|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.7.2007 13:55:15   
baja*
Pozdravljene.

Ah Bačko ne razmišljati da si nesposobna mamica, ker za tvojo sončico si POPOLNA mamicauser posted image . Res pa je, da nas vse te težavice znajo hitro vrečt iz tira, a ne smemo obupat.

Freycha jaz sem, ko sem zvedela da sem noseča, nehala kadit (zadnje čase me tak mika spet prižgat kakegauser posted image , ampak ne smem!) in posledično tudi kavico pit (ker kafe brez čika mi ne štimauser posted image ). En teden me je grozno bolela glava in to zaradi pomanjkanja kofeina. Pa tudi, ko sem jo redno pila, če sem jo kak dan prepozno vlila vase, sem imela cel dan glavobol. Samo ne pretiravat s pitjem kavice, ker te bo še Dita naspidirana, pol boš pa vidlauser posted image user posted image .

Rumba se mi zdi da si ti napisala, da si bradavice mažeš z Daktarinom. Meni je tudi G rekla, naj probam. Kaj tebe tudi ful peče, ko si jih namažeš? Pa kaj to ni proti glivicam? Kak dolgo pustiš namazane in kolikokrat na dan namažeš?

Punce, še nekaj me zanima. Včeraj sem na forumu RA brala o EKSTENZIJSKEM VZORCU pa ni ni čisto jasno za kaj greuser posted image . Me lahko katera prosim razsvetli. Če prav razumem, ti otroci ful dvigujejo glavico al kaj... naš pa skoz glavo gor tišči in to FUL. Včasih tak trdno, da mu je sploh ne morem dol obrnit. Pri EA naj bi bil zelo pomemben handling. Pa spet ne vem točno za kaj gre.... Vem, da nekaj v zvezi s pravilnim držanjem otročka. Kako jih ve držite? Jaz sem ga po moje precej pofiksala, ker sem ga do zdaj pogosto držala pokonci (če je v naročju se skoz nekaj buni in sem mislila, da mu je dolgcajt in hoče gledat okoli sebe). Ko zdaj študiram nam ne v MŠ in v P niso pokazali pravilnega držanja otroka... Mogoče se blesavo sliši, a niti to nisem več ziher, če znam svojega otroka prav držatuser posted image  Groza.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.7.2007 14:00:02   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Pri EA naj bi bil zelo pomemben handling.

Pardon, pri EV seveda, ne EA.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.7.2007 14:24:52   
Freycha
baja, v ta vzorec bi lahko Dito dala, ker je z glavo full aktivna.... sicer je pediatrinja rekla, da je to čisto normalno, jo je pa težko krotiti, ko jo imamo v rokah in se vedno bojim, da mi bo iz rok padla.

Mi prosim pripopaš link, kje si to brala?! Hvala!

Handling je pa pravilno rokovanje z otrokom, da čimmanj obremenjuješ otrokovo hrbtenico, noge, roke, glavo, vrat itd....... se mi pa zdi kar logično ja, da bi taki živčki od otrok rabili še bolj natančen handling....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.7.2007 14:34:30   
Anonimen
Ajvy, hvala za odgovor user posted image

Freycha, upam, da se čimprej vrnejo domov, lepše je imeti otroka doma kot pa se kuhati v bolnici user posted image

Corfu, jaz mu dam moje mleko in če mu še ni dovolj, če se še vedno nekaj buni, grem narediti še dodatek... Moraš pa čimveč zdrave hrane jesti, pomisli na otroka.. Tudi meni ni pasalo jesti, pa sem morala potrpeti za dobro sina in sedaj jem kar se da dosti.. Pri Patricku je tak, ko se preteguje, ... običajno nazaj zaspi... Malo mu dam dudo, da jo sesa, pa z dudo v ustih zaspi.. user posted image

Bačko, ne smeš misliti tako, da si slaba mama.. Lej, še jaz imam take ure, ko ga sploh ne znam prijeti, previti.. In sem res živčna, ampak me si moramo samo izkušnje pridobiti.. Kmalu boš prava mojstrica.. Konec koncev nismo popolni, tako, da če kdaj kaj narobe naredimo, še ne pomeni, da nismo dobre mame.. user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
28.7.2007 15:24:04   
NoviOčka
Freycha - razen podiranja kupčkov (ali pa sva midva smotana in ne dojameva kaj je kupček in kaj samo stok), je pri nas popolnoma enako. Razen, da ti tudi 3 sekudni jok po eni uri ali več cartlanja tudi fino moralo zbije. Danes smo bolj bogi (glej spodaj), samo imam sestro tukaj pa sem lahko več z mojima puncama. Ven pa smo tudi šli, samo za kako urico (prevroče) pa ni kaj dosti pomagalo. Popoldne grem sam, samo se mi zdi, da je tamala preveč razdražena, da bi mi mamico uspelo kaj spočiti. Hvala za

Kapica - pri najini ni bilo nobenih znakov, da bi jo popek kadarkoli bolel. Je pa res, da nam je odpadel že tretji dan pa tudi pretirano mazal se ni nikoli. Nisem prepričan ampak zdi se mi, da sem nekje slišal, da dojenčki popka niti ne čutijo preveč.

Corfu - tudi sam sem danes pomislil na podobno stvar (dodatek, redko mleko, psihično stanje). Mami mi je na 1-10 lestvici utrujenosti padla na 8 in tudi dojimo se danes veliko več, na vsako uro skoraj. Naša mala se danes obnaša isto kot tvoja ampak ne verjamem, da bomo šli nazaj na dodatek, tisto je šele bila veselica, prenajedena, napenjanje... Pomislila sva tudi na prehrano pa je to začaran krog iz katerega ne prideš ven. Najbrž moramo samo preživeti prve tedne, mesece, da se jim poštima prebava. Razmišljam pa tudi jaz če bi spet dodali pa upam, da ne bo potrebno. Če pa že bom poskusil dobiti tisto Bebe mleko proti krčem (moram preveriti pri kolegici).

Bačko - res želim, da bo boljše pa saj bo, mogoče rabite samo čas.

Uh pa do 147 strani zadnjega Harry Potterja sem že prišel včeraj user posted image  
Nič, tole pojem do konca pa nazaj k puncam - srečno vsem drage mamice, se slišimo po naslednji bitki. Pa ne pozabite kaj vse ste že naredile do sedaj in bodite ponosne nase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.7.2007 15:39:17   
baja*
freycha tu na RR, forum dojenček, podforum razvojna ambulanta sem brala o EV: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=793158
pa o handlingu: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1238064  in
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1601617
Meni ni ratalo najdit slikic (razen enih hrvaških). Če jih boš ti našla, prosim lepo pripopaj link, ker bi si res rada to pogledala.user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.7.2007 17:49:49   
kapica
Corfu, ne verjamem, da imas preredko mleko. Sama sem namrec tud to mislila, ker nimam nikakrsnega apetita, pa sem vprasala babico kako je s tem. Je rekla, da si telo vzame, kar rabi za kvalitetno mleko, saj smo v nosecnosti dovolj zaloge dobile. In se morem tud sama prav prisilit da kaj v usta dam, zato pa gledam da je bolj kaloricno in mascobno. Sedaj pravkar sem pojedla kos torteuser posted image .
Backo, to so taki dnevi, pa hormoni nam se delajo. Jaz sem tud tolikokrat na robu solz, pa kr tako. Nocem bit sama, moti me ce gre moz samo v trgovino, moti me ce je Dino v drugi sobi kot jaz, pa take zadeve. Tako da mislim, da so samo hormoni krivi in da se bo tud to uredilo. Sicer pa ves, da si najboljsa mamicauser posted image .
Novi ocka, ce imas se cas knjigo brat, potem is pa res doberuser posted image .

No, glede popka sem tud videla danes, da ga ne boli, je babica fajn scista in tako, pa ni mali nic mrdal. Smo se pa kopali in je bilo takoo lusno, mali je prav uzival, nic s eni bal, se mi je zdelo, da bi kr zaplaval. Pa velik je, smo ga se prej stehtali, se je zredil za 500g od prejsnjega tedna ( je malo pred tem se jedel na eni strani)!!! Kar pomeni, da mu mlekca sigurno ne primanjkujeuser posted image . Babica pa tud ni rekla, da bi bilo prevec al pa kaj, ceprav se meni zdi veliko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.7.2007 18:42:16   
arijana..
Še z moje strani en lep pozdrav.
Pri nas smo se kar utirili in se počasi navajamo na življenje v štiri. Zgleda pa, da nam ga bodo krojili Katjini krči, ki so se začeli že pri enem tednu. Pri kateri starosti so se pa pri vas? Danes ponoči je bilo res hudo in nismo spali skoraj nič, umirila se je šele po peti uri zjutraj. Čez dan je danes sicer mirnejša, kakšna bo pa noč, bomo pa še videli.
Dojenje nama zaenkrat laufa in trkam na les, da bi bilo mleka ša naprej dovolj.
Lepo in mirno prespano noč vsem.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.7.2007 19:49:42   
Freycha
čer punce!

mi smo bili danes prvič na obisku z Dito, pa se ni nekako najboljše obneslo. Mala je veliko jokala, pa napenjalo jo je v bušiju (končno je po Aptamilu začela kakat), pa hotela je jesti, pa sva se podojili, pa je potem vse skupaj ven zbruhala itd....  Se mi zdi, da jo je novo okolje čisto zdrmalo in da je bila cela nekam napeta. Toliko nama še ni polivala, kot je danes. Jo bomo morali počasi navajati na nova okolja....

Sicer pa sedaj pojeva z user posted image  večerjo, potem pa gremo na kopanje user posted image user posted image user posted image  

Aja, pa poštudirala sem, da edino ne poliva (oz. vsaj ne toliko, kot sicer), če jo po hranjenju lepo pustiš v postelji (seveda v taveliki postelji) kar lepo ležati in spati. Jaz se zaenkrat še vedno dojim leže in če mi mala zaspi po dojenju skoraj nič ne poliva, sicer pa zna kar precej ven zmetati..... Hmmm zdej pa ne vem, a ji v postelji tako paše biti, al pa zna že pošteno izsiljevati tale naš user posted image user posted image

baja* sem si pogledala.... sem te prej narobe razumela in tega naša zagotovo nima. Sem si pa kar oddahnila. Sicer pa imajo v MB v Štorklji občasno Handling delavnice in že cel mesec čakam, kdaj bo kak mail prišel, ampak so verjetno vsi na počitnicah, zato bom mogla počakati na september. Bom pa (če ne bomo na morju takrat) zagotovo šla na to delavnico, samo pametne zadeve lahko izveš.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.7.2007 21:45:23   
Anonimen
Čerko..

Jaz sem pa ugotovila, da našemu full paše spati na moji postelji kot v svoji... Sedaj je vsega skupaj spal dobre 4 ure pa pol, smo ga zbudili, ker se je pokakal in je kar fejst zaudarjalo user posted image user posted image

Zdaj je oči prevzel nalogo in ga hrani, mali je čisto nemiren..

Evo, danes zvečer nismo šli na sprehod, ker je začelo pihat ravno takrat, ko sem ga oblačila user posted image Bomo pa šli jutri zjutraj, če bo vreme lepo...

Eno sliko za vas-slikan danes, ko ga je atek hranil in je kar med hranjenjem zaspal... user posted image Samo, da ni dobil kakšne muhe noter user posted image

user posted image

Laski mu hitro rastejo, ima tako lepe, mehke... Mmmm... Tak je čupavi ko atek user posted image

Jutri, če bo zneslo, se slikamo vsi trije, ker zaenkrat teh slik še ni.. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
28.7.2007 22:02:47   
Ajvy
Zdravo babovje... tudi mi smo danes naleteli na manjšo težavo pri dojenju- prazen jošk... zato sma bila primorana dodati mleko, da je naša pupa sploh kej zaspala.... tako jo zdej dojim, da ne zgubim stimulacije, potem pa jo še nahranimo po flaški, da je popolnoma sita in zadovoljna...

Danes je bila prvič na igralni dekici, ji je bilo kar fajn, je opazovala naokrog... kaj se vse dogaja...

Freycha, glede kave verjamem.... jst jo spet pijem, pa mi je lažje....

KApica, se strinjam s teboj glede hormonov, jst se tud zlotim da se pocmeram za brezveze... k sem vesela al pa žalostna... to je po mojem zaradi tega ker se dostikrat počutimo še zgubljeno v tej novo vlogi...

Sej bo babe.... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.7.2007 22:17:03   
Freycha
Evo, mala skopana, nahranjena in crknjena user posted image  no ne dobesedno, ampak spi ko top.

Mene pa pri vsej zadevi samo ena stvar moti. To, da mojega stalno nekaj sekiram, da naj hitreje, da naj tako ali tako, zakaj ni tako, itd...... Enostavno ga stalno sekiram, da ne dela ok, čeprav je full priročen, ampak če ni tako, kot sem si jaz zamislila in tisto sekundo, je vse narobe...... pa se full brzdam, potem pa jo recimo previja, pa to pri njemu pač malo dlje časa traja, pa mala začne jokat (kar bi itak začela jokat, ker je lačna), pa ga napizdim, kaj toliko časa traja. Pa mi gre to tako na živce, da počnem, ampak tisti trenutek si pa ne znam pomagati. user posted image  Ravno danes med kopanjem sem spet imela nek izpad in je potem čisto popizdil in je bil vidno užaljen, kar se niti ne čudim, ker vem, da se fuuuuulll matra, meni pa nič ni prav in potem, ko sem že izbruhnila in ko je bilo vsega konec mi je postalo tako žal....... Full se bojim, da bi taki brezvezni kregi in sekirancija načeli najine odnose........ Pišuka, ne vem zakaj sem tako zaščitniška do Dite in zakaj mislim, da jo znam samo jaz porihtati tako, kot mora biti.......

mah smotana sem....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.7.2007 22:54:43   
Anonimen
Freycha, nisi edina.. Tudi pri nama je tako... Zame dela vse narobe, počasi, a v bistvu dela tako kot jaz... Se bo pomirilo..

Mene nekaj full zanima.. Malega hranima preko flaške, mali suza ko nor, mleko pa je še kar na isti ravni, že pol ure.. Luknja je lih prava za pit, ampak nikakor ne gre mleko dol... user posted image user posted image user posted image

Jao, vsak dan neke nove težave user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
28.7.2007 23:12:46   
baja*
Joj Freycha kak te razumem. Tudi jaz mislim, da je moj način previjanja, kopanja, oblačenja, podiranja kupčka.... "pravi" al pa vsaj boljši no. Pa se zavedam, da to ni prav, samo v tistem trenutku sem se na žalost sposobna samo zbolit na user posted image . Sva se že večkrat ruknla zaradi tegauser posted image . Zdaj raje grem stran, ko ga previja, da mu ne gnjavim skoz sproti. In mali je čisto ok previt, ko pridem nazaj.user posted image Res se bo treba bolj brzdati. Se pa strinjam, da je to posledica zaščitniškega odnosa do naših otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.7.2007 0:08:52   
Anonimen
Spet samo na hitro, žal mi ne znese kaj več.
Kapica, mene tudi hormoni grozljivo dajejo in mislim, da ravno zaradi tega resnično nikoli več ne bom imela otrok. Porod je mala malica proti temu in tole je zadnjič, da se zezam s tem.
Freycha, to je čisto normalno. Jaz sem tudi bila taka pri Špeli od začetka, pa sem se potem unesla, zdaj je pa že malo lažje in ne delam več tega oz. se raje kar umakem. Vsaj kar se tiče možeka, glede ostalih ljudi sem pa še vedno zaščitniška kot levinja in to do obeh otrok.
Gorazdova, ful je cukerček vajin Patrick!user posted image

Mi smo že fasali krče. Danes je bilo obupno! Tako kričanje, da se ti trga srce in ušesa.user posted image user posted image user posted image Skoraj 4 ure ga je matralo, vmes je mogoče za kakšne pol urice zadremal na rokah, ko sem ga tapkala po ritki in nosila gor in dol. 3 mesece, kolikor bo tole predvidoma trajalo, se zdi še cela večnost.user posted image Nujno moramo dobiti nekaj učinkovitega proti krčem.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
29.7.2007 11:02:07   
kapica
freycha, jaz sem tud taksna, da mislim, da tako kot jaz naredim, je pravilno. Ko moj malega previja, si vzame tolk casa, da je malo brez plenicke, pa da se lula in kaka in se malo igrata, mali pa lacen, ko caka na mojo zizo. In ce ga slisim jokat, mi prav pritisk dvigne, zakaj se ne zdeva, da dobi dete jesti.
Pa saj bo, upam da.
Tasonka, mi smo tud dobili krce. IN to cisto zares, si ne bi mislila, ko je pa tako dobro kazalo. Ponoci nic spala, malega zvijalo, napenjal se je, groza, nisem vedla kaj naj. Sem naredila cajeka, pa neke homeopatske kulglice sem mu dala, ko mi jih je babica tu pustila. Pa nic ni pomagalo. je pa rekla, da pomagajo svecke, ki jih se nisva nabavila,seveda danes ko je nedelja, jih nujno rabimo. Tako da gre moz pol nekam iskat, kje je kaj dezurnega. Groza.

Mozek ima danes roj. dan, pa bova kr doma in pocivala verjetno, nikogar nisva se povabila, energije in moci nimam za nic.
Ker sem res cist gotova in grem se eno kitico zaspat, dokler mali pri atiju na prsih spi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.7.2007 14:27:22   
majrim
vidim,da imamo več ali manj vse podobne problemeuser posted image ...jaz sem včeraj imela eno kriz čisto not v sebi...pogrešam vse tiste trenutke,ki so bili prej...brezskrbnost,cartanje, poležavanje ob nedeljah...in še in še..in raje kot da bi dala kako besedo ven iz sebe,nehote prizadanem dragega in to je zadnja stvar na svetu,ki bi jo želelauser posted image ...ampak življenje je obrnjeno na glavo in zgledAa,da bom rabla še nekaj časa, da bom vse skupaj dojelauser posted image ...povrhu vsega pa sem tako utrujena, da ne morem nič...zdej jo je šel dragi uspavat v sobo...jaz nimam več močiuser posted image ...noče in noče spat ..ne vem,kaj ji je...a je možno, da tudi nanjo tako vpliva ta vročina??...res upam, da bodo prišle jutri napovedane nevihte?!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.7.2007 14:59:49   
Freycha
Majrim mislim, da je čisto normalno, da pogrešaš brezskrbne dni, ko si lahko cel dan ležal in gledal v luft in mislil na nič. Pomoje ga ni človeka, ko mu vsaj enkrat vsaj za sekundo ne pride kaj takega na misel.... Ampak dejstvo pa je tudi, da ko gledaš svojega sončka v tistih trenutkih, ki niso slabi tudi pod razno ne pomisliš, da bi hotela nazaj tisto brezskrbno življenje, ker ti tisto malo bitjece pomeni veliko ali pa celo vse na tem svetu. Mene je tudi mala danes probala čisto izmozgati, ker se ni in ni hotela nehati dojiti, pa sem tudi pomislila, da bi lahko sedaj uživala z user posted image  v postelji in bi se imela brezskrbno fino. Ko pa jo sedaj gledam v postelji spati, ker mi jo je končno uspelo nahraniti, si pa ne bi želela nič drugega, kot to, da je med nama.......

Je pa tudi res, da nekatere pač rabimo dlje časa, da se navadimo na to, da smo mame, da imamo neko odgovornost in da pač stvari ne bodo več take, kot so bile. Ne bo zaradi tega slabše, ampak bo drugače.....

Včeraj sem se z mojim tudi pogovorila glede mojega napadanja in hvala bogu razume, sem mu pa tudi jaz obljubila, da bom bolj pazila, da ne bom popizdila za vsak drek in ga nehote užalila ali prizadela....

Joj, danes gre moj dragi po enem mesecu prvi v službo - v nočno, pa me je kar malo strah, kako bo. Sej res, da več ali manj jaz za malo poskrbim zvečer in čez noč, pa mi je vseeno malo nelagodno, ker bom 12. ur sama z njo.... jah se bo treba počasi navaditi......

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.7.2007 15:01:02   
Freycha
Majrim še to - vročina in sprememba vremena grozno vplivajo na otročke. Drugače povedano, otročki so vremenski tipi in na to se bomo morali kar navaditi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.7.2007 15:41:47   
corfu
Punce pozdravljene!

Mi smo ok, danes je spala ponoči po pet ur, čez dan, pa tudi več ali manj spi, malo se pokrega, podre kupča, kaka...in omaga...ko bi le trajala. Jaz mojega moža nič več ne sekiram, glede previjanje, in ravnanja z tamalo...smo pa to dali skozi pri prvemuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.7.2007 15:42:47   
corfu
...pa še tole, dodatka ji nisem nič dala, očitno je imela samo težak dan, jaz pa tudiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.7.2007 16:13:43   
majrim
ti freycha pa vedno najdeš besedo, ki je na mestuuser posted image user posted image user posted image ...sem ponosna na to, da sem mama, sploh po vsem, kar sva dala skozi...in vem, da sem bom mogla vsaj zdaj na začetku marsikateri stvari odpovedat..user posted image ...ampak mislim, da se za njo splača...spploh,ko ju gledam, kako se cartata z igorjemuser posted image ...mislim, da je tudi v meni strah oz. ta mešanica čustev sploh zdaj po tem njegovem očetovskem dopustu...kako lepo je vse delati v dvoje...pa tudi njemu se bliža spet čas za službouser posted image ...bo že, ker smo ovni itak dovolj trmastiuser posted image
...no ja, mogoče pa bo jutri bolj prijazen dan, glede na to, da napovedujejo dežuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.7.2007 16:14:42   
majrim
jo ti zavidam corfu...naša pa danes ni spala še eno uro čez dan...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.7.2007 17:36:28   
Ajvy
Freycha, sem pred kratkim dobila en fejst nasvet: kakorkoli že, nikoli ne misli ,da znaš nekaj bolje kot novopečeni očka, saj mu s tem vzameš ves elan in ponos... in striktno se držim tega, da mu ne najedam.... in se super pozna, vedno bolje mu gredo stvari od rok...

Končno nam je odpadel popek... danes smo prvič orenk bruhali, sem skoraj skup padla.... to je kr letelo čez usta, nos, se mi je pupa tak zasmilila.... kr nisem vedela kaj narest... in zakaj se je to zgodilo...

Sej ne vem, včasih se mi zdi, da nič prav ne delam, po drugi strani pa..... ma ne vem... sej bo...

Obupno vreme je danes, ne more se odločiti kakšno naj bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.7.2007 17:44:13   
majrim
EVO PUNCE...ena fajn stran v hrvaščini...
http://www.mameibebe.net/global/article_details.asp?T=dijete&I=322

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?