|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
29.6.2007 15:12:51   
Staša1
Aja pa še to: po transferju nisem jedla Aspirina 100 in ko sem svojemu zdravniku rekla, da mi mora on napisati recept za Buscopan (kot piše na izvidu beta HCG) mi je rekel, da mi ga ne bo napisal, da naj uporabljam čimmanj kemije, če bi bilo pa res hudo pa naj pridem k njemu! Ampak mislim, da ne bo potrebno!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.6.2007 16:57:02   
gold fish
Staša1 in ostale - zakaj ste jedle aspirin100 in buscopan? Jaz nimam namena nič druga kot Tifol (jem že 2 meseca pred postopkom) in če bo user posted image  nameravam samo elevit in nič druga.... aja, po vsej verjetnosti vsako jutro še velik požirek 100 % aloe vere od FLP-ja.

Kolikor je meni znano, ni dobro uživati preveč vitaminskih in kemijskih dodatkov, ker potem ta prenasičenost dol.vitamina preide na user posted image , kar pa tudi ni dobro - posledice.... je bilo enkrat, že en čas nazaj po televiziji ....  

Jaz grem danes zvečer po stopko... Mogoče se še danes javim, ko pridem nazaj...

Pozdrav vsem....user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.6.2007 17:58:32   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Staša1

Medica - jaz sem delala test 12. dan po ET, nekje 10. dan po ET bi krvni test že pokazal, ampak bi morala potem hoditi vsake dva dni, da spremljaš razvoj nosečnosti (ne vem če bi se zadovoljila z beta HCG npr. 48). Boleče dojke so dober znak! Držim pesti za user posted image user posted image !
Tud jaz bi ga delala 12 dan,pa se je ravno takratuser posted image  ulil!!

Alia - jaz sem matični mleček začela jesti približno en mesec pred začetkom postopka in sem ga ob punkciji prenehala jemati in sem jedla samo še Tifol! Nekje sem prebrala, da ni dobro uživati matični mleček po transferju! Verjetno pa vsaka po svoje!lp 
matični mleček in vitamin E cca 1 mesec,1,5user posted image  pred postopkom,do punkcije,po punkciji aspirin 100 in tifol do user posted image ,včasih še kak vitamin E spotoma...

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.6.2007 18:15:41   
Staša1
Gold fish - aspirin 100 priporočajo zaradi dobre prekrvavitve maternice!lp

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.6.2007 19:44:54   
alia
Staša - hvala lepa za mnenje - še morda kakšno.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.6.2007 19:48:10   
dajamaja
Ursi, super rezultat! user posted image user posted image user posted image  Zdej pa prvi UZ in sami veseli trenutki dalje.

Sayuri, se strinjam z Ijo, naš Reš zna res zamorit človeka, če ni dobre volje. Po drugi strani smo se pa že tudi skupaj smejali. Plod je v začetku tako drobcen, da zgleda vedno ne pusti sledi za sabo ko se poslovi. Vsekakor so dvojčki zahteven podvig za mamico in boš zdaj vso svojo energijo dala enemu. Kako zdrav bo tale user posted image . Jaz ne bi skrbela, če te je še enkrat naročil na UZ predno te preda tvojemu G. Je v postopkih dosleden (vsaj moje izkušnje so takšne - tudi vsak dan UZ preden se je odločil za stopko) in bi verjetno tudi on rad videl srček prej.  Ostani pozitivna še naprej, vidiš kako se ti je obrestovalo v postopku user posted image .

Roda zdaj gre pa počasi že zares... super in držim pesti zate.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.6.2007 23:25:00   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ
28.06. UZ
29.06. STOP
01.07. punkcija user posted image
05.07. predviden ET user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. , 16.06., 18.06. UZ
20.06. UZ + STOP
22.06. punkcija user posted image
27.06. ET user posted image
02.07. in 05.07. UZ
10.07. TEST  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila
user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ
   26.06. UZ
   28.06. UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (1. ICSI, PO)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)
user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević),
27.06. ET user posted image  user posted image  10.07

user posted image   *medica* (LJ, dr. Drobnič)
23.06. ET user posted image   07.07.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image , Bety upa user posted image , upajoča, dajamajauser posted image   

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
...zgleda, da je to user posted image  leto začelo s poplavo user posted image  prav na pragu poletja!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29.06.2007

user posted image   gold fish - STOP user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
30.6.2007 0:24:21   
gold fish
Zdravo punce,

... in stopka je za mano.... pa sem mislila, da bodo problemi.... Za ziher sem bila pol ure prej tam, preverila pri dežurnem kako in kaj... Ko je bila ura malo pred stopko me je prišel tehnik sam iskati in skupaj z doktorjem sta porihtala zadevo.... Koala, jaz sem ga pa morala prav vprašati, če smo že končali, ker je bil ful nežen.   Hvala ti za info....in hvala obema dežurnima (če slučajno bereta  user posted image ), da je bilo korektno in hitro opravljeno....

Jutri me čakata 2 rumeni tabletki, tiste, ki ste že mimo veste kaj to je in pa seveda zvečer ena zelena za sladke sanje..., potem pa v nedeljo punkcija. 

Pozdravuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
30.6.2007 9:02:22   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  za nežno STOPko user posted image  user posted image  user posted image

V nedeljo pa obilo jajč... da bi bila tud punkcija tako nežna user posted image

...en super transfer...potem pa user posted image  cartanja user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1884
30.6.2007 10:28:48   
citrončica
user posted image gold fish,
pa si dočakala,
in zdaj veselo in uspešno do konca-user posted image !!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
30.6.2007 12:09:01   
*medica*
punce hvala za odgovore..pol še čakam user posted image user posted image gold fish veliko sreče v bodoče in da na koncu zagledaš čudežni user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.6.2007 14:50:15   
gold fish
punce - hvala za odgovore... odkrito rečeno me že zdaj malo stiska v želodcu  za jutri (al pa že rumena tabletka delujeuser posted image ), pa še moj pikec pride jutri domov..user posted image  

Tosja če bo vse OK bomo vstavili enegauser posted image , baje moram to jutri na punkciji povedati..... (se mi nonstop sanja, da bosta itak dva ven ratala , pa ne vem od kod ta ideja....) 

Zdaj pa šibam, da naredim vse in se pripravim za jutri.....  Če ne prej, se vam javim jutri.....

Držite pesti !!!

Pozdrav vsem....

aja,
roda17 in medica - za vaju imam ful dober občutek, da bo ratalo, držim pesti in vsaki pošiljam  user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.6.2007 14:59:48   
dajamaja
Goldfish, ti kar mirno na punkcijo .. glede na to kolkrat smo že šle je jasn, da ni nič takega kar človek ne bi zmogel user posted image . Če želiš samo enega za vstaviti moraš po moje jutri povedat, da ti ne bodo 2 za transfer pripravili - lahko gre eden med eskimčke. Lepo opravi jutri in pote imamo tri trepetalke, da jim držimo pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1888
30.6.2007 15:16:36   
Anonimen
Goldfish - iz tvojih ust v božja ušesa.

Lahko ti opišem kako poteka ET v Mariboru. Takoj po punkciji ti povedo kdaj bo ET, kar je odvisno od števila celic. Dve punci sta imeli 2 oz. 3 celice pa sta imeli ET 3 dan, jaz sem imela 8 celic, zato je bil ET 5 dan. Pred ET te pokličejo v pisarno. Tam ti biolog in zdravnik, ki bo opravil ET razložita koliko celic se je oplodilo, koliko se jih razvija dalje. Potem te vprašajo koliko želiš, da jih vstavijo, s partnerjem podpišeta papirje in potem čakaš na ET. Verjetno te ne bodo spraševali na punkciji koliko jih želiš imeti vstavljene saj ne bodo vedeli koliko jih bo oplojenih.user posted image
Sicer ti pa želim, da jih bo na punkciji čim več in da jih plavalčki vse oplodijo, da se vse lepo razvijejo in da boš lahko izbirala med prekrasnimi blastocistami.

Ja, sem še pozabila napisati. Preden ti jih vstavijo, ti jih lepo poslikajo in ti dajo slikico, ki bo (upam) v albumu zalepljena prva.

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
30.6.2007 15:20:33   
Anonimen
Nekam pozabljiva postajam zadnje čase user posted image

Sem pozabila napisat, da sem danes dobila račun iz bolnišnice 2.056,00 evrov.
1.700,00 plača ZZZS, 356,00 pa adriatic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
30.6.2007 16:27:53   
gold fish
roda17 -jaz sem v postopku v LJ - ICSI....  Kolikor so punce pravile moraš tam že na punkciji povedati, da želiš recimo samo enega, drugače ponavadi vstavijo dva....  Pa koliko sem tu zasledila je ET ponavadi 5 dan, ne glede na število celic (?)

Kaj po punkciji in pred ET te kaj pokličejo domov ali je to samo v primeru, ko se nič ne oplodi?

roda ali si ti na bolniški?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
30.6.2007 16:32:48   
GITA14
žal se javljamna hitro, ker počivam

28.6. sem imela transfer zamrznjenčka en ni preživel odmrznitve
tako da grejem eno pikicouser posted image .
na petek 13.7 imam test, če bo user posted image  zdržal do takrat

vsem en lep pozdrav, in želim čim bol uspešno

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
30.6.2007 16:41:52   
Anonimen
Nisem na bolniški, ker nisem v službi. Mislim pa, da boš dobila bolniško saj tako je tudi meni na papirju pisalo, da priporočajo mirovanje in bolniški stalež.
Mene ni nihče klical domov. Lahko pa ti pokličeš in vprašaš kako se razvijajo user posted image

Gita14, petek13 bo zate srečen dan!user posted image

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.6.2007 20:21:29   
sonček75
živjo
danes sem prišla iz bolnišnice,ker so v sredo menili da gre za izvenmaternično user posted image in so me urgentno sprejeli v KC
včeraj so mi opravili laparoskopijo,vendar so bili moji jajcevodi popolnoma čisti user posted image Hormon mi še vedno narašča(imam ga nekaj čez 3000),tako da me v ponedeljek ponovno čaka kontrola hormona in UZ
v maternici ne vidijo nič otipljivega,zato mi preostaja ponovno čakanje,brez kakšnega upanja
komaj čakam da bo vse to za menoj in začnem sproščeno uživati poletje
sem pa kar vesela,da mi za danes napovedano abrazijo niso naredili,kajti v dveh dneh dve narkozi,ena operacija in eno čiščenje to je pa kar malo preveč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
30.6.2007 20:22:34   
konina
Hojla, še jaz se pofočkam na hitro. Jaz sem končno dočakala O in imam ET v sredo. Gita drži se in počivaj. Držim pesti.
Gold fish, tebi pa želim nežno in bogato punkcijo.

sedaj pa grem pakirat za hčerko, ker odhaja na morje.

LP, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.6.2007 20:46:42   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Goldfish - iz tvojih ust v božja ušesa.

se podpišem..gold fish tudi tebi želim uspešno oploditev in da tudi ti kmalu zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa mene niso nič vprašali koliko zarodkov naj dajo,oplodit so pa tal itak vse štiri ki sm jih pridelala...no punkcijo ti pa itak  želim čim manj bolečo...srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.7.2007 10:51:56   
citrončica
Sonček75,user posted image ,
smo te že pogrešali,
čimbolje zrihtaj,počivaj,potem pa kot si napisala,uživaj poletje!!!

Gold fish,
upam,da je zdajle punkcija že za tabo,da je veliko lepih celicuser posted image user posted image ,

Gita,počivajuser posted image !!!,

vsem pa eno lepo nedeljo-izkoristite jo!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.7.2007 12:21:20   
sayuri
Ojla punce user posted image . Včeraj sem se malce hladila na slovenski obali v umazani vodi user posted image  Bljak, kako umazano morje imamo user posted image  Sicer nimamo navade hodit v slovesnko primorje, raje smuknemo nekam na Hrvaško. Včeraj sem morala pa an Fernetiče še po dodatne škatle Prometriuma, pa smo se šli še malo v Strunjan kopat. Filip je užival user posted image , jaz in mož  tudi...prav fajn je bilo user posted image user posted image user posted image

gold fish,kot so ti že napisale punce, se aspirin100 jemlje za boljšo prekrvavitev maternice. Me pa nekaj zanima user posted image  Praviš, da zdaj jemnlješ Tifol, če boš pa zagledala user posted image , boš jemala Elevit. Zakaj pa boš zamenjala?user posted image  A ni oboje folna ?  PA srečno danes na punkciji user posted image user posted image user posted image

dajamaja,saj tako si nekao tud jaz razlagam. Sam me malo skrbi user posted image . Čeprav sem tkole brala, da se v 6. tednu res redko vidi bitje srčkauser posted image   Sem se pa jaz že prej naročila k svojem ginekologu in imam pri njem pregled že 9.7., pri Rešu pa 10.7.user posted image

sonček75, upam, da se vse fajn reši in da začneš končno uživati user posted image user posted image

konina,no pa je prišla Ouser posted image user posted image user posted image  V sredo fajn opravi in poročaj.

zalazoya zgleda, da je Reš v juliju samo za postopke na dopustu, jutranje UZje pa še vedno ima. Pozdravček tebiuser posted image  Kako si kaj? Si nabiraš novo moč in energijo,  a ne? V jeseni bom močno mislila nate user posted image  Prav tako ija, shuka, Bety upauser posted image user posted image user posted image  Vsak dan se spomnim na vas in mi je prav hudo, ker na temi "Februarčice" nimam nikogar, s katero bi tko sproščeno klepetala, kot z vami. TAm punce sam nekaj jamrajo user posted image . Si včasih mislim, da sploh ne vejo, skozi kaj vse morajo/moramo nekatere, da ugledamo plusek.... Ah brez veze....

alia, jaz popolnoma nič od tvojega naštetega nisem uživala, razen sezamovo seme sem si primešala v jogurt. Nič drugega.

Takole-na kratko ali dolgo user posted image user posted image . Sedaj se je tudi zame začel dopust-tja do 27. 8. user posted image user posted image user posted image    Aja, še nekaj sem hotla vprašat-nosečke Biba26, Koala,sonček.d, perlica, M007....in vse ostale...a katera ve, kako je z bolniško v nosečnosti, če si bil v postopku OBMPuser posted image  Men se zdi, da sem nekje zasledila, da te dajo direktno na bolniško....sam zdaj ne vem, če nisem kaj narobe brala?
user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.7.2007 12:26:49   
koala
gold fish, zdaj je že za teboj, pa vseeno mislim nate!

Mene po pounkciji ni nihče nič vprašal o številu zarodkov, ki jih želim imeti vstavljene.
Sva pa na dan ET izrazila željo, da bi vstavili enega pa ni bilo nobenega problema.

soncek75 ti pa imeš res smolo. Držim pesti, da se stvari čimprej porihtajo.

Gita ti pa pridno počivaj in naj bo 13.7 srečen dan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.7.2007 12:55:05   
gold fish
evo mene .....  Samo na kratko ....pridelali smo 12 celic in v petek 6.7. imam ET.

Hvala, da ste držale pesti!!!

p.s.
o punkciji pa malo kasneje, ko pridem k sebi....

Zanima me ali  to obvestilo za osebnega zdravnika moram takoj jutri nesti tja ali lahko kaj kasneje?

Se javim...

Pozdrav vsem!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?