|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
5.7.2007 21:31:32   
Anonimen
Sicer nisem vraževerna, ampak tole vam moram napisati: Se zbudim dva dni nazaj ponoči in čujem zunaj kako nekaj trka po deblu. Frdamana žolna, si mislim user posted image . Zaspim nazaj in ne mine ura, zopet me zbudi ta zvok. Zdaj me že pošteno jezi, ampak sem prelena, da bi zaprla okno.user posted image
Naslednje jutro razlagam, da zaradi žolne nisem mogla spati. Pa tast reče, da žolne ne trkajo ponoči (nisem pazila kaj smo se učili v šoliuser posted image ).
Še vedno se pogovarjamo o tem dogodku, nakar spet slišim ta zvok. Gledamo skozi okno in vidimo štorkljo, ki si gradi gnezdo na drogu, z odpiranjem in zapiranjem kljuna pa povzroča zvok, ki me zbudil prejšnjo noč.
Če to ni dober znak ....user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.7.2007 21:49:41   
Anonimen
Joj, šele sedaj sem videla, da se je javila Tosja.user posted image

Veš, tisti dan na ET smo bili vsi bolj umirjeni. Ampak res mislim, da je tvoj user posted image  sedel zraven mene. Da pa bosta 100 %, če sem bila jaz še podatki: oblečene sem imela kavbojke in črno majico (155 visoka in težka 45 kg - za zdaj user posted image ), mož nosi očala in ves čas sva nekaj klepetala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.7.2007 6:24:12   
citrončica
user posted image user posted image user posted image ,
roda,super!!
še ostale trepetalke..držim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.7.2007 7:30:15   
sayuri
roda čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa saj jst sem itak vedla, da boš user posted image . Dobrodošla v našem klubu user posted image . user posted image user posted image user posted image   TAle zgodbioca z žolno/štorkljo je pa zelo simpatična user posted image .

Dajmo še ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image . Da res močno močno začinimo poletje z nosečkami user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.7.2007 8:01:06   
šemalo
punce, držim pesti, da ste vse user posted image  oziroma da to še boste!!!

bravo, le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.7.2007 8:02:02   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

punce dones sem spet tela testek tako močn +..da sm tako skakala...sploh ne morm vrjet...user posted image user posted image user posted image tko sm srečna...mačka roda in sve ostale upam da tudi ve kmalu zagledateuser posted image user posted image ..i m so happyyyy...user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM, VELIKO user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.7.2007 8:07:53   
šemalo
MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A?

ENGA ZDRAVGA user posted image  TI ŽELIM.......................

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.7.2007 8:50:41   
macka27
RODA 17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , JUHUHU, TRALALA , JUHUHU, ful sem vesela zate srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, mene pa testek še čaka v torek.... upam da bo kaj?

Nushy

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.7.2007 9:25:02   
šemalo
user posted image seveda da bo, en veliiiiik user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.7.2007 9:29:30   
konina
Roda, čestitke. Tole povprečje je pa že kar lepo, kajne? Bo držalo, da je plodno leto. Uživaj v trenutkih sreče in se pusti razvajati.

Lp, Nina

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.7.2007 10:07:45   
MARTINŠČICA
Roda, braaaaavoooooooo! Čestitke in lepo pa zdravo user posted image  in cortkanga pa zdravega user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.7.2007 11:16:08   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: šemalo

MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A?

ENGA ZDRAVGA user posted image  TI ŽELIM.......................

šemalo mam ja drobniča ...drgač je ful ok...sam mi on ni del ne punkcije ne ET...ampak dr.zorn..drgač drobnič je ful direktrn sam je men čist ok...

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.7.2007 11:36:14   
alia
Roda iskrene čestitke in čim lepše priprave na rojstvo želim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.7.2007 11:51:41   
alia
Šemalo - tudi mene zanima kaj o dr. Drobniču - ne vem sicer še kdo bo naju sprejel in vodil skozi postopek v jeseni, sva se pa srečala z njim in se mi zdi zelo v redu. Nasprotno od dr. Reša namreč tu izveš vse potrebno (ali nepotrebno) brez živčnosti. Bi si pa zelo želela, da sva obravnavana pri dr. Zornu, saj vidim, da ima odlične rezultate. Ga pa osebno ne poznam.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.7.2007 17:45:28   
gold fish
.... od danes grejem enouser posted image ... pa upam, da ostane z mano naslednjih 9 mesecev...... 

Drugače pa sem danes od vseh punc, ki smo imele skupaj punkcijo imela samo jaz ET, sem bila zelo vesela, da se je nekaj oplodilo,  pa istočasno žalostna, ko sem videla da drugim ni uspelo.

Mogoče (?) bomo imeli enega zamrznjenčka, a po vsej verjetnosti ne....

Poseg je bil res nežen, bila je zelo prijazna dr. P..... (žal si nisem zapomnila)...

tako toliko od mene...., sedaj sem med trepetalkami in navijačicami (to tazadnjo sem itak že od začetka).

Pozdrav vsem.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.7.2007 18:20:00   
citrončica
gold fish,user posted image ,
zdaj pa čuvajuser posted image  in srečno...douser posted image !!
pestke!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.7.2007 22:21:10   
*medica*
gold fish user posted image user posted image user posted image srečno grej user posted image naslednjih 9 mesecev..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.7.2007 7:10:46   
sayuri
gold fish, naj bo tvoji pikici toplo pri tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.7.2007 9:15:57   
koala
gold fish pridno se grejta še naslednjih 9 mescev.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.7.2007 14:28:34   
konina
gold fish, dobrodošla med trepetalkami. Upam, da zdržita celih 9 mesecev.

Lp, Nina

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.7.2007 14:51:14   
konina
Jaz se pa odpravljamna dopust. user posted image user posted image user posted image  Gremo na morje in me kar lep čas ne bo domov. Upam, da bom vseeno uspela kdaj pa kdaj priti do interneta, da vidim kaj se z vami dogaja in da sporočim svoje rezultate. Upam, da pozitivne, čeprav me že malo dajejo občutki, da prihaja user posted image . No, upam, da je samo psiha. Lepo se imejte in držim pesti, da nam vsem uspe!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
8.7.2007 19:11:02   
*medica*
punce jutri grem na krvni test...tam pa bojo samo potrdili kar sama že vemuser posted image ..user posted image user posted image .srečno tudi ostalim...konina uživaj na dopustu..pa tudi ostale...user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
8.7.2007 21:43:55   
gold fish
punce koliko dni po ET test pokaže realno stanje - po 10 dneh ali že prej?  
Malo sem že firbčna, ampak bom že zdržala....
Me pa vsake toliko nekaj zbada spodaj, kot da se pripravlja M...., ampak kot sem brala vaše komentarje bi naj to bilo normalno..... 

Kako se sedaj sploh šteje ciklus? Moja zadnja M (prvi dan) je bila 7.6. .... Če se šteje, da je bila O nekje takrat kot stopka, to pomeni še cca 14 dni, da bi se naj tečka pojavila..... 

Pozdrav vsem....user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.7.2007 22:11:53   
Anonimen
Ribica, tudi moja zadnja user posted image  je bila 7.6., pa tudi špikalo me je kot pred tečko, pa imam kljub temu polno škatlo pozitivnih testov user posted image .
Ampak napihnjena sem kot da bi bila v 5. mesecu. Skoraj nič več ne morem obleči user posted image . Še sreča, da se jutri začne razprodaja, me bo user posted image  peljal po nakupihuser posted image .
Jaz sem naredila test 8. dan po ET in je pokazal +. Sama se moraš odločiti. Itak ti pa bo test pokazal user posted image user posted image , saj smo julij zelo dobro začele in tako se bo tudi nadaljevalo.
Tosja, a si prispela z user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.7.2007 22:23:18   
Lep.dan
Hoj, sicer sem bolj pasivna uporabnica tega foruma, ampak, ker sem trenutno tudi jaz v fazi nestrpnega cakanja, se mi zdi, da moram pocasi tudi jaz kaj napisati.
Kolikor vem, naj bi najobcutljivejsi testi pokazali nosecnost ze cca en teden po ovulaciji (jutranji urin), bi pa na tvojem mestu vseeno pocakala vsaj kaksnih 9-10 dni po ET, da ne dobis slucajno lazno pozitivnega rezultata zaradi injekcije beta HCG - stop injekcije. Ce si dobila dve ampuli (10000 i.e., mislim) traja cca 14 dni, da se izplavi iz telesa.  
Jaz sem test opravila vceraj, 10 dni po ET in je bil pozitiven, ampak kar tezko verjamem, ker me ze ves cas ful v krizu boli...Bom pocakala se na krvni test.

Ti pa kar potrpezljivo, pa ne se prevec opazovat, simptomov, enih in drugih je kar prevec. Mene je cist iz tira vrglo, sem bila ze prepricana, da ni nic, pa zdaj ni cist tako.
Drzim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?