Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 9:37:36
|
|
|
|
Vilma
|
Frufru ne vem, kako je z otročički v Postojnski jami. MIslim, da se lahko gre in da je vstopnina zastojn, nisem pa 100% prepričana. Problem pa bi znal biti v tem, ker se večina malčkov notri boji. Vidim tudi po našem, ko se samo približam v tisti smeri, kjer je vhod. Tema, mrzlo, gleda kot da mu bodo učki glih ven padli. Pa vožnja traja skoraj eno uro, tako da se mi zdi kar dolga. No mogoče se Lovro ne boji toliko in bi se še dalo. Ne vem, sama se moraš odločit. Je pa ta vikend v soboto v Predjamskem gradu Erazmov viteški turnir. Ful fešta, sam tole vreme je problem, ker tam ni skoraj nobene sence, parkirišče je problem, tako da mi ne gremo. Tudi zato, ker moj dragi dežura čez vikend in sva z Dominikom sama doma. Je pa pred Postojnsko jamo večkrat ful dogajanje, vam lahko poročam, ko bo spet kaj dogajalo Evo pred kratkim je bil furmanski praznik, en mesec nazaj dan družine, pa še mal več nazaj rojstni dan Zmajčka Jamčka. Je pela Romana Kranjčan pa Čuki, ful lepo zrihtajo, polno igral je za otroke, pa tudi fino je, ker je ob Pivki senca in lepa sprehajalna pot. Frufru če pa vseeno pridete, NUUUUJNO poklicat, da se vidimo! Kot sem napisala, midva sva sama, bo pasalo mal družbe. Zdaj pa šibam še ven dokler se da.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 10:00:16
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty No fru-fru še z moje strani hvala. Zdej pa vprašanje a vaši tud dobijo napad joka isto sekundo ko vas ne vidijo oziroma ste za uspavanje dobre samo mame in še to če jih imate v naročju? Oziroma so 5 minut pri nekom v naročju nato bi pa najraje poleteli k vam? Sej ne da mi ni všeč da je navezana name samo se bojim da je preveč A mislite da je to samo prehodno? Prehodno je. Baje In upam Vse je ok, dokler me ne vidi. Se smeji, igra, je dobre volje, ko pa mene zagleda pa jok in rokice steguje h meni. Sem ravno brala v novi Mami, da od 7-9m je to obdobje, ko misli, da če te ne vidi, da si kar izginil. Potem po 9m pa že razlikuje, da če te ni v kadru, to ne pomeni, da si izginil. Se pravi, mama. Za očka ni taka panika Mi2 sma pa vstale ob 8h. Ati še spi. Kar naj, revček, je šel pozno spat. Upam, da mi bo kdaj vrnil in mi pustil spati, on pa se s Tijo ukvarjal. Ja, sanjaj Ne, saj je fajn, itak je veliko s tamalo, ful mi pomaga tak da naj se kar naspi, da bo čil in spočit in se bo lahko še dalje ukvarjal z njo. Tak me lulat, pa kar pišem in pišem. Ne vem, mogla sem to delit z vami. No, mejte se, danes bo spet peklenska vročina.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 10:01:37
|
|
|
|
Naja30
|
Eh, zdej sem pa vse citirala. Misla sem sam vprašanje in odg. za Shorty
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 14:15:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Ja glede tega prehodnega strahu je mene fejst strah ker mam konec avgusta maturo in upam da bosta zmogla sam z atijem No bosta mogla ker maturo maoram nujno narest. Ožbej lepotec si ni kej pa mami in oči tud nista glih švoh azzuro je pa itak pozer No mi smo zadnje dav dni soremenili način spanja in hodimo spat samo enkrat in to od 14-15ali16 0dvisno. No sej to da gre samo enkrat spat za melo dalj časa mi ugaja ker pol lahko kaj naredim (beri skačem po rr-ju ). Nika je donese odčofotala eno rundo v bazenu z atijem ker mami ne more jit plavat zaradi z tamponi se pa še ne počutim dobro kar tak čuden filing mam da mi bo vse ven padlo. je pa spet začela štrajkat z gosto hrano kar noče odpret ust tud probat noče no važno da so joške polne mleka da se vsaj tam naje. Dones ji bom dala ko se zbudi korenček in polento upam sa bo jedla drugače bo pa mami No grem mal pogledat če kdo prodaja trip trapa ker ga nujno potrebujemo
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 14:53:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ah ja, gosta hrana. Mi nič več spasiranega ne spravimo po grlu, narezano na res tini mini koščke, pa da lahko grize. Ali pa pretlačeno, to še gre. Danes je kar iz kozarca pil jogurt z banano. Je spil vse, malo mu je sicer ušlo preko ust, ampak v večini po grlu. Zgleda pač tako, da mu nalijem stvar v kozarec in potem in jaz in on držima tisto plastik fantastik zadevo, da lahko mali pije. Sem pa kar jezna na GH, našega tako zapre, ok zdaj je ene 3dni že ok, prej je pa kakal 2x zapored na 4dni. Potem je imel tisti čep in je jokal, ko je kakal. Sem mu dala kar pol glicerinske svečke za otroke. Sem pa pozitivno presenečena, je zdajle spil 80ml soka rdeče pese zmešanega z vode iz magičnega lončka Kure pa ni hotel. Nič, grem mu pripravit bazen, da greva malo čofotati ... je vroče!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 14:54:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aja, shorty, raje prosi koga, da ti iz Ikee pripelje Antilopa. Naš sploh noče bit v nobenem drugem stolu, kot pa v tem. Pa sčistiš ga 123, edinole noge znajo bit napoti - stane pa 15€ s pladnjem vred! ŠIBAMMMMMMM
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 14:55:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
....
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 15:44:19
|
|
|
|
Shorty_
|
Kako pa zgleda ta stolček daj pripopaj slikico
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:02:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Napiši na čveku, če ktera gre v ikejo, pa ti ga naj prinese. Ker za tale dnar se ga res splača vzet. Dejansko je trd stolček najboljše za otroka.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:03:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Frufru, kolko si plača poštnine za sack'n'seat?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:09:54
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem že napisala prošnjo, ker sma na Dec. že 2, ki bi ga imele. Zdaj smo očitno že 4? Ni rečeno, da en bom jaz tudi kaj šla. Zaenkrat sem še povpraševalec in ne ponudnik, ga pa jaz tudi zelo, zelo priporočam. (dobim % ). Mi smo ga imeli tudi na morju, nazaj grede, ko smo šli na pic, smo ga tam tudi ven vzeli in sestavili... Jaz sem rekla, da za tak denar poskusim, kar drugi prporočajo ins me zelo vesela. Vampirka, še 1x hvala!!! (ja, jaz sem že do časa začela razmišljat, v čem bo otrok sedel, tako, da je že skoraj 1 leto pri hiši )
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:10:51
|
|
|
|
Naja30
|
Za ikeo je že moj_moj spraševala, če katera gre in se je ena javila. moj_moj ti povej več. l_p, ful lepe slikce. In kako je Ožbej lušten dečko.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:12:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hvala
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:48:31
|
|
|
|
Vilma
|
L_P res je lep fant Tiste fotke v travi so fenomenalne! A rožice ni tlačil v ustka? Verjetno si mu jih sproti ven dajala. A ti si prav s Slovenj Gradca doma? Sem mela cimro iz SG, bi znalo bit, da jo poznaš, ker je tudi mlajša od mene. Imam vprašanje gelde GH? A ve ste svojim malčkom že dale riž? A ga spasirate al ga date kr celega? Kaj pa kus kus? Vam pokažem fotko, kako smo po tanovem umazani pri hranjenju Zdaj ga pač med obrokom ne smem brisat, ker v trenutku neha jest, potem pa pač zgledamo takole Po hranjeju si takole ščetkamo zobe in se slinimo Takole pa se igramo, če seveda v bližini ni fotoaparat. Takrat je pač treba pozirat Aja pa še ena novost! Dominik je danes dobil nov avtosedež. Smo se kar za Romerja odločili.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 16:59:31
|
|
|
|
emaa
|
Jaz ne pasiram ničesar razen govedine. Riž zmečkam z vilico, drugače pa pojesta tudi celega. Kuskus jima je ful všeč, ne dohajam povpraševanja. Jedli smo tudi že testenine, pa so jma všeč, ma ni da ni, da ne bi jedla.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 17:12:48
|
|
|
|
Shorty_
|
Moj moj s kom si se dogovarjala za stolček?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 19:00:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vilma, me firbec daje - ktera je tvoja cimra? Hehe, moja cimra iz faxa je tut na Ringaraji ... pa šele po kakem mesecu sem si prišla gor, da je to ona
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 20:52:53
|
|
|
|
ELA06
|
Čer, kako je pasje vroče zunaj, sva šli z Elo ob 19h po mleko pa je blo še ful, ful vroče...ne vem kaj bi mi brez klime!!!! Shorty naša je od kar smo prišli iz morja kar noče spat, izjemoma če jo jaz držim v naročju. Danes pop. smo bili vsi 3 v zakonski postelji in se je mala 1h premetavala od mene do očija, pa nazaj, me 1x prav fino brcnla z nogo v oko, očita v glavo, itd. Po 1h norenja (jaz sem zravne na pol spala) je omagala in smo skup pol spal 1h. Zvečer pa obvezno zaspi na rokah. Ko jo dam v posteljico, pa če slučajno ne spi še dovolj je takoj . Pa jo kar ne morem pustit jokat. Sej sem probala pa pol odneham....ne vem kako se bomo navadl, da bo sama zaspala? Krizo imamo bolj s spanjem, ni tolk panike če me ne ni! vilma jaz sem ji tut že riž dala pa sem ga spasirala...ji je bil kar dober! fru fru tebe sprašujem ker je Lovro tolk star kot Ela.... Kaj mu daješ za večerjo? Na koliko obrokih sta vidva? Tudi vi tako slabo spite ponoči? Jaz ne vem ali je vroče ali bodo zobje. Danes se je kar zbudila ob 4.30 al je blo 3.30 pol sem jo vzela k sebi v posteljo in se je premetavala, jaz sem zaspala... Pa tut ko jo dam spat, se čez ene pol ure zbudi, pa jok.... Zadnje čase se zbuja z jokom, tega včasih ni bilo,....... se je zbudila, se pogovarjala, jok je bil samo če te dolgo ni blo. Ne vem kaj je to! Moj je še ta teden doma tako da sem se odločila naredit eno generalno čiščenje stanovanja. uspela sem spucat tip top kopalnico pa garderobno sobo, danes pa še na pol kuhinjo...pa moram reč, da me kar mal mineva to drgnjenje Dovolj nakladanja za danes..... lp
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 21:50:23
|
|
|
|
Vilma
|
V Postojni je bilo Ela ob osmih zvečer še 31 stopinj Domačini pravijo, da tukaj ne pomnijo take vročine. Smo Dominika kar zunaj ob pol devetih skopali v banjici. Drugače pa mu bom jutri dala riž za sprobat. Pa kus kus sem tudi kupila. Sem pa poiskala po RR tudi, kakšne kombinacije dajejo punce malčkom za jest. Je blo kr ene fajn dobrih, moram sprobat. No fajn se mejte, jutri bo menda vrhunec vročine, bomo še mal jamrale, kolk nam je vroče, potem bo pa itak kmalu konec poletja hehe
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 22:05:22
|
|
|
|
frufru
|
Ela pri nas je hranjenje izven kategorije. Lovro čez dan skoraj ne spi (mogoče pol ure), pa zgleda not prinaša s hrano. Naenkrat po moji oceni poje 100-150ml. Če poje več bruha. Jemo različno, nimamo urnika. Danes je bilo takole: 5h, 7.30, 9.30 (skutka s sadjem 100 ml), 12h, 13.30, 15.30 (GH 115ml) 17h, 19.30(rižolinoz mojim mlekom 150ml), pa čez dan 2 flaški vode (4dl skupaj) Koliko to pride ne vem, ker ne vem kako je z mlekarnami. Mam zadnja 2 tedna hude probleme. Bradavice so v razpokah ala blejski vintgar. Če pumpam teče kri, če Lovro ziza pa solze, ker boli. Ne nuca nič, tudi lanolin ne, z nastavkom ni nič bolje. Mi je kar hudo, ker mleka je dovolj, samo dolgo ne zdržim. Na MONu mi ni vedla pomagat. Je sumila soor, samo tudi po mazanju ni bilo nič boljše. Vilma mi se že cel teden kopamo v bazenčku med 18.30 in 19.30. Lovro notri divja in ma vojno z žogicami, pol se pa počasi umiri. Grem tudi jaz v bazenček, da se shladim. Je Bolj velik (premer 168cm). Vode dam pa za 5 cm višine. Danes je mulo name splezal in se kar sam priklopil na mlekarne
< Sporočilo je popravil frufru -- 19.7.2007 22:06:44 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.7.2007 22:53:43
|
|
|
|
crci06
|
tak bazenček bi jaz rabila vanj bi nalila 2 cm vode, zlezla bi notri in bi bilo Nejcu ravno do popka prav mi je, kaj pa tipkam in zraven jem puding Saj bo bolje, že kaže na bolje... Hitro spat, da zjutraj hitro preluftam, zagrnem, šibam na sprehod, na kavico, potem pa spet cel dan v dnevni, brez da odpiram okna... danes mi je sistem kar laufal, skoraj me je zeblo, no, res sem imela ene štunfke gor... dokler nisem pekla pice potem mi je pa celo popoldan teklo od čela. Nauk: jutri ne bom kuhala kosila pa še vprašanjce: a katero po porodu bolj boli? Mene prej ni skoraj nič bolelo, danes pa me prav grdo špika... Nočko!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.7.2007 8:17:12
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj tak bazenček bi jaz rabila vanj bi nalila 2 cm vode, zlezla bi notri in bi bilo Nejcu ravno do popka Nauk: jutri ne bom kuhala kosila pa še vprašanjce: a katero po porodu bolj boli? Mene prej ni skoraj nič bolelo, danes pa me prav grdo špika... Jaz sem ga kupila v Direndaju za 9€ , sem ga vidla pa tudi v BC. Jaz sem dala vanj dve banjci vode in je bilo glih prav. Pol smo pa z vodo vrt zalil , je treba šparat. Moj-moj zato se pa poleti dela solate. Midva sva včeraj jedla sataraš (paprika, paradajz, peteršilj, sol poper, jajc, popečeš na olju) je fertik v 10min. pa še ni, tako da ti ne vem rečt. Prej me je orenk zvijalo. Nucajo topli obkladki
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.7.2007 8:45:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, jaz bom danes za kosilu tudi sataraš delala - si mi Frufru zdejle take lušte nardila. Drugače nismo spali nič - vročina!!!! Malega sem ponoči z brisačami hladila, tako je bilo vroče. ta mulc ima pa še fiksno idejo, da mora bit čez glavo pokrit? Da je ja cel prepoten Celo noč je prespal pri nama, mene vse boli.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.7.2007 10:16:29
|
|
|
|
Naja30
|
Dobro jutro ( mislim, da razlaga ni potrebna ) Vilma, riž sem ji jaz dala že zelo zgodaj. Malo sem ga pretlačila z vilico, itak pa je dovolj mehek. A si po vsakem obroku umiva zobke? Priden! frufru, prav smiliš se mi s svojimi bradavicami Nimam ti kaj svetovat, upam da bo hitro minilo. moj_moj, zakaj ne boš kuhala kosila? Ti ti lenoba Od česa te špika? Boš dobla al po al kar tako? Mene kak teden pred začne špikat, ampak ne vsak mesec. Cela zmeda Pri pa na srečo vse gladko teče Jaz bom zdaj kofe zlila vase in gremo na plažo... še na en kofe. Pa ohladitev, seveda. Čeprav ima morje 28 stopinj in lih ena huda ohladitev ne bo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?