marsovka
|
hja, lenika (hallo ), pri nas je podobno, baba, dada, mama, meme, bebe...potem se pa konča. vse živalice se oglašajo maaaaaa, mene včasih ponoči pokliče prav jasno ma-ma, čez dan pa niti ne, sem bolj, a-a, aaa-a, ampak mislim, da še nič ne zamujamo, ker - kot si napisala - razume pa mali popolnoma vse in skuša naše meje, kjer se le da (pri meni bolj, pri atitu malo manj , pri noni pa najbolj, bi rekla) da bi se hitreje potolažil, ko npr butno ob rob mize, itd, smo uvedli tisto ti-ti-ti-ti lumpa miza, stol, itd, in s prstom požuga, sedaj tudi tlem, če se mu spodrsne ali kaj podobnega...no, the point je...da ne reče tititi, pač pa a-a-a-a..... ma, rajtam, si misli, kaj bom govoril, saj vse povejo namesto mene, hehehe, pa razumejo me itak ninica nobene nikdar (včasih bi si želela, da bi imel kaj takega, samo če jo potem kje pozabiš, mora bit pa kar kriza...) porkafiks jebelacesta &%$%#" že tadrugič sem dobila brez opozorila na bele hlače, komaj čakam, da se mi uredi, ker to je pa... moram priznat, da sem deep down malo upala, da je ne bo, ne vem, kaj me daje...fijuuu fijuuuu pa po drugi strani, ko gledam sorodnico, ki se bo zdej en dan razpočila, me pa malo mine ob misli na prve dni po porodu (čišča in šivi.....hhmmmmm, ne hvala) zdej imam pa enoo izobraževanje (malo zahanja in misli na pašo, verejtno, ) imejte se
|