nanka
|
Čao bejbe, sem že nekajkrat hotela odgovoriti, pa me vedno nekaj prekine, upam, da mi zdaj uspe. Jessy, mi bi že stopili v akcijo ,pa še vedno nisem dobila odgovora iz zadnjega razgovora, sicer slutim, da bo negativen samo bi vseeno počakala, da pride, da kasneje nebi izpadla kot nekdo, ki ....kaj pa jaz vem. Tia, ne mi nimamo trampolina, Zoja ima oziroma bolje rečeno je imela grad, ki se napihne na treh starneh malo ograjen, gor se pa super skače, samo ga ni več ker so ga starejši otroci prepičili. ( skakali so v čeveljih), sem takoj kupila drugega, tega pa je Matic prevrnil na drevo in se je prepičil. Sicer spodnji del za skakat je še cel, zgoraj pa ni več uporaben. Je pa Zoja uživala tristo na uro in zelo rada je skakala. Violinski si kaj boljša? Klarika ja najini sta ultra lahki, pa zato zelo živahni. Nama je uspelo prilezti do 8700, tako da počasi napreduje navzgor. Obljubim, da bom tudi jaz posnela kakšno sliko na morju, sem se tako polenila, da kar pozabim slikat. Še vedno ne vem ali bom lahko nastopila drugi teden planiran dopust, bomo videli kako se bo razpletlo. Zoya super da je boljše in da si nehala krvaveti. Zoja je pa odvisnik od dude in zaenkrat ni variante, da sploh začnem kaj težiti,no ja sva pa brez plenic, to pa tudi nekaj šteje, Tjaša je tudi bila odvisna od dude, pa jo je pri treh sama vrgla stran, tako da bom počakala do drugega leta. A sem še kaj pozabila? Slikic si še nisem ogledala, tako da bom kaj pokomentirala ko si jih ogledam, vem pa že zdaj da so tako ali tako vsi cortki. Mi bomo imeli za praznovanje piknik, to je tri vrste mesa na žaru, paradižnik v solati, kruh ina kakšni piškoti, in pa torta. To je vse tako da se z nabavo nič ne obremenjujem. Tia tole je pa ful dobra ideja, pinjata, samo kaj ko se meni ne da , tako da pri nas je ne bo. No že zvoni telefon.....
|