Anonimen
|
Ojla punce... Mi smo ravno prišli iz sprehoda, veter lepo pihlja, tako da ni kaj preveč vroče.. Je pa dedek zagrabil voziček, tako, da je on Patricka peljal kot ponosen dedi Danes smo malo bolj slabo spali.. Niso ga mučili krči, mogoče je bil lačen.. Pojedel je 70 ml mojega mleka, nato je hotel še, pa sem mu dala dodatek, pa ga je kar 100 ml pojedo.. Se mi zdi, da je to preveeeeeč... Do 5.ure smo se zbudili 3 x, in je 2 x pojedel 50 ml, potem pa kar 170 ml Nato pa ni in ni hotel zaspat, zaspal je šele na postelji z menoj.. Dober občutek je, da imaš sinka ob sebi.. Samo ga ne bi rada preveč razvadila.. Jao, kdaj bo te čišče konec? Prav na živce mi že gre, sploh ko je tak vroče zunaj, pa imam čuni filing skozi, kaj nosim vložke.. Freycha, jaz hodim ven med 8.in 11.uro.. Pač dokler še je hladno in vetrček pihlja... Zvečer pa je hladno pri nam šele takrat, ko je tema, po temi pa res ne mislim se sprehajat.. Da nas kdo ne ugrabi Pa fajn tebi, da lahko spiš do 10h.. Pri meni je tak, da se jaz zbudim takrat, ko se mali.. Naprimer ob 7h pol pa sem auf.. Ati pa bi še kar spal, pa spal.. Še zdaj spi.. Bo pol on namesto mene zvečer ga hranil Našemu zelo paše biti zunaj.. Zdaj že 3 ure skupaj spi, upam, da bo malce dlje še spal, da si vzamem nekaj časa za RR.. Naš mali še zdaj nima krčev, samo me drugače full zanima, od česa dobijo krčke? Vem, da od nepravilne naše prehrane.. A je še kaj? In kdaj so se pri vam začeli krči? Nič, grem malo pospravit sobo, potem pa je kosilo in čas za našega pikca Lep sončen hladni dan
|