tina104
|
Tia, upam, da si že veliko bolje, če pa ne, pa da boš kmalu. Res čudno, da so ti tako veliko upanje dali glede službe. To za podaljševanje za 2 meseca je pa res tako tako. Meni bi še verjetno nekak šlo, nimam kredita . Verjetno nisi nič narobe naredila ali rekla na razgovoru, samo verjetno se je prijavil katera, ki ima več izkušenj z delom v šoli. Demi je ful pogumna. Kako ste jo sploh pripravili, da ste jo zakrili s peskom? Aljažu bi verjetno eno roko zakrila, pa bi jo že potegnil ven. Nanka in morebiti Tia, želim vama veliko sreče pri akciji ;). Klarika, jaz sem doma med MB in Slovensko Bistrico. Pri nas doma je izredno pestro. Prva stvar: danes sem bila na ragovoru za delo. V bistvu še razpisa niso dali ven, so pa imeli mojo prijavo na delo, ko sem se prijavila pred dvema mesecema. Razpis bodo dali ven naslednji teden. Je rekla ravnateljica, da tokrat bodo dali razpis samo na Zavod, ker pri prejšnjem jo je skoraj kap, ko je dobila 350 prijav (sicer ne vse za eno del. mesto). Baje so še iz Gorenjske prošnje. Tudi moj razgovor je bil kratek, rekla je, da se res ne smem prijavit na razpis, pa vprašala me je, kaj lahko ponudim. V glavnem, držite pesti. Sicer je okoli 25 km do te šole, ampak bolje kot nič. Ta glavna stvar pri nas pa je trenutno odvajanje od zize. V bistvu še nisem imela nekega namena odvajanja, ker je še prejšnji teden skoraj dobil živčni zlom, ko sem mu rekla, da bo počasi prevelik za zizo. Poleg tega upam, da gre za odvajanje. No, v petek pa je imel malo vročine, bil ful jokav in je potem ponoči enih 4x zizal, potem je podnevi v soboto spet hotel, pa je začel govorit, da ni meta, ni meta (ni mleka). Tako se potem v soboto ni nič kaj dojil. Ker je jokal, sem mu sicer dala za poskusit, če je mleko, ampak je hitro spustil. Podnevi je bil zaradi tega malo tečen, ampak smo preživeli. Kriza je bila zvečer, ko je spet govoril, da ni mleka. Po pol ure joka je zaspal za eno uro. Potem je spet jokal, sem mu ponudila zizo, pa baje ni bilo mleka. Vstal je iz postelje, niti približno ni hotel bit v svoji sobi. Potem me je tiščal stran, ati ga je tolažil, nič ni pomagalo. Drl se je 1 uro, tako da se že jaz jokala, sem pa šla v posteljo, ker me ni hotel v bližini. V glavnem z atijem sta potem ponoči jedla in gledala knjigice, da se je malo pomiril. Čeprav mi je bilo ful hudo, sem rekla, da tega pač naj ponoči ne dela. V glavnem mali je zaspal komaj okoli 2 ponoči. Potem se je zjutraj spet drl, da hoče zizo, pa je samo malo poskusil in rekel, da ni mleka. Čez dan je potem še 1x res na kratko poskusil. Zvečer pa je zaspal brez zize, s tem da tokrat je hotel mene poleg in ne atija. Da sem ga obdržala v ležečem položaju, sem mu šepetla, da že vsi spijo in naštevala vse sorodnike, sošolce v vrtcu, sosede, živali, ki jih pozna. Zaspal je brez joka. Ponoči se je samo 1x zbudil in čisto na kratko jokal. Zjutraj je bila spet kriza, ko je hotel zizo in sem mu jo dala za poskusit, s tem da tokrat pa je bilo čisto dovolj mleka. Zdaj sem pila peteršiljev čaj, baje pomaga, da ni več mleka. Bom poročala. Ker zgleda res pomaga, če rečem, da ni mleka in če mu dam za poskusit, se potem vsaj pomiri. Se opravičujem za moje nakladanje, ampak mogla sem napisat, ker to je pri nas res nekaj ... ekstra pomembnega