|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
12.7.2007 7:29:32   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Na vseslovenskem srečanju januark 2006 bi pa res lahko tvoj kaj zašpilal. Naša tamala je ubrisana na narodnjake. A tudi te kej špila?

He-he! Ravno te špilauser posted image . Vsaj 90%. No srečanje pa more najprej bit, pol se pa naprej menimo. Ampak po mojem ni šasn - še na kakšni "domačih" žurkah more bit prej kakšen pir v riti, potem pa moooogoooooče gre!

Drugač pa pri nas tud uporabljamo "sistem" - ni tonauser posted image . Ravn včeraj je bil potem zvečer spet en čas vklopljen, ker mi že ne vem kolk časa razlaga, da naslednje 2 meseca bo pa mir in pol včerej pove koliko špilov ima naslednje 3 tedne - vsak teden najmanj dva. In to naj bi bilo skoraj nič?!user posted image user posted image  Mah!

No pri nas je bila zjutraj že veselica in to s tamalimuser posted image . Anči sem lepo prenesla nazaj iz dnevne v spalnico, pol pa hočem na WC pa slišm kako je Lovro pribil v rešetke in sekundo zatem se začne dret Ana Anauser posted image . Grem k njemu, pa mu začnem razlagat, da Ana še spi, da vsiiiii še spimo, da bo Ano zbudu... No se je pa le umiril pa nazaj zaspal! Ma čist je usekan nanjo! Zdaj ji še svojo dudo hoče dajat! Da bi jo nama dal sevede ni šans, ampak če Anči joka, pa ni problema. Svašta!

Renan kako si pa skorej ubogega možeka zadušila pri seksu pred porodom?!user posted image   Dobre ste da se sploh spravte k temu.

Mulce pa morm obvladat madona - kdo jih pa bo?! Ne sej dokler sta tkole pridna se nimam kaj prtožvat. Guramouser posted image . PA če se ponoč spim, je vse vsaj pol lažje.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
12.7.2007 7:37:16   
rija
LONJA, VSE NAJBOLJŠE!user posted image

****tiš, naš mali je pa danes mel zgodnjo budnico, pa je zdaj tečen ko driskica!
Ne vem, če ob osmih ne greva nazaj čorituser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7027
12.7.2007 8:48:09   
renan
AjdaN: jaz lepo uzivam, kolikor je to mozno s tako velikim trebuhom, on pa tiho kot miska, da mi ne bi zapravil zadovoljstvo. povedal mi je sele na koncu, da se ni mogel premaknit, ker mu je bil trebuh skoraj na nosu.user posted image user posted image user posted image

vse naj naj lonja!!!

se en dan, pa gremo v prekmurjeuser posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
12.7.2007 8:49:28   
rija
no, evo, naš spi že prvo turo....user posted image  danes bo še težek dan....

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
12.7.2007 11:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: renan

AjdaN: jaz lepo uzivam, kolikor je to mozno s tako velikim trebuhom, on pa tiho kot miska, da mi ne bi zapravil zadovoljstvo. povedal mi je sele na koncu, da se ni mogel premaknit, ker mu je bil trebuh skoraj na nosu.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz mojemu pomoje kosti zdrobim, da se nanjga usedem.user posted image Raje ne povem, kolk kil mam.user posted image Pa tud s trebuhom bi mu najbrž zamašila vse dihalne poti ali pa bi se mu vsaj pljuča sesedla.user posted image

Lonja, nisem čist ziher, če ne namerava naš mulo met svoje žurke. Glede na zatišje, ki še kar vlada, se mu očitno nikamor ne mudi.user posted image
Špela je pa tud na narodnjake usekana. Takoj začne migat, ko jih sliši.user posted image

Uh, pri nas smo tud brez tona ob takih obvestilih.user posted image Na momente sicer udari ven kak visoki C, ko ga pa zmanjka, smo pa spet brez.

Naša boga Špela je pa čist prehlajena, nahodna.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7030
12.7.2007 11:57:57   
meta22
Tašonka, zdaj pa se še moram jaz oglasit in te potirat v rim. pa probaj nežno varijanto: pobožaj bušija in ga lepo prosi naj splahti!!!!user posted image

rija , lonja: vse najboljše!!!!!!

kornelija: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse ok. sem ravnokar mela bris in čakam izvide. jaz jih delam redno.

mi smo ok. imamo 16 zobkov, govorimo le prvi zlog v besedi, pašejo nam cote št.86-92, energije ko duracel baterija, skratka  normalen januarček!!!

lepo se mejte in ubogajte svoje sončke

lp
meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7031
12.7.2007 13:50:25   
bobika
Mi smo pa nocoj imeli pestro noč. Se je zbujala in jokala, do patih zjutraj potem sem jo pa k nama dala in je spala kot polh user posted image .
Se je verjetno razvadila, ker jo od kar smo prišli iz morja skoraj vsako jutro, ko se malo predrami (okoli 5tih) dam k nama spati.

Zanmima me, če vaši user posted image že sami jedo. Jim gre lepo jesti s priborom? Jaz se z Manco že lep čas trudim, da ne bi v rokil imela žlice samo za okras, ampak bi  z njo tudi kaj v usta nesla, pa mi ne rata. V desni je žlica z levo pa je. Pol si pa lahko predstavljate kakšna je ob kakšnem pireju in čuftih user posted image . Hoče pa obvezno sama jesti.

Taši: boš pomoje mogla kar prekmurki upoštevati, če hočeš kmalu roditi user posted image Očitno imata prakso s tem in je jima to funkcioniralo, saj sta oba Til in Vladimir rojena na isti datum.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7032
12.7.2007 13:58:50   
renan
Bobika: da, bobika, prav imas. in oba sta rojena pred pdp, vladimir en teden, til pa se mi zdi, da se vec. verjetno je rija bolj skakala.user posted image

samostojno hranjenje: je bolj tak, tak...ko je zaspan, samo z vilico ali zlico kopa po krozniku, z drugo roko pa prstke not namaka. vcasih mu kar fajn uspeva jesti s priborom, vendar ponavadi le kratek cas. ko se mi mudi, mu vse vzamem in ga sama hranim, a se pri tem vedno boriva, ker mi hoce zlico vzeti. ravno danes sem komentirala, da upam, da bo do 18. leta jedel sam brez packanja.user posted image   ah ja, pa se to: namazan kruh je tako, da si najprej celo namazano stran na usta in licka razmaze.user posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7033
12.7.2007 20:06:43   
Kornelija
Hvala vam punce za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image

LONJA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš še tudi sam ne je , pač pa mu je fino da "futra" mamico z malimi vilicami.

Mene pa zanima ob kateri uri vaši malčki zaspijo, kdaj približno vstanejo in koliko krat na dan še grejo spat? Naš mali je pravi ponočnjak, še posebaj sedaj, ko se je na morju čisto razvadil.Zaspi okrog 9.30 in potem spi tudi nekje do 9 ure, čez dan pa spi še dvakrat.

TAŠI upoštevaj renan, če že ne bosta user posted image , pa si vsaj predstavljaj kako to počne renan s svojim user posted image  in bo mogoče kaj pomagalo, kajti meni je blazno smešno, ko si ju predstavljam v akciji, kot jo je opisala renanuser posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
12.7.2007 20:33:53   
bobika
LONJA VSE NAJ, NAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca hodi spati okoli 20 in spi do nekje 8.30. Podnevi pa spi samo enkrat po 1,5 -2uri.
ji je bilo na morju full premalo, ko smo hodili okoli 22 spati. Je čez dan potem spala 3ure in še vedno bila zaspana.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7035
12.7.2007 21:01:52   
alenkica
Zivijo  vse skupaj!

Sem prav pograšala RR, ampak enostavno ni bilo časa priti gor. Smo imeli veliko dela z otavo, pa še ona smo menjali, pa pucanje, pa Jure, ki me hoče 24 ur na dan ob sebi.
Ratal je kar malo razvajen. Bog ne daj, da je on v dnevni, jaz pa v kuhinji. Obvezno moram biti ob njem. Zato ga, ko imam delo, nesem kar svoji mami, druagče nič ne naredim.

Smo dobili dva nova zobka, odzadaj. Je bil malo siten dva dni, potem pa nič več. Zdaj imamo 14 zobkov. Sem kar vesela, da bo kmalu konec.

Pije pa po flaški z dudo, po slamici, iz magičnega lončka, včasih pa tudi iz navadnega kozarca, ampak raje ne prakticiram tega, ker je potem ves moker.

Še čisto nič ga ne navajam na kahlico, verjetno šele naslednjo pomlad. Bomo videli.

Jure hodi spat okrog 21 in spi do 8.

Dude pa ne uporabljamo in ko sem prebrala vaše zgodbe,sem vesela da je nima. user posted image user posted image

Kornelija: zelo mi je hudo zate. Držim pesti, da bodo izvidi dobri. Želim ti, da si psihično opomoreš in čim več optimizma, ta zelo pomaga. user posted image user posted image user posted image

Rija z zamudo (oprosti) VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN želim ti veliko zdravja in lepih trenutkov s tvojo družino.

Lonja: tudi tebi VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, pa naj se ti uresničijo vse skrite želje!!!! 
P.s: imaš roj. dan na isti dan kot punčka, ki sem jo varvala. user posted image user posted image

Srečica: super, da imaš zdaj več časa za nas, tvoj Anže je pa res fuuuul velik in res ne zgleda samo leto pa pol.

Lifcsi: upam, da boš kmalu dobila službo v Lj. da boš lahko s svojim možem. Verjamem, da ti je hudo. zato en veliko user posted image da bi čimprej dobila službo.

Taši: ti pa čimprej rodit!!!!!!!!! Mogoče bo 13. zate srečen datum. user posted image user posted image

ZA ALBUM: SLIKICE MI POŠLJITE NA TA NASLOV: elly13@gmail.com

Sory, da sem toliko pisala

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7036
12.7.2007 21:07:24   
renan
joj, kornelija, zdaj mi je pa nerodno... ampak pravijo, da je smeh pol zdravja in zato sem vesela, da sem te nasmejala.user posted image

glede spanja: vladimir je totalna koma ze ok. 19.00. spat ga dava nekje od 19.30 do 20.00, vendar ponavadi se dolgo govori sam s sabo v postelji, naju klice, mece dudo ven ipd. zaspal je ravnokar. upam..user posted image   zjutraj je zdaj ze cel teden spal nekje od 9.00 do 10.00. koma je potem spet po kosilu tam med 12.30 in 13.30. popoldan spi ponavadi tam nekje od 1,5 do 2,5 uri.

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7037
12.7.2007 21:19:44   
lonja
Mislim Taši, ej, dam ti še točno 2 uri in 47 minut in da mi kmal javiš kako lepo novičko. Sicer sva prej že z Rijo razglabljali, če nisi mogoče vseeno že rodila, a mislim, da glede na vsebino SMS, ki ga je dobila, da še nisi.

Punce, hvala vsem za čestitke, zlate ste!!! user posted image

Kornelija, naša Ajda hodi spat okoli devetih zvečer in spi do sedmih, ko jo popokamo v varstvo. Tam potem spijo od 11-13 in potem popoldne še malo zaspi, ali v vozičku, ali v avtu, ali na kolesu, pač kjerkoli je zanjo kolikor toliko udobno.

Alenkica, obljubim, da slikce pošljem v kratkem.

Renan, dober recept za hitri porod. Bomo preiskusili, upam, da tudi mi kmalu.

Vsem lahko in mirno noč!

lonja user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
12.7.2007 21:33:22   
rija
ej Taši, jaz sem bila ziher, ker še vedno nisem dala tvoje številke v telefon, da si ti rodila user posted image user posted image user posted image  pa da si se v zadnjem hipu premislila in dala malemu ime Gabriel user posted image user posted image user posted image

zdaj pa moram še zvohat, kdo je res danes rodil user posted image  pa nobene nimam na piku....

renan: ja, til je rojen 10 dni pred rokom, jaz sem prava jahačica user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7039
12.7.2007 21:34:06   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeer!!!

Taši zdej se pa že prav norca delašuser posted image . Pa spet nov avatar a?! Zdej ko obvladaš bomo pa vsak teden slikice gledali - fajnuser posted image . Glej da boš Jureta tudi čimprej "pokazala".

Rija s kolikšno količine tečnobe ste preživeli dan?

Renan - ob vajini posteljni dogodivščini sem se prav zabavala - pa vidim da ne edinauser posted image . Si predstavljaš naslov v časopisih - "s seksom zadušila moža, da bi čimprej rodila"user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Spanje - enkratno. Spat gre malo pred osmo. Zaspi takoj, če slučajno ne more ga zadnjih par dni slišim, kako vse pokliče (babi, Kala, mami, Ana ati...), pa še mal si zapoje ija ija ija ooooooo... user posted image  Pa ga zmanjka. Spi pa nekje do osmih (zdajle 14 dni vleče do devetih). Ponoči se nič ne zbuja (razen reeeees redke izjeme), čez dan gre pa spat okrog enih (če spi do devetih malo kasneje) in spi cca. 2h. Ma se nimam kej za pritoževat!

Bobika naš bi jedel vse sam - sicer proba z žlico in vilico, ampak nekako ne gre dovolj hitro, tako da potem hrano tlači v usta z rokouser posted image user posted image . Pri juhi in čem podobnem pač to ne gre in dostikrat potem rajši ne je, kot da bi pustil da ga jaz futram.

Mi je pa Lovro zvečer zakuhal na 38,5user posted image . Smo imeli obiske in se je ful valjal po meni, pa sem najprej mislila, da mu je malo nerodno, pol mu grem pa merit vročino in je kuhal! Pred spanjem je dobil sirup, zjutraj bom pa videla kako in kaj. Mogoče pa že ponočiuser posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7040
12.7.2007 21:35:29   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: rija
renan: ja, til je rojen 10 dni pred rokom, jaz sem prava jahačica user posted image user posted image user posted image

Oh ja! Še mal pa bomo vse sex načine obdelal - kdo, kako, kdaj... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7041
12.7.2007 21:35:55   
rija
AjdaN: dopoldan sem fasala majhen živčni zlom, ga nadrla, pa mi je bilo cel dan hudo user posted image user posted image  in sem imela neskončno slabo vest, potem pa je že zjutraj ob osmih mrknil in podaljšal še za eno kitico...potem pa je bil zopet pravi cuker user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7042
12.7.2007 21:36:41   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Oh ja! Še mal pa bomo vse sex načine obdelal - kdo, kako, kdaj... user posted image  user posted image  user posted image

saj tople vode si pa ne moremo več zmislit, pa Amerike tudi ne odkrit user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
12.7.2007 21:43:39   
ajdaN
AjdaN: dopoldan sem fasala majhen živčni zlom, ga nadrla, pa mi je bilo cel dan hudo user posted image user posted image  in sem imela neskončno slabo vest,

Poznanouser posted image . Tudi meni včasih prekipi ga ozmerjam, pol ga pa gledam ko se dela, da ni nič, bradica se mu pa kar trese od užaljenosti in joka, ki ga zadržujeuser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7044
12.7.2007 22:22:24   
renan
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Renan - ob vajini posteljni dogodivščini sem se prav zabavala - pa vidim da ne edinauser posted image . Si predstavljaš naslov v časopisih - "s seksom zadušila moža, da bi čimprej rodila"user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

moz pravi, da si lahko predstavlja, ker baje sem imela trebuh njemu na nosu in ne pred njim.user posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
12.7.2007 22:26:00   
ajdaN
ej Taši, jaz sem bila ziher, ker še vedno nisem dala tvoje številke v telefon, da si ti rodila user posted image user posted image user posted image  pa da si se v zadnjem hipu premislila in dala malemu ime Gabriel user posted image user posted image user posted image

zdaj pa moram še zvohat, kdo je res danes rodil user posted image  pa nobene nimam na piku....

Kitty z MON-a je dans rodila Gabriela.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7046
12.7.2007 23:09:15   
rija
UUUUUUU točnouser posted image user posted image user posted image

Eva, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  Če kdo, potem si ti zaslužiš angelčka Gabrielauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7047
12.7.2007 23:21:23   
Anonimen
Škoda, ker smeh ne pospeši poroda, ker se vam narežim sto na uro.user posted image

Lonja, če me ne zagrabi ta moment in šibam takoj v P in sem not v porodni max. tolk, kot je bila ajdaN, potem ne bo nič s skupnim feštanjem.user posted image Sam sem pa jaz že fejst tečna od tegale nedogajanja.

Rija, ne, nismo si premislili in dobili Gabriela.user posted image Sicer ne morš verjet, da mi je dva tedna nazaj pičilo v glavo, da meni pa ime Jure tko zlo spet ni všeč user posted image , samo se boljšega ne spomnim (od takih, ki jih sploh lahko ponucamo, da jih ne nosijo bližnji sorodniki), tako da bo kar pri Juretu ostalo.

Kornelija, Špela hodi spat nekje med 22. in 23. uro, je pravi ponočnjak. Pa ko bi vsaj zjutraj potegnila, ampak ona je okrog 7.30 že pokonc, čez dan gre pa spat samo 1x, zadnje čase jo zmanjka okrog 13h za povprečno uro in pol. Za moje pojme veliko premalo spi. Tega po meni že nima, jaz bi spala non stop, če bi se dalo.user posted image

Bobika, Špela še ne je sama, vsaj večinoma ne. Sem pa tja ji kaj dovoliva, da sama je, kakšno bolj suho hrano ali kaj, kar ne more glih totalne packarije narest, marsikaj ji recimo jaz napičim na vilčko in si sama nese v usta (lubenico najpogosteje tako jeva), počasi jo sicer učiva, ampak v glavnem jo midva futrava.

Meta22
, hojla! Se dolgo nisi javila.user posted image Bom probala tudi tvoj nasvet.user posted image

Alenkica, ja to bi bla fora, da bi lahko rekla, da sem na petek 13. rodila. user posted image Mogoče mi pa rata. K sreči nisem vraževerna, če ne bi me blo strah it jutri rodit.

ajdaN, jst se nič norca ne delam, ti se iz mene.user posted image Me še drugje po RR zezaš, da naj grem že rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image
Za te slikce sem pa itak važna, da sem se naučila user posted image , pa tole sem res morala dat v avatar, ker je tako šponska. Nama je prav pozirala predvčerajšnjim, afna mala.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7048
13.7.2007 8:43:42   
lifcsi
Pozdravljene,

Tudi jaz sem rodila pred rokom - 5 dni (izgleda se v Prekmurju  vestno opravljajo "domače naloge"user posted image ).

Kornelija
- drži se in zaupaj vase.

Tašonka -  nimam ti kaj svetovati; jaz sem si samo močno želela in bila zelooo radovedna, kdo se skriva v meni. Verjamem, da je s tabo tudi tako, le čakanje je nadležno.

Prehranjevanje - Tara sama jeuser posted image user posted image user posted image . Se malo pohvalim user posted image . Sprva je imela v vsaki roki žličko, zdaj pa je že ena dovolj. Verjetno je k temu malo prispeval tudi vrtec, toda že pred tem je kazala interes, da bo pa ona sama. In ni prolbem žlica, vilica, leva , desa (še zmeraj se ni izkristaliziralo ali je levičar ali desničar - saj pa je vseeno) - le da je hrana. Ker jedec pa je za tri, ves čas bi nekaj cmuzila.

Spanje
- spat gre med 8 in 9, zbujam jo ob 6.30. V vrtcu spi 2 uri po kosilu in največkrat še popoldan doma 2 kitici (da mami lahko bere, a raje bi se ukvarjala z njo).

A ve pripovedujete pred spanjem  vašim  miškom pravljice? Jaz bi naši mali tako rada, pa mi kar zamaši usta, da naj bom tiho. user posted image

Za danes so napovedali sonce, pa bolj na dež kažeuser posted image

Naredite si, da vam bo lepo.

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
13.7.2007 8:49:28   
srečica

Punce drage sem se vam prav nasmejala. Super ste.

Ja, Jure zdaj pa si res že dovolj dolgo pri mamici v trebušču. Hitro ven in jo spoznaj. Pa Špelca te že nestrpno čaka.

Taši tudi jaz sem rodila na rok. Pa sva redno sexala. Še en dan prej. Meni ni bil problem čeprav sem imela ogromen trebuh.

Alenkica pošljem slikice.

Lonja: Vse naj, naj, naj….

Anže hoče non stop sam jest. Pa je katastrofa, ker je pol na tleh. Sploh ne pusti, da bi ga hranila jaz. Komaj to izvedeva. Se dere sam, sam, sam….

Kahljica: pri nas je bila aktualna že pred enim letom kake 4 mesece. Zdaj pa noče in noče. Lula v kahlico kaj več pa ne. Ko ga previješ pa je plenička takoj polna.

Anže hodi spat ob 21,22 in spi do 8,9.

Metka lepo, da si se javila. Lifci tudi tebe je fajn brat. Držim pesti da boste čimprej skupaj.

Še kaj? Ne vem, napišem kasneje.

Lepo se imejte,
Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?