|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
10.7.2007 8:59:30   
lifcsi
Za pitje sem še pozabila, da sem bila zadnjič pafnjena, ko sem za foro kupila sokce od Brava s slamico. Se peljemo in ker nismo imeli drugega za piti, ji je A (po novem Tari on dela družbo na zadnjem sedežu, da sta čim več skupajuser posted image ) na "suho" pokazal, kako se potegne s slamico, in glej ga Tara pije!!!user posted image user posted image user posted image Po moje je štos v dolžini slamice, ker s to kratko ji je šlo, z daljšo slamico, pa ji ne rata, ima premalo sapeuser posted image .

Livija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7001
10.7.2007 9:37:36   
renan
rija: til je se vedno lusten fantic! psi so tudi pri nas zakon..

lifsci: cez teden dni bom jaz v podobni situaciji, kakor ti, ker bova z vladimirjem 1 mesec prezivela sama v prekmurju. ocka se namrec uci za en izpit in rabi naslednji mesec ves svoj prost cas za ucenje. vladimir ga  ne pusti niti minutku pri miru, ko pride z dela.  potem lahko s taro kaj prideta na obisk, da se bomo skupaj tozili.

plenice: pri nas bodo se dolgo. za kahlico skoraj ne kaze zanimanja, in ko teka gol po dvoriscu skoraj vsake pol ure tu in tam oznaci teren.user posted image ne verjamem, da bi bil sposoben tako pogosto spomniti se, da mora lulat.

pitje iz skodelice ali kozarca: mogoce bi morala poskusiti s sokom, ker v vodo vedno znova prstke namaka ali se pa poliva z njo. zunaj mu dam piti iz nje, a notri se mi tudi ne ljubi vedno znova cistit in ga preoblacit.

nas mali danes spet podira vse rekorde s spanjem. zunaj dezuje in je prijetno hladno, mogoce zato tako dolgo spi.

lp, renan

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7002
10.7.2007 10:01:59   
bobika
Rija: to je pa groza, kaj ste doživeli. Je mogla pa res biti ena sestra nora brez čustev. Pa kako lahko takšni sploh delajo na pediatriji user posted image
Držim pesti, za dobre izvide!
Lepe slikice!
Lifcsi: naj se vma čimprej porihtajo vaše zadeve!

Pitje po slamici: Manca je to zadevo ugotovila že prvič, ko je poskusila. Bila je še precej majhna.
Poskusite s sokom v tetrpaku in ko ima slamico v ustih malo stisnite tetrapak, da sokec priteče v usta user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7003
10.7.2007 19:31:11   
Kornelija
Pozdravljene deklice! Sem malo na hitro pokukala za nazaj, ampak je toliko branja, da sem si predvsem slikice ogledala. Vsi po vrsti so že tako veliki frajeri in lepotičke, res lepe slikice.

Na zadnje ste govorile:
- pitje, naš pije po slamici
- duda, nikoli je ni imel
- kahlica, še je niti nismo kupiliuser posted image

RIJA čisto prav si odreagirala in si babnici pokazala, da se znaš postaviti za svojega otrokauser posted image user posted image  Tudi mi smo enkrat naleteli na takšno sestro in ji je moj rekel, da bo Alexa on pomiril in  potem bomo nadaljevali pregled, pa sestra ni hotela, ker če bi oni čakali, da starši najprej pomirijo svoje otroke, potem oni ne bi nič dokončali pravi čas. Pa ji je mož kar vzel Alexa iz rok in ga pomiril, ona pa je bila potem samo tiho.

Najprej vam hvala, ker ste mislile name. Kot prvo bi vam rada povedala, da pojdite vsako leto na odvzem brisa, čeprav je potem samoplačniški, tukaj ne sme biti pomemben denar, ampak vaše zdravje. Po porodu sem imela bris B, kar ne pomeni nič posebnega, čez eno leto pa že C5, končna diagnoza hitri rak materničnega vratu, ki je res zelo redek, ampak očitno pač nekdo pade v tisti mali odstotek. Novica me je najbolj prizadela psihično, fizično se mi nič ne opazi, pa tudi bolelo me ni nič. Rakavo tkivo so mi izrezali, sedaj pa imam15 avgusta pregled in posvet, kako naprej. Tako sedaj upam, da bo še vse v redu in da mi bo dana priložnost, da bom lahko gledala, kako moja sinka odraščata. Ta prvi je v puberteti, Alex pa še tako majhen, da res oba potrebujeta mamico.
Sedaj še moram nekaj narediti za svojo psiho, čeprav se počutim malo boljše, ker pred nekaj časa vam ne bi bila sposobna tega pisati.
Sedaj pa moram končati, ker Mario in njegov prijatelj, ki je pri njem na počitnicah jezita Alexa.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7004
10.7.2007 21:37:31   
renan
Kornelija: upam, da bo vse v redu, res ti zelim, da se hitro pozdravis! taksne stvari te vedno postavijo na realna tla, ti pomagajo, da spregledas kaj je res vazno v tem zivljenju in potem vidis, da so bile vse dosedanje brige le zguba dragocenega casa.

lp, renan

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7005
10.7.2007 22:23:24   
Anonimen
Kornelija, ful mi je hudo ob prebranem! Resnično ti želim vse najboljše, da je bila operacija uspešna in da boš gledala svoja sončka rasti, odraščati.user posted image user posted image user posted image user posted image Si me prepričala, da bom vsako leto hodila na odvzem brisa. Te lahko nekaj vprašam? Si imela pogoste težave s kakšnimi vnetji? Sem enkrat zasledila, da je tudi to lahko pokazatelj za povečano tveganje, jaz imam pa obupne probleme s tem, da mi gre včasih že na jok, ker je tako nadležno.

No, jaz sem še kar tu. Zdaj čakam četrtek, če bo z lonjo feštal.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7006
10.7.2007 23:53:57   
Kornelija
Ja Renan prav imaš, ko doživiš nekaj takega, začneš gledati na vse stvari z drugačnimi očmi.

TAŠONKA edino enkrat sem imela vnetje in to v nosečnosti, ko so baje vnetja pogosta zaradi spremenjenih hormonov. Tudi z HPV nisem okužna, za katerega pravijo, da je največji krivec za nastanek materničnega raka.
Bo moj odgovor pravočasen ali boš prej pohitela po Juretauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7007
11.7.2007 0:34:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kornelija

Bo moj odgovor pravočasen ali boš prej pohitela po Juretauser posted image

Pravočasen, pravočasen. Hvala.user posted image Vsekakor sem si pa k srcu vzela in bom tudi upoštevala, da grem na pregled brisa vsako leto.
Jaz bi že pohitela, pa se mulotu ne mudi.user posted image Mu je preluštno pri meni. No, danes vsaj vroče ni bilo in je bilo lažje živet.

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7008
11.7.2007 19:57:42   
Anonimen
Madonca, kako mrtvilo. A ste šle vse namesto mene rodit, samo jaz pa strašim tukaj?user posted image

Renan, čudovit avatar!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7009
11.7.2007 20:05:51   
renan
Mislim, da so vse pretresene zaradi kornelije in ne vedo, kaj naj napisejo..

tasonka: hvala za kompliment. je ze cas za poletno preobleko avatarja..user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7010
11.7.2007 20:08:38   
bobika
Pa res je mrtvilo!
Jaz sem ravno Manco dala spati in sedaj imam čas za klepet, dokler ne pride moj user posted image . Še vedno dela.
Ja, kaj ti Taši, ne misliš iti roditi?user posted image Boš počakala, da še Tinka pride iz dopusta?
Renen res lep avatar!
Kornelija user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7011
11.7.2007 20:09:44   
bobika
Točno renan, bi jaz tudi mogla zimskega (avatar) zamenjati user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7012
11.7.2007 20:51:08   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeeeer!

Evo naša "posadka" je že pol ure pospravljena, user posted image  spet na špilu jaz pa visim tukajle gor.

ANči je zaspala ob intenzivnem cmokanju in lizanju svoje roke - mogoče ji je celo ratal palček inštaliratuser posted image . Očitno ga bo vlekla. Glede na to, da sva ga midva oba fuuuuul dolg, bi blo čudno če ga nobeden od otrok ne bi.

Taši a se še kar valjaš tukajle goruser posted image user posted image . Pejd že rodit nouser posted image . Se spominjam kako sem bila naveličana pri tamalem, ki je zamujal 8 dni. Jaz pa ko slon, pa že celo nosečnost mi je g. govoril, da bo velik. In potem si gospod še drzne zamujatuser posted image ! Držim pesti, da bo kmalu!

Renan luškan avatar! Tak gangsterskiuser posted image .

Kornelija user posted image ! Držim pesti, da se čimprej pozdraviš!

Pri nas je prav fino hladno - me kar malo zebe zdajle ob odprtem oknu! Se da vsaj normalno hodit okrog z mulci.

Nič po mojem sem vse spisala, drugač se pa še oglasim kaj. Lep večer!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7013
11.7.2007 21:38:47   
rija
JURE, porkaduš, zdaj pa hitro ven! user posted image user posted image

Taši, Jurček res čaka na Lonjo user posted image user posted image user posted image

Tebi pa en nasvet: najprej se s tvojim pošteno dol dajta, potem malo pohištva prelagat in boš videla, ob dveh boš letela proti porodnišnici.....user posted image user posted image  aja, pa še malo domače šunke in čebule vmes za večerjo ....user posted image user posted image user posted image  Preverjeno user posted image

AjdaN: pa tvoj je nek zaresen muzikant, ko vsak večer špila user posted image

Renan: res lep avatar user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7014
11.7.2007 21:39:24   
srečica
Res je tukaj zatišje. Kak to, punce?

Kornelija, mislim nate in držim pesti, da bo vse ok. user posted image

Lepo se imejte

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7015
11.7.2007 21:45:44   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: rija
AjdaN: pa tvoj je nek zaresen muzikant, ko vsak večer špila user posted image

Eh drek pa muskontarja metuser posted image user posted image ! Zaresen pa je za silo no. Fora je v tem, da imata kar za "stalno" zmenjeno z eno gostilno in že vnaprej vejo kdaj bojo špili.

Saj zdajle bo celo 2 meseca več al manj doma. Za naprej pa sploh ne upa povedat kolk špilov imatauser posted image ! Drugač bova cela dva mesca že vnaprej skreganauser posted image .

Drugač pa ZAKON nasvetek za Taši. Sam se bojim, da ne bo nč nucal, sam še bolj bo živčnauser posted image . Pa s tistim trebuhom sexatuser posted image user posted image !?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7016
11.7.2007 21:53:10   
rija
pa saj ne rabi ona gor bit user posted image user posted image user posted image  bo reveža še zadušila...user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7017
11.7.2007 22:11:25   
ajdaN
pa saj ne rabi ona gor bit user posted image user posted image user posted image  bo reveža še zadušila...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

O kriza!!! Zdejle sm se pa naglas režat začelauser posted image  user posted image  user posted image

Taši sej vem da trpiš ob čakanju, ampak midve se pa očitno prav zabavavauser posted image !

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7018
11.7.2007 22:23:55   
rija
vsaj nekdo user posted image user posted image user posted image

sicer pa se nama lahko pridruži, mogoče jo bo od režanja stisnilo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7019
11.7.2007 22:30:34   
renan
jaz sem enkrat malo pred porodom skoraj mozeka zadusila na ta nacin, zato tasonka le previdno.user posted image   baje, da to res pomaga- svetovala nam je tako celo babica na materinski.user posted image

AjdaN: na naslednjem srecanju lahko zabavo priredimo, pa nam bo tvoj moz igral.user posted image zgleda, da ti res fino obvladujes tvoja dva mladicka.user posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7020
11.7.2007 23:30:59   
rija
pupike kliknite user posted image

http://www.rdecinoski.org/

in pomagajmo....

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7021
12.7.2007 0:46:41   
Anonimen

vsaj nekdo user posted image user posted image user posted image

sicer pa se nama lahko pridruži, mogoče jo bo od režanja stisnilo user posted image

Ko bi vsaj, ker režim se res.user posted image user posted image user posted image Afne...
Ma jst nč več ne dam na te nasvete. Kakšnga hudiča sm zganjala že pr Špeli, pa ni hotla ven. Ni da ni, da nisem sprobala. Se ne pustim več nasrat.user posted image Seksal smo k zajci - ni pomagal, sprehajal se kilometre in štenge premagoval, da sm dušo spustila - ni pomagal, sem se namakala v vroči vodi - ni pomagal, še klistiral so  me na konc duplo, da bi kej šlo samo od sebe - nič. Moj trebuh je res limuzina!user posted image

No, sam da veste, da sm še tuki. Zdej pa grem...

spat user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7022
12.7.2007 0:51:17   
Anonimen
LONJA, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7023
12.7.2007 7:08:03   
ajdaN
 Vse najboljše Lonja!!! Lepo praznuj!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7024
12.7.2007 7:17:04   
lonja
Taši, spakiraj se že enkrat, zdej bom že jest ratala nestrpna. Jutr je petek 13. tak da zadevo rajši danes zrihtaj. Čeprav bi bila pa fora roditi prav na petek 13. Hvala za zgodnje čestitke, si bila prva.

AjdaN, tudi tebi hvala. user posted image user posted image user posted image  za obvladovanje mulcev. Moj mi je prejšnji teden sam omenil dve službeni poti še do konca leta, pa je bil dva dni mir pr bajt (ni blo tona), zdej sem se že mal pomirila. Na vseslovenskem srečanju januark 2006 bi pa res lahko tvoj kaj zašpilal. Naša tamala je ubrisana na narodnjake. A tudi te kej špila?

Naredite si lep dan!

lonja user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?