Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.7.2007 23:51:31
|
|
|
|
LuLu
|
Ja ja mene tudi to drži gor, da ta glavna akcija šele pride z leti. Pravijo...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.7.2007 23:52:20
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu atena777, kolko sem te videla na slikah si čisto ok. Mene je več. Danes jih imam 82, pa 174 sem visoka. No, vsaj 70 bi bilo super. oooo draga LULU; vsak cm je še kako pomemben pri postavi! Tebi se lahko tolko kil manj pozna kot pri meni. Veš kaj slike pa nič ne glej, ker me je ena frenda naučila kako se goljufa na slikah. V življenju tega nisem znala, sedaj po porodu pa sem se naučila, sedaj pa me moj dragi priganja v gnezdece.. aha škoda, pa tako fina debata. Nč se beremo jutri. Kej fajnga še napišite!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.7.2007 23:55:06
|
|
|
|
LuLu
|
atena777, bom raje napisala, da jutri ne pozabim... to o goljufanju boš tudi razložla... Ko je mene moj parkrat slikal z malim sem kot tank na slikah... je pa res, da, če si do grla v bazenu, res ni videt kil Pa lahko noč in pardon tvojemu, da smo te zadržale
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.7.2007 23:56:37
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Aja Visnjaaa pa se to, ta knjiga obstaja tudi v slovenščini, če ti je lažje. Sam točen naslov ti pa lahk šele čez par dni povem! ja v slovenščini... fajn
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.7.2007 23:58:46
|
|
|
|
LuLu
|
visnjaaa, si že zaspana? Tvoje bebice vse tak lepo ponoči spijo?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 0:00:30
|
|
|
|
LuLu
|
atena777 ti si tudi še tukaj? A gnezdo ni dovolj zagreto? Da ne bo tvoj napisal, da moramo nehat? Ali pa RR krivil, ker nisi z njim
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 0:07:07
|
|
|
|
Margit
|
Veš Kolumbo saj sem te videla, kako sta z možkom uživala pred hišo. Sem imela namen potrobit, pa sem se bala da Maj spi v vozičku. No mimo tvoje hiše se peljem sigurno dvakrat na dan. Septembra pa se bom še večkrat, ker gre naša Maša v Smlednik v vrtec. Ne boš verjela, tudi moja mami je vzgojiteljicA. Dela v Smledniku. No in tudi jaz sem naredila srednjo vzgojiteljsko, potem pa sem se premislila in sem nadaljevala študij na ekonomski fakulteti. Poznava se še ne. Lahko pa ti povem, da sem bila doma v Valburgi, sedaj pa sem na Verju. Praktično sem na drugo stran tebe, samo Zbiljsko jezero je vmes :) Malo poglej, kadar gre mimo svelo plav Peugeot 807. To sem jaz in moja dva zakladka. Je bil pa cel projekt, da sem ugotovila, katera hiška je tvoja . In končno si se izdala s fotko, na kateri je bila naslikana pinkponk miza. In sem videla dvorišče - makedam, cesto in potem koruzo na polju. In tvoja hiška je rumene barve. Malo dlje sem rabila da sem se oglasila. Nisem tako dolgo pospravljala :) Smo šli na Brnik mahat sestri, ki je odletela na Rodos. Oh, blagor ji. JAz pa bom odletela v posteljo. Kolumbo, se ti jutri javim na ZS. Sem mislila da si še na netu. No pa upam, da boš vseeno dobro spala, kljub temu da ne veš kdo te opazuje. Malečka_Mateja tudi tebi želim, da bi se lahko naspala in da bi Tjaša čim prej okrevala. Je pa res tako kot je napisala eva1, da ko imaš drugega otroka, na vse stvari gledaš malo drugače. Malo manj se ustrašiš, malo bolj trezno odreagiraš. Vem pa da je grozno. Tudi Maša je prebolela 6 otroško bolezen. In smo ga tudi cele noči "prežurali". Je pa hudo, sploh ker ne veš kako bi še lahko otroku pomagal, da ne bi tako trpel. Lp do jutri
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 0:17:20
|
|
|
|
LuLu
|
Margit, pozdravljena. Ajd, dečve, lahko noč... se vidi, da mojega ni, pa na RR vztrajam. Grem probat zaspat. Čao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:03:09
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ma ste se razpisale! evo naša noč seje končala ob dveh ko je začela dobivat vročino oin sem ji svečko dala pa je bilok!ob pol petih je jedlain še zdaj spi ni bilo tako hudo! zaj je spet začela vročino dobivat pa čakam do kt bo narastla in kje se bo ustavla!da vidim na čem sem! moj dohtar bo mal še počaal ker dežuje ful!pa sem sama tako da upam da hitro neha! ja res meni ni vročina padala zato pa smojo peljali!drugač pa sem jaz tud šla vedno k dohtarju ko sem vročinomal zubila!prav zarad vročlinskih krčev! eva jaz nisem rekla da bi mogo prv dan anret preiskave!ker smo misli da ima res virus ampak ko sem prišla tretji dan nazaj pa je reko bomo še mal počakali in če enbi bi bila moja pikica že zdrava!zdaj vem da se nobenemu pamtnemu dohtarju ne pustim več in vztrajam do konca! ma kake teme ste našle! lulu ja rezultati po tej ločevalni so ziher!ampak to ne pomeni da se potemn 91 dan nažereš ampak moreš potem še delat 90 dni vzdrževalne da ne dobiš kg nazaj!potempa si lahko mal več privoščiš! po krvnih skupinah sem tud jaz že lsišala!ampak sem se za to odločila ker jaz ne jem zelenjave in nekaj fulk sadja pa sem pač za to rekal da probam in danes mam 11 kg minusa grem počasi mal še ležat!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:11:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo do zdaj je naarstla do 39 3 in ziher bi še pa sem ji svečko dala in jo ohlajam!torej antibiotik ne deluje!nevem no!spet smo na začetku!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:36:50
|
|
|
|
atena777
|
Malecka_Mateja nakj ocitno ni ok. Kolikor jaz sebe poznam sem ena tistih, ki ne bi nikogar poslusala vec, ampak bi sla samo se v bolnico in se ne bi maknila stran. Ti pa moras poslusati sebe, svojo intuicijo, ki je za Tjaso najboljsa. Za to dam roko v ogenj! Naredila bos vs, da ji bos pomagala. Poskusaj pa ohraniti trezno glavo! Na dober izid! Atena
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:47:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
zdaj mi je še bruhnila ven ko t staro ki!bom zraven nesla da vidijo!Mislim halooo! ne grem domov danes dokler nevem kaj je z mojim otrokom! se čuujemopol!zdaj grema! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:49:35
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja zdaj mi je še bruhnila ven ko t staro ki!bom zraven nesla da vidijo!Mislim halooo! ne grem domov danes dokler nevem kaj je z mojim otrokom! se čuujemopol!zdaj grema! papa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 9:54:05
|
|
|
|
atena777
|
Malecka drzi se! Poslji kak SMS kako gre!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 10:28:07
|
|
|
|
atena777
|
Danes je D. prvič jedel hruško. Zelo mu je bila všeč. Pri zelenjavi vedno tako počasi je, da je razmik med enim in drugim zalogajm tudi po 3-4 minute, tukaj pa eno za drugo... Še eno tehnično vprašanje: ali se še katera nn stop poti (od hormonov in vročine?). Jaz sem skos mokra v glavo! Prileže se pa tale hlad!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2007 10:53:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 11:01:30
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu atena777 ti si tudi še tukaj? A gnezdo ni dovolj zagreto? Da ne bo tvoj napisal, da moramo nehat? Ali pa RR krivil, ker nisi z njim a veš kaj moj je ole pozabil kupit in se je razgreto gnezdo skoraj vnelo, ampak potem sva morala gasiti, da ne bi bil požar!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 11:06:45
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst k sm bla zmer toook pametna kako je treba nest prošnjo v vrtec takoj ko se otrok rodi, jo imam sededa še vedno doma in ne vem kaj še čakam... Tudi mi še nimamo nobenega odgovora iz vrtca! Se bomo mogli neki znajti!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 11:13:05
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Še eno tehnično vprašanje: ali se še katera nn stop poti (od hormonov in vročine?). Jaz sem skos mokra v glavo! Prileže se pa tale hlad! Tako se sigurno ne potiš v glavo kot jaz....ker jaz se ne samo v glavo , ampak po celem telesu. Ja sigurno je od hormonov in od vročine Upam, da ste včeraj pogasili, jaz sem se požaru prav na fin način izognila.... kot vedno Kar se diete tiče, me pa zanima, kje so sladkarije?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 11:15:52
|
|
|
|
visnjaaa
|
Čakam malecko_matejo, da pove kako je s Tjašo. Me zelo skrbi....upam, da je vse o.k.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 11:26:53
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Še eno tehnično vprašanje: ali se še katera nn stop poti (od hormonov in vročine?). Jaz sem skos mokra v glavo! Prileže se pa tale hlad! Tako se sigurno ne potiš v glavo kot jaz....ker jaz se ne samo v glavo , ampak po celem telesu. Ja sigurno je od hormonov in od vročine Upam, da ste včeraj pogasili, jaz sem se požaru prav na fin način izognila.... kot vedno Kar se diete tiče, me pa zanima, kje so sladkarije? sladkarije - kaj pa vem. Jaz črno čokolado recimo jem pa sladoled sem in tja, oz. kar vsak dan kako kepico pa ni sile. imaš pa prav na seznamu jih ni! Danes sem že naročila ljubiju ole!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2007 11:55:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 12:59:51
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MATEJA MI JE POSLALA SMS DA SO OSTALI V BOLNICI, KER JE TJAŠA ŠE KAR BRUHALA....MI SPOROČI KO BO KAJ BOLJŠE DRŽIMO PESTI DA ČIM PREJ OKREVA! Se mi je kar zdelo. Tudi jaz sem ji poslala SS naj se kaj javi, pa sem prepozno videla tvoj post. Jao, upam, da se tole dobro konča. Jaz bi znorela. Eva1 brez zamere, ampak jaz sem čist na konc z živci, kadar se mojemu kaj hudega godi, ali pa takole, ko sem brala za Malecko, ki je reva boga ful trpela zraven. Drugorodke ste pa res dobile ze tako trdo kozo, da clovek sploh nima obcutka, da je tok hudo. Kot je rekel France Preseren v eni svojih pesmi: IN KOZA JE PODPLAT POSTALA!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 13:11:13
|
|
|
|
atena777
|
Mateja sporoca: Mala je pridna zdaj se nima vrocine ker ji svecka drzi. Preiskave bodo nardili in mogoce grema jutr domov al pa v sredo. Drugac je zivahna in je dohtar zadovoljen z njo na oci to kar je videl!Tako da najdemo vzrok vrocine in smo ok!Ko bo pa kaj novega javim!papa Malecka_Mateja februarke smo s teboj v mislih in navijamo za malo Tjaso. naj se pozitivna energija nasih misli prelije nanjo in ji pomaga k okrevanju!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.7.2007 13:54:18
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Malecka_Mateja februarke smo s teboj v mislih in navijamo za malo Tjaso. naj se pozitivna energija nasih misli prelije nanjo in ji pomaga k okrevanju! malecka_mateja in tjaša....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.