|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
31.7.2007 10:21:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jasna glede Recarota pa tkole: oči je seveda čist navdušen, jaz pa ne več, ker se mu ne da nalonjala premikat v rahlo ležeči položaj tako kot pri MC in Brevi. Verjetno bomo mel Recaro čez par let, kot zadnji avto sedež.

Kolumbo kako to misliš, da se ne da premikat? Pa ja na njihovi spletni strani piše, da se da? user posted image user posted image user posted image Sma mislila v ponedeljek it po njega, zdej pa ne vem no... Men je to ful pomembno, da lahko med vožnjo počiva, ker res vsakič zaspi v avtu. Sede pa ja ne more spat! user posted image

Mi pa tud MC ni ok, ker se da premalo nagnat. Do sedaj se je še najbolj nagnil v ležeči položaj tisti Ultimax, ki ga imata mateja in Tjaša.

Zgleda da bo spet treba research delat... user posted image user posted image user posted image

Upam,da ne zamerite,ker se bom oglasila pr vas kamor ne spadamuser posted image

No mi smo narocili recarora,young sport in se da spreminjat naslon.Najboljse opisem tako...da prvo ima glavo lepo pokonci,ko pa nagnes v polozaj za pocitek pa zgleda tako kot da bi ga bolj nazaj malo polozno dali...in glava potem lezi nazaj..upam da sme kolk tolk razumljivo napisalauser posted image
evo pa se slikca kako nas skrat uziva notr...za fotosession smo ga ze mogl sprobatuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 11:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
31.7.2007 11:40:18   
Anonimen
Jutro punce!  user posted image

Danes smo mal potegnali s spanjem... user posted image Kaj pa čem, če sem pa šla včeraj ob 1h zjutraj spat. Zdej smo že vse porihtali doma, se previli, najedli, mami zajtrkovala in kavico spila, tako da gremo v nove boje... user posted image

Danes sma spet cel dan sama doma (ati dela od 7-17huser posted image ) Midva grema pa spet zapravljat user posted image

Punce pridno hujšate, ni kej. Kr smejte se, to je najbolj zdrava dieta! user posted image user posted image user posted image

Mateja super, da vama gre na bolje, držim pesti, da se čimprej rešita bolnice. Pa Tjaši pošiljamo lubije nazaj! user posted image

Leina hvala za info. Mislim, da sma točno takega tudi imela nagledanega - young sport. Lepo zgleda, pa še barve so cool. A je mogoče kateri sedež z bombažno prevleko? Kolumbo a si jih ti šla kej gledat? Midva grema po njega ko bo ati na dopustu.

Mali se že oglaša... Grem, ker morm še kr neki naredit, pa speglat mam cel kup, ker dans ni tolk vroče. Prej se mi ni ljubilo.

Lep dan vsem, uživajte, za Tjašo pa itak vsi držimo pesti!

Dijoooo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
31.7.2007 11:41:15   
Anonimen
Evo, tudi jaz sem še hotla eno slikico od Leine v počivalnem položaju... user posted image

Leina lepo prosim, če ti ni odveč. Pa seveda HVALA za vse info!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
31.7.2007 11:46:09   
Anonimen
dobite danes zvecer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 13:35:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
31.7.2007 14:45:54   
visnjaaa

VISNJAA VIDM TE ...TAKOJ ČOKOLADO IZ ROK, PA KEJ NAPIŠuser posted image user posted image user posted image

pa dej kolumbo...pa kaj si ti jasnovidka????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja res jo spet natepavam....user posted image user posted image user posted image user posted image  moja  č o k o l a d a!!!

Eh punce danes smo zadnjega pa ddv delam....še malo pa bom gotovauser posted image , pa tako se mi nič ne ljubi delat.

Spet se mi kr naprej smeji, pa jaz ne vem zakaj.user posted image user posted image user posted image

Ajaaa točno...od   č o k o l a d e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

**** diši po celi bajti..tašča buhtle peče in kruh...ojooo spet bom jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa danes mi še naj bo...sicer grem pa čisto točno po dieti, nič ne grešim....user posted image user posted image user posted image danes imam še 90 kilskouser posted image user posted image user posted image user posted image  zadnji dan. Me je mož spet pohvalu, da se lepo držim...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je reku prejtle, da kako lahko toliko čokolade naenkrat požrem, če me nič v grlu ne peče, oz. mi ni nič slabo....hi h hi hi pa ta ni normalenuser posted image user posted image user posted image

Sej sem mu takoj povedala, da mene peče v grlu takrat, ko jo ne jem, slabo mi je pa, ko njega poslušam, ko take ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol pa je še dodal, da mi lahko da "neki" za žvečit in lahko je tudi okusa čokolade, da ni problema, tud sladki greh je lahko goruser posted image user posted image user posted image user posted image  ojojjjj moški.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pride danes sestra k meni in začnema jutri pa zares hujšat...resnouser posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 31.7.2007 14:47:39 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
31.7.2007 15:35:14   
atena777
H midva sva pa iz ambulante direkt, in spet smo se v 14 dneh samo 1o gramov zredili. Ni čudno, če je pa tak atlet, samo nekaj bi skos akcijo zganjal. Sam zdej se bo pa zečelo futranje..vse po vrsti bo jedel, še meso mi je dala na seznam. Hitr se oglaste!

No drgač pa ima ful prozorno črtico na dlesni spodaj enek. Izgleda bo danes ali pa jutri zobek. Visnjaaa a imam prav?

Mami Atena_777 se ni nic zredila nazaj user posted image . Pa sem celo cokolado zbasala vceri, pa se pozn sva vecerjala. ce bom pa zacela vecerje bolj zgodaj pripravljati, bom pa kuj spet kilo dol vrgla.

Drgac pa morem rect, da sem vesela, da Tjasi bolje.

Kolumbo krompir lahko ze zacnes jesti, uvrscajo ga med zacetno hrano kolikor je meni znano. Poslji mi e-mail naslov in ti posljem nek prispevek...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
31.7.2007 15:48:13   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

No drgač pa ima ful prozorno črtico na dlesni spodaj enek. Izgleda bo danes ali pa jutri zobek. Visnjaaa a imam prav?

Verjetno maš prav....moj ma črtico že 3 teden, ampak zoba pa še ni nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
31.7.2007 16:04:03   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Verjetno maš prav....moj ma črtico že 3 teden, ampak zoba pa še ni nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ga je Matic dobil v petek. Pa sploh nisem nič slutila. Čisto normalno se je obnašal, ni imel vročine, nič ni bil jokav, še malo več je spal kot ponavadi. Maša pa je imela črtico pomoje dva meseca skupaj. Prvi zob pa je dobila pri skoraj devetih mesecih.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
31.7.2007 16:07:17   
Margit

Margit, sej vem da me nisi zasledovalauser posted image , najprej sem sicer mislila, da me kdo od poznanih mal heca, ker odkar sem v Medvoški občini, sem srečala že pol osnovne šole, ker so se vse bejbe preselile na ta konec, OČITNO MATE DOBRE TIPE user posted image ...midva sva oba priseljenca.

joška laufa, sama srečauser posted image

A ne Kolumbo, jaz tudi tako mislim. Na našem koncu so najboljši tipi. user posted image  Sam vse kaže na to da bodo domačinke kmalu zvisele.user posted image

S katerega konca pa sta vidva drugač? No če ni skrivnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
31.7.2007 16:16:08   
Margit

KDAJ PRIDE NA VRSTO KROMPIR?

Pediatrinjo mam v Medvodah dr. Logarjevo, men je super, pregled mamo šele 21.8. in bi šele takrat razložila kako kaj z GH....

joška laufa, sama srečauser posted image

Midva pa imava pregled in 3-tje cepljenje 24.8. Sva pa z GH že začela. No počasi. Men je rekla pri 5 mesecih in pol da lahko začnem z zelenjavo, pri 6 mesecih pa s sadjem. Za riževe kašice pa je že pri 4 mesecih rekla da lahko počasi začneva. Mali je pravi požerušček.

Imam pa napisano še od Maše kako sva začeli. Tako napamet gre nekako takole (mam listek v njuni sobi, pa Matic ravno spi)
Zelenjava: Krompir, korenje, koleraba, bučke, cvetača, brokoli, špinača, blitva, riž, koruza
Saje: jabolko, sliva, hruška, banana, avokado, mango, lubenica, borovnice, nektarine, grozdje, (marelica, breskev - nazadnje, ker sta alergena in je treba bolj previdno)
Meso: perutnina (belo meso), jagnetina, - od 6 meseca dalje

Če pa te kaj več zanima pa lahko na ZS napišem, ali pa če se dobiva pri nas v Jurčku na eni kavici in sladoledu. Mamo takega doooooooobrega.

Neposredna povezava do sporočila: 1512
31.7.2007 16:43:00   
atena777
koliko a daš mesa zajesti?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
31.7.2007 19:40:48   
atena777
Visnjaaa porka flk ravnokar sem zmlatila eno cokolado in ne crno, pac pa navadno melcno, ki fuuuul redi, pa niti ni bila milka, ampak navadna Sparova. Pfej. kr sama seb grem na zivce. Tok sm crknjena, da nisem mogla spat z Davidom, sem rajs na cokolado navalila. Kaj se zej to prav, februarsko hujsanje je v krizi!!! Sam od cokolade se se menimo in jest sm ze vse zaloge cokolade pokurila! Zdej pa nobene vec ne kupim!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
31.7.2007 20:44:37   
Margit

atena777 jaz sem ga ponavadi popekla tam nekje 2x2 cm. Najprej sem ga kuhala, ko pa sem začela uporabljati olivno olje, maslo, k.smetano, ... takrat pa sem ga popekla. Ponudila sem ga skupaj s krompirjem in eno izmed zelenjav. Meso sem čisto na drobno zrezala. Težko rečem koliko je prava mera. Maša je bila izredni ljubitelj mesa in je kmalu pojedla tudi več kot tak košček. Ampak mislim, da je za začetek toliko kar dovolj. Po občutku. Saj boš sama videla.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
31.7.2007 21:40:30   
malecka_mateja
evo nas!

naš apika je prava borkauser posted image user posted image user posted image user posted image danes je bla taki angleček ko je spala ko sem prišla da sem mogla eno kitico jokatuser posted image user posted image user posted image pa še sestra je povedala da je celo noč ajajla se najedla ob pol petih sej ji malo nasmejala ko jo je previala in zaspala brez vsega naprejuser posted image user posted image user posted image res sem ponosna na njo!user posted image user posted image user posted image

no drugače uz ledvic ok vročine ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image crp jutri preverijo in že gremo domov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet da je končno bolje!em danes že 100 kratzo d sreče jokala!

aja vzrok je pa vnetje sečiluser posted image user posted image user posted image user posted image staknili smo ga na bazenuuser posted image nikoli več ne grem v bazene!user posted image user posted image user posted image samo še na hills k kolumbo!tam ziher ni bakterij!user posted image user posted image user posted image
drugače je zelo živahna in je prava pevka!
je tudi lepo!danes sma jedle puding z skuto in miksano bana vse je blo tak skuapaj ful dobro zgledlo!je vse pojedla!

jaz sem krompir naredila z cvetačo in korenčkom pa čisto malo solila in zmečkala!malo sem vode odlila ko sem kuhala da je bilo gosto inmala obožuje!mi že res skoraj vse jemo!razen mesa!

hujšanje!jaz kljub temu da sem cel dan v bolnici pridno hujšam ker mi tašča prinese tisto kar pač mam na jedilnikuuser posted image user posted image user posted image bravo tašča in jaz!čeprav se mi pozna na psihi in zmozganosti in se ful lačna!ampak bom zdržala!sam da je moja pikica boljeuser posted image user posted image user posted image joj kako sem srečna!user posted image user posted image user posted image user posted image

no to je to!seaj pa sej veste me postelje kliče ker gremo hitro od doma od 5 tak da mormo spat!

pridne bit!pa ne več s čokoladami sratuser posted image user posted image user posted image user posted image ve si kar privoščite!user posted image user posted image user posted image user posted image

joj komaj gledam in zato me že ni več!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
31.7.2007 21:46:50   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

atena777 jaz sem ga ponavadi popekla tam nekje 2x2 cm. Najprej sem ga kuhala, ko pa sem začela uporabljati olivno olje, maslo, k.smetano, ... takrat pa sem ga popekla. Ponudila sem ga skupaj s krompirjem in eno izmed zelenjav. Meso sem čisto na drobno zrezala. Težko rečem koliko je prava mera. Maša je bila izredni ljubitelj mesa in je kmalu pojedla tudi več kot tak košček. Ampak mislim, da je za začetek toliko kar dovolj. Po občutku. Saj boš sama videla.

Jaz mu še ne dam meseka. Meso pride po 6. mesecu.
Sem pa vedno pripravljala takole: kolerabico, krompirček, korenček malo več cvetače in belo piščančje meso skuhala....dodala malo sladke smetane ali pa malo kisle smetane in to so jedli ko veliki.
Nejc zelo obožuje ta omenjeni miks, poje že zares veliko..kr preveč....ko bo pa še mesek zraven, bo pa še bolj dobro...no smetane tud še ne dam.

lp

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
31.7.2007 21:53:50   
visnjaaa
ja super malecka_mateja.....samo, da je z tjašo vse o.k. in da greste jutri domovuser posted image
bakterija???? no sej mene je bilo tudi strah, ko sma šla na bazen....ma tega šita je full v bazenih.
No jaz tudi ne grem več na bazen...

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
31.7.2007 22:51:35   
atena777
Malecka_Mateja vedve se samo lepo pocajtejta!

Hvala za info za mesek punce!
Moj je ze cist hepi, ker bo David meso jedel, ker za njega ni juzne brez mesa! Je kar cepetal z nogami, ko sem mu povedala, da mu bomo jagenjcka dali...

Bodite v cvetju!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
31.7.2007 22:52:56   
atena777
Visnjaaa David bo star 6 mesecev čez 3 dni! Dobil bo torto iz jagenjcka :)!!!

PaPa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
31.7.2007 23:00:32   
Margit

PaPa

atena777 naš Matic pa v nedeljo 5.8. user posted image  Potem pa imata David in Matic zelo skupaj roj. dan :)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 23:11:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
31.7.2007 23:21:05   
atena777
Jutr mava z očijem poseben dan...10 let odkar sva se spoznala ...ma oči dopust in se bomo cel dan potepal.

user posted image user posted image user posted image user posted image Kolumbo tebi in tvojemu user posted image  iskrene čestitke, in še na dolga leta globoke user posted image user posted image , kakovostnega user posted image , veliko user posted image  - HAPPY FAMILY user posted image user posted image user posted image  in veliko uživanja vglavnem!

lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1523
1.8.2007 5:14:47   
Anonimen
jasna81,kolumbo zal manjsa zamuda...danes pridejo slikce..vecraj smo se predolgo zadrzali pr babici in dedku,ko  smo prisli domov pa smo sibnili kar pod tus in zizo...tako,da pridejo danes!!!

Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob tem sem si premislila,sem silila na bazen...bomo kar pocakali rajsi......

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
1.8.2007 9:16:37   
visnjaaa

PaPa

nema jagnjetine.....začne se z piščančjim mesekom......user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa hitiš? najboljš da mu daš kr pečenkino kost za glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image ......
malo hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr piščančje meso dej prvo...saj tak je men P svetoval.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.