Freycha
|
joj sem jezna... sem spet full napisala, pa je čas že potekel. Nič, jovo na novo. baja* se mi zdi, da razen hormonskih ****rij ali pa kondomov ni zaščite proti zanositvi. Je pa to injekcijo prejela moja sestrična in sva ravno danes govorili in ni nič omenjala, da ima manj mleka. Sina še vedno polno doji. Jaz pa si ne smem privoščiti metode "pazi", ker bolj na globoko pogledam lubijeve spodnje gate, pa sem že noseča. Kondome sovražim, tista Mirela al kako se reče, pa mi tudi nič kaj ne diši. Se bom pa še malo pozanimala, kako je s to injekcijo. baja* a nisi ti spraševala, zakaj tvojemu Reneju ni potrebno biti fiziološko povit, čeprav ima kolke 1B? V glavnem, danes mi je sestrična povedala oz. razložila, da mora biti Dita tako povita, ker je medenična vstava in ker je imela skoraj vseh 9. mesecev nogice zložene gor proti obrazu in se kolki sami od sebe ne bi popravili, če je ne bi tako povijala. Torej je tudi očitno odvisno od tega, zakaj ima otroček 1B kolke.... Danes smo imeli obiske (od dveh in do šestih) in sicer moje starše in mojo babico in je bilo očitno za Dito preveč in je celo popoldan jokala, pomirila se je samo na moji dojki, potem jo je pa še navijati začelo in sploh ni bilo miru. Pa sma šla z njo na sprehod in se je vmes pomirila in sedaj že dobre pol ure spi v košari na postelji in samo upava,da bo čimdlje spala. Še vedno valda full poliva (čeprav je danes dopoldan, ko je bila brez vseh tistih plenic veliko manj) in mi ni preostalo drugega, kot da sem šla v štacuno in nabavila nekaj slinčkov, ki so spodaj plastični, da ne popaca vseh oblek takoj. Ima ogromno cotik, ampak mi jih enostavno zmanjkuje, ker jo moram tudi do 6x na dan preobleči. Pa še danes sem neke cotke dobila in upam, da bomo sedaj zdržali..... Ji bova pa sedaj zvečer pripravila Aptamil, s tem, da jo prej jaz polno podoji, potem pa še malo tistega čez, da ji naredi oblogo v želodčku, da manj poliva čez noč. Včeraj se je obneslo, upam tudi, da se bo danes. Pa še notri ji bova dala kapljice proti krčem, da jo končno neha zvijati. Te kapljice iz AUT so super, samo so tečne, ker jih moraš mešati s tekočino, naša pa dobiva praktično samo tekočino iz moje dojke. Probam pa čim manj flaše, zato si nočem izčrpavati mleka, če ni nujno potrebno. Majrim, kaj tista kremica se potem po trebuščku namaže in kar pomaga?? To bi bilo nekaj za nas.... Joj NoviOčka, dobro sta vidva to skombinirala. Sta zorganizirana ko v vojski hehehe Mi imamo pa jutri pregled v P v neonatalni ambulanti, ker so zaj odpustno težo, sedaj jih pa skrbi, kako Dita napreduje. Pa se mi zdi kar fajn, da grem tja, da jih še malo povprašam glede mazoljčkov, ki jih je dobila po celem obrazu in glede polivanja itd.... Ajvy jaz bradavic ne mažem, ker me nič ne bolijo, nič niso razpokane, požuljene ali ne vem kake.... so take, kot da ne bi dojila - očitno prednost vdrtih bradavic jah nič, sedaj pa grem jaz počasi v posteljo počivati in čakati, da se zbudi, da jo nafutram, medtem pripravi Aptamil, potem pa bi bilo fino, da bi bila današnja noč tudi tako dobro odspana, kot je bila včerajšnja......
|