kapica
|
Haj punce! Se jaz tud mal oglasim, je Dino koncno malo zaspanckal. Danes dopoldan so se krcki kr nadaljevali in napenjanje, ko je babica prisla, mi je dala spet neke kuglice, je rekla, da je tako kot sab simplex. In sem mu jo stopila v cajeku, potem se je pa se pri meni najdel. Komaj koncal in zacel tako pilivat al bruhat, groza, po mojem je bila ta rec kriva. Tako da nic vec ne dam. Je sel moz prej iskat svecke v lekarno, da ko bo spet tako hudo, dobi eno. Sem pa studirala, a je mozno, da so ga krci tako matrali zaradi cokolade? Vceraj sem je namrec precej pojedla . No, upam, da bo danes ponoci boljse. Popoldan smo imeli obisk, za mozev roj. dan, pa je bilo v redu, mali se je pustil cartat in je uzival. Glede dudice, jaz mu jo dajem, ko hoce svoje prstke pojest, ces, da je lacen, pa vem, da ne more biti. Takrat mu jo dam, pa na previjalni vcasih, ce je potrebno. drugace jo pa tako sam ven pljune. Spi pa pri nama v postelji, sem tud rekla, ne bom tega delala, ampak ce ga tako muci, ga imam raje ob sebi, pa spim z enim ocesom odprtim. Potem pa pride spet v zibko. Ampak je tako ozka, da mi ga je kr zal tja dati no. Majrim, upam, da bo slo pocasi bolje, in da bo jutri lepsi dan, pa da se uspes malo naspati.