puncica
|
Pa še enkrat za dobro jutro. Naš tamal se je danes ustal ob pol štirih hudiča, sploh ne vem kaj mu je bilo, pa ni mogel več nazaj zaspat se sam premetaval po postli, pol pa začel še dret ko mu nič ni pasal, zdej pa ne vem al mu je bilo vroče al ga je zebl, ker je spal v bodiju brez rokavov, mah pol je pa zaspal ob petih, ko se jaz moram ustat. Sva bila pa na poroki in moram rečt da po dooooooooolgem času sem se naplesala, saj sem celo noč plesala, pa še ni bilo dost, kandidatov za ples je bilo pa tud premalo, moj je bil pa ob petih zjutri že čist koma zmatran, pa ne od pijače od tega ko sva mogla tolk plesat Se vidi da telovadim in imam mal več kondicije kot on, res sem bila vesela da sem lahko brez skrbi bila spet malo zase in z mojim. Tamala dva sta bila pridna in ni bilo skoraj nobenih problemov, tavečja je spala celo noč, tamali pa se je enkrat zbudil spil mleko in spal naprej. Zjutraj sva prišla ob pol šestih domov in je tamal se glih prebujal, tavečja pa kukala iz postlce, pa bila sta ful vesela ko sva prišla domov, potem sva šla pa spat, tavečja je šla z babico k maši, tamali pa je bil pri dediju, pa sva se lahko naspala do pol enih, res sta bila pridna nič se nista drla in tako, ma sem fuuuuul presenečena in zeloooooooooo hvaležna mojim staršem, da sta nama omogočila lepo noč in še spanje potem, pa mami mi je vse pospravla pa še kosilo skuhala Res krasna je tale moja mami, no včasih mal tečna drugače pa res vsaka čast ji. Sem se mal ponoči spomnla na tamale dva kako se kaj rihtata a sem vedla da sta v dobrih rokaih in da ne bo problemov z enim očkom pa sem gledala na mobitel če bo slučajno zazvonil Uh sem se sprostila prav pasala je tale poroka, čeprav sta bila tamale dva na civilni poroki in je bil moj polnozaseden s snemanjem in sem bila sama za oba, smo pa velik za racam letal, pa še kapo je vrgel v vodo bili smo v Bistri. Je bilo res lepo, vreme nam je služilo, čeprav drugič bi se odločila da tamal ostane doma skoz saj bi imela tako malo več od same poroke. O cerkveni pa raje ne govorim, ker je naš župnik pri mal čez 90. že čist senilen in je najprej težil da naj nehata snemat in slikat, pol je pa še pozabil da mora dat tud ženska prstan moškemu, ma kr preskočil je pa še iz keliha jima je pozabil dat pit. Ma res je že sam za v penzijo a kaj ko on misli da je sposoben, je bila nevesta tako slabe volje zarad tega čeprav potem je potem ženin rekel, zdej sva mal slabe volje čez leta se bova pa temu samo smejala in prav ima Mah utrujam s to poroko, ma če je blo pa tako fajn Nič uživajte.