MarijaPo
|
Ohoj Bejbe, mari, hvala za lepe zelje in cestitko. Upam, da se imas fino in da ti bo spilal z dvemi majhnima otrokoma in da mi bos potem lahko tudi glede tega rekla kaj vzpodbudnega. :) puncica - tok si lepo napisala o dveh frocih. Sploh nisem vedela, da planirate imet 3 otroke. To je pa res pogumno. Bravo! Kar se spanja tice, ja, se s tabo strinjam. Nasa Eva se ni nikoli (razen enkrat, v tistem tednu, ko smo prisli iz porodnisnice) drla ponoci. No, se zbudi in zajoka, ampak jo duda takoj pomiri in zaspi nazaj. In mi, ki imamo ponoci mir, res ne stekamo kako je, ce si ves cas neprespan in sesut od tega. Upam, da se vam situacija kmalu uredi, super, da vsaj ta starejsa ponoci zdaj spi, ker se spomnim, da se pred nedavnim ni bilo tako. Glede avta. Mogoce res nima smisla, da vztrajate v lepih avtih, ker so druzinski neskoncno bolj prakticni. Mi smo imeli prej Hondo Accord Coupe, taka elegantna fensi, totalno dirkalna stvar (sva dirkala tud 220 po avtocesti) in vse v usnju, pa gumbki, pa ful avtomaticna klima, pa vsi se ti umikajo na avtocesti, ko vidijo tako mrcino. In potem sva jo pred porodom zamenjala za super grdi skatlasti "mi smo Cehi" Berlingo. Pa je super. Vozeka sploh ni treba zlozit, gre notri kar cel. Zdaj za nama pogledujejo mladi starsi, ki so fovs, ko vidijo, kok mal dela je, ce imas drsna vrata in ogromen prtljaznik. Igor zdaj maha vsem kamionarjem in kombijem, ces, stanovski bratci. :) Upam, da ne bo avto ovira pri se enem otroku. Za spanje, ti pa definitivno dam prav, dokler ne spite kot se sika, bo mali novi clan pac pocakal. :) Zelo mi je vsec, kadar napisete kaj osebnega.
|