|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.7.2007 22:14:29   
Ronči
Jaz sem bila šivana (vakumski porod) in si vedno s toplo vodo spiram. Peti dan sem že lahko sedela brez šlaufa, sem si pa pomagala z bivacinom. Šivi so super, no pogledala nisem ker me kar mrazi ob pomisli, me pa ne bolijo, in oteklina je vsak dan manjša.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.7.2007 22:29:20   
siskamiska
Freycha jaz tetra plenic nič ne likam ker mi nebi zneslo. Ko jih obesem jih samo fajn fajn strkam da so čisto ravne, pa na štender pol pa samo zložit. Likala sem jih samo v prve pa še to sem porabila 2 dni da sem zlikala 50 plenic user posted image .

Našedva sta taka revčka, tolk jih zvija in tolk jokata, se mi zdi da jima te kapljice ne pomagajo kaj dosti. Domnu sem dala prejle kar sladkan komarčkov čaj v upanju da ga bo malo odprlo ker se bomo drugače zadušili ker tako smrdljivo prdka user posted image . Zdaj se pa tolk oblizuje in cmoka, ta bo še sladkosned - čist po mamici user posted image user posted image .

Dons sva ble z Majo na kavici, sva mal čvekale in morm rečt da je blo prov lušno. A se nama naslednjič še kaka pridruži?? Rumba mogoče??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.7.2007 22:34:36   
Ajvy
Jst sem bila tudi šivana, dva notranja in dva zunanja- na sramni ustnici- sem si naredila na wc-ju pravo ordinacijo, vodo in veliko uložkov in po vsakem umivanju sem zlila vodo na uložek in se sprala... pri tuširanju sem se tam oprala s hladno vodo, kar je blagodejno uplivalo na moje šive... zdej počasi izginja bolečina, lahko sem brez šlaufa... user posted image .. men je ful pomagala ta hladna voda ,  ker so mi solze tekle ob vsakem lulanju... user posted image
Itak sem pa uložke menjala na skoraj da pol ure- sem vatirance uporabljala skor deset dni, ker so najmehkejši... zdej sem že na navednih vir natura..user posted image

POčasi bo...

Kdaj so se vašim otroškom začeli krčki?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.7.2007 22:44:22   
Ajvy
Dala sem par slikic u album, če katero zanima  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.7.2007 23:18:45   
Anonimen
Kapica, Juretu se tudi ogromno kolca in se mi ful smili. Ne vem, zakaj se mu sploh začne.

Gorazdova, pomoje si lahko tudi s toplo vodo umivaš šive. Meni so rekli, da je s hladno fajn spirat zaradi otekline. Meni prav paše se s hladno vodo umivat.

Slikice od vseh si bom pa jaz pogledala kmalu in tudi svoje naložila. V roku 2 tednov naj bi nam baje končno priklopili hitri internet. Komaj čakam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
27.7.2007 23:53:53   
anja7
siskamiska ja tud moj user posted image  je iz istega kraja. Sej tuki v našem kraju je res luštn. Sicer men bi mogoče pasal zamenjat lokacijo, ker že celo življenje živim tuki, ampak sem pa rajš tuki, kt pa v mestu. Če boš še kej hodila naokrog, gremo lahko kdaj tuki na kavico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.7.2007 8:57:32   
rumba
Kapica, Juliji se tudi občasno kolca. V trebuhu se ji je pa veliko pogosteje. Pa ni panike, ker otročke to ne moti, moti le nas, ko jih gledamo.user posted image
Šivi: spirala sem jih z hladno vodo dokler je bila oteklina, potem tudi s toplo. Sedaj pa so že odpadli, rana se je že lepo zacelila.user posted image  Čišče pa ne vem, kdaj bo konec...user posted image
siskamiska, JA! Jaz bi se vama z veseljem pridružila na kavici!user posted image  Res že komaj čakam, da se vidimo. Ti le napiši, kdaj ti ustreza, se bova medve z Julijo lažje prilagodili.user posted image

Vse slikce si bom ogledala, ko mi bo internet malo hitreje delal. Če se sedaj lotim, še stara ratam.user posted image

Danes šibamo na primorsko, da se bosta lahko Hana in Anej nakopala v bazenčku. Joj, kako uživata v vodi. Sedaj je tudi že konstantno vsako jutro na sporedu vprašanje: a gremo danes na morje?user posted image  Še dva tedna.... pa bo LUŠTNO!

maja*, a ti se boš že kopala v morju? Pa ostale? Še pred poporodnim pregledom?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.7.2007 9:24:58   
*maja
No evo nas se še malo javim, da ne boste mislile da sem vas čisto zapustila user posted image . Preprosto ni časa da bi visela tukaj gor tako kot sem prej.
Midve z Mijo imava še vedno težave s kilažo (še vedno nismo na porodni teži), vendar nama počasi uspeva, samo na žalost se še vedno neuspešno dojiva , mala ja teka zaspanka, da v eni uri, ko je prisesana z obeh strani poje samo cca. 30 ml. Vam pravim katastrofa, tako da so flaške najine zaveznice, mami pa se je tega pumpanja mleka že tudi navadila, samo sem še vedno optimist, da nama bo dojenje vendarle steklo.

Rumba ja jaz se imam namen kopati v morju, sicer bo pa takrat točno 6 tednov mimo od poroda. Se mi zmeša da sem na morju in se ne morem kopati user posted image . No no ti kar pridi na kofetka je bilo danes prav luštno, sva se s Siskomisko prav lepo naklepetali.

No evo me mala že kliče, lakota na pohodu user posted image ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.7.2007 10:24:52   
Freycha
Dobro jutro punce. Mi imamo spet eno prespano noč za sabo. Jaz kar verjeti ne morem, kako je Dita priden otrok. user posted image user posted image user posted image  Edino malo so jo vetrovi dajali, pa kakat ni mogla od Aptamila, pa je bila malo tečkana, ampak to tako malo, da v bistvu sploh ne morem reči, da je bila..... Danes zjutraj je pa že začela kakati in očitno se ji je rit ofnalauser posted image  hvala bogu!!

Mene pa že od včeraj glava boli in se mi sanja ne od česa. V življenju me ni tako glava bolela, kot me sedaj. Sem že dva Lekadola vzela, pa nekaj časa pomaga, potem pa spet začne boleti........ Upam, da bo kmalu nehalo, ker mi gre to res na živce.

Danes gremo mi na prvi obisk in me prav zanima, kako se bo vse skupaj odvijalo.... Upam le, da mene ne bo preveč glava bolela, ker bom potem totalno nerazpoložena.....

Aja, a ve hodite ven ne sprehod tudi med enajsto in tretjo uro? meni je patronažna odsvetovala, pa se tega sedaj držim ko pijanec plota, po drugi strani pa potem navadno kar doma ostanemo, ker zjutraj do 10h spimo, pozno popoldan oz. zvečer pa se nam včasih kar ne da......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.7.2007 10:30:10   
NoviOčka
Dan mamice,

moje dosedanje pisanje mogoče izpade kot da je pri nas vse idealno user posted image  Pa seveda ni čisto tako...

Torej ritma se zaenkrat še kar držimo. Mleka je sedaj dovolj, dodatka ne uporabljamo več, sesamo dobro, šive celimo in vmes probavamo čimbolj spočiti mamico. Zadnje tri dni je bolj ali manj tako, celo kopali smo se in tamala kar uživa v vodi.
So pa se (oz. se stopnjujejo) krči po vsakem hranjenju.

Joka niti ni toliko, bolj jamranje, vsake toliko pa seveda zajoka. Kupčkamo še vedno kar slabo in meni se zdi, da je to najbrž glavni razlog za napenjanje. Hvala bogu pa se naši miški da pomagati in to s nošenjem na rami (trebušček visoko zgoraj), vzdigovanjem nogic k trebuščku in masiranjem. In to točno v tem vrstnem redu, drugega pa zaenkrat še nisva pogruntala.
Nažalost se zaradi mamice mi sploh še ne sprehajamo - danes upam, da bomo začeli in tudi to bi moralo pomagati. V tisti opis rihtanja morate torej prišteti vsaj uro borb s krči, ki sedaj sledijo skoraj vsakemu obroku.

Nevem, zaenkrat se mi zdi, da to niso kolike, razen po vsakem hranjenju ni nobenega drugega vzorca pa največkrat se jo da umiriti oz. ji olajšati bolečine. Imava sab simplex kapljice, za katere nisem čisto prepričan če pomagajo - pa tudi sumim, da jo malo zapirajo in zelo previdno delava z zadevo.

Smo pa danes stari 2 tedna user posted image

P.S. Glede kopanja v morju - vse moje borbene rane iz mladosti so bile hvaležne vsakemu namakanju v morski vodi. Kolikor se spomnim mi je kdaj kak zdravnik to celo svetoval. Mogoče če prej preveriš, samo jaz imam občutek, da ti bo to samo pomagalo. 

P.P.S. Bom naslednjič probal pripopati sliko tamalinega trebuščka, me zanima vaše mnenje, če je vse OK z njim. Meni se zdi ogrooomen in poln plinov.

< Sporočilo je popravil NoviOčka -- 28.7.2007 10:43:42 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.7.2007 10:51:35   
Anonimen
Ojla punce...

Mi smo ravno prišli iz sprehoda, veter lepo pihlja, tako da ni kaj preveč vroče.. Je pa dedek zagrabil voziček, tako, da je on Patricka peljal kot ponosen dedi user posted image

Danes smo malo bolj slabo spali.. Niso ga mučili krči, mogoče je bil lačen.. Pojedel je 70 ml mojega mleka, nato je hotel še, pa sem mu dala dodatek, pa ga je kar 100 ml pojedo.. Se mi zdi, da je to preveeeeeč... Do 5.ure smo se zbudili 3 x, in je 2 x pojedel 50 ml, potem pa kar 170 ml user posted image Nato pa ni in ni hotel zaspat, zaspal je šele na postelji z menoj.. Dober občutek je, da imaš sinka ob sebi.. Samo ga ne bi rada preveč razvadila..

Jao, kdaj bo te čišče konec? Prav na živce mi že gre, sploh ko je tak vroče zunaj, pa imam čuni filing skozi, kaj nosim vložke..

Freycha, jaz hodim ven med 8.in 11.uro.. Pač dokler še je hladno in vetrček pihlja... Zvečer pa je hladno pri nam šele takrat, ko je tema, po temi pa res ne mislim se sprehajat.. Da nas kdo ne ugrabi user posted image user posted image

Pa fajn tebi, da lahko spiš do 10h.. Pri meni je tak, da se jaz zbudim takrat, ko se mali.. Naprimer ob 7h pol pa sem auf.. Ati pa bi še kar spal, pa spal.. Še zdaj spi.. Bo pol on namesto mene zvečer ga hranil user posted image user posted image

Našemu zelo paše biti zunaj.. Zdaj že 3 ure skupaj spi, upam, da bo malce dlje še spal, da si vzamem nekaj časa za RR.. user posted image user posted image

Naš mali še zdaj nima krčev, samo me drugače full zanima, od česa dobijo krčke? Vem, da od nepravilne naše prehrane.. A je še kaj? In kdaj so se pri vam začeli krči?

Nič, grem malo pospravit sobo, potem pa je kosilo in čas za našega pikca user posted image

Lep sončen hladni dan user posted image user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
28.7.2007 10:52:56   
Anonimen
Aja Freycha... Madejka se je kaj javila, je kaj novic od njej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
28.7.2007 10:56:30   
Freycha
NoviOčka, napenjanje po hranjenju je vsaj iz mojih izkušenj z Dito zagotovo posledica zraka, ki se ga nažre med hranjenjem. Naša sicer kupčke relativno dobro podira, samo se mi zdi, da ji vedno še ogromno zraka ostane v bušiju in jo potem napenja, da je čisto rdeča v obraz. Joka niti ne, oz. občasno se malo zadere pa potem spet takoj utihne (jok traja mogoče 3 sek), jo pa napenja in dela čudne grimase, nekaj stoka in noge tlači skoraj za glavo, da bi šlo kaj ven..... Kako se tega rešiti nimam pojma, mi je pa hudo jo gledati tako nebogljeno stvarco, ki jo tako zelo napenja. Edina stvar, ki jo mi takrat počnemo je, da jo tapkamo po riti, dokler ne mine in se umiri in zaspi......
Aja, zakaj pa ne greš sam z malo ven? Mamica si bo lahko temeljito spočila, ker ne bo imela enega ušesa vklopljenega za otrokški jok, mala se bo naužila svežega zraka, tebi pa en sprehod tudi ne bo škodoval... Res je, da ne boste šli skupaj, ampak boljše kot nič pa je? No, samo predlog....user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.7.2007 10:58:39   
anja7
Gorazdova pr nas so se krčki začeli z 20 dnevi. Zdej je star 24 dni in je kr kriza. Na trenutke ga tile krčki ful zdelajo. Včasih tud noro joka in to mi je najhujš. Mam kapljice od Lekarne Deteljica in se mi zdi, da mal pomagajo. Sicer jih iporabljamo šele en dan. Bomo vidl. Mam pa tud sivkino kremo od justa in ga masiram po trebuščku-baje to ful pomirja. Je pa res zoprn gledat svojga otročka k ga boli in joka in mu ne morš kej dost pomagat. A mate druge tud kej težav s krčki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.7.2007 10:59:15   
Freycha
Gorazdova, tebe bom za ušesa user posted image

sem napisala par postov nazaj (natančno včeraj, ko smo prišli iz pregleda), da sem bila pri Madejki.....  samo če ne prebereš vsega, kar pišemo, potem ne moreš vedeti user posted image

nekaj mi ni jasno. Ko Patricka ob 7h nahraniš, kaj ne zaspi nazaj? Ker če zaspi, potem ne vidim razloga, da bi morala biti budna. Jaz grem potem nazaj spat, ko Dito nahranim. Če ona spi, lahko tudi jaz spim.... vse ostalo bo pa že počakalo......user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.7.2007 10:59:18   
kapica
Freycha, men se ne zdi, da disim po mleku, bolj se mi zdi, da disim po mojem bejbijuuser posted image .
To z cukanjem sem vprasala babico, je tud rekla, da je normalno in mogoce pomaga, ce dobi prej malo cajeka. Ne vem, bom poskusla danes, se zato, ker ga krcki mucijo, je tako nemiren. Pa bo mogoce po cajeku boljse.
Drugace pa se je danes ponoci zbujal na tri urce, pa je malo trajalo, da je po jedi spet nazaj zaspanckal. je kr stokal in se kremzil.
Trebuh me tud ze manj boli, sivi bojo pocasi sli skupaj, ampak bo se kr trajalo, ker se vedno nekaj tece ven.

Danes popoldan bomo kopali Dinota, popek pa mu je tud danes ponoci odpadel. A je mozno da ga to se boli?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.7.2007 11:03:48   
Freycha
Kapica, sej tvoj bejbi cel diši po tvojem mleku..... razen, če ga full mažeš z nekimi kremicami in olji itd.. potem po tistem diši... sicer pa diši po tvojem mlekcuuser posted image

jaz za Dito nisem imela občutka, da bi jo kaj bolelo, ko ji je popek odpadel user posted image  Pa saj ji odpade, ko je že čisto posušen, razen, če bi ga ti kaj na silo stran vlekla.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.7.2007 11:34:00   
Anonimen
Freycha, to sem prebrala ja.. Samo me zanima, kdaj kaj pride domov pa to.. user posted image

Patrick zaspi nazaj, samo potem meni več ni za spat.. Pa raje bedim user posted image Pač svetlo je že v sobi.. Če bi bila tema, bi še lahko nazaj zaspala.. Si moram žaluzije nabavit čimprej... Da bom lahk spala takrat ko on user posted image

Jeee, včeraj sem spila čaj za doječe matere, in že čutim, da so zizike polnejše.. Upam, da bo mleka več... Patrick še kar spi, jaz ga pa ne bom bujala.. Naj se naspi, ponoči je bolj slabo spal..

Aja, kdaj so začeli vaši otročki spremljati okolje? Patrick že zdaj po hranjenju večkrat samo gleda okoli, pol pa zaspi.. Pa nevem, če že tak vidi ali ne, ker če jaz dam roko nič ni.. Pogleda pa vedno tja, kjer sem jaz, pa če pride kdo, pogleda tja..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
28.7.2007 12:04:01   
Ajvy
GOrazdova, naša tudi že opazuje, čeprav še ne vidi, dopoldne je kar rada budna, zato jo bomo dali na igralno dekico, pa bomo videli kako ji bo to všeč....

Danes smo usposobili baby siter, moram rečt da je kar super ideja, sem bolj pomirjena, glede tega da je ne bom slišala....

Drugače smo kar u redu, samo upam da ne bomo padli u roke krčkom, ker kolkr pr vas berem, je tole ful grozn, k mu kej dost ne moreš pomagat...

Jst sebi ne smrdim po mleku, mi pa smrdi čišča, čeprav se bolj prat i večkrat zamenjat uložkov že ne bi mogla...

Freycha, probi še mau več počivat, če te tak glava boli... mogoče si enostavno preutrujena, pa se tega ne zavedaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.7.2007 12:54:25   
Freycha
Gorazdova - če je danes z Majem vse ok in je z njo vse ok, bo lahko šla domov. Samo včeraj še ni vedela........

Ajvy ne boš verjela... kofeina mi je primanjkovalo očitno. Sem danes popila kavo, pa me je takoj nehala glava boleti, včeraj pa kofeinske kave sploh nisem pila, ampak samo nekofeinsko. Kdo bi si mislil, da bi me zaradi pomanjkanja kofeina glava bolela.....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.7.2007 12:57:23   
corfu
Punce tiste, ki dojite in dodajate, kdaj ste šle dodat mleko po flaši, zakaj...? No, včeraj sem se prehitro pohvalila...ob pol sedmih zvečer se je zbudila in čula do polnoči, čez noč jedla na dve uriuser posted image , res pa je tudi, da je mene kar dobro pobralo in so me krči od Mance dobro psihično zdelali, ali je možno, da imam preveč vodeno, redko mleko, tud jem bolj švoh, mi ne paše in imam takoj polna usta slineuser posted image  pijem ogromno. Danes recimo spi dve uri, ampak vmes se preteguje, zajoka, obrača...je mogoče lačna? Ko jo dam pa na zizo jo pa vn pljune in kaže jezikuser posted image  A naj ji probam dat flašo mleka? Čist sem zmedenauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.7.2007 12:58:39   
bačko
Naše učki so vedno slabi zato smo včeraj šli k pediatru in nam je dala napotnico za okulista.Tako da so ji danes vzeli bris iz obeh očes in bomo videli kaj bodo povedali izvidi.
En teden smo ji dajali kapljice in ji niso nič pomagala.Zato sem jaz znorela in smo šli včeraj k pediatru.Čudno se mi zdi da po enem tednu ni bolje.Meni se zdi kot da je slabše.Skos imam neke težave z našo Žano.Upam da bomo zdaj še oči zrihtali ker sem že sita tega letanja od zdravnika do zdravnika.Včasih se počutim kot da sem nesposobna mama in da je zato moja Žana skos neki bolana.user posted image Prav žalostna sem in bi se najraje zjokala.Boli me ko jo gledam kako ima boge oči.user posted image user posted image user posted image user posted image
No lepo se imejte! Pa pa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.7.2007 13:08:48   
corfu
Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam danes tudi tak smotan dan in se sprašujem, kaj ne delam prav...je lačna, jo kaj boli...sem čisto zmedena, ker sin je spal in jedel, spal, jedel..tamala je pa čisto poglavje zase, ogromno čuje, ima krče, med spanjem se prebuja, sem pa tja prespi cel dan...je veliko bolj zahtevna, kot je bil Aljaž. Pa bomo že user posted image . Mal si bomo pojamrale pa bo...in nekaj si zapomni. Nismo slabe mame! Za naše otročke smo najboljše mame in nikoli ne podvomi, da temu ni tako, kljub napakam, ki jih imamo!

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.7.2007 13:10:16   
Freycha
Corfu, mogoče si pa kaj takega pojedla, da ji ne paše?user posted image

Dvomim, da bi imela preredko mleko, je pa res, da MORAŠ več in bolj "bogato" jesti, več počivati in veliko piti. ne se hecat punca, če tebi ni do hrane, pomisli na otroka, ki mora jesti in je tvoje mleko zagotovo boljše, kot umetno.....

Bačko, to je pa res zoprno...... jaz tudi stalno bulim v Ditine oči, če je vse ok z njimi........ bom držala pesti, da bo vse ok z izvidi

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.7.2007 13:52:39   
Anonimen
Corfu, jaz sem dodala flaško, ko me je res že nenormalno dolgo vlekel na obeh straneh, po uro in pol ter več, pa je bil še očitno nemiren in iskal hrano ali pa celo jokal. Razen sinoči, ko se nisem tako dolgo zafrkavala, ker sem preutrujena že in smo naredili flašo, ko je na obeh straneh ornk popil. Nisem šla več menjat strani po večkrat, kot sem to delala prej.
Če čutiš, da pri tebi ne dobi dovolj, potem dodaj.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?