pa ne sekiram, ker delam za svojo dušo in za Demi, da se bo igrala v normalnem in lepem okolju. Zdaj bom probala še sama narediti hiško, sem premišljevala, da itak ni take panike..nekje dobim (samo v našo klet mal pogledam in jo pospravim) iverne plošče, mi jih mizar odreže, s khamfami skupaj spnem te iveke in je že hiška narejena, pobarvam in to je to.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.