|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
11.7.2007 15:23:19   
Jessy
Petri, tudi jaz sem se prejle osvežila z informacijami o vremenu! baje bomo imeli vročinski val! user posted image  Super! Sem se že bala, da bomo mogli z neoprenom v morje hoditi! user posted image
Sploh bo pa fajn, ker bo morje zraven, ja....pa klimo bomo tudi imeli, tako da nam res ne bi smelo biti hudega! A veš, da že parv težko čakam!

Petri, tvojega e-maila nimam. Najbolje, da mi ga pošlješ na z.s. še enkrat. Se mi je pred nekaj meseci sesul moj IncrediMail user posted image  in sem izgubila vse naslove, pol pa traja, da človek nazaj dobi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.7.2007 16:42:32   
petri85
Midva sva pa še razmišljala, če sploh rabimo klimo...no na koncu sva jo vzela...zgleda, da bo fejst prov prišla.user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.7.2007 20:35:10   
Jessy
Da malce pojamram glede naše žverce user posted image . Zadnjih nekaj dni, če ne že tednov, se mi zdi, da je njen jedilnik postal izredno skop. Skoraj ničesar ne je, kar skuham. Bom mogla it prav k tašči na posvet, kaj je kuhala, da je ta otrok preživel to leto, ko se je pri njej varvala in jedla.
Še tisto, kar je jedla, ji zdaj ne gre. A naj ji kuham samo makarone in riž, pa solate??? Ne, resno...iz dneva v dan razmišljam, kaj naj jutri skuham, da bo vsaj kaj pojedla. Pred časom je bila nora na takšne in drugačne juhe, zdaj pa ji tekne le še goveja juha, fižolova, zelenjavna in krompirjeva pa le za prvo silo. Od mesa morda poje kak košček purana - ampak purana ne bom kuhala vsak drugi dan, saj se ga bomo prenajedli.
Kaj ve kuhate in kaj od tega jedo???

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.7.2007 23:11:23   
violinski
Čer!

Jessy, tudi mi opažamo, da smo prešli iz hude požrešnosti na veliko izbirčnost. Pri nas trenutno laufajo jogurti, kruh, krompir, meso in pašta. To je vse. Lana k sreči že veliko bolj raznoliko jé, ampak ona je že 3 1/2 leta stara, mi je skoraj logično. Pri njej je fajn tudi to, da vse proba, če ji rečemo. Le če vidi, da Aljoša noče probat, pol tudi ona noče probat. Aljoša pa noče nič probat.

Ko smo že pri tem - včeraj je bil hud jok, ko smo mu hoteli prehodno jaknico kupit in smo hoteli, da pomeri eno, ki smo jo našli v trgovini na razprodajah. Ma kaki. Ni šans, da bi oblekel karkoli, kar ni 'njegova' jakna, ki mu je že zdavnaj premajhna (št. 80). Sovraži spremembe. Celo sedaj, ko je v vrtcu manj otrok in mogoče njegovih vzgojiteljic kak teden ni (dopusti pa to), je nekajkrat zjutraj cmeral, da "ne v vrtec". To je pa bilo le v avtu, potem v skupino je šel zelo rad in brez joka. Je pa res, da smo mu prejšnji teden dovolili vzeti s seboj njegovega priljubljenega plišastega kužija. Tako pol lažje prenaša vse. Le kdo ve, če smo naredili prav, mogoče bo tako, da bo zdaj hotel celo življenje nosit tega kužija s sabo. Še k poroki user posted image !!

Smo ju pa v nedeljo izmerili in imata 86,5 cm in 102 cm ter 13,3 in 16,6 kil. Mislim, da smo po šolskih učbenikih.

Tudi mi pred potjo pišemo sezname, še posebej če se enkrat tekom priprav spomnimo, da moramo s seboj vzeti nekaj, kar bi sigurno pozabili. In če pomislm, da hodimo enkrat na mesec na Primorsko in enkrat na mesec na Koroško, si lahko mislite, da je naše življenje polno seznamov. Piševa jih tudi za v trgovino, pa za darila, pa za novoletne čestitke,..... Sami seznami.

Ery, če greš kdaj na kavo proti BTC pridi k meni. Če bo kak dan, da ne boš imela ravnateljice tam, sporoči to zjutraj tule na forumu, pol se bova pa preko ZS dogovorili. Spodaj pri fontani imajo izredno dobro kavo, mogoče dobiva celo mizico zunaj. Grem pa sedaj tudi jaz pogledati fotke od Nike, do sedaj mi še ni uspelo user posted image .

Kety, Teya, upam, da vama gre dobro!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.7.2007 23:31:07   
Jessy
Violinski, vidim, da tudi vam ni dolgčas. user posted image  Naša k sreči rada probava nove cunje, ker je potem vsa ponosna - ženska pač! user posted image
Glede hrane mi pa nekej povej, ker imaš že izkušnje. A pol mine to obdobje in kar sami od sebe začnejo jesti še drugo? Pa, a pol ti Aljoši kuhaš posebej ali mu daš pač tisto, kar je skuhano....In kaj če tistega ne poje? Mu daš kaj drugega?
Res sem v dilemi glede tega. Jaz sem do zdaj gledala, da je bilo vsaj nekaj takega za kosilo, kar je bilo njej všeč, samo zato, da sem se izognila temu, da bi zanjo posebej kuhala, ker nočem, da se tega navadi. Kaj naj?

Joj, seznami! Noro! Tolk, kot vi potujete je res noro! user posted image  Jaz imam enega v Wordu spisanega, še iz časov, ko sva hodila kampirat. Sem ga šele tokrat začela prirejat za apartmajsko bivanje. Lani sem si pa pomagala s ta starim. Očitno uspešno.
Mi je pa prej moj rekel, da ga skrbi, kaj vse bom pripravila za s sabo, ker je videl spisek in ga je skoraj kap. user posted image user posted image user posted image  Saj, če ne bo šlo vse v avto, bomo pa njega na streho privezal! user posted image  Sem mu rekla, da si je sam kriv, ker ni bil za to, da se kupi truga za na avto, kljub temu, da bi jo častila tast in tašča. No, ja...

Grem še malčk pred TV!

Aja..še nekej sem prej izvedela...baje bomo imeli tudi možnost dostopa do interneta. Je dal lastnik apartmaja neko kartico za internet, moj bo pa laptopa vzel s sabo, tako da se bom sem pa tja tudi kaj javila.user posted image  Saj ne vem, če je to glih dobra zamisel, ker pol bo moj hotel sam na računalniku viset.

No...grem...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.7.2007 7:53:39   
tina104
Jutro!

user posted image  je ravnokar peljal Aljaža v vrtec, jaz pa imam čas, da se na hitro malo javim. Potem grem še v trgovino, pa pomest okoli hiše, pa nekaj rož bi mogla presadit, pa kuhat, pa še kaj bi se našlo.

Glede hrane je pri nas tako, da me vedno znova preseneča. Enkrat nekaj tako je, da se sploh ne more ustavit, čez nekaj dni tega še videt ne more. Ali pa npr. kumaro narezano ne je ali pa v solati tudi ne, tako kar celo v kosu pa jeuser posted image  Jaz mu pač ponudim tisto, kar jeva midva. Če tistega noče imam vedno na rezervi različno sadje in čokolino. To ponavadi je. Če pa pride tak dan, da res nič noče, pa ga vprašam, če bo kašico iz kozarčka, pa ponavadi reče, da bo. To zadnje je res redko. Zdaj že vsaj en mesec ni tega jedel. Je pa kašica z mesom in rižem ali testeninami ter neko zelenjavo grobo zmleta.
Aljaž ne je jogurtov, fižola, solate (zelena solata, radič ipd.). Pogosto je kar suhe testenine. Ne obremenjujem pa se preveč zaradi njegove prehrane, ker vem, da v vrtcu vse je (razen solate).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.7.2007 9:48:00   
violinski
Dobr jutrček!

zaenkrat je še mraz, pa upam, da se tekom dneva ogreje.

Smo spet pri hrani, moja priljubljena tema. Tako nekako kot pri Tininem Aljažu je tudi Aljoša. Včasih bi pojedel vse kar vidi, zadnjič je jedel pasticcio z blitvo, samo zato, ker mu je njegova sestrična dajala iz njenega krožnika - ji je pojedel vse - ko sem jaz naslednjič naredila blitvo je bil vik in krik. "Jaz tega ne maram" reče. Ok. Pa naj bo. V vrcu sem tudi jaz prepričana, da poje kar mu dajo, in se glih tako ne sekiram. Drugače pa jé tisto, kar imamo za kosilo, včasih posebej za njiju pripravim juhico (pa magari iz vrečke, če se šele pozno spomnim, da mogoče nečesa iz kosila ne bosta hotela jesti), juha pač vedno zmaga. Z zlatimi kroglicami pa itak. Če pa mu kosilo ni všeč, je zmožen tudi nehat jest, tako ali tako bo čez dve uri malica, malicata pa vedno kak namaz na kruhu ali toast ali sadje, če je poleti. Tudi od sadja Lana jé popolnoma vse razen manga (to si je enkrat vcepila v glavo, da ne mara, čeprav ga je par dni prej normalno jedla in od takrat ga noče), Aljoša pa izključno jabolka, banane in hruške (svetlo, belo sadje). Niti breskev, niti jagod noče. Je pač vso požrešnost po jagodah od mene dobila le Lana. Ona jih lahko poje mirne duše eno kilo. Ali pa borovnic tudi. Ma vse, ona jé celo ribez.

Jessy, dopust je za dopustovat, ne za internet user posted image .

Tudi mi se jutri odpravljamo proti KP, v resnici komaj čakam, ker bi rada otroke peljala čofotat.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.7.2007 10:16:20   
Nončika
Hrana. Naša večna tema in borba. Jesti ali ne jesti. to je zdaj vprašanje. Moja Noemi zna takoj odgovoriti:NEEEEE!!!!

kar se tiče hrane in ješčosti in neješčosti je obup. je kot kak mali picek. zna se zgoditi, da je vse in še repete prosi. ampak to se je zgodilo verjetno 2x v dveh letih. ta neješčost se vleče skoraj že od rojstva.
jemo pa-obožujemo sadje in zelenjavo, hrenovke, testenine, krompir-posebej ponfri, kruh na 100 načinov, omake brez mesa,...
ne jemo pa mlečnega griza, čokolinoja. redkeje mlečne stvari, niso ravno najbolj in.
kuhamo posebej ne, razen da pripravimo kakšno juhico-če ne drugo iz vrečke-to je vedno varianta, ki na koncu uspe. jemo iste stvari.

se ji pa pozna tudi na merah. v soboto nam je uspelo, da smo zmerili višino pa tudi težo. 84 cm in 10,5kg. smo pa med ta manjšimi.(saj midva s partnerjem prav tako).

prej mi je uspelo napisati vse (kar par stvari se ne spomnin), pa mi je vse nekam zginilo. smola pač.

lp

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.7.2007 10:19:53   
ery
Hello, punce...

Jessy, najprej ti moram strogo prepovedati na dopustu internet... user posted image  na morju daj možgane na pašo, sprosti se, uživaj z možekom in hčerkico, internet pa pusti...user posted image  No edino, če se nam boš hotela kaj izpovedat...user posted image  To ti je pa oproščeno. Kdaj greste že vi?

Violinski, zmenjeno! Če bom imela čas, ti sporočim, čeprav bo kar težko. edino popoldan po dopustih, če se nas več zmeni za kofi. Ker v sredo grem jaz na dopust , nazaj pridem 6.8. No če bo šla ravnateljica še kaj v avgustu na dopust, pa kak dopoldan uidem iz pisarne.

A veste, da sem se že spraševala, če je samo moj otrok tako znirčen postal pri hrani?? Pa sem potolažena... Milsim, včasih je jedla vse, res vse, sedaj pa, če ji že barva ni všče(špinača9, odrine krožnik in bi jedla palčke. Obup! Hvala bogu, vsaj pri stari mami je. Ne vem kaj je pri njej drugače, ampak vsaj nekaj poje. Pri meni še jogurta noče., nobenih skutk več..
Jedla bi kako juhico, hrenovke, solato, piščanca. To je pa že vse. Včasih je imela bučke najrajši, sedaj pa ne.
To so pa otroc... user posted image  Aja, pa čokolino je njena glavna jed. user posted image  

Tiste, ki greste naslednji teden na morje, boste imele čudovito vreme. jaz samo upam, da bo od 21.7. dlaje tudi. Samo to pa še ni nikjer za pogledat, a ne?

Kje ste kuple sandalčke za v vodo? Jaz moram letos nove kupit, pa ne vem kam naj grem.. Torej ali jih imate za vaše otročke in kje ste jih kupile?

Mejte se, papa

Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.7.2007 12:36:54   
Jessy
user posted image  Babure, eden vas pač mora malce nadzorovati! user posted image  Drugače boste čist pobezljale! user posted image  
Le pazite se, kaj boste počele, ko bom odsotna!

Ery, mi odhajamo iz petka na soboto, tako da me jutri čaka pakiranje. Vreme bomo imeli krasno, tako da bomo lahko uživali. Če bo prav, se nam naslednji vikend pridružita še najina prijatelja, ampak zaenkrat je še vse v zraku.

Vidim, da imamo kar vse po vrsti takšne ali drugačne težave s hrano. Jaz sem danes skuhala makarone s paradižnikovo polivko, da bo revca po parih dneh vsaj nekaj pojedla. Trenutno je čist tiho in samo papca. user posted image  Saj jo morem iti malce nadzorovat, da ne bo kaj ušpičla!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.7.2007 13:34:23   
Jessy
.......in pravkar sem Neji namerila 37 st. C. user posted image  Se mi je zdela topla. Zdaj sem jo dala spat. Bomo vidli, kaj pokaže čas. Pa zelen smrkelj ji teče iz nosu, tako da je fiziološka spet v delu. user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.7.2007 13:37:19   
tina104
Ery, glede sandalčkov za v vodo si poglej temo na forumu otroci. So se punce ful razgovorile. Jaz sem jih kupila pri Deichmannu.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.7.2007 13:50:52   
Jessy
Ery, jaz ji sandalčkov za v vodo nisem kupila, ker se mi zdi, da naj bi bila v vodi bosa. Ima pa ene gumjaste "coklce", ki pa bodo v sili lahko tudi za v vodo, če bo že hotela kaj imeti na nogah, ker jih izredno rada nosi.
Zgledajo pa takole:

user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.7.2007 13:54:51   
Nončika
Ery:mi imamo lanske, kupili smo jih pa doli. lani so ji bili preveliki, letos pa upam, da bodo še dobri. če so ta drobni kamenčki pol kar paše, da cel čas ne cvili, da ji nogice pika.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.7.2007 13:55:36   
Nončika
Doli na morju sem mislila s tem.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.7.2007 13:56:32   
ery
Jessy, kaj so hudi coklci. Kje si jih pa kupla? A jih rada nosi?

Joj, kako je sedaj z Nejo? Upam, da ne bo kaj hujšega... Pa zakaj je tako...Ko se odpravljaš na dopust, ful otrok zboli. Kot da bi vedeli oz.zanalašč. To se dogaja ful, sploh pri mojih prijateljih in še tuki v šoli mi starši govorijo.

Skratka držim pesti, da je ta vročinca le za kratek čas in ne pomeni nič.

Aja sej res, sem se spomnila, da je bila Nika lani tudi bosa v vodi. Le take sandale je imela, ki naj bi bili tudi za v vodo, samo jih je pol tako nosila-na suhem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.7.2007 14:06:35   
Jessy
Ery, te 'coklce' ji je kupil tast nekje na Vrhniki. Neja je čist nora nanje in bi samo te coklce nosila, tako da se moreva vsake toliko kar malce skregat, da obuje tudi sandalce, da malce menja. Se jih je pa navadila sama obuvat in sezuvat, pa še tisti trakec, ki je za peto, dvigne naprej, tako da jih samo natankne in leti z njimi.

Neja trenutno spi. Sem jo šla potipat, pa se mi ne zdi nič bolj topla kot prej. Sicer pa proti večeru vedno narašča T. Jo bom danes malce pazila, pa bomo bolj doma, da bo počivala. Po moje ne bi smelo biti kakšne panike. Upam!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.7.2007 14:17:54   
petri85
Ojla!

No, jaz pa čakam enega majstra, da nam končno pride namonirat komarnike...pa upam, da ga vsaj še eno uro ne bo, da se fanta pošteno naspita.

Jaz sem tudi že razmišljala, kakšne čeveljčke bi mu kupila, pa sva z R rekla, da mu jih bomo kar na morju, če bo potrebno.

Hrana. David zaenkrat vse je, ampak količinsko ful malo, odkar je sam. Se mu je sedaj čisto spremenila konstrukcija...meni je sedaj pravi suhec!

Jessy, upam, da bo vse uredu z Nejo! Saj to v bistvu še ni vročina, morda se je pa le malce pregrelauser posted image

Klarika, a veš, da ima naš Benjamin toliko kil kot tvoja Noemi.

Novopečeni mamici se pa nič ne oglasita.

Pa-pa!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.7.2007 14:31:05   
Jessy
Petri, jaz sem včeraj kar sama namontirala komarnik na Nejino okno, da maček ne bo več mogel v sobo. Sem šla kar v kmetijsko kupiti to mrežo in tak poseben trak, da se gor natakne. user posted image

Neja se ni imela kje pregreti. Res sva bili danes zunaj, ampak po soncu izredno malo, samo kar sva rabili od avto do trgovine. Po moje je povišana T zgolj zaradi blagega prehlada, ker mi že dva dneva kiha, mapak šele danes mi kiha ven tudi smrkelj, prej pa ni šlo ven nič. Mah, po moje ne bo panike! Je pa res zanimivo, da se take stvari pripravljajo ravno takrat, ko ima človek kam za it.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.7.2007 14:42:33   
petri85
Jessy, saj imate še slaba 2 dni...morda se pa Neji nosek spuca, pa bo šla na morje zdrava, kot riba!

Midva sva naročila rolo komarnike, ker imam na vseh oknih rože. Res nujno rabimo za spalnico in Davidovo sobo, ker smo vsi popikani. So pa dragi, ko pes!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.7.2007 17:41:41   
ayna
Pozdravljene punce!

Vsi moji posti se zacnejo z istim stavkom in sicer: se opravicujem, ker se nisem toliko casa oglasila...user posted image  V glavnem res sem zasedena, da na ringaraja cisto pozabim.  Mi je pred enim mesecem poslala ena zasebno sporocilo, pa sam ga sele vceraj prebrala. Groza!user posted image  

Cisto na hitrico, sem pregledala, kaj ste pisale... in ste mi ze izvabile nasmeh na obraz. Namrec tudi moja je izbircna glede hrane...

Moram pa vam se potoziti, da je taka trma... glava pece. In tesko ji karkoli dokazem, pokazem. Tisto, kar si zapici to mora dobiti, osvojiti in ce ni seveda po njeno je ziva stala doma. Mece se po tleh, krici, dere...user posted image

MI gremo na dopust 23.7.2007 in sicer v Uljcin( Crna Gora), me prav skrbi kako bodo otroci zdrzali do tja. No dobro, najprej gremo do Sarajeva, kjer bomo prespali se odpocili in nadeljevali se 350 km do Uljcina.

No sibam... Aja Jakub je priden fantek. Kmalu bo star pol leta. Pridno je in raste. Tudi prvi zobek smo ze dobili.  

lp

Ayna

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.7.2007 20:16:01   
Jessy
Ayna, lepo, da se ti je uspelo ponovno oglasiti! A že tolk je star Jakub? Se mi zdi, kot da si rodila pred dvema mesecema! Joj, kako hitro čas beži!
Uff, do Črne Gore je pa daleč! Upam, da boste vredu potovali!

Da poročam o našem stanju...z Nejo je vse v najlepšem redu. Sem prejle razmišljala, da ji lahko T narašča tudi zaradi izraščanja petice, ker ima že belo pikico. Sicej je pa vseeno, samo da je zdaj vredu in da tako tudi ostane.

Prej sva nakupili še zadnje potrebne stvari ,tako da jutri že zjutraj začnem pakirat, da bom vse do časa pripravila in seveda pospravila tudi stanovanje, da pridemo na lepo nazaj. user posted image

Ob 9h grem pa na babji čvek v en bar! Morda bom še pozna! user posted image

(odgovor članu ayna)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.7.2007 21:01:12   
Kety
Se vam na hitro javim, mam skoz neki za počet, čeprav je mož doma, kar ne najdem časa za RR!

Mi smo se super ujeli, Timon ima Filipa fuuuuul rad, skoz se stiska k njemu in govori moj moj Pili, pa skoz ga boža in tudi ko ga dojim ni problemov. Timon je fuuul priden, super spimo, Filip se hrani 1x na noč, čez dan skoz spi, ker ima še vedno zlatenico (ima hematom na glavi od poroda).

Upam, da bom kmalu lahko kaj več z vami čvekala, vas sicer skoz na hitrco preletim, da mi debata ne pobegne, ampak pisat pa ne utegnem.

Šibam!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.7.2007 21:35:22   
natasaxy
Čer.

Kolk se pa pozna, da so dopusti, ste fejst zgovorne - kar je tudi prav.

Vse pravite, da se prehranjevanje nekoliko spreminja. Jaz še vedno nimam takega občutka - naš zaenkrat je skoraj čisto vse (razen zelene solateuser posted image , kuhanega jajca, mogoče bi še kakšno malenkost našla).

Mi ga merili nismo že dolgo - mislim pa da ima tam nekje okrog 83 in 12,5 kg (smo tudi vsi bolj majhni:))

Zdejle je bil tri dni v varstvu pri sosedi, ker sta šla (tast, tašča na dopust) in je bil zelo priden. Zjutraj ga je hodila oz. skoraj čakala, da se je zbudil, ker je vedno spal do devetih in še po kosilu do treh ali pa še malo več. Jedel je tudi vse, predvsem je bil priden in zelo klepetal. Vsak, ki ga kdaj pazi, ne more verjet, da je taka klepetulja (se mu ne ustavi).

Mi bomo drugi teden še delali - potem pa na dopust.

Kety prav super, da ste se dobro ujeli in našli pravi ritem. Če je samo enkrat na noč je pa sploh super. Držim pesti, za prespane in mirne noči.

Jessy za vas pa držim pesti, da bo vse o.k., da ne bo kakšne bolezni.

Malo sem se javila, zdej pa šibam počasi spat,...je bil kar dolg dan.

Dopustniki uživaje na dopustu, ostali pa naj vam hitro minejo dnevi do dopusta.

cao

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.7.2007 6:11:22   
tina104
Jessy, mama je rekla, da na Pagu sicer letos so bili komarji, ampak veliiiko manj kot prejšnja leta.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.