Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 22:47:29
|
|
|
|
gold fish
|
kot si že rekla ne mislim preveč na to, želim si vsekakor, da zagledam ... Vem, da spremeniti ne morem več nič...kar je je...., če hoče pikica ostati pri meni je dobrodošla, če bo pa šla pa tudi ne morem nič zato.... Ampak sem optimist...., da bo leto tudi za nas uspešno.... Zdaj sem nekaj čitala, pa mi ni nič več jasno.... Kako ste jemale Utrogestan? Jaz sem 2 dni po jedi - 3x2, nato pa ista doza v nožnico in tako tudi sedaj nadaljujem - po ET sem dobila 3 škatle- .... sem pa prebrala, da ene pojedo tablete.... Kaj je vseeno kako se to izvaja? Pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 22:56:01
|
|
|
|
Lep.dan
|
Hoj se enkrat, To je tudi mene zanimalo. Takole nekako je: prva dva dni zdravilo jes, ker so rane v noznici po punkciji se sveze, potem pa po novem zdravilo dajes ves cas v noznico (3x2), ker naj bi se tam bolje absorbiralo, pa se vrti se ti ne. Ceprav se ti zdi, da gre vse ven se ne sekiraj, ker se absorbira vseeno dovolj. Jaz po tem odlezim cca 15 min, ce imam cas, pa pravijo, da tudi to ni nujno. Imam pa boljsi obcutek. Lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 8:59:27
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ojla punce, žalostno sporočam, da se za nekaj časa umikam iz foruma - po drugem neuspešnem postopku sem na 10 dan dobila ... Vsem, ki čakate pa VELIKO uspeha!!! Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 9:42:23
|
|
|
|
koala
|
OOOOOo Črnitulipan samo zate . Izjoči svojo žalost, daj ven to bolečino. Potem bo pa svet izgledal bolje. Samo ne obupat, a prav? Mislim nate!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 9:54:55
|
|
|
|
GITA14
|
žal nama tudi v tem postopku z zamrznjenčkom ni uspelo, se je že v petek na 8 dan po ET-ju pojavla . a kej veste kdaj v ljubljani naročajo za kater mesec???? razočarana gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 10:34:45
|
|
|
|
macka27
|
dan punce. No, jest pa še vedno nimam M. Še vedno čakam al bo al ne!! upam da bo!! Sicer me spodaj dol nič ne zvija, imam bolj polne in večje prsi ( nič ne boliljo ), potem je tut vročina 37,4 in to jo imam že kar od 2 dne po transferju, nobenega izcedka. Dan za test pa je jutri... Črnitulipan, žal mi je Gold fish držim pesti za
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 13:01:45
|
|
|
|
šemalo
|
mačka 27: držim pesti!! gold fish VSE SE DRŽTE....SEJ BO!!! drgač mi je po dolgem času en dolgočasen in zoprn ponedeljek!!! UŽIVAJTE VSAJ VE!!! CMOK Z GORENJSKE!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 13:38:37
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, jaz sem tako žalostna in samo . Bila sem pri svojem ginekologu, ki je na UZju našel samo prazno vrečko in ničesar drugega. Sicer se je v 10 dneh povečala za 7 mm, ampak bi se morala z 8. teden nosečnosti že videti plod in srček. TAko pa ni bilo pa ničesar . Že ko sem bila na 6t pri Rešu sem imela slab občutek, ker me je čez 14 dni naročil na ponoven UZ. Kar tresem se, tako me srce boli in tako mi je hudo. Jutri zjutraj imam sicer še pri Rešu UZ, ampak mi je gin. že dal vedeti, da se nosečnost ne razvija naprej. Nisem vedela, da tako boli....in da se tudi jaz lahko zlomim. Trenutno ne morem razmišljati o ničemer in ko bom prišla malo k sebi, se vam oglasim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 13:41:56
|
|
|
|
šemalo
|
sayuri, ne bodi žalostna...to je še en korak vstran, a na pravi poti.......izjoči svojo bolečino in dvigni glavo ter ponosno naprej: SPET IN SPET IN SPET!!! mi smo s tabo
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 14:02:02
|
|
|
|
ija
|
oh, sayuri žalostna sem zate, neskončno si sploh ne morem predstavljat, kako ti je - že meni je tako zelo hudo, ko ne rata in ne rata, že v 5. ne, ampak to, da bi se najprej že neskončno veselila, potem pa šok - to je pa gotovo še hujše. drži se, pot gre vedno samo naprej, saj veš. mislim nate, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 14:32:55
|
|
|
|
*medica*
|
.crnitulipan in gita ... žalujem z vami..sej bo pa naslednjič zih ratalo...sayuri nemorem vrjet...kaj pa če se je tvoj g zmotil pa slabo videl...ne nesme tako biti..tako sm žalostna zarad tega... drgač punce je bil moj beta HCG danes 3292..čez 14 dni pa na uz... gold fish..naredi test ..mogoče ti pa kej že pokaže..zelo bi me to veselilo... ostalim trepetalkam pa srečno in čim prej zaglejte
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 16:19:38
|
|
|
|
gold fish
|
Najprej za sayuri, gito14 in crni tulipan - vsaki en . Punce, držite se in ne obupat. Sayuri - mogoče pa še ni vse zgubljeno... Medica - jaz sem danes 4 dan po ET, bi bilo prehitro delati test, ker bi bila potem samo v dvomu.... Če ga bom, bo to enkrat od nedelje dalje..... Koliko pikic ti greješ - po vrednosti sta dve? Me pa ful čudno boli spodaj, upam, da se ne napoveduje kaj hudega..... Ali pa je to povezano s tem, ker bo slabo vreme (sem kot kaki senzor kar se tega tiče...). Pozdrav vsem...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 16:31:05
|
|
|
|
alia
|
Tudi meni je resnično žal za bolečino tistih, ki Vam (tako kot meni) ni uspelo... Skupaj bomo poskušale ponovno v jeseni... Sayuri - žal mi je, res, pa toliko veselja... Ne morem si pomagat - kako ni ničesar? Saj pa si verjetno videla celice, ki so se delile, kako sedaj ničesar?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 17:41:11
|
|
|
|
citrončica
|
Crnitulipan in Gita, , izjočita se,potem pa pogumno naprej...gremo skupaj jeseni!! Sayuri, , drži se,vzemi si nekaj časa zase...potem pa naprej.. Še vedno pestke za trepetalke!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 17:44:27
|
|
|
|
Staša1
|
Sayuri - tako mi je hudo !!! Gita14 in crnitulipan prav tako ! Punce naberite novih moči čez poletje! Čestitke novim nosečkam , trepetalkam pa držim pesti za !!! Sama sem bila zaradi rjavega izcedka vsake dva dni na UZ in niso ničesar videli, no v četrtek pa se je videl plod 4mm in srček! Danes, ko je bil tudi datum uradnega prvega UZ pa je imela pikica že 8mm in tudi srček lepo dela! lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 17:59:28
|
|
|
|
citrončica
|
Staša1 , super,zdaj pa le čuvaj sončka!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 19:47:59
|
|
|
|
koala
|
Gita tudi zate sayuri pa ne no, saj to ne more biti res. Pa tako sem se veselila s tabo!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 21:00:52
|
|
|
|
*medica*
|
aha gold fish mislila sem da je že dalj od ET ... počakaj še malo tam deseti dan naredi test..takrat ti bo zih pokazal pol pa naredi še dvanajsti dan..in bo 100% upam na najboljše..grejem pa dve pikici...čez 14 dni mam pa UZ pol bomo videli kako in kaj ali so ostale dve ali pa je smo ena ...kakor koli bom vesela obojega...samo da bo vse ok... staša koliko si pa ti že nosečka..če smem vprašat..ubistvu kdaj si mela ET...kako lepo že videla srček..super ...želim ti veliko uspeha in da srečno greješ naslednjih trepetalke pa veliko sreče... roda a nimaš ti jutri krvni test...srečno..upam da se ne motim?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 21:25:00
|
|
|
|
koala
|
*medica* glede na višino hormona, bi jaz skoraj upala stavit, da sta dva. roda naj ti do jutri hitro mine!!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 9.7.2007 21:32:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Crnitulipan in Gita, , izjočita se,potem pa pogumno naprej...gremo skupaj jeseni!! Sayuri, , drži se,vzemi si nekaj časa zase...potem pa naprej.. Še vedno pestke za trepetalke!!! SE bom kar pod tale post podpisala.Vsem,ki pa vam je uspelo pa vam iz srca čestitam in želim lepo,mirno in zdravo nosečnost LP
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 10.7.2007 8:37:44
|
|
|
|
Staša1
|
Roda- držim pesti in čimprej javi! Medica - včeraj je na UZ rekla sestra, da sem 6 T 3/7; transfer sem imela 8.6.! Meni so tudi vstavili dva, pa je bil beta HCG 746,1! Tako da pi tebi tudi jaz stavim na dva! lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 10.7.2007 8:38:49
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Punce hvala za tolažeče besede. Pomaga!!! Sem že v planih za naprej. Najprej na drugo mnenje k Tomaževiču, da vidim ali je ta pregrada, ki naj bi jo enkrat videl enkrat ne, resničn. Avgusta za tri tedne na morje po nove moči, potem pa v nove boje. Sayuri mi je res hudo zate. Eno je čakanje na , drugo pa imeti in izgubiti ... morda pa še ni vsega konec. Drži se. Pozdravček vsem Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 10.7.2007 8:43:23
|
|
|
|
šemalo
|
punce, držite se!!!! vsem en velik , bo že ratalo....v jeseni gremo skupaj naprej.....staša, CONGRATULATIONS....bo !!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 10.7.2007 10:42:31
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, zjutraj sem bila pri dr. Rešu. Potrdil je, da je GV premajhna za to starost, vendar je tud možno, da se bo stanje še spremenilo. Čez en teden imam ponoven UZ. Takrat se bomo odločili glede na videno stanje - ali bom morala na čiščenje ali pa se bo plod začel razvijat. Tak da mičkeno upanja je, vendar po besedah dr. Reša res zelo zelo malo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 10.7.2007 11:12:37
|
|
|
|
macka27
|
Sayuri, močno stiskam pestke da bo vse okej...in da boš vesela srečka Evo še
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?