Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.7.2007 21:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer nisem vraževerna, ampak tole vam moram napisati: Se zbudim dva dni nazaj ponoči in čujem zunaj kako nekaj trka po deblu. Frdamana žolna, si mislim . Zaspim nazaj in ne mine ura, zopet me zbudi ta zvok. Zdaj me že pošteno jezi, ampak sem prelena, da bi zaprla okno. Naslednje jutro razlagam, da zaradi žolne nisem mogla spati. Pa tast reče, da žolne ne trkajo ponoči (nisem pazila kaj smo se učili v šoli ). Še vedno se pogovarjamo o tem dogodku, nakar spet slišim ta zvok. Gledamo skozi okno in vidimo štorkljo, ki si gradi gnezdo na drogu, z odpiranjem in zapiranjem kljuna pa povzroča zvok, ki me zbudil prejšnjo noč. Če to ni dober znak ....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.7.2007 21:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, šele sedaj sem videla, da se je javila Tosja. Veš, tisti dan na ET smo bili vsi bolj umirjeni. Ampak res mislim, da je tvoj sedel zraven mene. Da pa bosta 100 %, če sem bila jaz še podatki: oblečene sem imela kavbojke in črno majico (155 visoka in težka 45 kg - za zdaj ), mož nosi očala in ves čas sva nekaj klepetala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 6:24:12
|
|
|
|
citrončica
|
, roda,super!! še ostale trepetalke..držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 7:30:15
|
|
|
|
sayuri
|
roda čestitke . Pa saj jst sem itak vedla, da boš . Dobrodošla v našem klubu . TAle zgodbioca z žolno/štorkljo je pa zelo simpatična . Dajmo še ostale trepetalke . Da res močno močno začinimo poletje z nosečkami
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 8:01:06
|
|
|
|
šemalo
|
punce, držim pesti, da ste vse oziroma da to še boste!!! bravo, le tako naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 8:02:02
|
|
|
|
šemalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *medica* punce dones sem spet tela testek tako močn +..da sm tako skakala...sploh ne morm vrjet... tko sm srečna...mačka roda in sve ostale upam da tudi ve kmalu zagledate ..i m so happyyyy... ČESTITAM, VELIKO
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 8:07:53
|
|
|
|
šemalo
|
MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A? ENGA ZDRAVGA TI ŽELIM.......................
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 8:50:41
|
|
|
|
macka27
|
RODA 17 , JUHUHU, TRALALA , JUHUHU, ful sem vesela zate srečka . Joj, mene pa testek še čaka v torek.... upam da bo kaj?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 9:25:02
|
|
|
|
šemalo
|
seveda da bo, en veliiiiik
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 9:29:30
|
|
|
|
konina
|
Roda, čestitke. Tole povprečje je pa že kar lepo, kajne? Bo držalo, da je plodno leto. Uživaj v trenutkih sreče in se pusti razvajati. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 10:07:45
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Roda, braaaaavoooooooo! Čestitke in lepo pa zdravo in cortkanga pa zdravega .
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 11:16:08
|
|
|
|
*medica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: šemalo MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A? ENGA ZDRAVGA TI ŽELIM....................... šemalo mam ja drobniča ...drgač je ful ok...sam mi on ni del ne punkcije ne ET...ampak dr.zorn..drgač drobnič je ful direktrn sam je men čist ok...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 11:36:14
|
|
|
|
alia
|
Roda iskrene čestitke in čim lepše priprave na rojstvo želim...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 11:51:41
|
|
|
|
alia
|
Šemalo - tudi mene zanima kaj o dr. Drobniču - ne vem sicer še kdo bo naju sprejel in vodil skozi postopek v jeseni, sva se pa srečala z njim in se mi zdi zelo v redu. Nasprotno od dr. Reša namreč tu izveš vse potrebno (ali nepotrebno) brez živčnosti. Bi si pa zelo želela, da sva obravnavana pri dr. Zornu, saj vidim, da ima odlične rezultate. Ga pa osebno ne poznam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 17:45:28
|
|
|
|
gold fish
|
.... od danes grejem eno ... pa upam, da ostane z mano naslednjih 9 mesecev...... Drugače pa sem danes od vseh punc, ki smo imele skupaj punkcijo imela samo jaz ET, sem bila zelo vesela, da se je nekaj oplodilo, pa istočasno žalostna, ko sem videla da drugim ni uspelo. Mogoče (?) bomo imeli enega zamrznjenčka, a po vsej verjetnosti ne.... Poseg je bil res nežen, bila je zelo prijazna dr. P..... (žal si nisem zapomnila)... tako toliko od mene...., sedaj sem med trepetalkami in navijačicami (to tazadnjo sem itak že od začetka). Pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 18:20:00
|
|
|
|
citrončica
|
gold fish, , zdaj pa čuvaj in srečno...do !! pestke!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.7.2007 22:21:10
|
|
|
|
*medica*
|
gold fish srečno grej naslednjih 9 mesecev..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.7.2007 7:10:46
|
|
|
|
sayuri
|
gold fish, naj bo tvoji pikici toplo pri tebi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.7.2007 9:15:57
|
|
|
|
koala
|
gold fish pridno se grejta še naslednjih 9 mescev.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.7.2007 14:28:34
|
|
|
|
konina
|
gold fish, dobrodošla med trepetalkami. Upam, da zdržita celih 9 mesecev. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.7.2007 14:51:14
|
|
|
|
konina
|
Jaz se pa odpravljamna dopust. Gremo na morje in me kar lep čas ne bo domov. Upam, da bom vseeno uspela kdaj pa kdaj priti do interneta, da vidim kaj se z vami dogaja in da sporočim svoje rezultate. Upam, da pozitivne, čeprav me že malo dajejo občutki, da prihaja . No, upam, da je samo psiha. Lepo se imejte in držim pesti, da nam vsem uspe! Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 19:11:02
|
|
|
|
*medica*
|
punce jutri grem na krvni test...tam pa bojo samo potrdili kar sama že vem .. .srečno tudi ostalim...konina uživaj na dopustu..pa tudi ostale...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 21:43:55
|
|
|
|
gold fish
|
punce koliko dni po ET test pokaže realno stanje - po 10 dneh ali že prej? Malo sem že firbčna, ampak bom že zdržala.... Me pa vsake toliko nekaj zbada spodaj, kot da se pripravlja M...., ampak kot sem brala vaše komentarje bi naj to bilo normalno..... Kako se sedaj sploh šteje ciklus? Moja zadnja M (prvi dan) je bila 7.6. .... Če se šteje, da je bila O nekje takrat kot stopka, to pomeni še cca 14 dni, da bi se naj tečka pojavila..... Pozdrav vsem....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 22:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica, tudi moja zadnja je bila 7.6., pa tudi špikalo me je kot pred tečko, pa imam kljub temu polno škatlo pozitivnih testov . Ampak napihnjena sem kot da bi bila v 5. mesecu. Skoraj nič več ne morem obleči . Še sreča, da se jutri začne razprodaja, me bo peljal po nakupih . Jaz sem naredila test 8. dan po ET in je pokazal +. Sama se moraš odločiti. Itak ti pa bo test pokazal , saj smo julij zelo dobro začele in tako se bo tudi nadaljevalo. Tosja, a si prispela z ?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.7.2007 22:23:18
|
|
|
|
Lep.dan
|
Hoj, sicer sem bolj pasivna uporabnica tega foruma, ampak, ker sem trenutno tudi jaz v fazi nestrpnega cakanja, se mi zdi, da moram pocasi tudi jaz kaj napisati. Kolikor vem, naj bi najobcutljivejsi testi pokazali nosecnost ze cca en teden po ovulaciji (jutranji urin), bi pa na tvojem mestu vseeno pocakala vsaj kaksnih 9-10 dni po ET, da ne dobis slucajno lazno pozitivnega rezultata zaradi injekcije beta HCG - stop injekcije. Ce si dobila dve ampuli (10000 i.e., mislim) traja cca 14 dni, da se izplavi iz telesa. Jaz sem test opravila vceraj, 10 dni po ET in je bil pozitiven, ampak kar tezko verjamem, ker me ze ves cas ful v krizu boli...Bom pocakala se na krvni test. Ti pa kar potrpezljivo, pa ne se prevec opazovat, simptomov, enih in drugih je kar prevec. Mene je cist iz tira vrglo, sem bila ze prepricana, da ni nic, pa zdaj ni cist tako. Drzim pesti!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?