atena777
|
Malecka_Mateja draga!! Upala sem, da ste ze bolje. Danes pa odprem spet internet in ko sem brala te vrstice sem bila jezna ko 100 , ker tile dohtarji vseen ce bi sli smetarsko solo delat, ker se vcasih obnasajo, ko da delajo s krvavicami, ne pa z zivimi bitji. TO je nedopustno, da ne izvedejo osnovnih pregledov. Draga moja Mateja, sedaj mislim, da bos postala neizprosna mati, ki jih bo vsakic za ovratnik prijela in po mizi udarila, ker vidis, da vecina dohtarjev skusa oddonkati svoj posel po liniji najmanjsega napora. Srcno si zelim, da ne bi ti in Tjasa vsega tega prestajali, vem, da bo mala Tjasa kmalu ozdravela in ti bos pozabila na rdece ocke, rdece ozuljene dlani, ter bo vse spet po starem. Bodi pozitivna, čudovita oseba si, ne pusti, da ti to vzame niti malo tvoje življenjske energije in optimizma! Držim pesti, da boste kmalu nazaj na starih tirih! Ne najdem besed s katerimi bi ti opisala svoje občutke, ko spremljam to agonijo, čeprav verjamem, da je šlo že mnogo staršev skozi to. Obenem pa nam tistim, ki bomo še šli kažeš na kaj naj se pripravimo. TJAŠA IN MALECKA_MATEJA mi smo s tabo!
|