zmočko
|
najprej da vam povem, da sem očitno neki narobe nardila, da me ringaraja ne spozna več kot MARSOVKA in sem morala dat novo uporabniško, no, to je to, očitno sem zdej ZMOČKO, karkoli že to pomeni zakaj mislite, da me je vrglo ven???? JA, BRAVO, BRAVO, MARIJA, PRAV ZARES!!!!! SI OD SILE! OZIROMA OBA STA OD SILE! SAJ MENE TUDI MALO "GONI", samo kar ne vem, a bi al ne bi...mogoče se bom zdej opogumila, hahah, želim ti pa res prijetno nosečniško in porodno izkušnjo!! puncica, kaj to ti delaš za ene vaje? jaz sem tudi "sport" freak, no, ja, tečem, pa malo teh tibetanskih vaj, kadar sem zjutraj naspana...v eni stari reviji zdravje sem našla en kup fajnih vaj za kao po porodu, pa mislim, da bi tut zdej pršle prav, bom videla.... za kondicijo!!!!! maya2..TE TAKO ZELO RAZUMEM, DA KAR BOLI!!! moj eno leto ni spal, samo poslušala sem razne "dobre nasvete", vsak je neki po svoje trobil, jaz sem bila pa neprespana, živčna, nezadovoljna....dokler 1. nisem RESNIČNO nehala UPATI, da bo spal in sem rekla, da kar bo pač bo 2. nisem ugotovila, da če gre spati prej, spi dlje in bolje (paradoks, a deluje)..namreč velikokrat sem očitno "zamudila" njegovo uro in je potem tisto "preživel" in bil lahko pokonci tudi do 24h!! 3. vložila veliko energije v to, da je čez dan res veliko jedel in pil pa še bi lahko naštevala, a za moje živčke je biolo tisto pod točko 1 še najbolj učinkovito, namreč, ČUDEŽNO je začel spati prav z mojim prvim dnem na šihtu (kar en pomeni, da se ponoči ne zbuja več, a je sedaj res milostno) globoko upam, da bo tudi pri vas kmalu tako. naš je pa ta vikend prvič jedel lubenico in je kar pasala, čeprav je jabolko še vedno zakon, kar je meni kar prav! pa presenetil me je in prvič ustal iz sedečega položaja , bravo pikec, sedaj pa vedno ploska, ko ustane, hihi nič, dejmo še mal delat, se še kaj berjamo kasneje
|