Kornelija
|
Pozdravljene deklice! Sem malo na hitro pokukala za nazaj, ampak je toliko branja, da sem si predvsem slikice ogledala. Vsi po vrsti so že tako veliki frajeri in lepotičke, res lepe slikice. Na zadnje ste govorile: - pitje, naš pije po slamici - duda, nikoli je ni imel - kahlica, še je niti nismo kupili RIJA čisto prav si odreagirala in si babnici pokazala, da se znaš postaviti za svojega otroka Tudi mi smo enkrat naleteli na takšno sestro in ji je moj rekel, da bo Alexa on pomiril in potem bomo nadaljevali pregled, pa sestra ni hotela, ker če bi oni čakali, da starši najprej pomirijo svoje otroke, potem oni ne bi nič dokončali pravi čas. Pa ji je mož kar vzel Alexa iz rok in ga pomiril, ona pa je bila potem samo tiho. Najprej vam hvala, ker ste mislile name. Kot prvo bi vam rada povedala, da pojdite vsako leto na odvzem brisa, čeprav je potem samoplačniški, tukaj ne sme biti pomemben denar, ampak vaše zdravje. Po porodu sem imela bris B, kar ne pomeni nič posebnega, čez eno leto pa že C5, končna diagnoza hitri rak materničnega vratu, ki je res zelo redek, ampak očitno pač nekdo pade v tisti mali odstotek. Novica me je najbolj prizadela psihično, fizično se mi nič ne opazi, pa tudi bolelo me ni nič. Rakavo tkivo so mi izrezali, sedaj pa imam15 avgusta pregled in posvet, kako naprej. Tako sedaj upam, da bo še vse v redu in da mi bo dana priložnost, da bom lahko gledala, kako moja sinka odraščata. Ta prvi je v puberteti, Alex pa še tako majhen, da res oba potrebujeta mamico. Sedaj še moram nekaj narediti za svojo psiho, čeprav se počutim malo boljše, ker pred nekaj časa vam ne bi bila sposobna tega pisati. Sedaj pa moram končati, ker Mario in njegov prijatelj, ki je pri njem na počitnicah jezita Alexa.
|