Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 8:42:45
|
|
|
|
*medica*
|
punce dones sem delala testek...no ne vem sploh ali sem ga prav ...cb mam drgač ...no vseeno je pokazal en blagi + zj pa ne vem ...šla bom še enga kupit pa bom še enkat probala...sploh ne vem ko naj pravilno postaavim ta CB ker ful težko pride do tistega drugega okenčka..hehe..no važn takoj se je pokazal blagi + ...kaj mislite..bila bi zelo vesela če bi to bilo to
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 9:03:52
|
|
|
|
Špelka
|
*medica* - tudi pri meni je bil 3 mesece nazaj 12. dan po ET na CB rahel plus, in glej - trebušček je vedno večji! Mislim, da je to to.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 9:04:51
|
|
|
|
konina
|
medica, to je to. Kaj ni super, ko zagledaš +. Dvome kar v koš, za sigurno pa probaj še enega. Pa še lepo je videti pluske. čestitam. Jaz sem že vsa nestrpna, jutri grem na ET. Sedaj se pa porajajo strahovi, kaj če nobeden ne preživi odmrznitve. Pa še filing imam, kot da na obisk prihaja . Verjetno od živcev. Sam tale moja O mi je ta mesec dala vetra, sedaj pa nisem več sigurna v nobene znake. No, upam, da bo jutri vse o.k.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 9:09:01
|
|
|
|
alia
|
Super, super - vsem, ki vam je uspelo!!! Tiste, ki še čakate - SREČNO!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 9:48:57
|
|
|
|
sayuri
|
Oooooo, nekaj lepih novičk se je nabralo tukile Crnitulipan, dobrodošla zopet nazaj. Močno držim pesti, da tile tvoji znaki prinesejo čez nekaj dni en velik moder plusek. Spremljala sem te spomladi, kako si se borila.... Evo, zdaj pa mora uspet. medica, plusek je plusek, kakor ga obrneš . tud če je čisto svetel . Jaz ti od srca čestitam in ti izrekam dobrodošlico v klubu . Pa počakaj še 2 dni in ponovno naredi test, da boš čisto prepričana. konina umiri se in se s čim zamoti do jutrišnjega dne. Črne misli na stran in samo pozitivne v glavo. Otročki te čakajo in jutri jim bo lepo toplo pr tebi roda sem šla še enkrat nazaj brat in res sem čist pobrkljala . Kmalu bo četrtek, takrat pa boš verjetno že vedela, kako in kaj. Vsem trepetalkoam želim čimpejšnje minevanje časa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 9:49:43
|
|
|
|
koala
|
*medica* to je to!! Uživaj.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 10:40:16
|
|
|
|
macka27
|
Jutro babe....kako smo danes? Jest zdele uživam ob , mjamsi kolk mi paše... . Bejbe, a je to normalno da me 6 dan od transferja ful bolijo moji bubies in da so težki kot , po vrhu pa še tako zvija kot pred M??? Sicer me ponavadi začne pred M zvijati kakšen 2 dni prej, zdej je pa še kar nekaj časa do tja...hmmmm ne vem no... A so sploh spodbujajoči znaki al ne....Po mojem sem že kr mal obupala, ker me spremljajo ti znaki... Manca za , juhuhu.... Konina držim pestke,...... da bo vse O.K. Punce lep pozdravčke iz Gorenjske...
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 11:01:07
|
|
|
|
gold fish
|
medica - - kot vidiš je šlo v božja ušesa.... Punce, mene še vedno ful boli tu spodaj od punkcije, pa sem že oba ketonala, ki sem ju dobila pojedla.... Danes bi po mojem še lahko kakšnega, se bi do petka sčistilo....ko je ET. Kaj pravite? Nekaj me še zanima - dobila sem Utrogestan, drugi in tretji dan po punkciji 3x2 po jedi, 4 in naslednje dni v nožnico - kaj moraš to potem en čas ležati, da se raztopi ali kako to gre? Pozdrav vsem...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 12:28:07
|
|
|
|
*medica*
|
gold fish ...jest sm normalno naprej hodila ko sam si dala utrogestan not..no mal sm poležala ampak samo za kaki 5min... no moj + še enkat bom nardila testek da sm 100% tko sm srečna da sm se zjokala od sreče tko sm vesela..srečno ostalim puncam trepetalkam
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 12:41:22
|
|
|
|
macka27
|
JOj, punce šele zdele sem opazila kolk sem jest že zmešana.... zgoraj pri prejšnem postu sem kr manci namesto MEDICI čestitala za .
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 13:58:58
|
|
|
|
šemalo
|
punce, vem, da se vam bo zdelo smešno, ampak koliko ljubezni in prijateljstva je na teh straneh.....jaz sem mela kar solze v očeh, k sm brala vaše nasvete, spodbude, strahove...... moram reči, da mi je žal, da sem se (BUČA!!!) držala navodil iz UKC LJ, k so mi rekli tam, da je na teh forumih leglo raznih strahov in neresnic o OBMP. Z možem sva za prvi postopek naročena v septembru pri dr. Drobniču. 2 leti sem čakala na ta dogodek, zdaj pa ne vem več, kako in kaj......
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:03:29
|
|
|
|
macka27
|
Šemalo WELCOME , bom držala pesti da vama rata v 1! V kateri postopek pa gresta? Jap, pa še res je, na tem forumu so vse punce the best....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:07:30
|
|
|
|
šemalo
|
ja, jaz nimam pojma....sva bla na tistem uvodnem predavanju pred kakim mesecem.....in to je to...omenil so neko napotnico še pa da naj pokličem, ko septembra dobim M......sej pravim, pojma nimam o ničemer....drugače je zdravnik ful optimističen, ker sva oba ok, sam pri men so jajcevodi slabo prehodni (ali neprehodni)...... sam res sem najbl happy, da sem naletela na tale ringaraja, ker so res informacije iz prve roke... kako si ti? si tudi v postopku?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:16:42
|
|
|
|
macka27
|
aham, sem v postopku ICSI ( dr.Reš - Postojna ), ubistvu, sem že zaključila postopek in samo še čakam 10.7. da probam testek. Mi je pa dr. Reško vstavil 2 , upam da se bo kaj prijelo....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:33:10
|
|
|
|
šemalo
|
držim ti pesti, da bo !!! jaz sem bila 2 leti nazaj pri Rešu, pa je bil ful radikalnega mišljenja (on bi meni vzel ven jajcevode pri 25-ih), češ, saj nimajo nobene funkcije če so zapackani...pa sem šla na UKC LJ po drugo mnenje....in tam ostala.....bomo videli... sicer sem pa o Rešu slišala vse najboljše, tako da si sigurno v dobrih rokah....a si se držala kakih navodil pred postopkom (prehrana, sproščanje? pozdrav z Gorenjske
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:35:02
|
|
|
|
sayuri
|
šemalo Septembra bo šlo kar nekaj bork iz naše teme v nov boj in prepričana sem, da se boste fajn ujele. Jaz sem na forumu ogromno izvedla, se ogromno naučila, veliko so mi pomenila mnenja in spodbude zlatih punc . Teme kar ne morem zapustit in še vedno vsake toliko časa malce pošnofam tukile gor in navijam za vsako posebej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:38:39
|
|
|
|
macka27
|
ooo še malo, si ti tudi Gorenka???
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 14:49:04
|
|
|
|
šemalo
|
ja, pristna!! hvala Sayuri......res ste si v vzpodbudo in tolažbo....koliko zgodb, koliko življenja je na teh straneh.......saj sploh ne moreš ostati tu.....jaz berem vse povprek........ PUNCE, UPANJE OSTAJA.... NI VRAG, DA NE BO !!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 16:35:40
|
|
|
|
citrončica
|
Šemalo,dobrodošla, kar nekaj nas gre v ponoven postopek septembra , da podremo rekord maj-junijčic, da bo imela Tosja veliko dela z novimi seznami , seveda!!! Izkoristi poletje, če že prej kaj rata !!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 16:35:56
|
|
|
|
*medica*
|
šemalo dobrodošla med nami...nič se nesikiraj ...kar te bo zanimalo smo tukaj...vprašaj...tudi sama sem mislila na temu forumu je veliko več negativnih misli in ne vem kaj, ko pa prideš enkat not te posrka ker takrat vidiš da ni samo negativnosti temveč tudi velio pozitivnih stvari....lep pozdravček in upam da ti uspe...veliko sreče ....and WELLCOME
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 19:13:16
|
|
|
|
koala
|
šemalo dobrodošla ja prav krasno je imeti nekoga, ki te vzpodbuja, bodri, upa s teboj, se veseli ali pa joče, Tukaj boš našla vse to. To bo verjetno vajin prvi postopek? Nič bat, ni bavbav, če pa te bo kaj zanimalo pa kar pogumno z vprašanji na plan, vedi da nobeno vprašanje ni neumno in da se bomo punce maksimalno potrudile, da ti pomagamo. macka27, mene je skozi zvijalo kot da se bo zdaj zdaj vlilo, pa prsi so me tudi bolele, samo temu nisem posvečala pozornosti, ker me tudi pred tečko. Jaz močno močno stikam pestke, da sporočiš tiste ta parve novičke. Še malo pa bo.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 19:44:14
|
|
|
|
macka27
|
macka27, mene je skozi zvijalo kot da se bo zdaj zdaj vlilo, pa prsi so me tudi bolele, samo temu nisem posvečala pozornosti, ker me tudi pred tečko. Jaz močno močno stikam pestke, da sporočiš tiste ta parve novičke. Še malo pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: koalA Ja sej mene tut pred tečko bolijo moji bubies in me zvija....zato pa pravim , da me je malo strah... NO zdej sem pa po vrhu fasala še vročino 37,2 groza.... Čaki mal, a si ti nosečka? Če si
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 21:42:56
|
|
|
|
gold fish
|
punce - še zdaj čakam odgovor..... Kako dolgo vas je bolelo po punkciji? Mene ful bolita oba jajčnika tako, da komaj sedim.... Bi samo ležala in spala.... Drugače ne krvavim in tudi lulat hodim normalno... Ali je to zaradi tega, ker je bilo toliko folikov? Že komaj čakam petek..... Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 3.7.2007 23:28:48
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Medica čestitke - če ti je clear blue pokazal plusek, potem si zagotovo nosečka, saj so ti testi zelo dobro izdelani in imajo v primerjavi z baby checkom zelo malo lažno pozitivnih rezultatov. Baby mini je tudi meni že pokazal drugo črtico, ki je ni bilo.... Tudi mene je začelo danes na 6.dan malo zvijati, prsa bolijo - to stalno testiram, ker so me je pri obeh transferjih prsi nehale bolet in je prišla .. tako da te bolečine z veseljem prenašam.. te v trebuhu in križu pa so v mojih možgančkih zapisane kot nekaj kar napoveduje , pa čeprav je več kot jasno, da so znaki enaki... močno upam, da tokrat napovedujejo kaj lepega.. Lahko noč, Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 4.7.2007 5:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish punce - še zdaj čakam odgovor..... Kako dolgo vas je bolelo po punkciji? Mene ful bolita oba jajčnika tako, da komaj sedim.... Bi samo ležala in spala.... Drugače ne krvavim in tudi lulat hodim normalno... Ali je to zaradi tega, ker je bilo toliko folikov? Že komaj čakam petek..... Pozdrav. Če te tako zelo boli, da ne moreš sedet, potem si lahko staknila hiperstimulacijo. Če je hudo, pokliči na center in se s tem ne ****, ker se ti lahko samo poslabša, oni bodo že vedeli kako je stanje z UZ jajčnikov. Ali so le-ti veliki ali se ti v telesu nabira voda. Samo normalno odvajanje vode včasih ni dovolj, odvajat moraš več kot spiješ, saj še s hrano dobiš tekočino vase. Ketonali zato niso rešitev, ker samo prekriješ bolečine, hiperstimulacije pa ne odpraviš, lahko se bo sama od sebe, lahko pa tudi ne. Punce jaz vas ne razumem, zakaj je tako težko rečt ginekologu. S tem ni heca. Kljub blagi hiperstimulaciji bo opravljen ET, zato naj vas ne skrbi, da bodo morali vaši palčki na hladno. Skrbite za svoje zdravje in če boste ve ok, bodo tudi zarodki ok in tudi vgnezditev. Vgnezditev bo hiperstimulacijo samo še povečala, prav tako zaskrbljenost in živčnost kaj se dogaja s tabo. Ob pogovoru z G in Uz boste pomirjene, kar bo samo dobro za vas in vaše . Do takrat pa voda, nič kave in pravih čajev, velik proteinov, malo soli in slanih stvari, nobenih sunkovitih gibov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaNataliyaKatero vam je boljše ime?Nik (
28%)
Taj (
20%)
Žan (
24%)
Mark (
28%)
Število vseh glasov: 594Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!