|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
30.7.2007 14:37:46   
malecka_mateja
evo me sem prišla po stvari za tjašo je poleg nnje tetea ostala!

joj kaki psihični napor!kriza!!!!ampak se tolažim da bom vsaj zvedla kaj je moji lubiciuser posted image user posted image user posted image je bla ful pridna nič jokala ko so ji kri jemali...res je pravi sončke!zdaj pa šibam nazaj!najem se še in grem!

hvala vsem ker mislite na naju!sej  bom javla če bokaj novega!user posted image user posted image user posted image papa pa hvala še enkrat!

tjaša pa pošilaj lubija vsem!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.7.2007 18:26:03   
visnjaaa
kje ste vse???

a kr spite al kaj?

jaz sem ravnokar pojedla milko z lešniki......user posted image  mmmmm je bla dobra....no toliko o hujšanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.7.2007 20:01:30   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

kje ste vse???

a kr spite al kaj?

jaz sem ravnokar pojedla milko z lešniki......user posted image  mmmmm je bla dobra....no toliko o hujšanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

kaj se zaj to pravi? Bojkotiramo user posted image user posted image user posted image in milke cepamo?
Aaaa to pa ne bo slo! cokolade na stran, pa lepo mantrati o vitkosti!!!
Visnjaaa spomni se kako fino je bilo, ko si sporocila, da si 2 kg ze shujsala!
Jaz sem vceraj tudi krsila, danes pa pozabila jesti,se mi je kar vrtelo v glavi user posted image user posted image user posted image .

Sem zapravljala za Davida, jao, jest bi kr vse kupila kar za njega vidim lepega. Sem mu 3 kose oblacil ze kr za 24 mesecev kupila. Groza!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.7.2007 20:53:39   
LuLu
Ojla, jaz pa celi dan nisem nič jedla... no malo prej sem končno prišla do hrane.
Pa tast mi je preko mojega poslal tono čokolad in bombonier. Adijo hujšanje, pozdravljene dodatne kile! user posted image

No, pa da še moj nekaj doda, kak je nestrpen...

W
yySY<TDFG98IHH5RREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEFTDTTTWW333333333333WB T

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.7.2007 20:54:25   
LuLu
mislim, da je en E preveč user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.7.2007 21:16:25   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

mislim, da je en E preveč user posted image

ha ha ha!

Kolumbo kam si se zavlekla. A že PPT za zagovor pripravljaš?

Malecka se ni dala nic glasu vec od sebe...Upam, da jima gre na bolje...Mogoce je pa v bolnici koncno prisla do zasluzenega pocitka.

Lu_Lu jaz sem danes bila kar v soku, ker nisem toliko casa jedla. najprej sem eno TACRNO COKOLADO pojedla (celo!!!), ker me je VISNJAAA  nanjo spomnilauser posted image , potem sem bila na speedu tolk, da sem cel BTC obletala, vse pospravila doma prej, potem se mi je pa tko v glavi vrtel, da sem misla, da bom skup padla. Ne ne gre brez jest. Zdele se pa že  postrvica peče. Mnami. Zvečer pa še kar jem. Morem skenslat!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.7.2007 21:30:04   
malecka_mateja
ojla!

evo mala spi v bolnici jaz pa sem se spočit prišla ker tako celo noč spi in je brezbeze da tam poleg nje sedim!
pa ne me obtoževat ker nisem poleg nje ampak mislim da me čez danko je budna bolj potrebuje kot pa takrat ko spi!pa jaz ne ****cioniramnormalno ker nisem naspana tako da morem se mal naspat.sej zjutraj ob 4 že grem ker ob pol petih je in bom takrat že tam da jo bom jaz nahranla!
vročine od tretje ure ni več imela!sedaj mislim da ji je že začela naraščat malo!mapak ni sile ji bodo svečko kr v spanju dali!če bi blo kaj!
drugače pa urin je ok!kri je poklazal povišan CRP.vnetje!jutri še uz ledvic pol pa bomo vidli!
upam da bo kaj pokazala!so pa zdravniki rekli sej pa ni boalna če ke tko živahna in lepe barveuser posted image amapk ko se vročina začne je!

no zdaj grempa hitro v posteljo!se jutri kaj atenialai kolumbo po mobiju javim!
papa

pa havla ker me ne obtožujete!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
30.7.2007 21:36:52   
visnjaaa
moj me  zafrkava že cel dan. Zjutri je prnesu iz trgovine pol kilsko milko z lešniki in mi je mahal z njo pred nosom....in seveda sem jo takoj pojedala 1/4.
Pol sem pa itak cel dan spet samo jedla...pa kaj.....če pa imam apetit....kaj kaj ...pa kaj....jojjj **** sem jezna sama na sebe...

Zdele pa me je vprašal, če danes hujšam po 90 kilski dieti?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne 90 dnevni...ampak 90 kilski....je reku: pa sej si že tolk požrla, da boš mela kmal 90 kil.

Ja in???? kuga bi rad???? a???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se mi kr smeji...eh pa ka pol

no dej  antena777 jutri me že navsezgodaj skurcaj, da sem predebela in da ne smem jestuser posted image user posted image user posted image mogoče se me bo pa kej prijelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obupna semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem!

Ampak se mi pa že cel dan smeji....ja to pa dela čokoladauser posted image user posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja upam, da ste že boljše.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.7.2007 21:41:56   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Pa kdo te bo pa obtoželal.... tega pa me ne dovolimo......pa sej se moreš tudi ti spočiti.
Kr lepo pejt hitro spat, sej Tjaša bo ponoči lepo spala.

Poljubček obema!

Neposredna povezava do sporočila: 1484
30.7.2007 21:47:03   
LuLu
malecka_mateja, meni se tudi zdi ok, da si šla domov se naspat. Žal ji tam ne koristiš kaj dosti. Grdo se čuje, ampak zdaj tak skrbijo za njo, ti pa, če boš nenaspana in izmozgana ji ne boš v korist.
Vem, da je groza pustiti bebico tam, ampak, brez vesti se lepo naspi in jutri s polno energije k Tjaški in ji prenesi malo te energije user posted image
Pa ne cajta na RR zapravljat... takoj v posteljo! user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
30.7.2007 21:50:01   
LuLu
Aja, pa hvala za lubija od Tjaše... vrni jih x100 user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
30.7.2007 21:51:29   
ribicau
Zdravo!

Evo, po dveh dneh spet na RR. Joj Malecka_mateja, zadnjič je tale RR očitno moj post poslal malo pozno, jaz sem ti napisala, da sem vesela, da je Tjaša boje, ti pa si vmes napisala, da gre spet na slabše....Brez besed sem.
DRŽIM PESTI,  da se končno tale nočna mora konča in gre tvoja Tjaša zdrava domov user posted image user posted image . Drži se.

Margit pozdravljena. Lepo, da si se pridružila.

Moj ima ta teden dopust, zato bom bolj malo na RR. Nisem več jezna nanj user posted image . Zdele se grem pa mal stisnt user posted image  , da ne bo reku, da ma zastonj dopust user posted image .

Kolumbo, naša Eva pa kljub gosti hrani še več hoče bit na joški, kot prej. To je zaskrbljujoče user posted image . Danes je zaspala že ob 7.30 in se je do zdele že 2x zbudila, sem ji dala joško in je v trenutku nazaj zaspala. Če to ni crkljanje, pol ne vem kaj je.

Kar se pa vrtca tiče.....pr nas ne bo problema, je tašča direktorca user posted image .

OOOOOOO jest bi tud čokolado.....pa je notri mleko ipd, jo pa ne smem, ker je Eva alergična na kravje mleko. Evo, eni zaradi kg ne smete, eni bi jo pa zarad kg lahko, pa nekej drucga pride vmes, da jo ne smemo. Za popizuser posted image .

LP

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 22:00:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
30.7.2007 22:12:44   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

glede dijete....no ja...mal mešamo ...tkoda gre počasi..trenutno sm zbila dol tiste kile ki sem jih fasala na morju, tko da čakam sedmico na vagi, tako kot tisto na lotuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to je izjava tedna!!!!   hi hi h ih ih ih ihi iiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
30.7.2007 22:12:54   
LuLu
Kolumbo čestitam za joške! user posted image

Ej jaz vem kak bi Janiju pripravla bučke. Tak: Vzela bi veliko okroglo bučko in oster nož. Pecelj bi izrezala, pa vso meso ven, pa ene vesele očke bi izrezala, mali nosek in velik nasmešek. Noter bi pa dala tisto rumeno zvezdico od Tomy-ja, ki sveti in poje. user posted image
Najedo se glih ne bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 22:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
30.7.2007 22:19:42   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Kolumbo čestitam za joške! user posted image

Ej jaz vem kak bi Janiju pripravla bučke. Tak: Vzela bi veliko okroglo bučko in oster nož. Pecelj bi izrezala, pa vso meso ven, pa ene vesele očke bi izrezala, mali nosek in velik nasmešek. Noter bi pa dala tisto rumeno zvezdico od Tomy-ja, ki sveti in poje. user posted image
Najedo se glih ne bi user posted image

Ja pa kaj vam pa je danes babe, da take ven sekateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav zabavne steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
30.7.2007 22:21:30   
visnjaaa

Višnjaaa baje se s smehom tut hujša, tko da se ti kr celo noč smej....

Ja se hujša ja...samo ne da imaš polne uste čokolade zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hi hi hi hi hi

Neposredna povezava do sporočila: 1493
30.7.2007 22:23:56   
LuLu

Ja se hujša ja...samo ne da imaš polne uste čokolade zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hi hi hi hi hi

visnjaaa, če ti vsa čokolada iz ust ven pade? potem je smeh hujšanje user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
30.7.2007 22:31:49   
atena777

Zdele pa me je vprašal, če danes hujšam po 90 kilski dieti?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne 90 dnevni...ampak 90 kilski....je reku: pa sej si že tolk požrla, da boš mela kmal 90 kil.

skor se je David zbudu tok sem se smejala!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
30.7.2007 22:33:30   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Malecka_mateja tle smo itak zmenjene, da se ne bomo obmetavale glede nobene stvari! Mislim, da bomo zmogle vse besedo drzat!user posted image

Dobro se pocajtejta. Sem vesela za Tjasko! Sam tko naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1496
30.7.2007 23:34:13   
Margit

MARGIT zdej kr malo lažje diham, ko si povedala malo večuser posted image , vidm, da še ena ki so ji všeč pežojčki. Te moram takoj vprašat glede vrtca: si dala prošnjo za Matica, baje je v Medvodah ful polno. Jst k sm bla zmer toook pametna kako je treba nest prošnjo v vrtec takoj ko se otrok rodi, jo imam sededa še vedno doma in ne vem kaj še čakam...
Naslednič ko se pelješ mimo pa kar fajn pohupaj, al pa počakaj da kakšno rečemo.

Zdele grem mal pospravlat, pol grem pa peglat v garažo, pa da kontroliram, če se bo Margit še kaj mimo  pripeljalauser posted image

Dober večer vsem skupaj!

Kolumbo, pa saj te nisem zasledovala. Sam tako zanimivo mi je bilo ugotavljati kdo si, glede na to da sem na tvojmu koncu skor domačinka. A si me vidla ko sem se mimo peljala, al si čist v likanje padla. user posted image

Glede vrtca je res kar panika. Za Matica sem vlogo že dala. Takoj po rojstvu, je pa tako da mi je VD ravnateljica namignila, da imajo poln vrtec in da feb. skoraj sugurno ne bo sprejet. Vlogo bodo reševali septembra. Tako da ti svetujem da čim prej daš vlogo, če bo šel Maj februarja v vrtec. Jaz za Mašo prvo leto nisem dobila vrtca, letos pa hvala bogu smo sprejeti.  No lahko bi jo dala na Medvoško. Tam je bilo prosto mesto, pa bi jo potem letos prestavila v Smlednik. Ampak tega pa nisem hotla. Varstvo sem imela, tako da ni bilo take sile.

visnjaaa ti lahko nekaj zaupam???? Jaz bi tudi samo jedla. Ko pa je tako dobro. Mmmmmmmmmm ... Nikoli nisem bila kaj preveč ljubitelj sladkarij. Pri tej nosečnosti se mi je pa kar mešalo od sladkorja. In potem mi je G še povišan sladkor ugotovila. In kaj hujšega. Prepovedala mi je vse sladko. In ko se mi je proti koncu nosečnosti popravil sladkor v normalo, sem jo vprašala, če grem lahko na eno kremšnito. Pa mi je rekla: Poslušte, ne se hecat. NOOBENEGA SLADKORJA. In potem sem trpela. Čudno, da se zdaj tamali skoz reži, ko pa sem imela tako pomanjkanje sladkorja. No in takoj ko sem rodila, sem Matjažu rekla. Daj prosim prinesi mi čokolado. In sem tam v porodni sobi pojedla celo Milko. OOOOOOOO kako je pasala.
Zdej ni pa nič bolje. Sam sladko iščem po hiši.  Poleg vse druge hrane seveda. Sladkorček pa paše vmes, a ne?? Bo že bolje. user posted image

Malecka_Mateja dobro se naspi. Jutri pa hitro k Tjaši. Super da se ji stanje izboljšuje.

Kolubo tudi jaz sem danes prvič dala Maticu bučke. Sem jih kar skupaj s krompirjem pripravila. Čisto preprosto in enostavno. V malo osoljeni vodi sem skuhala krompir in bučke. Potem pa z vilico pretlačila in zalila z vodo v kateri sem kuhala krompir in bučke. Pa moram rečt da mu je bilo všeč. Maši sem nekje pri sedmih mesecih začela uporabljati maslo in malo kisle smetane. POtem pa so jedi že malo bolj okusnejše. Kaj pa ti je kaj pediatrinja rekla. Pomoje imava isto. Saj hodiš v Medvode ne?

Vidim da samo še jaz vzdrajam tukaj gor. Danes sem popoldan malo pospala po dolgem času. Maša je hotla k moji mami, tako da smo šli jaz Matjaž in MAtic kar malo počivat. Matr je pasalo. user posted image  Zdaj pa sem čisto naspidirana. No pa grem še malo polikat. DA se malo uspavam.

Lepo nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1497
31.7.2007 9:33:59   
atena777
Novice od Malecke_Mateje, 8:09: Ob 11h je dobila svecko!In sedaj ji je tem narasla na 37,7 ampak ji je sama tudi padla.
Jupi!Antibiotik deluje!Danes se ostanema tu!jutri preverijo CRPin grema domovce bo slo oktak naprej! papa

user posted image  Bravo Tjasa in malecka_mateja

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
31.7.2007 9:46:21   
ribicau
Super Tjaša, kr tko naprej user posted image .

Kolumbo jaz bučko zrečem na kockice, do vrha dam vročo vodo in jo kuham čisto do mehkega. Potem bučko poberem ven iz vodo in ji dodam par žlic vode, v kateri se je kuhala. To potem s paličnim mešalnikom zmiskam. Lahko seveda samo pretlačiš z vilico, ampak naša Eva še vedno dosti poliva in bruha in če ji potem nazaj pride kakšen velik košček se preveč davi, tko da moram zmiskat na fino.

Mene pa zanima, kako ste jim dale krompir, da ni bil tako pust? A ste naredile krompirjev pire z vašim oz. prilagojenim mlekom?

LP

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
31.7.2007 10:19:46   
visnjaaa
ojla!

No kako ste kaj danes?
Ne boste verjele, ampak me zebe v noge....se je kr mal shladilo....no pa sej je fajn.user posted image

Sem bila včeraj zvečer pri privat pedikerki, pa me je napol zaklala....me je malo porezala....štor babji...imam celo peto krvavo.
No toliko o pedikerjih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Z čudo mi še žret ne pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pravi uspehuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom danes zdržala...da ne bom spet hujšala po 90 kilski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja  držim pesti, da pridete jutri domov...zdrave in spočiteuser posted image

Ribicau jaz dam kr svoje mleko za začimbo.user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.