|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
8.7.2007 22:47:29   
gold fish
kot si že rekla ne mislim preveč na to, želim si vsekakor, da zagledam user posted image ... 
Vem, da spremeniti ne morem več nič...kar je je...., če hoče pikica ostati pri meni je dobrodošla, če bo pa šla pa tudi ne morem nič zato....   Ampak sem optimist...., da bo user posted image  leto tudi za nas uspešno....

Zdaj sem nekaj čitala, pa mi ni nič več jasno.... Kako ste jemale Utrogestan? Jaz sem 2 dni po jedi - 3x2, nato pa ista doza v nožnico in tako tudi sedaj nadaljujem - po ET sem dobila 3 škatle- .... sem pa prebrala, da ene pojedo tablete....   Kaj je vseeno kako se to izvaja?user posted image

Pozdrav,user posted image

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.7.2007 22:56:01   
Lep.dan
Hoj se enkrat,

To je tudi mene zanimalo. Takole nekako je: prva dva dni zdravilo jes, ker so rane v noznici po punkciji se sveze, potem pa po novem zdravilo dajes ves cas v noznico (3x2), ker naj bi se tam bolje absorbiralo, pa se vrti se ti ne. Ceprav se ti zdi, da gre vse ven se ne sekiraj, ker se absorbira vseeno dovolj. Jaz po tem odlezim cca 15 min, ce imam cas, pa pravijo, da tudi to ni nujno. Imam pa boljsi obcutek.

Lp

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.7.2007 8:59:27   
Crnitulipan
Ojla punce,

žalostno sporočam, da se za nekaj časa umikam  iz  foruma - po drugem neuspešnem postopku sem na 10 dan dobila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vsem, ki čakate pa VELIKO uspeha!!!

Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.7.2007 9:42:23   
koala
OOOOOo Črnitulipan samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Izjoči svojo žalost, daj ven to bolečino.
Potem bo pa svet izgledal bolje.
Samo ne obupat, a prav?
Mislim nate!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.7.2007 9:54:55   
GITA14
žal nama tudi v tem postopku z zamrznjenčkom ni uspelo, se je že v petek na 8 dan po ET-ju pojavlauser posted image .

a kej veste kdaj v ljubljani naročajo za kater mesec????

razočarana
gita

Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.7.2007 10:34:45   
macka27
dan punce.

No, jest pa še vedno nimam M. Še vedno čakam al bo al ne!! upam da bo!!

Sicer me spodaj dol nič ne zvija, imam bolj polne in večje prsi ( nič ne boliljo ), potem je tut vročina 37,4 in to jo imam že kar od 2 dne po transferju, nobenega izcedka. Dan za test pa je jutri...

Črnitulipan, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gold fish držim pesti za user posted image user posted image

Nushy

Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.7.2007 13:01:45   
šemalo
mačka 27: držim pesti!!user posted image
gold fish user posted image user posted image user posted image

VSE SE DRŽTE....SEJ BO!!!

drgač mi je po dolgem času en dolgočasen in zoprn ponedeljek!!!user posted image

UŽIVAJTE VSAJ VE!!! CMOK Z GORENJSKE!!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.7.2007 13:38:37   
sayuri
Punce, jaz sem tako žalostna in samo  user posted image user posted image user posted image . Bila sem pri svojem ginekologu, ki je na UZju našel samo prazno vrečko in ničesar drugega.user posted image user posted image user posted image   Sicer se je v 10 dneh povečala za 7 mm, ampak bi se morala z 8. teden nosečnosti že videti plod in srček. TAko pa ni bilo pa ničesar user posted image user posted image user posted image . Že ko sem bila na 6t pri Rešu sem imela slab občutek, ker me je čez 14 dni naročil na ponoven UZ. Kar tresem se, tako me srce boli in tako mi je hudo. user posted image Jutri zjutraj imam sicer še pri Rešu UZ, ampak mi je gin. že dal vedeti, da se nosečnost ne razvija naprej. Nisem vedela, da tako boli....in da se tudi jaz lahko zlomim. user posted image  Trenutno ne morem razmišljati o ničemer in ko bom prišla malo k sebi, se vam oglasim.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.7.2007 13:41:56   
šemalo
sayuri, ne bodi žalostna...to je še en korak vstran, a na pravi poti.......izjoči svojo bolečino in dvigni glavo ter ponosno naprej: SPET IN SPET IN SPET!!!

mi smo s tabo user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.7.2007 14:02:02   
ija
oh, sayuri user posted image  žalostna sem zate, neskončno user posted image  si sploh ne morem predstavljat, kako ti je - že meni je tako zelo hudo, ko ne rata in ne rata, že v 5. ne, ampak to, da bi se najprej že neskončno veselila, potem pa šok - to je pa gotovo še hujše. drži se, pot gre vedno samo naprej, saj veš.
mislim nate, user posted image ija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.7.2007 14:32:55   
*medica*
.crnitulipan in gita ...user posted image user posted image user posted image user posted image žalujem z vami..sej bo pa naslednjič zih ratalo...sayuri nemorem vrjet...kaj pa če se je tvoj g zmotil pa slabo videl...ne nesme tako biti..tako sm žalostna zarad tega...user posted image user posted image

drgač punce je bil moj beta HCG danes 3292..čez 14 dni pa na uz...
gold fish..naredi test ..mogoče ti pa kej že pokaže..zelo bi me to veselilo...

ostalim trepetalkam pa srečno in čim prej zaglejteuser posted image user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.7.2007 16:19:38   
gold fish
Najprej za sayuri, gito14 in crni tulipan - vsaki en user posted image . Punce, držite se in ne obupat. Sayuri - mogoče pa še ni vse zgubljeno...

Medica - jaz sem danes 4 dan po ET, bi bilo prehitro delati test, ker bi bila potem samo v dvomu.... Če ga bom, bo to enkrat od nedelje dalje..... Koliko pikic ti greješ - po vrednosti sta dve?

Me pa ful čudno boli spodaj, upam, da se ne napoveduje kaj hudega..... Ali pa je to povezano s tem, ker bo slabo vreme  (sem kot kaki senzor kar se tega tiče...).

Pozdrav vsem...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.7.2007 16:31:05   
alia
Tudi meni je resnično žal za bolečino tistih, ki Vam (tako kot meni) ni uspelo...
Skupaj bomo poskušale ponovno v jeseni...user posted image user posted image

Sayuri - žal mi je, res, pa toliko veselja...
Ne morem si pomagat - kako ni ničesar? Saj pa si verjetno videla celice, ki so se delile, kako sedaj ničesar?

Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.7.2007 17:41:11   
citrončica
Crnitulipan in Gita,
user posted image user posted image user posted image ,
izjočita se,potem pa pogumno naprej...gremo skupaj jeseni!!
Sayuri,
user posted image user posted image user posted image user posted image ,
drži se,vzemi si nekaj časa zase...potem pa naprej..

Še vedno pestke za trepetalke!!!

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.7.2007 17:44:27   
Staša1
Sayuri - tako mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Gita14 in crnitulipan prav tako user posted image user posted image user posted image ! Punce naberite novih moči čez poletje!

Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image , trepetalkam pa držim pesti za user posted image user posted image !!!

Sama sem bila zaradi rjavega izcedka vsake dva dni na UZ in niso ničesar videli, no v četrtek pa se je videl plod 4mm in srček! Danes, ko je bil tudi datum uradnega prvega UZ pa je imela pikica že 8mm in tudi srček lepo dela!

lp

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.7.2007 17:59:28   
citrončica
user posted image user posted image Staša1user posted image user posted image ,
super,zdaj pa le čuvaj sončka!!!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.7.2007 19:47:59   
koala
Gita tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri pa ne no, saj to ne more biti res. Pa tako sem se veselila s tabo!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.7.2007 21:00:52   
*medica*
aha gold fish mislila sem da je že dalj od ETuser posted image ... počakaj še malo tam deseti dan naredi test..takrat ti bo zih pokazal pol pa naredi še dvanajsti dan..in bo 100% user posted image upam na najboljše..grejem pa dve pikici...čez 14 dni mam pa UZ pol bomo videli kako in kaj ali so ostale dve ali pa je smo ena ...kakor koli bom vesela obojega...samo da bo vse ok...
staša koliko si pa ti že nosečka..če smem vprašat..ubistvu kdaj si mela ET...kako lepo že videla srček..super ...želim ti veliko uspeha in da srečno greješ user posted image naslednjih user posted image
trepetalke pa veliko sreče...
roda a nimaš ti jutri krvni test...srečno..upam da se ne motim?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.7.2007 21:25:00   
koala
*medica* glede na višino hormona, bi jaz skoraj upala stavit, da sta dva.

roda naj ti do jutri hitro mine!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.7.2007 21:32:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Crnitulipan in Gita,
user posted image user posted image user posted image ,
izjočita se,potem pa pogumno naprej...gremo skupaj jeseni!!
Sayuri,
user posted image user posted image user posted image user posted image ,
drži se,vzemi si nekaj časa zase...potem pa naprej..

Še vedno pestke za trepetalke!!!

SE bom kar pod tale post podpisala.Vsem,ki pa vam je uspelo pa vam iz srca čestitam in želim lepo,mirno in zdravo nosečnost

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.7.2007 8:37:44   
Staša1
Roda- držim pesti in čimprej javi!

Medica - včeraj je na UZ rekla sestra, da sem 6 T 3/7; transfer sem imela 8.6.! Meni so tudi vstavili dva, pa je bil beta HCG 746,1! Tako da pi tebi tudi jaz stavim na dva!

lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.7.2007 8:38:49   
Crnitulipan
Punce hvala za tolažeče besede. Pomaga!!!

Sem že v planih za naprej. Najprej na drugo mnenje k Tomaževiču, da vidim ali je ta pregrada, ki naj bi jo enkrat videl enkrat ne, resničn. Avgusta za tri tedne na morje po nove moči, potem pa v nove boje.

Sayuri mi je res hudo zate. Eno je čakanje na user posted image , drugo pa imeti in izgubiti user posted image ...
morda pa  še ni vsega konec. Drži se.
Pozdravček vsem
Čarna

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.7.2007 8:43:23   
šemalo
punce, držite se!!!!

vsem en velik user posted image  , bo že ratalo....v jeseni gremo skupaj naprej.....staša, CONGRATULATIONS....bo user posted image !!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.7.2007 10:42:31   
sayuri
Punce, zjutraj sem bila pri dr. Rešu.  Potrdil je, da je GV premajhna za to starost, vendar je tud možno, da se bo stanje še spremenilo. Čez en teden imam ponoven UZ. Takrat se bomo odločili glede na videno stanje - ali bom morala na čiščenje ali pa se bo plod začel razvijat. Tak da mičkeno upanja je, vendar po besedah dr. Reša res zelo zelo malo.user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.7.2007 11:12:37   
macka27
Sayuri, močno stiskam pestke da bo vse okej...in da boš vesela srečkauser posted image
Evo še user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?