violinski
|
Čer! Jessy, tudi mi opažamo, da smo prešli iz hude požrešnosti na veliko izbirčnost. Pri nas trenutno laufajo jogurti, kruh, krompir, meso in pašta. To je vse. Lana k sreči že veliko bolj raznoliko jé, ampak ona je že 3 1/2 leta stara, mi je skoraj logično. Pri njej je fajn tudi to, da vse proba, če ji rečemo. Le če vidi, da Aljoša noče probat, pol tudi ona noče probat. Aljoša pa noče nič probat. Ko smo že pri tem - včeraj je bil hud jok, ko smo mu hoteli prehodno jaknico kupit in smo hoteli, da pomeri eno, ki smo jo našli v trgovini na razprodajah. Ma kaki. Ni šans, da bi oblekel karkoli, kar ni 'njegova' jakna, ki mu je že zdavnaj premajhna (št. 80). Sovraži spremembe. Celo sedaj, ko je v vrtcu manj otrok in mogoče njegovih vzgojiteljic kak teden ni (dopusti pa to), je nekajkrat zjutraj cmeral, da "ne v vrtec". To je pa bilo le v avtu, potem v skupino je šel zelo rad in brez joka. Je pa res, da smo mu prejšnji teden dovolili vzeti s seboj njegovega priljubljenega plišastega kužija. Tako pol lažje prenaša vse. Le kdo ve, če smo naredili prav, mogoče bo tako, da bo zdaj hotel celo življenje nosit tega kužija s sabo. Še k poroki !! Smo ju pa v nedeljo izmerili in imata 86,5 cm in 102 cm ter 13,3 in 16,6 kil. Mislim, da smo po šolskih učbenikih. Tudi mi pred potjo pišemo sezname, še posebej če se enkrat tekom priprav spomnimo, da moramo s seboj vzeti nekaj, kar bi sigurno pozabili. In če pomislm, da hodimo enkrat na mesec na Primorsko in enkrat na mesec na Koroško, si lahko mislite, da je naše življenje polno seznamov. Piševa jih tudi za v trgovino, pa za darila, pa za novoletne čestitke,..... Sami seznami. Ery, če greš kdaj na kavo proti BTC pridi k meni. Če bo kak dan, da ne boš imela ravnateljice tam, sporoči to zjutraj tule na forumu, pol se bova pa preko ZS dogovorili. Spodaj pri fontani imajo izredno dobro kavo, mogoče dobiva celo mizico zunaj. Grem pa sedaj tudi jaz pogledati fotke od Nike, do sedaj mi še ni uspelo . Kety, Teya, upam, da vama gre dobro!!!!
|