|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
4.7.2007 6:07:32   
Anonimen
To sem jaz mišek13, ne vem zakaj anonimenuser posted image .  Pa še zaštekalo mi je neki, da nisem mogla nadaljevat.
Vsem pupam srečouser posted image , ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič bolečin, samo veselje in srečouser posted image . Nosečkam pa ČESTITKEuser posted image user posted image . Tistim ki ni uspelo pa, saj veste, obupat se ne sme, ste močne, materinske in to vas bo gnalo naprej do svojih ljubih sončkovuser posted image user posted image . Na koncu nas vse čakajouser posted image user posted image , nekatere pač morajo malo dlje čakat, nekatere malo manj.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 4.7.2007 6:08:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.7.2007 7:52:38   
šemalo
no, punce res hvala za dobrodošlico in spodbudo......EN LEP DAN VSEM.....sej še kej vidmo.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.7.2007 8:19:53   
ija
gold fish, mene je bolelo še po ET ... lahko je sicer tako, kot pravi mišek13, tudi hiperstimulacija, lahko pa je, če te ne boli ful, samo normalna reakcija po punkciji ... sama oceni. jaz sicer nisem jemala protibolečinskih sredstev razen prvi dan po punkciji, ampak me je pa kar fajn bolelo. se mi zdi, da zato, ker pri punkciji nisem bila čisto sproščena in sem malo "zategnila" mišice, pol se je pa vse razbolelo user posted image
upam, da čimprej mine, če boš pa bolj mirna, pa le vprašaj raje še ginekologa.
pozdravček vsem, dobrodošle nove borke user posted image user posted image user posted image  ija

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.7.2007 8:24:06   
*medica*
gold fish mene je bolelo tisti dan po punkciji kr fajn, pol me je naslednji dan samo če sem hodila ful hit ker jest rada hitro hodim ne znam počas, tko da sem morala kr upočasnit..pol tretji dan je bilo samo ššpiikanje v jajčnikih, pa ketonal sem spila samo tisi dan po punkciji pa neke dve tabletki ..

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.7.2007 9:46:10   
šemalo
medica, kako pa poteka punkcija....a ti dajo kaj proti bolečinam, a to boli ful?
sem slišala, da nočejo dat splošne anestezije, sam lokalno.....

mene je te punkcije najbolj strah od vsegauser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.7.2007 9:59:40   
Anonimen
Kolikor vem ti dajo v Ljubljani Ketonal proti bolečinam. Jaz sem bila v Mariboru, pa so najprej rekli, da bo narkoza, tik pred punkcijo pa so odpovedali, tako da sem imela punkcijo "na živo", tudi brez protibolečinskih sredstev.
Mene osebno ni bolelo, malce zaboli (kot injekcija) ko ti nabode jajčnik. Najpomembenše je, da se sprostiš. Bodi mehka, ne bodi vsa napeta. Meni je dr. Vlaisavljevič rekel, da bo manj bolelo, če si bom pritiskala z roko nižje od popka. In je res pomagalo.
Ne se bat, vse smo preživele. Boš videla, da bo veliko hujše čakanje po ET. Veliko jajčnih celic ti želim.

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.7.2007 10:02:20   
Anonimen
Pri Rešu nisem dobila nič - nobene injekcije proti bolečinam. Pa tud punkcija ni bila boleča. To je res odvisno od vsake posameznice. JAz naslednji dan sploh nisem nič čutila. Res je, da imam visok prag bolečine. Kar pogumno šemalo user posted image

St. Ina oz. sayuri

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.7.2007 12:21:20   
*medica*
šemalo dobiš ketonal..nič se ne boj pukcije ..vsaka ženska doživi to drugače..mene osebno je malo bolelo ...vendar samo koj je punktiral levi jajčnik..takrat mi je tudi zmanjkalo moči da bi si pritiskala trebuh ..vendar hitro mine in si poj ok ...nič se ne boj ...vzemi to kod eno dobro stran postopka ..kot je roda rekla hujše je tisto čakanje po ET..veliko sreče ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.7.2007 12:26:22   
gold fish
mišek13 in ostali - hvala za odgovore...., bolečine se umirjajo, sem mogoče predolgo čakala preden sem vzela v nedeljo ketonal in se je pač razbolelo ... je pa res, da sem jaz v tistem (spodnjem) delu dosti bolj občutljiva kot drugje po telesu.... 

Tisto, da ne morem sedet, pa je bila reakcija na 3x analgetik, ki sem ga dobila v nožnico med punkcijo - ponavadi se dobi 1x....  in tudi tisto je minilo... 

Se pa vsekakor strinjam s tabo, da moraš najprej porihtati sebe, če hočeš narediti dobro kasneje za oba....

Nihče mi ni govoril o kaki hiperstimulaciji, zato o tem tudi nisem razmišljala, bom pa sedaj dosti bolj pozorna..... sem mislila, da je to lahko samo do punkcijeuser posted image  Bom si sedaj še enkrat podrobno prečitala vse o tem....

Pozdrav vsem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.7.2007 12:42:42   
Anonimen
Me veseli, da je vse ok. Je pa res, da se zelo malo govori o tem. Ja, hipesrtimulacija, pa pride ponavadi po punkciji in se z ET poveča.

punce srečno, ap lepo poletje, polno uživanja

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.7.2007 13:26:25   
šemalo
user posted image punce hvala vsem za pojasnila o punkciji, pa ker delite svoje izkušnje z mano.....saj veste, strah ima velike oči...

zdaj mi je veliko lažje......tiste dni do ET, pa potem tisto čakanje bi pa najrajši PRESPALA.......tko se bom grizla in bila nervozna.........v tej smeri zmeraj več razmišljam o hipnozi.........?

punce, ve ste prva liga, res user posted image  ne vem kje sem bla prej?!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.7.2007 15:01:05   
alia
Šemalo - DOBRODOŠLA v klubu...user posted image user posted image user posted image

Brez skrbi, vse bo v redu. Izkušnje so zelo različne, vendar pa pričakovanja realno podobna. Želim ti nebolečo punkcijo, uspešen ET, ter seveda tisti magični plusek...ki si ga tudi sama tako zelo želim...

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.7.2007 15:38:50   
koala
macka27 ja, jaz sem ponosna srečka nosečka, že 10 tednov.

šemalo nič se bat punkcije, vidva sta v postopku v LJ imam prav? Tam dobiš injekcijo ketonala, punkcija pa meni ni bila nič bolj boleča kot menstruacija. Sploh ni panike, nič bat, so ful prijazni.

gold fish tudi po pounkciji lahko pride do hiprestimulacije, pazi na to da dovolj spiješ in bodo pozorna koliko lulaš, če bo občutno manj kot tekočine ki jo spiješ moraš nazaj. Pa kakih hitrih gibov ne delaj, zdaj so jajčniki povečani pa bi lahko prišlo do zasuka jajčnika.
Mene pa je bolelo pri prehitri hoji do ET, tako da sem hodila čisto počasi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.7.2007 16:39:27   
*medica*
punce dobr da mamo take ki nekaj vejo ...jest glede te hiperstimulacije nism nč vedla ...prvič slišim za to ...no na srečo sem jest čist ok..user posted image user posted image ..uh sm kr vesela...in uupam da boste tudi ostale punce...user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.7.2007 17:10:59   
Crnitulipan
Ojla roda17 in macka 27,

kako prenašata ta 7 dan? Ni kaj izraz trepetalke se mi zdi prav posrečen za nas, ki čakamo.

Šemalo nikar se ne boj punkcije, ker ni kak bavbav. Ravno pretiran strah lahko povzroči  bolečine, ker je stena od napetosti vsa trda. Je pa res, da po pripovedi žensk in lastnih izkušenj lahko rečem, da je tudi stvar tistega, ki dela punkcijo in seveda števila foliklov - mene so tokrat 13x prebodli; v primerjavi s prvič je bilo tokrat veliko manj boleče  - kot en  malo močnejši menstrualni krč. Prvič sem bila vsa trdi in nesproščena in ker sem imela folikle nekej 'zadaj' je malo bolj bolelo. DEfinitivno pa ni da se ne bi zdržalo.

Vsem novim nosečkam čestitke - ste velika vzpodbuda za nas, ki še čakamo...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.7.2007 17:17:59   
Shuka
Šemalo  user posted image

Še tebi povem, postopek - drogiranje, punkcija, ET je nula proti 14 dnem čakanja na test.  S tem povem vse. user posted image

Še vedno mislim na vse čakajoče na user posted image user posted image in upam, da vam uspe.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.7.2007 18:13:44   
macka27
Crnitulipan , hja no, bolj tko tko .... ma jest sem vsa nekam čudna... včeraj sem fasala vročino in zdej jo mam že dva dni 37,2, prej so me moji joškiuser posted image ful boleli pa veliki so bili...no zdej me ne bolijo več tolk ampak mam jih pa še vedno tako velike kot balone pa trde kot kamenje, no po vrhu pa me še spodaj dol na vsake toliko časa mal zašraufa.. Uf, včeraj zvečer me je tako na grdo.....ampak me je malo drugače kot pred Muser posted image ..
Joj, sem pa že ful ful neučakana....komaj čakam da bo test...do torka je še dolga..Upam , srčno upam da sta se lepo ugnezdili moje dve user posted image user posted image !!

OO Roda17 kdaj, imaš pa ti datum za testek?

Stiskam pestke za vse pupe...ki so v pričakovanju user posted image user posted image !!

Šemalo , mene pri punkciji ni skoraj nič bolelo... no, da ne bom lagala, čisto malo me je ko me je prešpiknil..no takrat me je zabolelo! Drugače me je pa potem, ko sva se z mojim user posted image peljala domov, zvijalo 100 na uro. Ampak v pol urce je bilo ful ful boljše. Sicer me je še ene 2 dni mal spodaj dol bolelo ampak ni bilo panike.
Pri transferju pa sploh nisem nič čutila, tako da ti ne znam povedat kakšen je občutek!

Shuka , se strinjam stabo ja.....drogiranje, punkcija, ET, je res nula proti dolgem 14 dnevnem čakanju na test.

Pa pa
Anuša

Nushy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.7.2007 18:23:18   
GITA14
konina drži se jutri, držim pesti za dobro odmrznitev ina da se te potem user posted image   prime in zdrži pri tebi 9 mesecev

jaz žal nimam še nobenih znakov

lp

brigita

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.7.2007 19:24:58   
konina
Hojla, sedaj sem pa že malo pri sebi. Sem celo popoldne prespala. Gita, ET sem imela danes, vseeno pa sem vesela, da si se spomnila name. Tudi jaz mislim nate in držim pesti. Znaki pa ni nujno, da sploh so.

Ja, jaz sem imela danes Et in imam pri sebi dva zelo lepa sončka. user posted image user posted image  Odmrznitev je šla gladko in biologinja je rekla, da sta dva zelo lepa sončka pri meni. Sem imela kar solzne oči. Bil je dr. Vogel in je bil zelo prijazen in neženb, pa še malo se je pohecal, tako, da sem šla domov res dobre volje.user posted image user posted image user posted image

Bilo nas je pa zelo veliko, mislim da 16. Tako, da je kar trajalo ampak se je splačalo čakati. Sedaj pa držite pesti in upajte z mano, da ostaneta pri meni.

Lp, Nina

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.7.2007 19:26:18   
konina
Aja, hvala za vzpodbudne besede prejšnjih dni, saj sem res imela veliko strahov in dvomov, pa ste jih vsaj delno odgnale. Res ste fajn!

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.7.2007 20:24:37   
koala
Macka27, a ti veš, da je rahlo povišana telesna temperatura povsem normalna za nosečke. Nič se sekirat, sem prepričana da je to dober znak.

konina, dr.Voglar ma srečno roko, je meni mojega sončka vstavu, tako da sem ziher da bo ratalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.7.2007 20:45:22   
macka27
Macka27, a ti veš, da je rahlo povišana telesna temperatura povsem normalna za nosečke. Nič se sekirat, sem prepričana da je to dober znak.
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Koala  najprej ti čestitam ker si srečka 
Nop, a veš da nisem vedela!! JOj, upam da je res dober znakec! Sam mi je pa čudn, da me moji balončki ne bolijo več, ampak imam samo ful velike in trdeuser posted image !hmmm...
No sicer bom pa vedela v torek.. , ampak me vseeno že malo moji živčki izdajajo!!!user posted image

Nushy

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.7.2007 21:37:07   
Anonimen
Uradni test imam 10. julija. Grem pa jutri na 2. ultrazvok in na tem Uz bi se že moglo pokazati ali sem ali nisem. Tako je vsaj zdravnica, ki dela raziskavo rekla. Če mi bo neko stvar na Uz namerila več kot 26 (to velikost sem imela na 1. UZ) potem sem 99,99 % user posted image .
Mislim pa, da ne bo nič, ker me tako šraufa da se bo zdaj zdaj prikazala user posted image .

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.7.2007 21:42:18   
Anonimen
Pogrešam Tosjo user posted image , a je s svojim user posted image  odhitela nauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.7.2007 22:07:58   
*medica*
roda ne boš je dobila ...user posted image 1000%...po mojih izračunih naj bi jo jest dobila 2.7  no ne vem kako je po postopku ...vendar je še nisem dobila in testek mi je pokazal blagi +tko da upam na najbolše..jutri ponovim test..no roda sej maš jutr itak UZ  tko da nam hitro sporoči veselo novičko...upam da bošuser posted image ..in da se bova kmalu skupaj veselile ...srečno...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?