|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
11.7.2007 12:52:43   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Aja, pa še to - pri plenicah mu redkokdaj vrže ob nogicah (ob strani) ven, mu pa večkrat drekec prileze nazaj, po hrbtu. Lulčija ma čistega, hrbet pauser posted image user posted image user posted image Pa ni glih suh - ma 8 kg, star pa je bil 4 mesece.

Oj jasna81!

Ti kr lidlke kupi...če ti ne bodo dobre jih bom jaz od tebe kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drekec pa zagotovo ne bo uhajaluser posted image user posted image user posted image pri lidlkah.
Men jih je ravno zmanjkalo, pa sem kupla pamperske....pa cel je posran...perem non stop....mi že bodijev zmanjkuje.....user posted image user posted image user posted image

O kilce pa imate!user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.7.2007 14:56:35   
atena777
Helou!

Midva sva pa s plavanja. Sva za Kolumbin zevnik trenirala user posted image user posted image user posted image .
Kolumbo če prav razumem, bi tebi odgovarjalo srečanje čez kakšen teden šele? Ker v ponedeljek bo pri vas na sporedu pokanje al kako?

Visnjaaa sem videla, da si se fajtala zame vceri na januarkah. A to pride samo od kolebnice, al tut kako boksarsko vreco uporabljas pri svoji dnevni vadbi user posted image user posted image user posted image . Ja ne smes bit prevec huda, ker dugac nobene ne bo na srecanje, se bodo vse bale. user posted image
Pa se Malecka je prisla red delat. Ja ze treniramo, a, ko se bodo mali med sabo za igrace tolkl user posted image user posted image user posted image .
LU_LU vidim, da je ljudstvo zeljno kruha in iger user posted image . Meni pa takle ne disi, pa sodnije, pa tozarjenja, pa kreganja. Sama izguba energije in casa.

No na plavanju smo se imeli super, prvic je sicer mal jokal v fredu po 5 minutah (naprej pa tak smeh in navdusenje, da sem misla, da bo ven skocil). A je blo pri vas tut tko Kolumbo. Potem sva eno rundo plavala brez obroca in je bil cist navdusen, ker v nasi banjici doma se skos zabija ob stene, tukaj pa kar naenkrat cel bazencek njegov.

Cao!

A.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.7.2007 15:21:08   
Anonimen
Evo, mal sem prečekirala forum in...zeleno-modre huggies tud obstajajo? user posted image user posted image user posted image Jih sploh nikol nisem vidla. Mi smo uporabljali one temno modre - rdeče, pa so tolk debele pa trde... user posted image Pa še tistih elastičnik trakov ob strani nimajo, kot jih imajo pampers active fit. Baje pa da jih te zelene huggies imajo..

Mater kompliciram, ampak se mi res ne da prat cot vsak dan, sploh pa kuhat ne. user posted image

Grem jest, tam se vsaj znajdem! user posted image user posted image user posted image

Kam ste zginle dans? Po shoppingih? Upam, da kej fajnga kupite!

Čau!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.7.2007 16:06:00   
ribicau
Hoj!

Men pa tale RR skoz nekej štrajka, komej se mi strani odpirajo, pa komej kej napisanega oddam user posted image !

Sej ste tolk napisale, da sem en čas rabila, da sem vse prebrala.

Kg, kg, kg....Jest sem jih imela že 76, pa sem potem ene 4 leta nazaj shujšala na 61-62kg .....sej pravim jest sem se celo življenje ubadala s tem, pa celo nosečnost me je blo strah, kolk kg mi bo ostal....zdej mam pa 56kg, pa borbam, da bi se vsaj za kakšen kg zredila, ker mi je čist vse prevelik, sploh nobene cunje iz omare ne morem oblečt. Pojem pa več, kot moj mož, pa še med obroki se s sladoledom in piškoti bašem. Sem v soboto ene hlače športne kupila št. 36....pa tolk sem imela pomojem v 4. razredu OŠ. Se pa bojim, da ko bom nehala dojit in vozičkat, da bom v trenutku dobila 10 kg gor. Sej pravim, iz ene skrajnosti v drugo.

jasna81, ja tud zeleno modre obstajajo. Mi smo jih imeli samo za ponoči, ampak so nam proti jutru premočile. Za čez dan imamo že skoz Mullerjeve plenice, za ponoči smo pa kombinirali Huggies...pa še vse možne druge, ker so Mullerjeve s toliko urina postale bolj trde. No če z čas smo pa ugotovili, da nam zjutraj edino Mullerjeve in Pampers nemške ne premočijo. Naša bejba kr dost lula user posted image .

Sem pa nabavila včeraj v Mullerju pet paketov plenic....dva paketa po 88 kom zelenih pampersk in tri pakete po 64 kom active fit pampersk.....vse so od 7-18kg. Če bomo pa slučajno rabili od 9-20kg, mi bodo pa kakšen paket zamejali (poznam poslovodkinjo user posted image )! Sem s to akcijo prišparala 50 eur! to se pa kr splača a ne?

....Eva se je zbudila, grem ...

Cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.7.2007 16:15:38   
atena777
Kg, kg, kg....Jest sem jih imela že 76, pa sem potem ene 4 leta nazaj shujšala na 61-62kg .....sej pravim jest sem se celo življenje ubadala s tem, pa celo nosečnost me je blo strah, kolk kg mi bo ostal....zdej mam pa 56kg, pa borbam, da bi se vsaj za kakšen kg zredila, ker mi je čist vse prevelik, sploh nobene cunje iz omare ne morem oblečt. Pojem pa več, kot moj mož, pa še med obroki se s sladoledom in piškoti bašem. Sem v soboto ene hlače športne kupila št. 36....pa tolk sem imela pomojem v 4. razredu OŠ. Se pa bojim, da ko bom nehala dojit in vozičkat, da bom v trenutku dobila 10 kg gor. Sej pravim, iz ene skrajnosti v drugo.

iiiijoj kok se enim gode. Jaz sem tudi taka (zasnova telesa), kot opisuješ v prvem delu, v nosečnosti sem pridobila 20,5 kg, od tega se jih 7 noče odlepiti stran. Preden se nisem začela malo zavestno paziti, ni šlo niti gram več dol, zdaj ko se februarke začele s hujšanjem, sem tudi jaz malo izključila večerje, pa je šlo že kako kg dol. Kako ti torej to uspe ribicau? Eni shujšajo od skrbi, eni shujšajo od user posted image , drugi od dojenja in vozičkanja, eni pa ne shujšajo sploh od ničesar, sam od vode user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.7.2007 16:32:04   
ribicau

iiiijoj kok se enim gode. Jaz sem tudi taka (zasnova telesa), kot opisuješ v prvem delu, v nosečnosti sem pridobila 20,5 kg, od tega se jih 7 noče odlepiti stran. Preden se nisem začela malo zavestno paziti, ni šlo niti gram več dol, zdaj ko se februarke začele s hujšanjem, sem tudi jaz malo izključila večerje, pa je šlo že kako kg dol. Kako ti torej to uspe ribicau? Eni shujšajo od skrbi, eni shujšajo od user posted image , drugi od dojenja in vozičkanja, eni pa ne shujšajo sploh od ničesar, sam od vode user posted image .

[/quote]

Sej pravim, pomojem je šlo od dojenja in vozičkanja, je pa res, da sem se v nosečnosti zredila za 10,5 kg....sem kr pazila, koliko sem pojedla....potem pa sem v dveh tednih po porodu bila na svoji teži, pol je šlo pa še 5kg dol user posted image  brez da bi se pazila al karkoli drucga delala! Res, če bi pred nosečnostjo pojedla tolk kot sedaj, bi imela pomojem 90 kg! Brez heca, se ne zmišljujem. Vsa moja familija je bolj zalita in jest nisem nobena izjema. Sej pravim, pomojem bo šlo potem tko gor, da zase ne bom vedla.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.7.2007 21:11:24   
DeMer
Zivjo! Matr ste pa zagnane s temle hujsanjem. A vas je poletje prestraslo? user posted image Jest sem dala ta lanske kopalke gor in sem prov sexi, no vsaj zgornji del, mi komej pokrijejo kej. :) Mi smo imeli v torek cepljenje, zdej pa ima mali kr oteklino tam okoli. Kaj naresti da bo oteklina se zmanjsala? Drgac pa mali je kot stirje. Poje kozarcek sadja 190 in za cez se ene 140 mleka. A mislite, da je to prevec? Mi je pediater reku, da naj mu dajem kr sveze sadje in ne cist zmiksano, morjo bit se koscki zraven da se navadjo. Pa sem probala, pa je kr grizu. No, vsaj neki ma po mamici. Rad je! user posted image Kaj pa kaj vi dajete svojim user posted image za jest? AL pa za pit?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.7.2007 21:30:47   
LuLu
DeMer, meni so rekli, da če bo kaj na koži po cepljenju, da naj z kamilico malo čistim.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.7.2007 21:30:58   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Mi smo imeli v torek cepljenje, zdej pa ima mali kr oteklino tam okoli. Kaj naresti da bo oteklina se zmanjsala?

Če imaš doma fiziološko jo daj v hladilnik ali na hitro v zmrzovalnik da se ohladi, potem pa jo daj na gazico in na oteklo mesto. To so nam rekli v posvetovalnici. Domač recept za to oteklino, pa mogoče najboljši je pa, da daš na gazico kislo smetano in to na oteklo mesto. Drugače pa mislim, da ti malecka_mateja lahko bolj pomaga, ker je "iz foha"!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.7.2007 21:45:59   
malecka_mateja
ojla!

demar tako kot ti je ribica napisal!z fiziološko mu naredi ohladek pa mrzli!pa pusti največ 10 min!potem pa čez tri ure ponovič!če pa v treh dneh ne izgine pa se pejta pokazat!
ja hujšanje!jaz lanskih niti ne spravim do kolenuser posted image user posted image zato hujšanje pa še če grem v morje ne bodi heca poste v mb poplavo meli!ker bo morje tak naraslouser posted image user posted image user posted image to pa mislim da nočete!

torej bravo kolumbo za hujašnje!kaj pa slončkanje!
aja seznam!

mi gremo za deset dni!

10 bodijev
3 pižame za ponoči če bo mrlo dugače spi v bodiju!
4 kratke hlače
6 majčk
4 oblekce(ti pač kaj maš)
potem pa mam take žabe brez roavav in na kratke hlače v celem! te 3
trenerkica
2 dolge hlače
2 dolgi rokav
jopica
posteljnina
plenice
čajek
flaške
hrana
voda za hrabo
duda
proti komarje(mreža ali pa za vtičnico)
posteljca
posteljnina
igračke
čeber za kopat
bazenček za malo
kozmetika(olje...)
krema za sončenje faktor 50
fiziološka
krema za rit
vlažilni robčki
odejica tanka in debelješa
senčnik
klobuček
fredov obroč
slinčki
kašice

mislim da je to to
aja pa osebna izkaznica lai ptni list ter zdravstvena!

no to mam jaz če kaj pozabla me spomnite!
aja pa vibrator sam to je na drugem seznamu!user posted image user posted image user posted image

atena sory sam so me ene pravuser posted image  ker te kuj nekaj napadajo!sej sem že prijazna samo me tako razkuri!se opravičujem!sam tak jeuser posted image

jasna lepi bebek zelo!rabi nevesto aja je naša zasedena od višnje!user posted image user posted image user posted image user posted image

punce pozor sem imela ta rdečega hudiča s krvavca 23 dni na obisku sedaj smo 4 dni meli mir in sedaj spet????mislim da bom mogla nujno obiskat G ker to pa ni več normalo!popizla bom inmoj tudi misli m da bo on počasi rabo ančko!user posted image user posted image user posted image user posted image

no pridne bit!

kolumbo jtri jemo makarončke!njami!pa solatka pa še aldko!jupi!!!!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 22:07:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.7.2007 10:36:59   
Izabela_07
halo punce
po dolgem času se malo javim, saj preberm vas še, za pisat sem pa noro lenauser posted image . Se mi pa dopade da se res nič ne kregate in da ima pač vsak svoje mnenje.

Mi se fino redimo, še preveč, ampak falot pač rad je! Je pa v zadnjem tednu ratal prava čveka, sploh če je veliko ljudi, ima vedno ogromno za povedat...vsaj nekaj ima po meni, vse ostalo ima tako po očiju.

Čestitke vsem ki pridno hujšate...jaz se trudim, kakšen dan bolj, kakšen manj usešnouser posted image

Se bom pa probala poboljšat in se malo večkrat javit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.7.2007 11:37:04   
malecka_mateja
dobrodošla izabela zdaj pa se4 kar redno javljaj!vas vse pogrešamo tiste kaj ste pozabile na nas!user posted image

kolumbo pojd se raje pokazat da vidiš kaj je ta bula!lhako da ni tako nedolžna!upam pa da ni hujšega!pa ne stiskaj!!!!

mi pa nimamo fredovega amapak enega podobnega pa bomo vidli kako se bo obneslo na morju!ampak verjetno bomo bolj čolnček mali samo za njo uporabljali!
danes pa makarončki kolumbouser posted image user posted image pa solatka!
zvečer pa dobra runda slončkanja in tortica!njami!

papa pa pridne bit!

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.7.2007 11:54:30   
ribicau
Halo!

Da vam povem, kako smo danes spali....od 20.30 do 6.20, potem je bla 10 min na joški in je zaspala nazaj do 8.40! Zdele se je pa glih zbudila, k je 25 min dremala.....kva jo je pičl ne vem! Sej jutri bomo pa pomožnosti spet ob 3-eh ali 4-ih prvič futrali....

Jaz bi pa morala it po hlačke za v bazen.....plenic za kopat namreč nisem dobila. A kaj veste, a v Kranju v BC jih imajo? Sem pa mislila it v Tržič na bazen, samo zdele se mi zdi, da je malo mrzla voda, ko je bilo ozračje tele dni tako hladno.

Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.7.2007 12:08:20   
Anonimen
Ojla!

Ribica user posted image za super spanec! Mi nismo meli take sreče - mali se je čist zbudu okol 4h zjutraj in ni hotu zaspat. Sma bla budna do mal čez 6h, pol pa spanje do 8. Zdej mu pa ne dam zaspat, pa če bo še tolk tečen. Sem se odločla, da ma 2-3h spanca čez dan več kot dovolj. user posted image Upam, da bo ponoči kaj bolje.

Mi pa sploh nimamo nobenga obroča za na morje, pa sej itak gremo sam za par dni. Kolk pa so dojenčki sploh lahka v vodi naenkrat?

A mate kak predlog za kosilo danes? Ribica? Al katera že deli recepte...user posted image Včeraj smo imeli stročji fižol z mesom - to je blo za mojo dušo, ampak dans ati neki rogovili za bučke al pa ribe...  Kako ve pripravljate bučke? Ne vem, če ne bo kr mrzu krompir+ribe.

Evo tale falotek mi je v naročju skor zaspal, gremo se mal sprehajat, ker mu ne dam zaspat do 13h

Se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.7.2007 13:45:44   
atena777
Oo, sedaj vas gre pa velik na morje! Vas bom  kar pogresala. Malecka_Mateja kdaj greste pa vi na morje?
Midva sva bila pri pediatru. Mislim, to pa je bila burleska. Najprej ugotoviva, da ima David ze malo sklerozno mami, ker sva bila naročena jutri, ampak izgleda se je meni varnostni mehanizem vklopil, ker je jutri petek 13 user posted image . Ne nisem vrazeverna, to je bila sala. Na sreco pediatrinja ni rekla, kdor nima v glavi ima pa v petah in naju je lepo sprejela. Nato sem že mislila, da ga bomo cepili, pa se je pediatrinja glede na njegovo zadnjo reakcijo (39,8 vročine) odločila, da bomo cepili na kliniki pod nadzorom. V tisti moji bukli o krvnih skupinah piše, da so otroci krvne skupine 0 zelo občutljivi na cepljenje (vročina, bruhanje). Počas bom začela še verjeti tem knjigam. No skratka, potem so naštimali revežu tisto urinsko vrečko na lulčka in sem ga nalivala s čajem, da mu je z ušes ven gledal, potem sva prišla v laboratorij, je pa vse ven steklo. Popeniš. Ker je bil en mlad fant tam in se ni ravno dobro znašel je rekel, tu je nova vrečka, pojdite nazaj v pediatrično, da vam jo namontirajo. Pa sem bila na srečo bolj pametna in sam plenice nisem več gor prpopala in je bilo v roku 15 min spet polno. No podrobnosti vas skoraj sigurno ne zanimajo, ampak je bilo tako smešno, če bi en snemal video, bi crkaval zraven pomojem.

David je bil kar dobre volje. Ne morem verjeti, da se je režal, ko ga je pregledovala, ker ga je žgečkalo. On je mislil, da se zdravnica igra z njim tako kot jaz. Sem se še jaz režala zraven.
Kar se pa kilaže tiče, nič ni omenila,ker je imela pomojem polno drugega dela. Se je pa zredil borih 250g.
No jaz pa sem shirala spet za 200g - pozitiven vpliv druzenja s februarkami user posted image .

Aja tanajnovejše novice pa sploh še nisem povedala: v križu me je štihnilo in to tako, da sem misla, da ne bom mogla več Davida dvinit. Zdaj hodim malo ukrivljena naprej (ene 45 stopinj) in krevlam kot ena starka. Če bo šlo tkole naprej, bo moral moj porodniško vzeti, jaz pa bolniško.

pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 12.7.2007 13:46:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.7.2007 13:49:24   
ribicau
jasna 81 mi mamo danes lasagno, kej več mi pa zdele ne pride na misel....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.7.2007 19:42:04   
atena777
Danes smo kuhali eno dobro zelenjavno juhico. Mlad korenček, mlad grah, bučke, paradižnik, čebula, šnitloh, olivno olej, sladka smetana.

Mnjami.

Glavna jed je bila boj simpl: puranji ražnjiči in stročji fižol v solati.
Za sladico pa Vienetta čeprav je po defaultu ne jem (pravi moj, da je do najbolj dober sladoled, ker je varen pred mano).Ampka če cuker pade, jaz vse jem user posted image user posted image user posted image .

No pupe, mogoče ideja za jutri.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.7.2007 19:43:32   
atena777
Kaj če bi vsaka povedala svoj najljubši recept?

Eh samo  sedaj  to ne gre skupi s hujšanjem. Al pa najljubši shujševalni recept?user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.7.2007 20:45:32   
visnjaaa
Oj!

Vidim, da ste vse čist v hujšanju.user posted image
Jaz pa nekak spet nimam voljeuser posted image  3 dni sem se držala, zdej spet grešimuser posted image user posted image
Eh bo že.....

Moj Nejc zdej je po novem je krompirček.....pa tud slivov frutek mu gre v ritko.....kašice pa ne in ne....zato morem tud mal bolj jest, da mam kej od mleka...no da ni sama vodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej vem....vsak izgovor mi prav prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri mu bom nardila krompirček z korenčkom....pa da vidim, če bo kej pojedu.
Ne vem več, katero kašico bi še poskusila, da bi mu dala za večerjo...da bi ga dobro nasitilo, da bi spal celo noč....ker midva se še kr zbujama  - dojima na 3 - 4 podnevi in ponoči.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.7.2007 21:10:53   
DeMer
Zivjo!
Visnjaaa, jest dam Marku zvecer rizeve kosmice od Milupe. Jih zmesas z mlekom, svojim ali adaptiranim. Jih ma zelo rad in mislim, da se tudi malo bolj nasiti. To dobi pred kopanje in po kopanju se flasko. Kosmice mu dam ene 3 jedilne zlice pa 90 mleka, pol pa poje se ene 130 mleka. Sem pa danes v lekarni zvedla, da prodajajo mleko od Novalaca, nocna formula, ki naj bi otroke malo bolj nasitila. Imam neko dogo formulo mascob. Ne vem vec, se bom pa malo pozanimala. Mark uglavnem spi celo noc od 8.20 do ene 7.30 +- pol ure, razen ob lunah, ki mu malo zmesajo vse skupaj. Drugace pa tud je krompircek + zelenjava. Sem mu v krompir dala se malo mlekca, pa mu je bil kr vsec, da ni bil tako suh.
LN

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.7.2007 22:38:42   
atena777
Mene je pa ornk križ štihnu. Jutr oči ostane na  očetovskem. Imam omejeno gibanje. Upam, da ne bo treba blokade. Se vidimo. Bye-bye

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.7.2007 22:57:07   
malecka_mateja
ojla!

atena boga upam da se porihtaš čimprej!

NOVICA DNEVA JE DA ESM ZOBARJA PREŽIVELAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

zaj nisem sposobna več pisat me že spanec daje jutri več!papa oz nočko

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.7.2007 9:45:14   
visnjaaa
alo!

Demer hvala za informacijo....bom probala.

Malecka_mateja me veseli, da si prestala zobarja....sma že 2 ko se ga bojima ko user posted image . Jaz bi si tud mogla it popravit polombo...pa celo na enici jo imam, pa mi je počrnela.....jojjj sem grozna, če me od blizu pogledaš se vidi....pa se ne morem spravit.
Kr neki si zmišlujem, da ker dojim ni fajn, ker jaz se brez inekcije tud usedem ne na stol.....kao zdej ko dojim, pa ni fino.....pa sej vem, da to sploh ni res ker bi mi itak dal lokalno, ta pa ne pride do mleka.....ampak vseeno sem skeptična....ja izgovor pačuser posted image user posted image
Atena777 upam, da te po nehalo boleti...uboga atenauser posted image

Moj Nejc je za ****...pa jaz tega ne razumem več.
Ko smo bili na morju, je celo noč spal, pridemo domov....prva dva dni je še spal....zdej pa se že 2 dni zbuja na 2 - 3 ure. Pa to ni več res.
Pa naj povem, da je bil na morju samo dojen, doma pa mu dam vsak dan 1 frutek in še zelenjavni obrok uvajama - do sedaj je jedel krompirček, za večerjo pa noče kašice....jih zgleda nima rad...sem jih že veliko probala.
Pa več je pojedel doma, kot na morju, tako da ne morem rečt, da je lačen....in se od lakote zbuja.....pa kaj je zdej to??????
Drugje spi..al doma ne??????
Pa ne razumem več!!!!!!
Kaj naj nardim????

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1099
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 10:16:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.