marsovka
|
dobro jutro v lepši dan..pa še tamal petek je, jupiiiiiiii včeraj je bilo res duhamorno vreme, tamau ni hotel nič več spat popoldne (je spal samo od 1130 do 13h) in je potem šel pa vseen šele ob 20h za noč ..zunaj pa lilo ko iz škafa, se mi je kar kravžljalo v bajti.... se mi zdi, da zdej, ko so tolk mobilni in zvedavi, jih je pa res težko imeti samo notri..no, potem sta se z atijem vseen spokala v dež v trgovino, itd, pa malo žogo nabijat pod šolo (je šola na stebrih in se spodaj da prevedriti kakšno popoldne ) zopet sem pomislila, kakšno neverjetno srečo smo imele z vremenom lani, a se še spomnite?? taka lepa jesen in mila zima, superca, prav za zahvalit se je auroraa....join the club!!!!!!! TOČNO TAKO je občasno pri nas....in če sem še pred časom ....mislim da punčici ...tumbala, da naj bo srečna, ker je otrok rad v varstvu...sem prejšnji teden kar malo v žalost zapadla, ko sem videla, kako se mali joka, ko ga peljem od "tašče". Imela sem občutek, ko da ga jaz jemljem od mame v varstvo, G ROZA ma, saj sem še vedno zadovoljna, ker se mu res 100% posveti, še kosilo kuha nono, onadva pa zajčke gledat, pa konjičke gledat, pa kravice futrat, pa igrat se, pa na klavir špilat, pa nogice pa rokice prat, pa rože zalivat, pa maline in ribez nabirat s pručko, pa pesmice pet in kupčke postavljat, pa po toboganu se vozit, pa risat, pa...še in još!!!! saj ni čudno, namreč, ko prideva domov, se moram jaz preobleč iz šihtnega, pa včasih kaj skuhat, on pa se mora sam zabavat za spremembo, kar se meni osebno tudi ne zdi slabo, samo kaj, ko ima pri noni pa non-stop pozornost!!! pa seveda, mu ne pustim omar odpirat, pa ne pustim tega in onega, pa hočem, da se mirno previjeva, ne pa kot pri noni, ko imajo cel projekt z zabavljačem nonotom, itd tako imam vačsih občutek, da bo mali povezoval mene samo z NE SMEŠ, nono pa z VSE LAHKO. SEM SE ZALOTILA, DA SE ZADNJE ČASE FUL OKOLI NJEGA VRTIM IN BI RADA ČIM VEČ ČASA PREŽIVELA Z NJIM, HEHE ma, jaz mislim, da je akr prav tako...saj čez vikende in praznike, tudi ko vidi nono, pa nič kaj posebej ne rine k njej.. pa še to, če pomisliš, da je v varstvu (vsaj moj) okoli 9 ur na dan????? ja, saj res ni čudno, da se naveže uglavnem, POSKUŠAJ BITI VESELA tega (se tudi jaz trudim), pa brez slabe vesti, samo z ljubeznijo!!! zdej pa (zaslužen hmhm) kofi danes imamo služben piknik, mi nič kaj ne diši....
|