|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
18.7.2007 7:34:16   
Strawberrie Cherrie
Heja hoja....evo tudi nas ob 6huser posted image user posted image user posted image Zdaj pa poizkuša zbudit atija in plazi po njem user posted image user posted image
Shorty, jaz sem dobila Legofer sirup za malčka. Dajem mu pa tudi borovnice, imajo ogromno železa. Za beljak ne vem, od mesa pa predvsem temno meso. Smo pa poizkusili govedino, se mi pa zdi, da ga je en mal šraufirlo po njej. Tako da bom jo dala zopet okoli 8m.
Naja3 - Activio sem mu dala. 1x navadno in 1x s slivo, itak, da sem večje koščke slive sama pojedlauser posted image user posted image user posted image ; glede zobne ščetke , mi imamo Oral-B, 1, z otroškim ročajem. Saj mali približno ve, do kam si jo potisnit, itak mu pa predvsem pomembno, da si jo žvali po dlesnih. Bila je pa okoli 3€, nič pretresljivega. Ima pa še na roču kao nastavke za dlesni. Jaz jo priporočam, pa nisem zobozdravnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Frufru, itak, da bom poslikala lesene kocke - samo da 'super model' pride do nih in začnema foto session. user posted image Drugače mu pa jaz v tej vročini naredim bazenček v senčko trte in se mali namaka kot nor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.7.2007 10:23:33   
Vilma
Ojla punce user posted image
Shorty a sprašuješ, kako je bilo s hopa cupa na morju? user posted image user posted image user posted image
Smo tudi mi nadoknadili vse za nazaj in še mal za naprej user posted image
Če bo pa kaj novega, pa kmalu sporočim, čeprav mislim, da tokrat še ne bo. user posted image

Drugače pa smo dobili v dveh dneh dva dojenčka v bloku user posted image  Eno punčko in enega fantka, tako je zdaj Dominik džomba med dojenčki haha user posted image  Imamo še enega trimesečnega fantka, tako da je v bloku 15 stanovanj in kar štirje tako majhni otroci. Je ful fajn, ker bo imel naš družbo user posted image

Kar se tiče zobne ščetke imamo tudi mi Safety 1st, pa je kar ok. Tisto varovalo ne verjamem, da bi pri Dominiku kaj pomagalo, ker ga vidim, kakšne debele predmete si tlači v usta.

Tudi mi Dominika namakamo na balkonu. Mu natočim vodo kar v banjo in cca dvakrat ga skopam. Hoče pa ven iz banje, mu še čisto malo manjka user posted image  Prime se za rob banje, prevali na bok, z eno nogico se odriva in res če bi bil malce močnejši bi mu ratalo. Samo ker je fajn obložen, mu to še ne rata user posted image  Sem ga včeraj gledala, je res tak mali buhteljček kot iste ženske na slikah iz baroka user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.7.2007 11:41:40   
frufru
user posted image user posted image user posted image user posted image  sva čisto skuhana. sem danes izkoristila, da se je mali zbudil ob pol8h, sva hitro vrt zalila, pol pa šibala v DM, samo sem zdaj čisto skuhana. Mali razbojnik demolira red v postelji in noče zaspat, čeprav je bil tik pred tem da zaspi. Ga je ¨hlad¨ v stanovanju zbudil.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.7.2007 11:47:25   
crci06
Pa kaj je tem mulcem, da eno uro viiidno kažejo znake utrujenosti, si manejo učke, zehajo itd., ko ga daš pa spat, pa žurka????

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.7.2007 12:48:43   
frufru
user posted image mogoče jim pa v tej vročini kisika manjkauser posted image user posted image user posted image naš še kar divja

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.7.2007 12:54:41   
ELA06
Hej,

evo nas....smo zaključili 1. rundo morja. Naslednjič gremo že 4. avgusta za 1 teden v Červar...moramo letos izkoristit, ker sva z mojim avgusta oba doma in gremo lahko kar 2x na morjeuser posted image . Pa še moja sestra gre, tako da bo imela Ela družbo, pa moja mami....da bo mal žabe naše pocrkljala!

Drugače pa je v Solarisu (Šibenik) super! Ful dobro za nas ko bodo naši sončki stari 2-3 leta, če bodo imel še tako dobro animacijo za otroke, pa plaža je super, čisto morje, veliko senčke, hotel čist blizu morja. V glavnem suuuper! Naša je prišla z morja še 1x bolj živahna in zgovorna! po novem celo sama sedi in se trudi puzat!!

Mi smo rabil 3 dni, da smo se privadili na nov ritem. Jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo te 3 dni, bi šla najraje kar domov. Eli se je čist ritem sestul in je bla non stop neki tečna, enkrat spat, drugič ne, zvečer sva se naganjali 2 h, da je zaspala. Katastrofa!!!!!!!!! Pol smo pa dobil nov ritem, pogruntal, kako jo zmatrat, da je spala od 12- 14h ali celo do 15h. Kar je za njo sploh neverjetno, glede na to, da doma spi po pol ure. V vodi je pa blazno uživala.

Neverjetno je pa to, kako se otročki hitro najdejo za družbo. Jaz mislim, da smo spoznal vsaj pol otrok v tem hotelu, naša je kar vriskala, ko je zagledala otroke! Navdušena...... sva šli gledat otroke v mini klub ka so plesala (cca60 otrok) je sedela kot kip in se smejala, vriskala!!user posted image  Tako je bla posrečena. Smejala se je vsem.......smo Elo peljali v vozičku, pa nas kar ena teta ustavi: " Ti beba, dal se ti meni tako smiješ?"  Ludo !!!

Ela in midva sva bila bolj ali manj skos v senci, ampak je po parih dneh bila Ela vsa, ne pikasta od vročine ampak kar lisasta, po obrazu in hrbtu, sem mislila da bo treba že k zravniku pa je bilo drugi dan že bolje, pol je pa čist zginilo.

Iz debate sem v glavnem čist ven...upam, da se bom kmalu upeljala nazaj!

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.7.2007 15:04:40   
Shorty_
dober dan!

Jz sem tud zjutraj vstala ob pol 8h šla zalit rože, nahranit naš živalski vrt del živalskega vrta sem spustila ven. Kavico skuhala jo pol spila pol sem pa še možeka zbudila. No in končno ura 11 jz opazim da je malčica že čist koma jo podojim nesem spat in ona začne se vrtet po postli se kobacat igrat pet skratka vse samo spat ne. No jz obupam greva nazaj ven pojemo kosilo pošljeva atija v službo in nadaljujeva tekmo Mami:Nika  no  ob 2h sem zmagalauser posted image in dete že 1 uro spi saj ne morem verjet da mi je uspela misija nemogoče. Potolažila sem se ko sem prebrala da ga danes vsi user posted image žurajo.

No da našo malo še malo pohvalit na morju se je naučila dat pa pa in ploskatuser posted image . Pol jo pa hranim in ona kar naenkrat začne mahat žlički in zraven govort da da dauser posted image .

Ela dobrodošla nazajuser posted image

L_P mislim da beljaka ne smejo do 1ga leta. Popravite me če se motim. No jz bom vprašala P na sistematiki pri devetih mesecih če lahko še enkrat pregleda kri in bomo takrat videli kako in kaj.

A ve dajete fluorove tabletke?

Aja pa včeraj sva zopet začele z jemanje ad3 kapljic (prej D3) in ni imela krčevuser posted image upam da tako tudi ostane.

Vilma držim pesti da Dominik čim prej dobi bratca ali sestricouser posted image

No sirena šibam

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.7.2007 16:32:37   
Strawberrie Cherrie
Rumenjake lahko, beljake ne do 1leta. 100%
Saj pravim, da ne vem, kako rumenjak vpliva na železo?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.7.2007 17:10:28   
crci06
kaj pa tisto, da ne samo, da lahko je rumenjake, ampak, da jih celo mora?
Še dobro, da sem toliko za vami, da se boste vse zmenile user posted image
user posted image  papiga user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.7.2007 17:14:14   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

rumenjak je v bistvu hrana potencialnega zarodka kure, zato je neke vrste folna kislina in vitamini za morebitnega piščančka
Kaj vsebuje jajce kategorije A, ki tehta 70 g
celo jajce (od tega v rumenjaku)

proteini 7,4g (3,1)
maščobe 5,8g (5,8)
železo 0,9g (0,9)
fosfor 126mg(117)
vitaminA 135mikrogramov (128)
kalorije 76 (65)

Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.7.2007 18:17:07   
Naja30
Joj, naša je pa danes zjutraj skoraj iz postelje padla, ko se je potegovala navzgor. Bo treba dno znižat user posted image  A že??

Mi pa se namakamo kar v morju. Danes smo se 2x. Tamala res uživa v vodi in tako luštna je s tistim svojim klobučkom user posted image  

ela, naša tudi zelo rada gleda druge otroke, predvsem starejše. In opazila je pse, pa galebe... v glavnem, sprehodi so vedno bolj zanimivi zanjo.

A da je rumenjak tako pomembenY? Jutri ji ga bom kar dala.

vtc345s45rnv bv BD FV

TOLE PA TIJA SPOROČA

Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.7.2007 18:51:52   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

rumenjak je v bistvu hrana potencialnega zarodka kure, zato je neke vrste folna kislina in vitamini za morebitnega piščančka

proteini 7,4g (3,1)
maščobe 5,8g (5,8)
železo 0,9g (0,9)
fosfor 126mg(117)
kalorije 76 (65)

Tvoje drugo ime je Vseved! Hvala user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.7.2007 20:39:47   
frufru

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

proteini 7,4g (3,1)
maščobe 5,8g (5,8)
železo 0,9g (0,9)
fosfor 126mg(117)
kalorije 76 (65)

Tvoje drugo ime je Vseved! Hvala user posted image

ne, sem na netu našla, da ne bo pomoteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.7.2007 20:47:02   
crci06
pomoje bi to moralo biti ravno tako cenjeno: ni nujno, da je človek vseved, bistveno je, da ve, kam pogledat in kako hitro dobiti odgovore.

Učitelji npr. pri MAT tako včasih pustijo pri kontrolni imeti list s formulami.

Učenci npr. si za take primere, kam hitro pogledat, pripravijo plonk listke.
Sej ni nujno, da si vseved, samo , da se znaš hitro obrnit user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.7.2007 21:09:26   
Shorty_
No fru-fru še z moje strani hvala.
Zdej pa vprašanje a vaši user posted image tud dobijo napad joka isto sekundo ko vas ne vidijo oziroma ste za uspavanje dobre samo mame in še to če jih imate v naročju? Oziroma so 5 minut pri nekom v naročju nato bi pa najraje poleteli k vam? Sej ne da mi ni všeč da je navezana name samo se bojim da je prevečuser posted image A mislite da je to samo prehodno?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.7.2007 21:10:07   
Strawberrie Cherrie
Mi smo imeli na faxu pri mat drugo foro - en A4papir je bil dovoljen. S forumalmi. Se pravi gor si lahko imel vse kar si mislil, da ti bo prišlo prav! Ah ja... pa 300strani vaj  doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.7.2007 21:10:44   
Strawberrie Cherrie
Shorty, mi je znano! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.7.2007 21:11:56   
Shorty_
No da se še pohvalim danes sem izpolnila prijavo na maturo jutri grem še položnici plačat in potem samo še priporočeno pošljemuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.7.2007 22:08:05   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

No fru-fru še z moje strani hvala.
Zdej pa vprašanje a vaši user posted image tud dobijo napad joka isto sekundo ko vas ne vidijo oziroma ste za uspavanje dobre samo mame in še to če jih imate v naročju? Oziroma so 5 minut pri nekom v naročju nato bi pa najraje poleteli k vam? Sej ne da mi ni všeč da je navezana name samo se bojim da je prevečuser posted image A mislite da je to samo prehodno?

to je baje normalno za 8mesečnike in nekatere 6-7mesečnike. se mi zdi da psihiči temu pravijo ločevalna anksioznost, ko se mali začno zavedat, da je svoja oseba in ne del mame, pa se bojijo, da jih bomo zapustili. si ne morem mislit, kako jih je revčke strah. Baje pomagajo skrivalnice ( ala ni ni kuku)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.7.2007 22:34:03   
frufru
Vilma, ti ki si s Postojne, a se gre lahko z user posted image v jamo, oziroma je treba za naše pokovce tudi vstopnino plačat, če hočeš it v jamo? Z R tuhtava, da bi se šli malo v podzemlje hladit, ko je tudi v tej pasji vročini okoli 10°notri

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
19.7.2007 7:39:01   
Strawberrie Cherrie
Jutro.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.7.2007 7:48:26   
crci06
Dobro jutro!
Naš mali noče in noče vstat... saj ne, da mi ne paše, ampak danes sem jaz že toliko prej vstala, da sem že ful pospravila, pomila, rože zalila... pa mi je kar čudno, ker to enostavno "nisem jaz"..
Čakam, da greva na sprehod in na kofe, ker potem bo spet tista vročina, ko te prav prisili, da si lepo doma za računalnikom user posted image

Eeeeeeee!

ga že slišim!
Hitro mu grem enga lupčka stisnit, ker se pol tko dobre volje zbudi!

Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.7.2007 7:56:33   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj - naš se je zbudil ob 6h. Sedaj imata z atijem jahalne vaje ... diča diča diča, uro na konjiča. Jaz pa kuham kavico in nalagam slike. Mogoče mi bo uspelo naložiti celotni 7mesec - potem si ga lahko v albumu pogledate.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.7.2007 8:20:38   
frufru
naš je bil pa že ob 5h auf, je divjal do 6h, pol sva pa oba zaspala do zdajle.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.7.2007 8:36:19   
Strawberrie Cherrie
No, meni je pa zdajle zaspal. Upam, da vsaj za pol ure. No, jaz sem KONČNO dodala slikce za 7mesec not. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?