|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
5.7.2007 8:23:01   
*medica*
punce dones sem spet tela testek tako močn +..da sm tako skakala...sploh ne morm vrjet...user posted image user posted image user posted image tko sm srečna...mačka roda in sve ostale upam da tudi ve kmalu zagledateuser posted image user posted image ..i m so happyyyy...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.7.2007 8:50:20   
koala
roda17, jaz sem bila vsakič ko sem šal na wc prepričana da je tečak itak že tu, res jaz sem imela čisto enake znake kot pred prihajajočo tečko, edino kar se je razlikovalo da mi čokolada in sladkarije niso dišale.

macka27 hvala za čestitke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.7.2007 8:58:14   
gold fish
medica - user posted image user posted image user posted image  čestitke.....

Sem vedela, sem vedela ....user posted image

še roda...., pol sem pa jaz na vrsti..... in seveda vse ostale....

Kaj moram za ET tudi kaj nositi zraven?  Ste ve potem ležale tam ali ste takoj šle domov?  

Pozdrav, 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.7.2007 9:23:39   
*medica*
hvala gold fish..upam da boš tudi ti kmalu sporočila veselo novičko...na ET neseš kar si nesla na punkcijo ...malo odležiš tam ...ni problem..oni rečejo kao 10 min ..sam smo vse kr smo ležale tam ležale saj pol ure..user posted image user posted image nič bat ..boš vidla kak dobr filin je po ET....srečno 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.7.2007 9:26:35   
*medica*
koala a tudi tebi sladkarije niso dišale ..tudi meni ne..vendar bi skoz nekaj jedla ...neko hrano ..samo da ni sladko...čuj prvi znaki hehehehheh..user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki jim je ratalo in srečno vsem tisim ki čakajo ..user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.7.2007 9:48:15   
macka27
Medica   šenkrat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image .
Kateri postopek oz. v katero vama je ratalo  medica, če smem vprašat?

Gold fish jest sem šla po ET takoj domov. Je pa re ful the best občutek , tako  kot pravi medica.

Joj, mene pa tolk matra tale testek, bi ga že kar probala. Sam mislim da je še prekmalu...sem ful firbčen človek!
Sem že kr malo user posted image od tega čakanja.  Še vedno me spodaj dol na vsake svete kvatre mal zvije tako kot pred M, moje joškiceuser posted image me ne bolijo več, so samo še velike in težke... no pa lačna sem tut skoz, sem se v tednu dni zredila skoraj za 2kg. Bi kr skoz nekaj papcala...kr brskam po hladilniku kot ena kura..user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.7.2007 10:09:49   
*medica*
sem bila v postopku ICSI in to v ta prvo nam je ratalo...user posted image user posted image ..drgač sem test delala tri krat ...v ta prvo sem delala sedmi dan po ET vendar ni nič pokazalo in sem bla žalostna no kasneje sta oba testka pokazala user posted image user posted image ...macka kaj bova dobrga jedle...hehe..good luck 

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.7.2007 10:29:53   
macka27
user posted image user posted image user posted image Medica , jest zdele papcam Smoki in pijem coca colo....mjami, mi ful paše...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, kaj sem zdele opazla....gledam vn čez okno in vidim sneg po hribihuser posted image user posted image user posted image ... No comentuser posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.7.2007 10:30:27   
gold fish
.... ko sem imela punkcijo, so vse punc, ki so imele Et šle direkt iz operacijske domov.... (razen ene).  

Mene je malo strah, da ko mi bo spodaj "štoral", da me bo bolelo (še od punkcije.....)  ampak se bom poskušala čimbolj sprostiti, da bo potencialni  user posted image  našel pravo pot ....

Drugače me pa spodaj samo še tu pa tam špikne.... ni pa več razbolelo....   Je pa res, da imam v tistem delu brazgotino od CR in je vse nekako povezano..... (pa še ful slaba izkušnja od takrat, pol se pa strah vleče kot megla za mano...).

Konina - si me malo prehitela user posted image , držim pesti.....

Sayuri - kako je s tabo?

Drugače pa punce, držite se in držite pesti za jutri...

Pozdrav,

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.7.2007 10:59:27   
*medica*
ne boj se ET ker ni nič takega ...sploh nič ne čutiš...samo en pritisk..nič takega nobene bolečine...ni tako kot na punkciji...NIČ BAT...no me vse ki smo ble na ET smo ležale, šest nas je bilo...tisit dan..na koncu nas je sestra na lep način  spodila iz sobe "nosečke pojdite domov počivat, ne tukaj, naj vas možje doma razvajajo"user posted image user posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.7.2007 11:18:14   
Špelka
Vidiš, Medica, sem jaz tebi rekla! Iskrene čestitke in srečno do konca! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.7.2007 11:40:51   
Crnitulipan
Pozdravljene!

Medica tebi še 1x iskrene čestitke - user posted image user posted image user posted image Sem res vesela vsake, ki tu gor javi, da je srečka nosečka in nam ostalim daje upanje, da je mogoče.

Kar pa se temperature v IVF - nosečnosti tiče, pa naj napišem, da je ta pri nas, ki jemljemo progesteron v obliki utrogestana ali prometriuma, dvignjena ravno zaradi tega (in tudi našega lastnega progesterona), saj progesteron, ta poovulacijski hormon, vpliva na temperaturni center v naših možgančkih, kar ima za posledico nam vsem znani dvig BT po ovulaciji.

Pri naravni nosečnosti pa ni podpore z utrogestanom, je samo naš lastni progesteron, zato nam padec napove menstruacijo, dvig BT, ki pa traja in traja (mislim, da več kot 18 dni - odvisno od ciklusa) pa seveda napoveduje nosečnost.
Jaz sem si merila BT pri spontanem postopku z zamrznjenčkom, saj sem bila brez podpore utrogestana. Na 16 dan od dneva 0 (ovulacije) mi je temperatura padla, tako da sem takoj vedela, da se od malega eskimčka moram posloviti - naslednji dan sem dobila menstruacijo...
Sem se kar malo razpisala o tej temperaturi... mogoče pa kateri pomaga in bo nehala z vsakodnevno proceduro merjenja BT po transferju.
Sama sem se v današnji 8 sončen dan zbudila optimistično, s še vedno povečanimi in bolečimi prsmi - včeraj je bilo čudno, so zjutraj bile čisto uplahnjene in me je to res malo zamorilo... Ampak ni kaj, če pride user posted image   bo treba preživeti...

Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.7.2007 12:03:24   
konina
Čestitam za novo nosečko. Nam dvigate razpoloženje in večate upanje, da bomo vse enkrat user posted image . ČESTITAM.

Jaz sem pa že malo v strahu, pa polna upanja, da tokrat pa bo. Tega me je strah, saj vem, da bom ob - straaaašno razočarana. Poleg tega pa moja user posted image  ponavadi ne zaostaja, tokrat pa je O krepko zamudila. In če bo po ustaljenih tirih naj bi bila user posted image  že v PON ali TO. Sedaj pa božam trebušček in se pogovarjam z njima in jima govorim kako lepo se bomo imeli, če ostaneta. Me imajo že za malo user posted image  ...

Gold fish, ET je brez bolečin, samo prijetni filing, ker veš, da k tebi prihaja tvoj user posted image . Meni je šlo kar na jok, pa še biologinja je rekla, da sta zelo lepa. Tako, da se sprosti in uživaj takrat v sreči. Jaz nisem ležala, je Vogler rekel, da ne rabimo. Nekatere pa so. Sama se moraš odločit in narediti tako kot meniš, da je prav. Sem pa zunaj malo z možem posedela in uživala v trenutkih sreče. Srečno! Držim pesti.

Moram pa reči, da je bil dr. res faca in prijazen, vzpodbuden. Zadnjič Drobnič ni bil, je bil redkobeseden in kot da mene ni na mizi. Upam, da tudi to nekaj pomeni.

Lp, Nina

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.7.2007 13:10:39   
sayuri
medica še enkrat od srca čestitam user posted image user posted image user posted image . Dobrodošla v klubu user posted image

Zdaj imamo še nekaj trepetalk user posted image user posted image user posted image

gold fish, jaz sem ok. Tko kot sem bla user posted image . Nestrpno pričakujem ponedeljek in torek, ko imam preglede. user posted image  Verjamem v to, da se bo srček zdaj videl, vsake toliko časa pa me malce stisne-priznam user posted image . Drugače mi ni pa čist nč slabo user posted image , le zaspana sem še vedno user posted image  Pojavili so se mi tudi mozoljčki po obrazu, ki jih v prvi user posted image  ni bilo....user posted image  JAh tale začetek je čisto drugačen, kot prvič user posted image .
Jaz po Etju nisem nič počivala-pri Rešu itak noben ne počiva user posted image . Še po štacunah sem celo popoldne letala se spomnim.user posted image

konina zdaj sta tvoja dva user posted image user posted image  pri tebi in tako bo tud ostalo.user posted image

Crnitulipan evo, počasi se bližaš datumu testa. Ga boš kaj prej delala?

JAz tudi pogrešam nekaj "!naših" punc.user posted image   Shuka, Bety, ija, Pika, Tosja, DaisyE.... in še ostale.....javite se kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.7.2007 14:01:08   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image medicaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Kolk je lepo še eno srečko nosečko videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image , čakamo še na preostale trepetalke ko bodo javile lepo novičko.user posted image user posted image

Sayuri, jest sem že čist v mislih na dopustu, avgusta se pa spet javimuser posted image

Drage moje drogerašice, fiksarke, snifarke, trepetalke in srečke nosečke, pa vse tiste, ki se mi boste pridružile jeseni, lepo poletje vam želim in se vidimo avgusta.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.7.2007 14:29:25   
Crnitulipan
Sayuri pozdravljena,

testa doma nimam - šla ga bom kupit, če dobim menstruacijo, da izključim 'morebitno' nosečnost. Sicer bom kar na krvni test na GK počakala, pa čeprav je do 12.07. dolga.... če seveda pridem do tja....
Me sicer občasno stisne in bi ga šla delat, pravzaprav bi šla kar na krvni test vsake dva dni, da vsaj vidim ali pride do vgnezditve ali ne, pa sem si vseeno premislila. Kar bo pa bo.

Pri zamrznjenčku sem šla delat test na 8 dan in je bila vrednost 19, kar pomeni, da se je nekaj vgnezdilo (pod 10 je negativno), vendar do prave nosečnosti ni prišlo, saj sem dobila menstruacijo. Sicer je tista prava vrednost beta HCG več kot 40, da je nosečnost potrjena.

Zdaj je kar je..... če se je vgnezdil uspešno bi beta HCG že čez kak dan ali dva moral pokazat kake učinke...se mi zdi  bomo videli.

Sicer pa veliko sreče na pregledu in čestitke user posted image user posted image user posted image
Pozdravček vsem

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.7.2007 17:20:06   
citrončica
Medicauser posted image user posted image user posted image ,
čestitke,še ena več v klubuuser posted image ,
in še ena več v Tosjinem seznamu maj-junijčic,user posted image user posted image user posted image !!

Trepetalke,zdržite še malouser posted image user posted image !!!
Navijačice še vedno stiskamo pestke,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako uspešno!!user posted image user posted image

Vse, ki odhajate ne dopust,
uživajte maximalno!!
Z ostalimi pa smo itak "na vezi",
pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.7.2007 19:03:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  medica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znanstvena raziskava v Mariboru: Ona stvar od zadnjič se ni povečala, zmanjšala pa tudi ne (nemojte se sekirat, to ne znači da niste noseči - komentar zdravnice). Jajčniki ful povečani in zelo prekrvavljeni, veliki 8 cm (vi ste rekorderka kar se tiče velikosti - komentar zdravnice). Torej danes vam ne morem še nič konkretnega povedati, dajte kri in jutri pokličite za rezultat.
Še vedno v nevednosti, uf,  nič grem v Europark in kupim vse mogoče teste za ugotavljanje nosečnosti.
Pridem domov in najprej probam Viola test - dve črtici.user posted image
Potem mini Baby check - dve črtici.user posted image
Sledi First sign - dve črtici. user posted image
Sicer so vse bolj blede ampak vidne pa so.
Za finale si pustim Clear Blue - rahel plus.user posted image
Za zdaj sem prepričana da sem user posted image , bom pa 100 % ko bom izvedela jutri rezultate krvnega testa.

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.7.2007 19:10:29   
*medica*
jaaaa ni kejjj rodauser posted image   jeeeehhhhh no sva že ddve...ooo superrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..definitivno si user posted image ...tko sem vesela...juhhhuu ...junčic bo pa vseeno veliko user posted image ..super a ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.7.2007 19:16:41   
Anonimen
Julij se je začel zelo dobro. Stiskam pesti za gold fish, mačko in črni tulipan user posted image

(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.7.2007 20:12:50   
*medica*
ja tudi jaz stiskam ...da nas bo čim več..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.7.2007 20:51:13   
Crnitulipan
Roda17 čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne vem, če ne bi šla kar jutri na krvni test.... me je ob tej novici pošteno potegnilo.
To da se ti vidi že  na 8 dan je super!!!
In ni dileme, ker so vsi testi pokazali pozitivno!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.7.2007 21:12:35   
koala
JEEJJJJJJJJ roda17 user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v nosečnosti!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.7.2007 21:24:44   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ
28.06. UZ
29.06. STOP
01.07. punkcija user posted image
06.07. predviden ET user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (1. ICSI, PO)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)
user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
user posted image   *medica* (1.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
user posted image   roda17 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljević)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image    GITA14 28.06. ET user posted image  13.07.  user posted image user posted image user posted image

user posted image    konina  04.07. ET user posted image  user posted image  18.07. user posted image user posted image user posted image

user posted image   macka27 27.06. ET user posted image  user posted image  10.07. user posted image user posted image user posted image

user posted image   Crnitulipan  27.06. ET user posted image  user posted image  12.07.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image , Bety upa user posted image , upajoča, dajamajauser posted image   

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
...zgleda, da je to user posted image  leto začelo s poplavo user posted image  prav na pragu poletja!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMM vsem novim srečkam user posted image user posted image  user posted image  user posted image

roda17 - nisem (še) na user posted image , čeprav bova ta vikend "skočila" user posted image  user posted image  user posted image  na Krk user posted image
Moj dopust je še daleeeeeeeeeč - avgusta!

"Moja" omiljena dohtarca te ima v raziskavi user posted image  user posted image  user posted image  - pa nije baš sigurna...user posted image  user posted image  user posted image  glavno, da si ti in da jeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tisti dan, ko si imela ET je moj user posted image  dal kri - je rekel, da sta tak umirjen par user posted image  če je mislil taprave user posted image  user posted image  user posted image

UŽIVAJJJJJJJJJJJJJJJJJ in se pusti razvajati!!!
user posted image  user posted image  user posted image

fiška - jutri ti stiskam močne močne pestke user posted image  user posted image  user posted image  drž se!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.7.2007 21:24:52   
dajamaja
Iskrene čestitek obema novima nosečkamauser posted image user posted image
Vso srečo še preostalim trepetalkam. Lepo dvigujete povprečje tkole mal pred dopusti user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?