|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.7.2007 9:40:47   
kapica
Corfu, jaz ne dajem kaksnega caja zraven, ne vem, se mi zdi da ima dovolj mlekca, pa tud mislim, da se najprej odzejajo na zizi,pa pol najejo.
Noviocka, imata pa res urnik splaniran, upam, da vama uspe.
Bradavice si jaz po dojenju z kapljico ali dve mleka namazen in pustim, da se posusi, pa se neko mazilo imam, mi je babica dala neko naravno zadevo.
Ajvy, jaz tud mal pogresam nase cveke zvecer, ampak ce sem iskrena, zvecer kr ob osmih al deveti, ko malega porihtam, grem kr z njim spat, tako da...

Dino se pa toliko preteguje, pa al med spanjem al med dojenjem, mi vcasih kr bradavico poteguje sem pa tja. Se mi zdi skoraj malo prevec, pa ne vem al ga kaj muci al kaj, ne joka zraven, samo taksne izraze dela na obrazeku.
A ce imajo krcke vedno jokajo ali kako ves, da ima otrok krcke?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.7.2007 10:31:43   
Anonimen
Kapica, naš Izak nič ne joče ob krčih. Samo zvija in krči se. Pa razteguje, pa cel vijoličen rata v faco. Pa godrnja in jamra, da je joj. In kot praviš, najhuje je, ko se zvija na zizi, pa jo nateguje do onemoglosti. No, pa takrat bi se ves čas dojil. Zgleda za tolažbo, ker mu je hudo in ga boli.

Freycha, katere kapljice proti krčem iz Avstrije imata? Antiflat pri nas ne deluje, se mi zdi, da so do sedaj delovale te Vetrovne kapljice koroških lekarn. Imava pa na zalogi še kuminov sirup od mariborskih lekarn, pa naročila bova zdaj to lovorovo mazilo. aja, pa jaz pijem bebe čaj. Bojda pomaga pri dojenih otrocih, da mamice pijejo čaj za trebušček in prebavo.

Jaz mojemu tudi nič čaja ne dodajam.

Sicer pa je naš Izak včeraj norel do osmih. Jokal in vlekel zizo. So bili krči. Potem sva ga pa skopala, sem ga podojila in je spal do polnoči. Ga niti  nisem želela zbuditi na 3 ure, a pol ko so ble mimo 4 ure sem ga vseeno zbudila oz. se je kar v spanju podojil. Potem je spal do pol štirih, dojenje, no in tisto rundo je ostal buden. Ampak priden, nič jokav. Ob petih dojenje, je zaspal in jaz z njim do sedmih. Pol sva se pa podojila in hop na sprehod, preden je vroče. Ob devetih sva bila nazaj, budna in lačna. Sem ga nahranla, zdaj pa spi. Jaz sme se pa že uspela najest, dat prat en stroj perila, enega zložit, enega pa moram zdaj pobrat s štrika.
Naslednjo rundo grem pa z njim spat. Če bo spal.

Punce, kako vam pa uspe kaj kuhat? Meni bolj ali manj ne uspe. sem kar malo žalostna, da mi ne rata.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
27.7.2007 11:22:21   
Anonimen
Hojla...

Ravnokar je bila patronažna tukaj, popek mu je odpadel, nazadnje ko sem ga previla, še je bil cel mehak, zdaj ga več ni user posted image Je pa rekla, da moram k pediatru iti, ker baje ni vredu popek user posted image user posted image

Baja*, tega še nisem probala.. Hvala, si me spomnila, da imam nastavek, probam, ko se zbudi user posted image

A mislite, da je kaj narobe, ker ga moram peljat k pediatru? Zaradi popka user posted image user posted image Me že fajn skrbi, zdaj čakam mamo, da gremo.. user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
27.7.2007 11:35:03   
rumba
Pozdravček!

Končno se je tudi meni uspelo javiti. Danes sem prvič po porodu ponoči tudi nekaj spala. No, Julija se je dojila na 2-3 ure, a je nazaj zaspala. Sicer pa hodim naokoli kot ta pravi zombi. Vzrok? KRČI! Celi dan jo nekaj črviči, ta pravi (bojim se, da bodo to kar kolike) se začnejo ob enajstih zvečer in trajajo do petih zjutraj. To pomeni, nič spanja. Siver ni hudega joka, a mora biti na rokah in jaz oz. user posted image  (skratka "nosač") v gibanju! Jao!!! Imamo Sab simpleks, vetrovne kapljice koroških lekarn i n neko Wiledino mazilo prosti krčem. Pri Aneju sem imela tudi celjsko lovorjevo mazilo, ki pa mu žal ni pomagalo, sedaj pa še oklevam, ali bi ga sploh sprobala. Bolj me vlečejo avstrijske kapljice. Včeraj sem ji pred vsakim podojem dala Sab Simpleks, zvečer pa še vetrovne in 2x orng zmasirala trebušček. Tokrat je palilo, bomo videli, če ni bila samo začetniška sreča.
Corfu, ti si napisala, da imaš koroške kapljice, kupljene v Tržiču? A so to ta prave koroške vetrovne kapljice (lekarne Dravograd)? Na teh piše, da se mešajo v čaj, a ker moja nič ne pije, ji dam kar na žličko pred podojem. Kako jih pa ti doziraš?
siskamiska, a si ti poskusila avstrijske kapljice? Hja, bomo morale kar skupaj naštudirati kaj proti krčem, kaj?

Julija ni nujno, da joče pri krčih, se zvija, hoče dojiti, a ji ne gre in se še bolj zvija in jezi, pa je par minut tiho, pa zakriči, malo pojoka, pa jo močno poujčkaš, neha jokati..... Pri krčih je značilno tudi zeleno blato. Julija ima čez dan lepo rumeno, zvečer, ko jo zvija, pa vmes kaka zeleno (kar živo zeleno). o poznam že od prej in ni nič narobe, le posledica krčev.

Bradavice si mažem z Bepanthen mazilom, desno, ki še bolj boli, pa sem sedaj poskusila kar z Daktarinom in je malo bolje.

Čaja ne dodajam, je mleka preveč in res, mleko je na začetku bolj vodeno, da odžeja, šele potlej priteče bolj mastno. Jo pa pogosto pristavljam.

.... Ena jokica me kliče.user posted image  Jo grem nafutrat in potem nadaljujem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.7.2007 12:15:21   
rumba
Freycha, pri polivanju pomaga tudi drvignjeno vzglavje. Ležišče na eni strani dvigni in naj Dita tako spi. Lahko kar celi dan, ni treba spuščati. Mi smo imeli Hano takole dvignjeno kar celo leto (ona je imela še refluks). Pa po dojenju vsaj 15 min imeti v položaju za podiranje kupčka in tudi doniti se poskusita v čimbolj privzdignejnem položaju (najbolje sede, Dita pa tudi skoraj sede). Če poliva, potem pride iz ustec sveže mleko, če pa bruha, pa sesirjeno - skutka. Če bo dosti bruhala, omeni pediatru! Polivanje pa ni nevarno. Res se moraš založiti z več cunjcami in slinčki, a polivanje običajno mine, ko začno jesti gosto hrano.
Zvesta, si poskusila dati Izaku dudo? Vem, da ni priporočjiva, a eni otročki imajo tako močan sesalni refleks, da bi nonstop sesali. Sedaj pa lai si duda ti ali pa mu daš drugo dudo. Mogoče ga bo pomirilo in se boš lažje spočila. Ko bo lačen, jo bo že izpljunil in ti dal vedeti, da hoče joško.user posted image
Noviočka, user posted image  za tako organizacijo. Krasni ste!
Gorazdova, krasne slikice!!!
Ajvy, jaz tudi pogrešam naše večerne seanse.user posted image   Ma, samo da te naše štruce lepo utirimo v eno normalno dnevno rutino, pa bomo lahko spet kaj več čvekale.user posted image
Zvesta, meni skorajda ne rata kuhat. Nekaj imam že vnaprej v zamrzovalniku pripravljeno, kaj drugega mi trenutno ne znese.
Gorazdova, moji nikoli niso imeli problemov s popkom, tako da ti ne zanm svetovati. Če ti je patronažna rekla, da se pojdite pokazati pediatru, pojdite. Ma, po moje ne more biti kaj hujšega. Pa pomirjena boš.

Evo, že jokamo. Šibam...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.7.2007 12:59:07   
Freycha
Evo, mi smo iz neonatalne ambulante nazaj.
Dita se je v 19. dneh zredila 550guser posted image user posted image user posted image , tako da je nazadnje pediatrinja rekla, da pa tudi ni fajn, če se otrok preveč redi..... no, samo Dita je še vedno suhica, prav nič debela ni. Jo je pa celo pregledala in rekla, da je vse ok z njo. Za mazoljčke je tudi rekla, da je treba počakati, da bi morali zginiti, za alergijo je pa še prezgodaj, da bi jo ugotavljali. Malo sva se menili tudi kar se polivanja tiče in je rekla, da ni panike (glede na to, kako težo lepo pridobiva), da četudi je enkrat v loku bruhala, ni nič narobe. Imamo pa že sedaj dvignjeno posteljico, edino po hrani bo morala biti očitno dlje časa v naročju v poziciji za podiranje kupčka in pač se navaditi, da tako grozno poliva.

Aja, danes sem na hitro obiskala še Madejko in ji gre super, malo se še lovita z dojenjem, ampak Maj je prav lep in zdrav dojenček. Madejka je pridelala samo dva šiva in se tudi ok počuti. Malo še rabita, da se sporazumeta, ampak saj bo.....

Baja* se bom pozanimala in ti sporočila. 7.8. imam pregled in takrat bom mojo G zaslišala glede te injekcije. Se mi pa zdi, da mogoče res ne dobi tega kar vsak, ker je tudi moja sestriča ni dobila pri svoji G, ampak je morala v Leonišče, kjer ji jo je dala ena sestra.
Dita je spala od 1h pa do 5h pa potem spet do nekaj čez osem...... Nič ni polivala, je pa res, da sva ji dala nekih 20ml Aptamila proti polivanju. Sva se pa danes odločila, da ji vseeno tega ne bova dajala, ker jo po tem Aptamilu grozno napenja in spet nič ne kaka. Bo pa pač polivala spet bolj. Zoprno je samo to, ker ko polije, hoče spet jest in potem spet polije itd... in potem celo noč ne spimo. Z Aptamilom sva pa dve noči za povrstjo normalno prespala.......

Corfu, jaz ne dodajam nič čaja. Sem ji ga probala dati, pa ga ni hotela pit.... ima mojega mleka čisto dovolj in kot si rekla, prvo mleko je vodeno, da se napije, drugo pa gosto, da se naje.....

Zvesta kapljice se imenujejo Babynos (Carminativum) pa se mi zdi, da ji pomagajo.... Kuham tudi jaz bolj malo oz. skoraj nič. Pa mi ni fora v času, ker časa pri nas je vedno dovolj, bolj je problem v tem, da se mi ne da in da tisti čas, ko mala spi, raje porabim za kaj drugega....

Nič, menda je to to..... se še kaj javim, sedaj si grem ven iz joške spumpat mleko, ker mi ga ostaja in me že jošek boli (pomoje imam malo zamašen vod - ni panike).....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.7.2007 13:08:16   
siskamiska
Rumba jaz uporabljam te kapljice iz Tržiča, sem pa danes klicala v to lekarno in uprašala če so to iste kot od koroških lekarn, pa mi je rekla da jih oni delajo po recepruri od korošcev.

Jaz sem pa danes ful pridna, sem že vse zlikala, oprala glavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ( sem imela že oljarno na glavi), čez 15 minut pa šibam z Majo na kavo, tako da julijke, sezona kofetkanja z vozički je uradno odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj nardim, ker je Domen še vedno zaprt in ga napenja, smrdi pa ko      100 user posted image  ??????

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.7.2007 13:21:49   
corfu
Proti zaprtju pomaga kakšen sladkan čaj, npr. kamilica, ali pa kr bebe čaj, da vse skup potera naprej. 
Rumba tudi jaz ji dam po žlički pred dojenjem sirup. Sirup je kupil v lejkarni Deteljica, naslov pa je Deteljica 10user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.7.2007 13:42:27   
tinkamiška
Hojuser posted image

Se opravičujem, ker uletavam v vašo temo, sem pa brala, da imate težave, ker vam zmanjkuje mleka...Taši in ostale tukej je en super recept, meni in še mnogim drugem je res pomagalo. Ni dobro, se pa s časoma navadiš okusa, tako, da sem jet potem že z veseljem vse popila in popacalauser posted image
No takole:
V 2 del vrele vode daš dve zvrhani žlici sezamovih semen in potem naj zo vre 20 minut. Potem pa popiješ in poješ vsa semena. Res pomaga, pa ne takoj po 1 dnevu obupat...

Baje sezam vsebuje veliko kalija, ki naj bi pospešil nastanek mleka. Ta recept mi je zaupala forumovka Jančika in potm je šlo vse skupaj od ust do ust, pa so še vse potrdile, da pomaga...

Lepo se cartajte in naj vam otročki lepo pančkajo...

Tinka

p.s.
Taši hvala za slikice!user posted image user posted image poljubček Juretu in Špeli, vse pa lepo pozdravljamuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.7.2007 13:43:30   
tinkamiška
Eh spet polno napak...brzina...user posted image se opravičujemuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.7.2007 13:49:03   
kapica
Zvetsa, meni ni bilo sedaj cel teden treba kuhat, ker je bila mamika tu, sedaj bo pa moral moz poskrbeti za to. Jaz se vsaj en teden samo pocivam, moz ima pa ocetovski dopust zato, da pomaga.

Drugace pa Dino ne kaka zeleno, enkrat je, sedaj pa skoz rumenkasto, rjavo. Tako da upam, da niso krcki, oz. jih je cisto malo, takrat ko se zvija. Sedaj spi ze tri ure, ko bi ponoci tudi tako dolgo spaluser posted image . Vec kto dve urii n pol me ne pusti na miruuser posted image .
A ve pustite otrocke recimo da se samo enkrat zbudijo in najejo? A ni to premalo? Dino je ene dve noci spal tako fajn, ko smo prisli domov, po stiri ure, enkrat celo se nekaj vec, da me je ze skrbelo kaj je narobe.
A so lahko tako dolgo brez hraneuser posted image ? saj vem, sem cudna.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.7.2007 14:03:06   
Anonimen
Evo, smo nazaj od pediatra.. Nič ni hudega s popkom, babica bi ga morala sama očiščit, ne da nas je poslala k pediatru, pa taka vročina se zunaj kuha user posted image user posted image

Ma, da mi ne bo ona hodila sem, ko ga bo treba skopati, sploh mi ni všeč... user posted image

Kapica, naš mali je eno noč tudi spal 4 ure skupaj in zato veliko pojedel.. Mislim, da ni nič slabega v tem, če se lepo redi, potem ni treba panike zganjat user posted image user posted image Ja, ja, to smo pa me mamice, paniko zgrabimo za vsako malenkost.. user posted image user posted image

Jaz živim pri mami, dolga zgodba, zakaj sma prišla nazaj, tako, da kuhata ona ali ata , na srečo.. Zvečer, če sem pa kar fejst lačna, pa greva s partnerjem malo sama nekaj skuhat, nekaj malega, dokler mali spi.. user posted image

Patrick je pa drugače full priden otrok (trkam), sam se zbudi, da se najemo, pa gre spat.. Rdino zjutraj ob 7h ima take muhe, po uro, dve samo gleda naokoli, potem pa vidiš kak je zaspan user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
27.7.2007 14:03:06   
baja*
kapica meni sta pediatrinji v P in tista v posvetovalnici rekli, da eno rundo lahko spi 5, celo 6 ur, a pod pogojem, da lepo napreduje v teži! Ni pa nujno, da si otroček to daljšo pavzico vzame glih ponoči. Rene ponoči spi od 22-ih pa nekje do 4-ih pa ni nič narobe (edino joške mam že take, da mi jih če raznestuser posted image ). Od 4-ih dalje pa ga obvezno budim na tri ure ali še malo manj.

zvesta pri nas smo bolj ekspresni v kuhinji (pa še to, če se nam da) - kuhava sataraž, rižoto, kumarin zos, makarone, v glavnem same take jedi, ki so v najmanj pol ure fertikuser posted image . Včasih pa sestra kaj dobrega prinese.user posted image

tinkamiška hvala za receptuser posted image

Aja, čaja pa tudi jaz malemu ne dajem, ker se odžeja z mlekecom.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
27.7.2007 14:37:02   
bačko
En lep pozdrav!
Naša Žana imam tudi krč in ji dajem sirup proti krčem iz Galenskega laboratorija in kar pomagajo.Dam ji ene tri kapljice preden ji dam za jesti.Samo enkrat na dan.Pri nas je problem ker jaz nimam dosti mleka ker sem po porodu izgubila okoli 1500 ml krvi in se moje telo vrača v svoje stanje in zato nimam dosti mleka.Dobiva hrano po flaški.Na začetku sem se zelo obremenjevala ker nisem imeladosti mleka zdaj pa nič več.Ko si ga črpam ga dobim ven samo 20ml, naša pa poje okoli 100 ml.
Imamo pa še drug problem.Naša Žana se ne mara kopati niti ne mara previjanja.Ko se treba previti joka kot nora.Sem že vse probala.Z njo se pogovarjam in jo mirim ampak ne pomaga.Včeraj ko jo je patronažna kopala je tako jokala da je še patronažna rekla da se bomo mi bolj malo kopali.user posted image Ne vem kaj naj še naredim da se bo rada kopala.Drugače pa ponoči spi podnevi pa tudi rada malo ponagaja in joka.Ko pa jo primeš pa neha.Je mala razvajenka.user posted image Oči pa imamo še kar vnete.Dajeva ji kapljice pa se mi zdi da ne pomagajo,zato sem danes v njene oči kapnila moje mleko(v vsakega po eno kapljico).Pravijo da pomaga ker je naše mleko naravni antibiotik.Bomo videli če bo pomagalo.
No lepo se imejte.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.7.2007 14:43:06   
anja7
hojla!

Evo zdej je naš Tilen zaspal, ker je ful utrujen, ker smo mel včer zvečer od 21-23 noro. Je mel take krče in joku oz.kriču je non stop, da je bil cel prešvican. Noro hudo mi ga je blo gledat, pa nism mela kej naredit. Sva se nosila, pela, skup jokala,... Pa ni nč pomagal. Pol sva mu dala pa kapljice proti krčem (iz Lekarne Deteljica) in se mi zdi, da je blo bolš. Danes sem mu jih spet dala, pa še zvečer jih dobi. Punce a vašim tud te kapljice pomagajo? Jaz sam upam, da bodo res pomagale, ker najhujš mi je pa gledat mojga sončka, k tko joka in ga tko boli. Če nima teh user posted image  krčev, je res tak dobrovoljček in se skoz smeje. Pravi cukr.
Kar se pa mene tiče, mam pa še vedno to čiščo-že 23 dni. Sicer ni huda, ampak vložke morm pa vseen nost. Že komi čakam gin.pregled, da se bova lahko z mojim dragim spet mal crkljala. Se že fuuuuulllllll pogrešava. Kako se pa kej ve počutite?

lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.7.2007 14:53:55   
bačko
Jaz sem tudi v svoj album dodala slike naše Žane!user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.7.2007 15:08:30   
corfu
Nam tudi očitno kapljice iz koroških lekarn pomagajo, lepo je spala ponoči in tudi sedaj lepo spi, sicer pa dan je še pred mano, tako da...
Jaz tudi komaj čakam, da ta čišča preneha...en večer sva se komaj zabremzala...se mi zdi, da sva kot dva pubertetnikauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.7.2007 15:55:41   
Freycha
No, dobra stvar CR-ja je očitno tudi ta, da čišča pride in gre in vmes imamo čas za pubertetniške izpade user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.7.2007 16:01:02   
anja7
Evo punce , sem končno uspela dat neki slikc od Tilna v album! user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.7.2007 16:14:48   
Anonimen
Evo, jaz sem se sinoči glih dobro ulegla, ko se je mali spet zbudil - lačen.user posted image user posted image user posted image Tako da sem ga morala spet na joško vržt, dokler ni mož naredil flaške, da se ni tačas preveč drl, ampak nama vseeno ni uspelo, da se Špela ne bi zbudila, tako da smo imeli še kakšno uro kar pestro, ker jaz sem bila že čisto zlomljena in nisem bila sposobna Jureta niti po flaški več futrat in ga je mož, Špela pa je sitnarila, ker je hotela, da se oči z njo ukvarja in sem jo komaj zadržeavla v pojstli, da ni hodila tja žnarat. Ko se je mali končno napokal še drugo rundo flaške, je pa le spal do malo čez 6 zjutraj, ko sem že imela spet nabito polne joške in sem ga lahko sama nafutrala.

Corfu, jaz Juretu ne dodajam čaja, vsaj ne še (čeprav občasno moram dodat, ampak recimo, da izključno dojim no), mi je pa včeraj patronažna rekla, da praviloma se dojenim otrokom sicer ne dodaja dodatne tekočine, samo v teh ekstremnih temperaturah naj bi komot lahko malo tudi dodali, najbolje prekuhano vodo ali pa kake kamilice ali bebe čaj.

Zvesta, meni tudi ne znese nič kuhat. Trenutno kuha možek, pa včeraj je bila mama tu in nam skuhala, pa par malenkosti imam v zmrzovalniku. En čas bo še kaos na tem področju, ampak saj lačni ne bomo. Nekaj bomo že jedli.
Se je stanje pri vas že kaj umirilo? Pri nas ful niha. Ko že mislim, da bo končno bolje, gremo spet v stare tire. Samo ga bom res morala nekak držat na dve uri vsaj glede dojenja, ker če ne se bo resnično moj 18-mesečni otrok primoran sam rihtat, kar pa seveda absolutno ne pride v poštev, ker se tudi ne bo zmogla.

Oj Tinka, lepo, da si nam malo na pomoč priskočila!user posted image Bi prilepila objemajočega smajlija, pa dodatni ne delajo.user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
27.7.2007 16:34:44   
siskamiska
Anja7, pravega lepotca imata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zadnjič sem bila pa v tvojem kraju, sem šla k staršem na obisk in sem ugotovila koliko pogrešam rodni kraj. Je mnogo lepše in boljše kot v Lj. A je tvoj user posted image  iz istega kraja kot ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.7.2007 17:48:28   
corfu
Moja pa že cel dan spi, tako, da bi je kar dolgčasuser posted image , sicer pa ne bom preveč hvalila, saj ponavadi, ko se pohvalimo, gre vse narobe, a ne? Očitno je, da je zadovoljna in da ji te kapljice blagotejno vplivajo na želodčekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.7.2007 20:11:49   
kapica
Backo, sem nekje prebrala, da ni nujno otroka kopat, ce tega ne mara. Lahko ga üravtako lepo z krpicami za umivanje umijes, pa je dovolj. Zakaj bi mucila sebe in otroka, ce ne gre? Pa cez en cas spet poskusis, pa bos videla, ce bo kaj drugace. Moj Dino je tud imel vnete ocke te dni, pa sem mu jih z kamilicnim cajem spirala oz. umivala, danes je ze v redu. Poskusi.
Anja, pri meni je se veliiiko prehitro, da bi mi se kaksno cartanje slo po glaviuser posted image , se kaksen teden, ap bo mogoce ze drugaceuser posted image .
Tasonka, upam, da vam bo danes zvecer bolje. Je pa lepo, da je tako dolgo spal v enem kosu.

Mi se bomo pa jutri prvic kopali, me prav zanima, kako bo slo.

A se katerega otrocka toliko cuka kot mojega? Skoraj pri vsakem hranjenju. A se lahko kaj naredi proti?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.7.2007 21:09:21   
Freycha
Naša tudi danes cel dan pridno pančka, kar me skrbi, da ne bo potem celo noč pokoncuser posted image  Pa danes me spet tako boli v maternici in jajčnikih, kot da bom dobila menstruacijo...... mah vse to je tako čudno.....user posted image

Kapica, mojo je že v času nosečnosti full cukalo, pa jo sedaj tudi veliko. Je pa patronažna rekla, da ni panike, ker to njih ne moti, le zaspati ne morejo, se jim pa rado kolca ja......

Punce, a se vam tudi zdi, da stalno po mleku dišite? Jaz non stop samo svoje mleko voham. Zna biti včasih kar moteče.....

pa še to. Sej je fajn, da imamo sedaj 45 plenic doma, ker jih nikoli ne zmanjka za uporabo, ampak jih tudi nikoli ne zmanjka za likatuser posted image user posted image  Nič, grem likat naprej, da bom do polnoči fertik......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.7.2007 21:36:08   
Anonimen
Freycha user posted image user posted image Ma, jaz dišim samo po mleku.. user posted image Sej mene to tudi moti, samo kaj češ drugega... Če obstaja kaj, da ne smrdiš več po tem, bi rada vedela user posted image

Kapica, tudi Patricka cuka včasih, nič slabega ni v tem..

Danes sem si kupila čaj za doječe matere, upam, da bo kaj pomagalo za mleko.. Ker danes sem res skoraj živčni zlom dobila, stiskam, pa stiskam, pa nič.. Do zdaj sem v enem dnevu stisnila samo 70 ml... user posted image user posted image Aptamila pa res ne bi skoz dajala...

V ponedeljek pokličem za patronažno, naj mi za ta dan dajo katero drugo, ker moja je živ obup.. Kar do pediatra, da mu popek sčisti, pa kaj to ja ni normalna babica.. user posted image

Punce, nekaj me zanima.. Tiste, ki ste šivane, a lahko tudi s toplo vodo sčistimo to? Ker mene tak zebst začne, ko si jo umivam s hladno vodo.. user posted image

No, naš mali še nima krčev (trkam), upam, da jih sploh ne bo imel, ker nevem kako bom v tem primeru, ko se bo tak drl, pa mu ne moreš nič pomagati...

No, jaz se še javim kaj..

Lepo noč vsem, pa čimveč spanja user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?