kapica
|
Corfu, ne verjamem, da imas preredko mleko. Sama sem namrec tud to mislila, ker nimam nikakrsnega apetita, pa sem vprasala babico kako je s tem. Je rekla, da si telo vzame, kar rabi za kvalitetno mleko, saj smo v nosecnosti dovolj zaloge dobile. In se morem tud sama prav prisilit da kaj v usta dam, zato pa gledam da je bolj kaloricno in mascobno. Sedaj pravkar sem pojedla kos torte . Backo, to so taki dnevi, pa hormoni nam se delajo. Jaz sem tud tolikokrat na robu solz, pa kr tako. Nocem bit sama, moti me ce gre moz samo v trgovino, moti me ce je Dino v drugi sobi kot jaz, pa take zadeve. Tako da mislim, da so samo hormoni krivi in da se bo tud to uredilo. Sicer pa ves, da si najboljsa mamica . Novi ocka, ce imas se cas knjigo brat, potem is pa res dober . No, glede popka sem tud videla danes, da ga ne boli, je babica fajn scista in tako, pa ni mali nic mrdal. Smo se pa kopali in je bilo takoo lusno, mali je prav uzival, nic s eni bal, se mi je zdelo, da bi kr zaplaval. Pa velik je, smo ga se prej stehtali, se je zredil za 500g od prejsnjega tedna ( je malo pred tem se jedel na eni strani)!!! Kar pomeni, da mu mlekca sigurno ne primanjkuje . Babica pa tud ni rekla, da bi bilo prevec al pa kaj, ceprav se meni zdi veliko.