Anonimen
|
Škoda, ker smeh ne pospeši poroda, ker se vam narežim sto na uro. Lonja, če me ne zagrabi ta moment in šibam takoj v P in sem not v porodni max. tolk, kot je bila ajdaN, potem ne bo nič s skupnim feštanjem. Sam sem pa jaz že fejst tečna od tegale nedogajanja. Rija, ne, nismo si premislili in dobili Gabriela. Sicer ne morš verjet, da mi je dva tedna nazaj pičilo v glavo, da meni pa ime Jure tko zlo spet ni všeč , samo se boljšega ne spomnim (od takih, ki jih sploh lahko ponucamo, da jih ne nosijo bližnji sorodniki), tako da bo kar pri Juretu ostalo. Kornelija, Špela hodi spat nekje med 22. in 23. uro, je pravi ponočnjak. Pa ko bi vsaj zjutraj potegnila, ampak ona je okrog 7.30 že pokonc, čez dan gre pa spat samo 1x, zadnje čase jo zmanjka okrog 13h za povprečno uro in pol. Za moje pojme veliko premalo spi. Tega po meni že nima, jaz bi spala non stop, če bi se dalo. Bobika, Špela še ne je sama, vsaj večinoma ne. Sem pa tja ji kaj dovoliva, da sama je, kakšno bolj suho hrano ali kaj, kar ne more glih totalne packarije narest, marsikaj ji recimo jaz napičim na vilčko in si sama nese v usta (lubenico najpogosteje tako jeva), počasi jo sicer učiva, ampak v glavnem jo midva futrava. Meta22, hojla! Se dolgo nisi javila. Bom probala tudi tvoj nasvet. Alenkica, ja to bi bla fora, da bi lahko rekla, da sem na petek 13. rodila. Mogoče mi pa rata. K sreči nisem vraževerna, če ne bi me blo strah it jutri rodit. ajdaN, jst se nič norca ne delam, ti se iz mene. Me še drugje po RR zezaš, da naj grem že rodit. Za te slikce sem pa itak važna, da sem se naučila , pa tole sem res morala dat v avatar, ker je tako šponska. Nama je prav pozirala predvčerajšnjim, afna mala.
|