|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
29.7.2007 21:50:30   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Joj punce, pa dejte no nehat..kva pa zdej serjete...nehite no da ne boste doktorirale, kašnih 15 stopinj, kašno vnetje črevesja...nehejte prosim vas,ker zdej pa že pretiravate! Pa prosim ne vozite v bolnico otroka ponoči z vročino,ker ga samo matrate s tem! lepo zbijaj vročino če bo nad 38.5...antibiotiki primejo ponavadi 3-4 dozo..pa naj veliko pije! če je viroza pa lahko traja tudi  teden, 10 dni! sej vem da je hudo, ampak ne pretiravajte! Pa upam, da bo Tjkaši čimprej dobro!!!

user posted image  jaz sem samo napisala kar sem v knjigi prebrala. Sem mislila, da bom mogoce malecki kaj pomagala. Ceprav vem, da bo tezka, ker niso kupili klime. Sicer s 15 stopinjami je res malo cudno...sploh sredi poletja. Ampak drugace je ta vodnik kar ok, jaz sem ze veliko stvari rsila. In ce tavas v temi...ne vem no. Meni se vseeno zdi, da je tole kar se Malecki dogaja malo neobicajno, a ni? Predolgo se ze vlece.
Bognedaj, da bi morala se katera cez to...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.7.2007 21:53:24   
malecka_mateja
eva ne se razburjatuser posted image sam pomagat so hotele!
jaz je prav zato nikoli ne peljem ponoči v bolnico ampak počakam na nov dan!ker potem bi lahko cel teden jo vozila ko je ponoči dobila tako TT!
tudi to da antibiotik prime po 24 urah vem!amapk vsaj mal bi mogla vročina past!
ampak upam da bo noč mirna!Pojedla je vse in že aja jaz pa tudi grem!ker sem potrebnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................................spanca mislimuser posted image user posted image

v glavnem zjutraj gremo vseen k zdravniku da vidimom kaj ji sploh je!

aja eva ja virus traja lahko tudi 7-10 dni ampak ga ne spremlja tako visoka TT!tako da pri nas ni virus oz voiroza ampak nekaj bolj hudega!

no grem spat!

pa ne se jezit!

lepo spite!pa mirno noč vsem želim vključno z mano!user posted image
nočka pa en velik user posted image user posted image user posted image za vse ki mislite na naju!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.7.2007 22:04:58   
atena777
Kolumbo, če bi še rada dojila, najdi način. Saj ni dolgo nazaj kaj je bil dojen, pa malo zmanjšaj GH, da bo lačen in na zizo. Tak kot so ene že napisale, ne vem zakaj tak hitite s to GH. No, res vsaka po svoje, samo meni je dojenje tak lep občutek, da ne pišem o tem kak koristno za Janija, da mi ta GH sploh ne diši. Mali ne bo nič zamudil ali pa pridobil z GH. Sit je in zdrav. Pa še jaz zadovoljna. Probaj, nimaš kaj izgubiti.
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Kolumbo, če bi še rada dojila, najdi način. Saj ni dolgo nazaj kaj je bil dojen, pa malo zmanjšaj GH, da bo lačen in na zizo. Tak kot so ene že napisale, ne vem zakaj tak hitite s to GH. No, res vsaka po svoje, samo meni je dojenje tak lep občutek, da ne pišem o tem kak koristno za Janija, da mi ta GH sploh ne diši. Mali ne bo nič zamudil ali pa pridobil z GH. Sit je in zdrav. Pa še jaz zadovoljna. Probaj, nimaš kaj izgubiti.

Jaz imam čisto identično mnenje kot ti LU_LU, Se pa opazila, da ima David strašno zanimanje za gosto hrano. Tudi ponoči se mi zdi je kar bolj pogosto lačen. Tak, da midva že kakšen mesec uvajava gosto hrano in smo poskusili že: jabolček, bučke, korenček, krompirček, banane, melono (samo cuzanje), riževe kosmiče, in to je to. Ta teden bomo kolerabico in hruškico na novo.

Pa je kar lušno. Tudi zato, ker lahko moj nahrani Davida.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.7.2007 22:11:44   
atena777
Eva01 tvoja pripomba mi ne da miru in to predvsem iz enega razloga. Kaj bi naredila jez, ce bi bila na Meleckinem mestu. Tudi sama sem slisala ze nestetokrat (med drugim na soli za starse) ne voziti otroka z visoko vrocino k dr. ampak mislim, da je pri Malecki drugace. Njej se zadeva vlece ze vec kot 6 dni!!! Temperatura veckrat presega 40 C!! Posteno povedano jaz ne bi odlasala, klinc pa priporocila pa soljenje pameti, a ves kolikokrat se dohtarji zmotijo. Saj ne, da bi razpihovala strah ampak Previdnost ni NIKOLI ODVEC! Prevec primerov poznam, ki so obzalovali, da iso bili se bolj vztrajni, previdni.
Me pa zanimajo tvoje osebne izkusnje, ko so bili otroci bolani, koliko dni so bili najvec bolani, kako visoko vrocino so imeli, ali je bilo kdaj tako hudo kot pri Malecki. Zanima me predvsem zaradi tega, da se bom znala orientirati, ko bomo mi na tem vlaku. In hvala za info!

Lahko noc.

malecka v mislih z vama , drzim pesti, da prezivite mirno noc in da boste jutri nasli odgovor! Se najbolje bi bilo, da bi antibiotik prijel in bo ok. saj ce je bakterijska okuzba bi moral prijeti, samo ce je pravi!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.7.2007 22:21:30   
LuLu
Jooj, pa te bolezni in virusi. Zdaj že vse nas sekira Tjašina viroza. Pa saj bo minla, se pa verjetno ti dnevi vleeeeečeeeejoooo, kot hudič. Jaz tudi pojma nimam kak bi reagirala, če bi moj malecki kaj fasal.

Malo pa pozabljam, da ste ve res februarčice, da je  Kolumbo, tvoj Maj res že skoraj 6 mesecev star user posted image  Moj je malo mlajši.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.7.2007 22:40:01   
atena777
Dober večer. Naš Maj je že zaspal in zdej po ta novem brez joške , sm čist žalostna, ker zadnji teden odkar uvajamo GH, gopod ne "pali" več na joško. Zaspi ponavadi ko mu dajem zadjni obrok mleka, edino poopldne če je gospod pri volji se še malo zabava.... ..pa je moja mami toook pametovala, da bo čist scrkljan, zdej pa mam.....mislm da sm jst zdej bl "u bedu". KOnec dojenja ....bomo vidl mogoče se bo pa še kaj premislil

Tole sem pa že slišala, moja kolegica pravi: pri nas so joške odletele, ko smo uvedli žlico. Sam mogoče res še ni rečeno, da bo to ziher tako ostalo. Meni tudi David pri 4 mesecih je bolje sprejemal gosto hrano kot sedaj skoraj pri 6-ih. Kar znorel je, ko sem mu dajal, vlekel žlico, lonček k sebi, vse naenkrat bi vase stresel. Sedaj moram bolj vztrajati, da poje obrok.

Kar se pa tiče vzgojnih ukrepov, sem pa jaz bolj na tisti strani kot si zadnjič rekla Kolumbo: saj je komaj 6 mesecev star, vrtec je v bistvu še daleč. Malčki se ful razvijajo iz teda v teden, mislim, da je čist dovolj časa, če začneš to zadnje dva meseca uvajati. In tudi od otroka je verjetno odvisno. Eni so bolj prilagodljivi, eni manj.
Skratka se bomo obremenjevali, ko bo cajt za to. Mogoce bom pa pri drugem otroku drugac mislila user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.7.2007 22:42:32   
atena777
Kje ste dons vse? Se vse k očkotom stiskate? Jaz sem se danes že. in sicer smo zevali vsi trije kot kure popoldan, ko je sonce pritisnilo. smo komirali dve ure popoldan. Potem smo pa ušli na Lj.Grad, kjer smo se prijetno ohladili. In še film bi gledala pod zvezdami, če ne bi bilo tako pozno 21:30.
Ka ste pa ve kaj počele? da se namo sam od hudih reči menili?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.7.2007 22:52:23   
LuLu
atena777, jaz sem tu, cel cajt mal čekiram. Sem sama z malim, je moj na morju pri dediju Janijevemu... na morju ja user posted image  v klimatiziranem stanovanju user posted image  user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.7.2007 22:57:18   
atena777

atena777, jaz sem tu, cel cajt mal čekiram. Sem sama z malim, je moj na morju pri dediju Janijevemu... na morju ja user posted image  v klimatiziranem stanovanju user posted image  user posted image

Eee se znajdejo tele naše močnejše polovice... No saj pomojem bo tale vročina sedaj kmalu mimo. Pri nas je najhuje popoldan in zvečer. Sedaj se ne ohladi do polnoči in zato še ne spimo.

Tale teden pa nameravam opraviti kup obiskov. Sorodniki, prijateljice,...Saj vreme menda bo!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.7.2007 22:58:39   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Eva01 tvoja pripomba mi ne da miru in to predvsem iz enega razloga. Kaj bi naredila jez, ce bi bila na Meleckinem mestu. Tudi sama sem slisala ze nestetokrat (med drugim na soli za starse) ne voziti otroka z visoko vrocino k dr. ampak mislim, da je pri Malecki drugace. Njej se zadeva vlece ze vec kot 6 dni!!! Temperatura veckrat presega 40 C!! Posteno povedano jaz ne bi odlasala, klinc pa priporocila pa soljenje pameti, a ves kolikokrat se dohtarji zmotijo. Saj ne, da bi razpihovala strah ampak Previdnost ni NIKOLI ODVEC! Prevec primerov poznam, ki so obzalovali, da iso bili se bolj vztrajni, previdni.
Me pa zanimajo tvoje osebne izkusnje, ko so bili otroci bolani, koliko dni so bili najvec bolani, kako visoko vrocino so imeli, ali je bilo kdaj tako hudo kot pri Malecki. Zanima me predvsem zaradi tega, da se bom znala orientirati, ko bomo mi na tem vlaku. In hvala za info!

Lahko noc.

malecka v mislih z vama , drzim pesti, da prezivite mirno noc in da boste jutri nasli odgovor! Se najbolje bi bilo, da bi antibiotik prijel in bo ok. saj ce je bakterijska okuzba bi moral prijeti, samo ce je pravi!

atena-ne vem, če si spremlajla kašne 10 dni nazaj, mi je Alja kuhala neprestano na 39-40 stopinj 5 dni skupaj, izkazalo se je za 6 otroško bolezen(malo hujša oblika)! No ja sej po eni strani vas razumem, imate prvega otroka, ker pri 2 se že malo navadiš...sploh ko ga daš 1x v vrtec(sploh jasli) je več bolan kt zdrav! sicer vrjetno pomaga tudi to da že kar nekaj let delam v zdravstvu in so mi določeme stvari bolj jasne kot drugim, pa vendrar...
A ti bi boščka z 40 vročine napokala v avto in peljala k zdravniku...mu nebi raje prej zbila temparature(svečka, sirup), ga okopala v kopeli, zbila vročino in nato šla k zdravniku(bi ga pol manj matrala)...in tako viskoka vročina je ponavadi pri virozah...pri bakterijskih zadevah ponavadi ni nad 39!
Vročine se ni treba bat-je odziv organizma na viruse/bakterije, in ni nič nevarnega...edino kar je lahko pride do vročinskih krčev(tega se seveda vsi bojimo), zato smo z Ajo 32 lepo napisale, da je Voltaren zakon(res zbije temparaturo)...lepo 1/2 svečke Voltarena na 8-12 ur(če je temparatura nad 39.5), vmes po potrebi Paracetamol svečka! Sej nekaj že vem, vrjemi mi! Samo ne panike zganjat, ker takrat pa človek ne razmišlja več trezno...treba je skrbeti, da otrok ne dehidrira, da pije, ni važno če ne želi jesti...samo da pije, pa da ni videti preveč prizadet! Seveda pa na 2-3 dni na preglede k zdravniku! Lahko da se prvi dan še ne pokaže prava slika bolezni, ker je ta šele v razvoju, čez 2 dni pa je jasno da gre za kakšno ventje(seveda pa je takrat zdravnik kriv, ker ni prej ugotovil, čeprav nebi mogel)...no zdej grem pa spat!
Mateja-predvsem tebi želim mirno noč!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.7.2007 23:02:21   
atena777
Kje je pa visnjaaaa?

Ejjj visnja basem se s pecenimi krompircki. danes smo imeli polnjeno domaco kokos za kosilo. Cisto nic za nulo hrana. Ampak kaj ces nedelja je, malo smo si privoscili. Pa se grajsko grmado na Lj. gradu. To bo vaga strupeno gledala jutri. Ampak ni panike, ker sem bla spet -100g danes zjutraj. Pocasi a vztrajno gre dol. Ta dieta je ena najbolj popularnih v ZDA; tako kot ločevalna, ki je na prvem mestu, Krvne skupine pa takoj na drugem!

LU_LU a si ti tudi na dieti?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.7.2007 23:10:35   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

[atena-ne vem, če si spremlajla kašne 10 dni nazaj, mi je Alja kuhala neprestano na 39-40 stopinj 5 dni skupaj, izkazalo se je za 6 otroško bolezen(malo hujša oblika)! No ja sej po eni strani vas razumem, imate prvega otroka, ker pri 2 se že malo navadiš...sploh ko ga daš 1x v vrtec(sploh jasli) je več bolan kt zdrav! sicer vrjetno pomaga tudi to da že kar nekaj let delam v zdravstvu in so mi določeme stvari bolj jasne kot drugim, pa vendrar...
A ti bi boščka z 40 vročine napokala v avto in peljala k zdravniku...mu nebi raje prej zbila temparature(svečka, sirup), ga okopala v kopeli, zbila vročino in nato šla k zdravniku(bi ga pol manj matrala)...in tako viskoka vročina je ponavadi pri virozah...pri bakterijskih zadevah ponavadi ni nad 39!
Vročine se ni treba bat-je odziv organizma na viruse/bakterije, in ni nič nevarnega...edino kar je lahko pride do vročinskih krčev(tega se seveda vsi bojimo), zato smo z Ajo 32 lepo napisale, da je Voltaren zakon(res zbije temparaturo)...lepo 1/2 svečke Voltarena na 8-12 ur(če je temparatura nad 39.5), vmes po potrebi Paracetamol svečka! Sej nekaj že vem, vrjemi mi! Samo ne panike zganjat, ker takrat pa človek ne razmišlja več trezno...treba je skrbeti, da otrok ne dehidrira, da pije, ni važno če ne želi jesti...samo da pije, pa da ni videti preveč prizadet! Seveda pa na 2-3 dni na preglede k zdravniku! Lahko da se prvi dan še ne pokaže prava slika bolezni, ker je ta šele v razvoju, čez 2 dni pa je jasno da gre za kakšno ventje(seveda pa je takrat zdravnik kriv, ker ni prej ugotovil, čeprav nebi mogel)...no zdej grem pa spat!
Mateja-predvsem tebi želim mirno noč!!!

Spomnim se, da ste imele ze skoraj vse drugorodke pri januarkah hude ure z januarcki letos. Res pa , da niste nic veliko porocale. Nekatere izmed njih sem danes tudi prosila naj dajo kaksen nasvet Malecki, ker po pravici povedano mene je zacelo postajati malo strah. Sigurno je to tudi del materinstva v prvo, se pa opravičujem vsem, ki sem jih morda s tem vznemirila.
Kar se tice temperature, vsekakor bi zbijala, ampak kaj pa ce ne mores zbiti? Ce sem prav razumela, da je imela Malecka natanko tak primer.
Zanima me še nekaj; ali lahko kaj več napišeš o vročinskem krču!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.7.2007 23:18:02   
LuLu

Dieta maj es! user posted image

Ravnokar sem si naredila pojedino: meso iz žara, pa sir, majoneza in lep domač paradižnik, pa seveda kruh.
Z dieto bom počakala dokler dojim. Ne bi rada izgubila mleka zaradi mojega videza. Preveč sebično mi je to. Kile bodo tudi ostale, nikamor ne bodo šle... bom malo kasneje hujšala.
Imam pa namen hujšat, no, vsaj nazaj na svojo težo prit, ker jih imam še vedno + 10 viška.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.7.2007 23:21:37   
atena777

Dieta maj es! user posted image

Ravnokar sem si naredila pojedino: meso iz žara, pa sir, majoneza in lep domač paradižnik, pa seveda kruh.
Z dieto bom počakala dokler dojim. Ne bi rada izgubila mleka zaradi mojega videza. Preveč sebično mi je to. Kile bodo tudi ostale, nikamor ne bodo šle... bom malo kasneje hujšala.
Imam pa namen hujšat, no, vsaj nazaj na svojo težo prit, ker jih imam še vedno + 10 viška.

A veš kaj sej jest sem isto mislila in si rekla. Vendar sedaj jem ful in hujšam. v bistvu me je v tole nagovorila teta, pa ne zaradi diete, ampak ker ona ima eno alergijo in je po tej knjigi. In je rekla, da če je David tudi nula, ker midva z mojim dragim sva), je najverjetneje tudi David in da bi bilo ful super za njega, ker ga še dojim, da jem hrano za nule. Evo in sem prebrala knjigo in sedaj cela družinica jemo za nulo. In stranski učinek so minus kile. Drugače jaz ne bo šla v to, da bi stradala nekaj, pa dojila. TO ne gre. Ker se tresem kot šiba na vodi, če ne jem. V življenju nisem bila tako lačna kot sedaj, ko se začne laktacija izvajati...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.7.2007 23:25:07   
visnjaaa

Kje je pa visnjaaaa?

Ejjj visnja basem se s pecenimi krompircki. danes smo imeli polnjeno domaco kokos za kosilo. Cisto nic za nulo hrana. Ampak kaj ces nedelja je, malo smo si privoscili. Pa se grajsko grmado na Lj. gradu. To bo vaga strupeno gledala jutri. Ampak ni panike, ker sem bla spet -100g danes zjutraj. Pocasi a vztrajno gre dol. Ta dieta je ena najbolj popularnih v ZDA; tako kot ločevalna, ki je na prvem mestu, Krvne skupine pa takoj na drugem!

evo mene...še kr visim na rr....hi hi hi
Atena777 jaz žremmm, ne jem, ampak žremmm.
Imam že nazah 70 kguser posted image user posted image user posted image
Sej ne vem, ali bi se zjokala, ampak zdele ko sem fino sita, mi gre pošteno na smeh.
Pa dej mi pošlji link za to dieto po krvnih skupinah...me pa res zanima.
Pa da to res drži????
Koliko kil maš?

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.7.2007 23:26:44   
atena777
Visnjaa...

Danes je bilo prvič po porodu, 66,4!
Jaz ti morem rečt, da to drži!
Delam po po eni knjigi, pismu lih mi jo je kolegica odnesla, ne morem napisati avtorja, ampak dobiš!
Sedaj grem pa iskati link!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.7.2007 23:27:55   
visnjaaa
Katera knjiga???? Naslov prosim!

Sej jutri spet začnem hujšat.....pa matr, če sem skoz tako lačna, pa še polno dojim, pa tamal mi skoz na joškah visi...pa res sem lačna kr naprej...pa dej mi predlagi neki pametnegauser posted image user posted image user posted image

Kuga ti praviš, da skoz ješ in hujšaš???

Oooo kej takega bi pa tud jaz rada doživelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.7.2007 23:33:00   
LuLu
Atena777, mah pa te neke diete... no, saj ne rečem, mogoče je katera ok, tista 90 dnevna je ena brezvezna finta... baje sploh ni dokazano, da bi naj ta ločevanja beljakovin, hidratov,... kaj jaz vem še česa resnično delovala.
Moja dieta je takšna: Jej kolko rabiš (in nič več) in premakni rit!!!
Sem že dvakrat po njej shujšala in lahko se je vse, kombinira meso in krompir... pa madona, to je ja najboljša kombinacija in jaz naj je ne mešam???
Ni šans. Prvič  sem se zredila , ko sem prišla v ženska leta okoli 20, potem zaradi pač, situacije in mi je res hrana bila v tolažbo, pa zdaj tretjič, ko sem noseča.
Nisem imela dovolj cajta vmes, da pridem nazaj na svojo težo, ampak bom.
Res je, da 55 kg ne bom nikoli več imela, tak kot sem jih imela do 20. leta, pa jedla sem vse, najraje čips in pomfri user posted image
Pa obroke takšne kot sta jih imela moj foter in brat. Potem pa sem se naenkrat čez noč zredila , beri, dobila rit. Postala sem ženska user posted image
Moj največji problem zdaj je ta, da se sploh nič ne gibam. Če bi se, bi shujšala na kg pred nosečnostjo in ne bi rabla nobene diete.
UhUh sem se razpisala... user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.7.2007 23:36:28   
atena777
Visnjaaa nekaj uporabnih linkov sem nasla na slo staneh:

http://www.revijaanja.si/&aiid=809

Pa v tokratni šteivlki osebnosti: http://www.osebnost.si/

Tole sem enkrat že objavila: http://www.lunin.net/forum/index.php?automodule=blog&blogid=79&showentry=1316

http://www.tosemjaz.net/clanki/index.php?TE=3&CL=4&ST=3&PO=7
http://www.sepet-sanj.com/sprostitev/Krvne_skupine.htm
http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1383

Knjiga ki jo imam sposojeno od tete pa je
The Blood Type Diet :: Peter D'Adamo

Super knjiga, priporočam v domače branje!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.7.2007 23:43:41   
visnjaaa

Visnjaaa nekaj uporabnih linkov sem nasla na slo staneh:

http://www.revijaanja.si/&aiid=809

Pa v tokratni šteivlki osebnosti: http://www.osebnost.si/

Tole sem enkrat že objavila: http://www.lunin.net/forum/index.php?automodule=blog&blogid=79&showentry=1316

http://www.tosemjaz.net/clanki/index.php?TE=3&CL=4&ST=3&PO=7
http://www.sepet-sanj.com/sprostitev/Krvne_skupine.htm
http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1383

Knjiga ki jo imam sposojeno od tete pa je
The Blood Type Diet :: Peter D'Adamo

Super knjiga, priporočam v domače branje!

hvala 100x!
maš kavico v dobem!

matr...men se čisto nič ne spi....najboljš, da na mojga skočimuser posted image user posted image user posted image user posted image
mal heca...sej se mi ne lubuser posted image user posted image user posted image user posted image
me zdele že skoz sprašuje, če me kej med nogam srbiuser posted image user posted image user posted image

pa bolj ko mu govorim, da me čisto nič ne srbi, pa se kr ponavlja, da sama seb lažem in da naj pridem malo k njemu, da mi bo pokazal nekašno "orodje"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oh ti moški......grem diete brat.user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.7.2007 23:44:12   
atena777
LU_LU super, ce ti dieta deluje. Jaz nima take srece.Jaz ze celo zivljenje hujsam, od pubertetw naprej se kile name lepijo kot na med.
Se sedaj se dobro spomnim, da sem kot studentka za shujsevalno ubrala samo spagete in razne zelenjavne omake, pa brez rezultata. A Sofia Loren je vsa lepa in suha od tega. JOK a ne Atena! Atena mora jesti šnicl, pa čeprav se mi žvali smilijo. Nimaš kaj vsak krompir ima svojo vizitko! He he ta je nova od kolegice od mame, in ena najboj posrečenih kar sem jih slišala. Ker človeka ne moreš soditi po njegovih sorodnikih, nikogar (to še DalajLama pravi)!

No pupe, a se boste zagrele za Dieto po krvnih skupinah.
Moram pa opozoriti, da ima ta dieta kot vse durge tudi kritike. Ampak meni je bistveno, da so rezultati, da je večinoma zdrava, da če naredim prekršek ni drug dan takoj kila več, kot npr. po Montiju.

no sedaj maste pa dosti materiala.

LULU ti pa tako naprej, ne se pustiti provocirati!
Pa še nekaj Jaz moram mal pojamrat da je moj dragi mal usekan na kile, ker je bil cist zalublen v mojo postavo, ko sem imela 59 kg. No manj nisem imela odkar me on pozna. ene 57 bi bila majka, sam se bomo kr trezno pogledali v spegu in si priznali, da to ne bo slo. Mogoce potem ko moj user posted image  shodi, Takrat pa je menda veselica, brezplacna aerobika za vse!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.7.2007 23:47:07   
atena777
Aja Visnjaaa pa se to, ta knjiga obstaja tudi v slovenščini, če ti je lažje.
Sam točen naslov ti pa lahk šele čez par dni povem!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.7.2007 23:47:23   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

... če me kej med nogam srbiuser posted image user posted image user posted image

To mene moj tudi dostikrat vpraša user posted image
Samo meni res ni več tak kot včasih, no, saj mi je samo, če mi mali zraven leži me glih ne rajca, ponoči pa je moj parkrat bil tak glasen - ne jaz, on user posted image  - je nekaj čvekal zraven, da je malega zbudil, pa mali k meni na joško in vse je dol padlo... dobesedno user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.7.2007 23:49:26   
LuLu
atena777, kolko sem te videla na slikah si čisto ok. Mene je več. Danes jih imam 82, pa 174 sem visoka. No, vsaj 70 bi bilo super.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.7.2007 23:50:12   
atena777

Samo meni res ni več tak kot včasih, no, saj mi je samo, če mi mali zraven leži me glih ne rajca, ponoči pa je moj parkrat bil tak glasen - ne jaz, on user posted image  - je nekaj čvekal zraven, da je malega zbudil, pa mali k meni na joško in vse je dol padlo... dobesedno user posted image

Zakaj mi je to nekam znano? Jah nimaš kaj, spolno življenje se bo spremenilo, ampak kdo je rekel, da na slabše..Saj veste....
OMEJITVE SO ELIKSIR ZA DOMIŠLJIJO:...
ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.