Freycha
|
Evo, mi smo iz neonatalne ambulante nazaj. Dita se je v 19. dneh zredila 550g , tako da je nazadnje pediatrinja rekla, da pa tudi ni fajn, če se otrok preveč redi..... no, samo Dita je še vedno suhica, prav nič debela ni. Jo je pa celo pregledala in rekla, da je vse ok z njo. Za mazoljčke je tudi rekla, da je treba počakati, da bi morali zginiti, za alergijo je pa še prezgodaj, da bi jo ugotavljali. Malo sva se menili tudi kar se polivanja tiče in je rekla, da ni panike (glede na to, kako težo lepo pridobiva), da četudi je enkrat v loku bruhala, ni nič narobe. Imamo pa že sedaj dvignjeno posteljico, edino po hrani bo morala biti očitno dlje časa v naročju v poziciji za podiranje kupčka in pač se navaditi, da tako grozno poliva. Aja, danes sem na hitro obiskala še Madejko in ji gre super, malo se še lovita z dojenjem, ampak Maj je prav lep in zdrav dojenček. Madejka je pridelala samo dva šiva in se tudi ok počuti. Malo še rabita, da se sporazumeta, ampak saj bo..... Baja* se bom pozanimala in ti sporočila. 7.8. imam pregled in takrat bom mojo G zaslišala glede te injekcije. Se mi pa zdi, da mogoče res ne dobi tega kar vsak, ker je tudi moja sestriča ni dobila pri svoji G, ampak je morala v Leonišče, kjer ji jo je dala ena sestra. Dita je spala od 1h pa do 5h pa potem spet do nekaj čez osem...... Nič ni polivala, je pa res, da sva ji dala nekih 20ml Aptamila proti polivanju. Sva se pa danes odločila, da ji vseeno tega ne bova dajala, ker jo po tem Aptamilu grozno napenja in spet nič ne kaka. Bo pa pač polivala spet bolj. Zoprno je samo to, ker ko polije, hoče spet jest in potem spet polije itd... in potem celo noč ne spimo. Z Aptamilom sva pa dve noči za povrstjo normalno prespala....... Corfu, jaz ne dodajam nič čaja. Sem ji ga probala dati, pa ga ni hotela pit.... ima mojega mleka čisto dovolj in kot si rekla, prvo mleko je vodeno, da se napije, drugo pa gosto, da se naje..... Zvesta kapljice se imenujejo Babynos (Carminativum) pa se mi zdi, da ji pomagajo.... Kuham tudi jaz bolj malo oz. skoraj nič. Pa mi ni fora v času, ker časa pri nas je vedno dovolj, bolj je problem v tem, da se mi ne da in da tisti čas, ko mala spi, raje porabim za kaj drugega.... Nič, menda je to to..... se še kaj javim, sedaj si grem ven iz joške spumpat mleko, ker mi ga ostaja in me že jošek boli (pomoje imam malo zamašen vod - ni panike).....
|