|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
13.7.2007 6:22:05   
tina104
Držim pesti, da bo Neja zdrava. Ko smo za prvi maj šli na morje, je Aljaž smrkal in ful kašljal. Doli pa se mu je kašelj čisto umiril.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.7.2007 7:31:46   
nanka
Punce dobro jutro,

se vam samo na hitro javim, ker sem v službi sama in delam za tri ( dve sta na bolniški).

Pri nas nič novega, Tjaša je dobila leče, v soboto imamo praznovanje RD dragi in Tjaša, tako da bo kar pester večer, Zojo bomo0 praznovali pa malo kasneje, čeprav bi jo jaz tudi že združila v to praznovanje.

Kety, to so pa lepe novičke da ima Timon tako rad Filipa, a se je Teya že kaj javila?

Pri hrani smo mi bolj tako tako, ampak to ni nič novega. Je sicer vse a zelo malo. Težka je skoraj 8600, tako da še zmeraj zelo počasi napreduje, velika je pa še kar, mislim da nekaj čez 80, pa ne veliko. Na morje gremo v začetku avgusta, če bom sploh dobila dopust, ko so pri nas vse na bolniški.

To bo vse, vas še kaj preberem.

Vsi ki greste na morje uživajte in počivajte.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.7.2007 12:39:13   
Jessy
Lep pozdravček!

Kako ste? Pri nas se je nekaj pooblačilo in kaže, da bo spet padal dež! A niso nekaj obljubljaji vse lepše vreme? Nič ne kaže na to, edino bolj toplo pa je.

Kety, vi se imate pa zavidljivo lepo! Da bi le tako ostalo še naprej! Res imate pridnega novorojenčka, pa Timon je tudi za pohvaliti, ker ga ima tako rad! Res je to lepo za slišat!!!
Naša Neja je tudi čist neumna na dojenčke. Če le kje kakšnega vidi, gre takoj pogledat in potem tako lepo boža. user posted image

Neja je popolnoma zdrava vendar smrkava. Danes se mi upira pri čiščenju s fiziološko, tako da imava kar borbe, pa še Sterimar sem nekam založila, tako da ji na brizgo dajem fiziološko. Je pa začela štekat, kako se vsekuje v robec, tako da ji zaenkrat kar fajn gre. Vsak ta deseti izpih ji resnično uspe. user posted image

Pri nas pakiranje napreduje. Sem že spakirala Nejin kovček, ko bo pa spala, bom pa še za naju, pol pa še ostalo šaro, ki bo šla z nami. Me pa že zdaj skrbi, kako bo, ko pridemo nazaj...ogromno za pospravt. user posted image

Zdaj pa morem nehat, ker je mož prišel na kosilo, da gre potem spet nazaj!
Se slišimo še kaj!
pa pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.7.2007 12:58:27   
ery
Hey...
da se še jaz na hitro oglasim..

Najprej Jessy, uživajte na morju, spočijte se, skratka želim vam res prijeten dopust in seveda srečno vožnjo!
Ful si pridna s pakiranjem. meni je to najbolj zoprno opravilo, sem pa jaz ista..da mislim že vnaprej kolk bo treba šele pospravit.  user posted image  

A si ti ful vzela hrane s sabo? Moj je rekel, da ne bom komplicirala in ne vem kolk jemala, ker ne bo šlo v avto. res bom pa vzela predvsem za niko s sabo. Mleko, čokolino, flaša, ..

Jaz pa delam še v pon.in torek, pol sem pa na dopustu, tako da ne vem kolk bom sploh na RR. edino, če bom kdaj brata naštimala, naj mi odstopi za par minutk računalnik.

Kety, super se imate! Res je to lepo slišat.. Joj mene pol tudi kar prime še za enega. Tudi Nika je čisto nora na dojenčke in jih gre pogledat, če so v vozičku in potem tudi boža.
Edino zadnjič sva bili v Pikapolonici, je bila notri tudi mamica z enoletno hčerko, ki je bila v vozičku. Nika je šla takoj do nje in jo začela božat po rokici. mamica pa: nič jo božat, tega pa ne pustim, da se jo dotika.

Groza, tolk sem bila šokirana, da nisem vedela kaj rečt. Pol sem bila pa malce nestramna, sem Niki rekla: Nika greva rajš, da se TI slučajno ne okužiš...  Ona pa, da pač tega ne pusti. Jaz pa: zakj greste pa sploh ven z njo? Po zraku je polno bakterij..??? Je bila samo tiho, midve sva šli pa ven iz trgovine. Ma to je pa že višek, a ni tko? 

No če se več ne oglasim, vam želim lep vikend, tistim, ki pa greste na morje, pa on in sploh uživanje....

papa user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.7.2007 14:01:39   
Jessy
Ery, hvala za lepe želje! Kdaj že greste vi? Sem že pozabila! user posted image

Zdaj sem s pakiranjem šele dobro začela. Na vrsti so ta večje stvari.
Glede hrane:
S sabo ne bom dosti nosila, ker bomo kar doli kupovali. Vzela bom nekaj mleka, nekaj makaronov, sol, kis, olje, ostale začimbe, paradižnik v tubi, nekaj juh v vrečki, pa nekaj mesa sem kupila in ga dala v skrinjo, tako da bomo kar zmrznjenega s sabo peljali. Za prvi dan bom pa vzela kar golaž iz skrinje, dol bom pa še malo polente skuhala in bo kosilo.
Aja, vzela bom še kumare iz vrta (ene 4), 2 bučki, 2 glavi solate, pa mami mi bo dala še nekaj domačega stročjega fižola. Ostalo pa dol, ker se vsega precej nabere.
Bom pa letos probala bolj racionalno vse spakirat in vzet res minimalno, pa bom vzela prašek za pranje, ker imajo dol stroj.

Ery, taka reakcija, kot si je bila deležna v trgovini, je res šokantna. Mene bi najbrž tudi kar primrznilo, če bi naletela na kaj takega. Jaz ljudi ne razumem, kako ne pustijo, da jih otroci tikajo. Otroci se imajo vendar radi in rinejo drug v drugega. Drgač si ji pa res fajn povedala nazaj! user posted image user posted image  JAz se najbrž ne bi ovedla, da bi sploh kaj rekla ampak bi sam popokala Nejo in šla.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.7.2007 22:48:27   
petri85
Evo, mi smo napokani....user posted image  je skoz, ko je spravljal stvari v avto komentiral zakaj moramo tolk s sabo vlečtuser posted image

Upam, da ne bo prehuda gneča...sedaj moram še sebe mal v red spravit, pol pa spat.

Lepo se imejte! Ta vročinski val preživite kje v hladni senčki s kozarčkom hladne pijače!

Jessy in Ery, vi pa tudi uživajte na morju!

Pa-pa!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.7.2007 2:34:48   
Jessy
No, drage moj avgustovke. Jaz sem pravkar vstala, da pripravim še zadnje malenkosti za s sabo, pol pa štartamo! Smo pa tudi mi zasedeni 's kupčkom', pa ni nič komentiral, ko je spravljal. user posted image

Lepo se imejte te dneve, tiste, ki greste pa na dopust pa srečno vožnjo in obilo užitkov!

pa pa

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.7.2007 18:02:15   
violinski
Lubice, kje ste - se nastavljate sončku, a?

Jessy in Petri se že cmarita nekje daleč, mi se pa skrivamo pred soncem, ki je v KP res močno. K sreči je začelo malo pihat, tako da se da preživet. Otroka sta na terasi. Včeraj smo bili na kopališčlu in Aljoša ni hotel dati rokavčkov gor. Nesrečnež je mislil, da bo kar brez plaval. No, pol smo ga pač držali na vodi. Saj nismo šli na globoko, samo v otroškem morskovodnem bazenu smo bili. Po drugi strani Lana skoraj ni hotela v vodo, pol ko sta bila pa enkrat not, pa nista hotela ven. Bo že bolje.

Tia, ko se vrneš - imam sedaj en kup gatk za punčke, če še rabiš. Prinesem s sabo gor.

Nanka, upam, da je praznovanje dobro uspelo!!! Vse najboljše tvojima dvema!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.7.2007 7:06:29   
tina104
Nanka, tudi jaz tvojima želim vse naj naj!

Mi smo pa zadnje dni preživeli večinoma pri babici. Samo spat smo prišli domov. Babica je ta teden imela dopust in je imela malo več časa. Aljaž sploh domov več ni hotel. Ko sem rekla, da jaz grem, pa da on lahko ostane, pa seveda ni bil za to. Pri babici je najbolj zanimivo, da ima bike in pujse in pa velik peskovnik. Je bil res priden tam. Midva z Aljažem sva v soboto šla tja, da je ati nekaj stvari doma v miru postoril. Če je ati doma in kaj dela v garaži, hoče Aljaž bit zraven in bi bil cel dan v garaži.

Včeraj pa smo se šli kopat v BIO terme, male terme pri Mali Nedelji. Gneča taka, da nisi imel kam stopit. Edino v ta globokrm bazenu si lahko plaval. Drugje je bilo tako polno, da si lahko samo v bazenu stal. Dobro, da smo prišli zgodaj dopoldne tja, da smo še lahko malo plavali in špricali. Aljaž je najbolj užival, ko je vodo nalival v vedro in potem to vodo polival po meni, babici, dedku, atiju. Največkrat pa je zalil kar sebe.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.7.2007 7:27:15   
nanka
Dobro jutro,

praznovanje je uspelo, praznovali pa smo ob dneva, noro jaz sem čist preč. Nekaj planiramo, da bi v petek skočili na Krk malo morje pogledat in se vrnili v ponedeljek  zvečer. Če seveda dobim dopust.

Pri nas ni nič novega počasi se bomo pripravili na praznovanje Zojinega RD, potem smo pa zaključili do februarja.

Zoji so končno začele rasti trojkice, ena je že zunaj, zdaj sta na vrsti zgornji dve.

A se je Teya že kateri javila?

Kety, kako ste, Filip še vedno tako lepo spi?

Uh, moram letet......

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.7.2007 13:42:17   
violinski
Danes nas nikjer ni. Dopustnice pač uživajo, druge jih pa nadomeščamo user posted image .

Se kopate kje popoldne, po službi? Se splača kam it od 18h-19h? Sprašujem predvsem tiste, ki nimate lastnih vrtov, kamor bi postavile bazenčke....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
17.7.2007 6:23:24   
nanka
Dobro jutro,

pa je spet nov dan, vsaj vroče še ni, zaenkrat se da še dihati.

Violinski, mi se še nismo šli kopat, čeprav bi se šli, pa se nam nekako ne da. Mi se hodimo v Dolenjske toplice, ampak veliko premalo, lahko bi se šli večkrat.

Ta vikend gremo tudi mi malo na morje, da se malo osvežimo, v ponedeljek pridemo nazaj. Ne vem če bom letos dočakala dopust, pri nas v službi je zdaj druga na bolniški jaz pa zopet nadomeščam. Zaenkrat nadomeščam tri sodelavke in to bo že drugi mesec da sem za dve.

Grem na kavico, se še kasneje oglasim, če bo čas.

Neposredna povezava do sporočila: 2487
17.7.2007 12:23:08   
ery
Hey,,,

vidim, da ste skoraj že vse na dopustu. Evo, jaz bom tudi, z jutrišnjim dnem ostajam doma... user posted image
V petek pa odrinemo proti morju. Komaj čakam. Čeprav mi ne diši pakiranje. To mi je pa muka, ker imam vedno občutek, da sem kaj pozabila.

Sem se odločila, da bom peljala Niko k frizerju, ker noče imeti nobenih repkov. ma sej sploh ne vem kaj naj... al naj jo peljem al ne...Zdej ima tko mal čez ušesa.. user posted image

joj včeraj nas je šefica poslala domov vsaj ob 13.30, dans je pa rekla, da ne gremo ničprej, ker ima ona še delo. user posted image  Res je pravi hudiček. jaz pa itak samo po netu brskam, ker se mi nič več ne da...

Ej punce, da boste uživale maksimalno, lepo se crkljajte s svojimi otročki... Kako pa kaj Kety in Teya??

lepe počitnice! papa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
17.7.2007 13:09:15   
Kety
Pozdravljene!

Danes imam pa prenosni računalnik pri sebi in bom lahko kak album naredila! Upam, čeprav bi morala malo izkoristit in se it spočit, dokler Filip spi, Timon je pa pri babici za čez dan, tko, da sem malo bolj frej.

Mi smo še vedno super, bilurubin je padel, tko da nam ni treba več hodit na kontrole v porodnišnico, Filip še vedno prespi večino dneva in se zbudi samo za obrok, ponoči še vedno je samo 1x, pa potem spet ob 6ih zjutraj.
Moji strahovi kako se bom znašla z dvema so bili odveč, ker smo se včeraj čist super zrihtali, ko je šel ati spet v službo. Timona sem dala ob 13ih spat in je spal do 17ih, potem je pa tudi že ati prišel domov.

Nič, grem vseeno malo poležat, pa bom kasneje album naredila.

Kje je Teya? A je že rodila!?!? Glede na to, da se ne javi, bi lahko sklepala, da se že crkljajo! Upam, da je vse ok! 

Vsi dopustniki uživajte!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
18.7.2007 7:13:29   
nanka
Punce dobro jutro,
da se javim na raport, da se ne izgubimo kje v globini.

Ta vročina me čisto ubija in se mi popoldne sploh ne da prižigati računalnika, tako da se imam čas javiti samo zjutraj.

Teya kje si?

Kety, krasno da ste se tako lepo ujeli zdaj ko ste sami trije in da vam gre, to je pa prav lepo slišat.

Jaz pa že komaj čakam dopust, samo ne vem če bom lahko šla ( sodelavka na bolniški), tako da se mi niti ne sanja kdaj gremo, planirano imamo 04.08.

Nič lepo se imejte čez dan v kakšni hladni senčki

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
18.7.2007 11:59:28   
violinski
Dan, deklice!

Vam je vroče, kaj?
Moram malo pisat, da držimo količino na nivoju, sicer pa imam dva simpatična dogodka za opisat - eden je bil bolj za jokat, ma mi je danes že smešen, drugi pa je bolj pozitiven.

Začnemo pri drugem - Aljoša je že tretjo noč prespal brez dude. Ko smo se vrnili iz Kopra smo mu enostavno povedali, da smo jo pozabili pri nonici (v resnici je nismo) in je po par minutah "duda! duda! duda! duda!" to sprejel. Nekako sem pričakovala, da bo tako, ker smo ga že nekajkrat uspeli uspavat čez dan, če nismo bili doma in nismo imeli dude s sabo. Enostavno smo mu rekli, da je duda doma. Ravno tako tudi v vrtcu že nekaj mesecev spi brez.

Potem pa še zabavni dogodek od včeraj. Ko je mož šel ponj v vrtec, mu je prinesel pol litra ZA-life, da bo lahko pil med potjo od njegovega do Laninega vrtca (Lano so zaradi združevanj selili v malo bolj oddaljeno enoto, še vedno pa je na 'walking distance'). Pri tem drugem vrtcu sem jih potem pobrala jaz, ki se itak grem vsak dan taksista. Peljemo se proti domu, tudi Lana dobi svojo pollitrsko flašo Za-life in 500m pred domom slišim od zadaj "glug-glug-glug-glug" zvok pretakanja vode. Se obrnem in naš falot zliva skoraj pol litra vode v svoj avtosedež sebi pod rit. Zmočil je majico, hlače, plenico od zunaj, komplet sedišče avtosedežka (imamo še vedno tistega 9-18) in od tam je pocurljalo še na avtomobilski sedež. Ma vam rečem, bi ga najraje kar ven postavila. Tko sva ga pa fajn okregala, pol smo pa morali oba sedeža (otroški in avtomobilski) nest gor, kjer smo otroškega slekli in dali prat, avtomobilskega sem pa samo z Vanishom za tepihe očistila. Ta drugi je bil tudi takoj suh, tako da ga je mož še zvečer nesel nazaj dol v avto, otroški je pa še moker in smo sedaj Aljošo posedli v večjega, iz skupine II. Niti ne vem, če bomo starega vračali nazaj, ali bo kar ostal v tem - bomo videli sproti.

Včeraj me je jezilo, res, ampak danes mi je totalno smešno. Še sploh potem, ko je razumel, da ga je posračkal, je Aljoša prišel k meni in se mi zalepil 'za krilo' ter čakal, da ga pobožam. Ko kužki, ko dajo dol ušesa, če jih oštevaš. No, seveda, sva se še pogovorila (ponovi za mano "ne smem polivat" user posted image ) in potem je bilo vse po starem.

Po tem, ko mi je pred dobrim mesecem dni stresel grisine skozi okno (živimo v 7. nadstropju) na dvorišče spodnjih sosedov in v dveh dneh dvakrat v igri ugriznil Lano, ne vem več, kaj vse lahko od njega pričakujem..... Za sproti.

Kety, lepo da si se javila, ko bodo slikice jih bom z veseljem pogledala. Fino se rihtajte!!

Nanka, tebi pa držim pesti za dopust, da tvoje sodelavke ozdravijo.

Ery, uživaj na dopustu (ah, ja, tega ne boš več prebrala, pa vendar)...

Sem še pozabila - za striženje smo imeli vik in krik. Samo striženje ni problem, problem so laski, ki odpadejo in se lepijo na kožo in pikajo. Ampak na pol sem ga postrigla. Malo stopničkasto, pa vsaj ni več kot kak pesnik.

Letim!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
18.7.2007 13:16:14   
tina104
Vroče, ja. Včeraj Aljaž niti iz hiše ni hotel popoldne. Tako smo večji del dneva preživeli v dnevni sobi. Sicer je zdaj že tudi notri kakih 25,26 stopinj, ampak glede na zunanjo T, je kar OK. Če bo pa res prevroče, pa bomo še klimo prižgali. Zaenkrat še ni bilo potrebe.

Kety, lepo, da se javljaš. Super se mi zdi, da se imate takop luštno. Ne znam si predstavljat, da bi imela tako pridnega dojenčkauser posted image . Aljaž zdaj spi več kot je spal pri svojih dveh tednih.

Violinski, če imate kje blizu kako kopališče, se vam splača, če pa se morate še dolgo vozit, potem pa res nima smisla za eno uro odit se kopat.

Drugače pa je Aljaž ravno včeraj tudi polil vodo po avtosedežu. To ni bilo prvič. Je pa imel še samo 1 četrtino pollitrske plastenke navadne vode. Se bo že posušilo. Njega je bilo seveda takoj preoblečt.
Zganja pa same norije, še posebej, če vidi, da jaz kaj delam in ne gledam njega. Včasih me tudi npr. ugrizne ipd. in potem ga ful okregam. Potem pa pride k meni, pa me poboža ali pa da ljubčka ali pa me objame.

Neposredna povezava do sporočila: 2492
18.7.2007 13:21:28   
Kety
Slikice so v albumu! Še kasneje kaj napišem,...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
18.7.2007 14:12:28   
Nončika
Alo!

se vidi da so dopusti na pohodu. mam tolko dela, ko so pa sodelavke na dopustu. ni blema, čez dva tedna grem jaz tudi. samo kje je še to. se še kaj beremo.

lp, klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
18.7.2007 14:17:35   
Nončika
Kety: kak je mali Filip luškan. (jaz bi tudi mela-kar prime me.)

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
18.7.2007 14:20:30   
Teya
evo me....oz. evo nas....končno!

se opravičujem, ker se nisem uspela nič javit, ampak je bilo kar pestro vse skupaj.....

v petek, 6.7. so me zadržali v porodnišnici, ker je bil ginekolog prepričan, da bom ponoči rodila....ctg je namreč kazal popadke, ki jih pa jaz nisem niti čutila user posted image  tako sem bila čist brezveze cel vikend noter in so mi v ponedeljek, kot planirano, porod sprožili....če me zdaj vprašate, mi ni bilo hudega, če pa se spomnim svojih misli med samim porodom, pa vem, da ni bilo ravno luštno user posted image ...no, vsekakor se nimam kaj pritoževat, rodila sem v 3 urah, boleči so bili le popadki, pritisnila siem lih 3x in mali je "padel" ven user posted image  Tako se je 9 dni čez rok, 9.7. rodil naš Tilen,težak je bil 3950 g in velik 55 cm.
Starega komaj 1 dan so mi ga odpeljali pod lučko ker je bil malo rumen in ga nato obdržali na pediatriji, ker je imel nek infekt in je zato prejemal antibiotik....dokler niso mene odpustili iz porodninice, sem bila 5 štukov ločena od njega user posted image  meni se je kar mešalo user posted image  po 3 dneh so me končno preselili na pediatrijo in sva ostala noter še par dni....tako, da smo prišli domov šele predvčerajšnjim, v ponedeljek, k je bil star že 1 teden.....zdaj smo šele 2 dni doma in se še navajamo na nov ritem....nejc je full navdušen....lahko bi rekla, PREVEČ navdušen, saj ga hoče ves čas božat in pestvat, kar je kar naporno nadzorovat in se zraven trudit, da ne bo užaljen in ljubosumen....smo sicer že bili priča malim izpadom, ampak v kratkem pričakujemo kar večjeuser posted image ....

slikice za1x ne morem nobene objavit, ker mi ne dela net in sem sedaj na moževem prenosnem, kjer pa nimam nobene fotke...

no, ravno toliko, da sem se javila, da vas ne bo skrbelo, zdaj pa grem izkoristit čas, ko Tilen spančka in Nejc pohaja.

HVALA, DA STE MISLILE NAME!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
18.7.2007 15:31:16   
Kety
Bravo Teya!!!!! Smo res ves čas mislile nate in smo kar vedele, da se nekaj dogaja! Super, da je vse ok, in da ste končno doma. Očitno sta najina prvorojenca podobno sprejela novi štručki, ker je pri nas isto! Ampak čist isto!

ŠE ENKRAT ČESTITKE IN ČIMPREJ POKAŽI MALEGA TILNA! PA ZELO LEPO IME STA IZBRALI ZA VAŠEGA KORENJAKA!!!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
18.7.2007 15:42:56   
zoya24
Teya čestitke!!! user posted image user posted image user posted image . Zdaj se pa čimveč zartajte!

Kety sem pogledala slkice, mali je ful luštkan, kot bratec, ma meni se zdi, da sta si ful podobna. Me veseli, da ste ujeli ritem in da se lepo štimate.

Jaz sem ta teden sama z Žigcem, je ati na službeni poti. Drugače ne bi bilo krize, samo še vedno krvavim, pa včeraj sem spet malo več, tako, da mi je kar naporno. Sem bila pa danes spet na pregledu in je mali OK, lepo raste, uglavnem vse kaže OK, samo od kod te krvavitve nimam pojma...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
18.7.2007 15:44:58   
violinski
Čestitke za Tilna!

Joj, sem vesela za vas. Mamice, fino crkljajte vaše fante!! user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
18.7.2007 23:23:41   
Jessy
Lep pozdrav s Paga!

Se javljam na brzino, ker nam nekej net nagaja.

Teya, sem zasledila, da ste rodili! ČESTITAM!!!!! KraSNO!!!!

Brala vas nisem nič, bom nadoknadila doma.

Mi se imamo super fajn, Neja uživa, da je kaj in je ni za spraviti iz vode. Kaj več pa, ko pridemo nazaj.

Tina, obvezno nabavte marelo za senčko, drugače je pa tule zakon!

ČAU

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.